2013. november 17., vasárnap

College (+18)


Sziasztok!

Első one shot sztorim, a címek adásában elég béna vagyok, de remélem ezt elnézitek, igyekszem fejlődni! :D
Kérlek írjátok le véleményeteket! Érdemes e írnom még ilyeneket vagy nem? Szeretném ha megmondanátok! :D
Jó olvasást! :D És köszönöm az első feliratkozót! :3

Dreamy Girl




Louis

-Megérkeztünk! - ébresztett fel egy hang. Sikeresen elaludtam az út során. Nagyokat pislogva kinéztem az ablakon, a kollégium nagy épülete tárult szemeim elé. Ez a nap is eljött... nagyot sóhajtottam, kifizettem a taxist, majd kiszálltam a kocsiból és kipakoltam a cuccaimat. Vállamra vettem táskámat, fényképezőmet, a bőröndömet pedig magam után húzva indultam a nagy épület felé. Diákok ezrei fel-alá rohangáltak mindenfelé. Utat törve köztük beléptem a nagy bejárati kapun, bent is ugyanaz a nyüzsgés fogadott. Odasétáltam az információs pulthoz vagy mihez, a pult mögött ülő nő kedvesen rám mosolyogva kezembe adta a szobakulcsom majd megmondta merre menjek. Nagy nehezen felfogtam és megindultam a keresésére.
Lépcsőn felbaktatva a harmadik emeleten megálltam, jobbra és balra is egy hosszú folyosó fogadott, szembe pedig két ajtó volt. Az egyik a zuhanyzóba nyílt, a másik pedig a wc-be. Megindultam jobbra, amerre a nő mondta. A szobák ajtaját nézve kutattam a 13-as számot. Sikeresen megtaláltam. Megnéztem, hogy nyitva van e, de úgy látszik Én értem ide hamarabb. Ennek örültem, mert legalább választhatok, hogy melyik ágy legyen az enyém. Kinyitottam az ajtót és ez a látvány terült elém:


Leesett az állam, bár nem tudom mire számítottam, már a kollégium épülete is csodálatos volt. Rögtön az ablak melletti ágyhoz mentem. Ledobtam rá cuccaimat és az ablakon kinézve gyönyörű táj terült elém, ugyanis egy parkra lehetett látni. Miután megcsodáltam a kilátást, nekiálltam kipakolni. Laptopomat és a fényképezőgépem az ágyammal szembe lévő asztalra raktam, a ruháimat meg a kék szekrénybe, ami a másik íróasztal mellett volt. Az üres bőröndömet pedig beraktam az ágy alá, ezután leültem a laptopom elé és beizzítottam. Fényképezőgépemet rácsatlakoztattam és nekiálltam a fotóimat javítgatni. Teljesen belemélyedtem a szerkesztésbe, amikor hirtelen kinyílt az ajtó és egy magas, göndör hajú, vékony mégis izmos srác lépett be rajta. 
- Szeva! - köszönt mély hangján.
- Hello! A nevem Louis... - folytattam volna mondandóm, de közbeszólt. 
- Már megbocsáss, de az az Én ágyam, szóval jó lenne ha lepakolnád róla a felesleges dolgaidat. - közölte velem flegmán. 
- Mi? Rá van írva a neved? - kérdeztem értetlenkedve.
- Azt mondtam az az Én ágyam! - mondta ellentmondást nem tűrően.
Remek, egy seggfej a szobatársam. Felálltam, átpakoltam a másik ágyra, semmi kedvem nem volt kötekedni vele. Lehuppant az ágyra, onnan folytatta tovább a mondandóját.
- Jó lenne ha az íróasztalomról is elpakolnál! 
Nagyot sóhajtottam és átpakoltam mindent, de Én hülye nem bírtam ám befogni.
- Most már jó, Őfelsége?? - mondtam gúnyosan.
- Ne beszélj velem így, Te kis taknyos! - idegesen köpte a szavakat. 
De jó, még idegbeteg is, szuper évem lesz. Jónak láttam inkább meg se szólalni a jövőben. Leültem az ágyamra kezembe véve könyvemet és olvasni kezdtem. A drága szobatársam pedig kipakolta laptopját és azzal együtt leült az ágyra, a gépet ölébe helyezve. Na ezért kellett neki az asztal. Az egész délután csendben telt, elég kínos volt. 
Este felé valaki kopogott. Felkeltem, hogy kinyissam. Egy srác állt előttem, magas -persze mindenki magasabb nálam- fekete hajú, barna szemű, izmos testű és teli volt piercinggel.
- Csövi! Harry itt van? - kérdezte bekukkantva a szobába. Éppen szóltam volna, hogy nem ismerek semmilyen Harryt amikor is megszólalt kedves szobatársam. 
- Jövök Haver! - kilépve az ajtón oldalba lökött. Mindketten felröhögtek. 
- Ki ez  a szerencsétlen? - kérdezte flegmán a fekete hajú srác, de a választ már nem hallottam.
Megráztam a fejem, becsuktam az ajtót. Legalább már tudom, hogy Harrynek hívják. Elindultam a fürdőbe, a folyosón síri csend volt. Letusoltam, fogat mostam és visszabaktattam szobámba. Olvastam még egy kicsit. Kezdtek szemeim lecsukódni ezért elraktam a könyvem, beállítottam az ébresztőt, lekapcsoltam a villanyt és magamra húztam a takaróm. 
Nagy durranásra ébredtem fel. Hirtelen erős fény vakított el. 
- Csapd már le azt a rohadt villanyt! - ordítottam rá.
- Fogd már be, Taknyos! - hallottam hangján, hogy van benne pár pohár pia. 
Befordultam a fal felé fejemre húzva a takaróm. Nyögött párat majd pár perc múlva hangos horkolásba kezdett. Ezt nem akartam elhinni, miért pont Én? Egész éjszaka forgolódtam, nem is tudom hogy aludtam e egyáltalán. 

Reggel 6-kor szólt az ébresztő, Harry meg se mozdult. Elég szarul nézett ki, félig lelógva aludt az ágyon.
Az óráimat végig bóbiskoltam, fel se fogtam, hogy miről volt szó, azt se tudtam hogy milyen órákon voltam. 
Mikor visszaértem szobámba ott ült az ágyon másnapos fejjel. 
- Mi a francért nem szóltál, hogy ébredjek fel? - ugrott fel és elém lépett. 
Megijedtem hirtelen felindulásától. Azt hittem megüt, olyan ideges volt. Láttam szemében a dühöt.
- Bocsi... -hebegtem- nem... gondoltam volna, hogy fel kell ébresszelek... hiszen már felnőtt vagy? - böktem ki szavaimat gondolkodás nélkül. Lehet nem volt jó ötlet. 
- Te kis szarházi, ezt még megbánod! - fújtatva kirohant a szobából.
Remek, sikeresen szereztem magamnak egy ellenséget... 
A nap hátralevő részében csak Harry szavai jártak a fejembe, reméltem nem gondolta komolyan, kezdtem egy kicsit beparázni. 

3 héttel később

Azóta se lettünk jóban, amikor csak tehette bulizni volt és természetesen olyankor nem aludtam egy cseppet se. Nem szólt hozzám egy szót se, lökdösött, eldugta a ruháim és még sorolhatnám, komolyan, mint az oviban. 
Mai napon az óráimról visszaérve nekiláttam a fotóim retusálásnak, merthogy Fotográfia szakra járok. Imádtam fotózni. Amikor csak tehettem kimentem és kattogtattam a gépem, amit szüleimtől kaptam, mikor felvette az egyetemre. A legjobb márkájú, amire mindig is vágytam. 
- Mi van stréberke? - jött be drága barátom. Ezeket a becézéseket már megszoktam, szinte fel se vettem.
- Semmi... - válaszoltam tovább bújva a gépem.
Leült a ágyára, ölébe vette a gépet és alkotott. Éreztem magamon tekintetét, ezért ránéztem. 
- Mi van? -kérdezte felvont szemöldökkel.
Nem szóltam semmit, visszafordultam a gépem felé. Már lassan egy hónapja "ismerjük" egymást, de nem tudok róla semmit. Gondoltam, végre megbékélhetnénk, ezért nagy nehezen rászántam magam és kinyitottam számat.
- Mit csinálsz? - fordultam felé a székemmel. Még Én is éreztem a hangomon, hogy megremegett. Elég gáz.
Nem kaptam rá választ, ezért újra próbálkoztam magabiztosabb hangon.
- Azt kérdeztem, hogy mit csinálsz? 
- Nem mindegy az neked! 
Oké, befejeztem, Én mindent megpróbáltam, vége, soha többet nem szólalok meg.
- De... ha nagyon érdekel, rajzolok. 
Meglepődtem, örültem, hogy válaszolt még ha flegmán is.
- Megnézhetem? - kérdeztem félénken. 
- Nem! - hirtelen csapta le laptopját, majd kiviharzott.
Megforgattam szemeim, ez nem normális. Befejeztem a munkám, letussoltam és behuppantam az ágyamba. Nagyon gyorsan elnyomott az álom.

Arra ébredtem, hogy valaki befogja a számat és lefogja kezeimet. Próbáltam kiszabadulni de nem sikerült.
- Nyugodj meg szépfiú! Csak elmegyünk egyet szórakozni! - hallottam meg mély, rekedtes hangját. 
- Leveszem a kezem, de ne ordíts, mert különben fájni fog, oké? - bólintottam.
Levette kezét, kirángatott az ágyból. Észrevettem, hogy nem egyedül van. A másik srác hátra fogta a kezeimet, míg Harry bekötötte a szemem. 
- Kérlek, engedj el! - könyörögtem.
- Nem eszlek meg, ne aggódj már, csak szórakozni viszlek.- hallottam hangján hogy vigyorog.
Elcipeltek valahová. Leszedték a kendőt szememről, fogalmam se volt hol vagyunk. Valami pince féleség volt, ami buliszobának volt berendezve. Pingpong asztal, fények, piás üvegek meg miegymás. Ketten voltunk Harryvel. 
- Ismered a sörpingpongot? - kérdezte vigyorra húzva száját.
- Hallottam róla, de még nem játszottam.
- Gondoltam.. viszont akkor itt az ideje, hogy kipróbáld. - mutatott a pingpong asztalra. 
- És ebbe mi a jó? - nem értettem most meg miért akar velem "barátkozni".
- Szórakozunk! Rád fér...
- Rendben. - bár éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége. 
Harry kipakolta a poharakat háromszög alakba mindkét térfélén, megtöltötte valami itallal - tuti nem sör volt - majd hozott labdákat.
- Akkor hajrá! - mondta mikor elfoglalta helyét az asztal másik oldalán. 
Elkezdtünk játszani, Harry biztos profi, mert majdnem mindegyikbe beletalált, nekem csak egy kettő sikerült. Már kezdtem érezni a pia hatását, ugyanis nem szoktam inni így gyorsan a fejembe szállt.
- E..elég... volt - nyögtem a szavakat. 
- Ugyan már Louis, ne csináld! Még egy kört, oké? 
Erre már nem tudtam válaszolni, mert elsötétült előttem minden.

Kinyitottam szemeim, a fejem sajgott, alig láttam. Hunyorogva néztem körül. A kolesz társalgó szobájában feküdtem a kanapén. Mindenki engem bámult és röhögtek. Hirtelen felugrottam, ekkor észrevette, hogy nincs rajtam ruha. Kezemmel takargattam magam, a leggyorsabb tempómat elővéve siettem fel a szobámba. Beléptem az ajtón, becsuktam és gyorsan magamra kaptam az egyik alsómat.
- Jól érezted magad? - azt hittem szívrohamot kapok, nem tudtam, hogy itt van. Harry ott ült az ágyán széles vigyorra száján. Ennyire még sose akartam senkit megfojtani, mint most Őt. Nekirontottam dühödten, behúztam egyet arcába és  eleredt az orra vére.
- Bazd meg! - törölte meg orrát.
- Na mi van, azt hitted, hogy majd behúzott farokkal tűröm, azt, hogy szórakozol velem? - meg akartam ütni ismét, de elkapta karomat, ledöntött maga mellé és ráült csípőmre. Lefogta kezeimet a fejem felett.
- Kicsi a bors de erős! - kuncogott gonoszul.
- Szállj le rólam!! - próbáltam kiszabadulni szorításából.
- Nem-nem, míg le nem nyugodsz addig így maradunk.
- Nyugodt vagyok csak engedj már el. - elég kínosan éreztem magam, mivel egy szál gatyában feküdtem Harry alatt. Erre a gondolatra elvörösödtem. Nem tudom mi ütött belém.
- Aham, látom.
- Szerinted hogy legyek nyugodt, amikor az egész kolesz látta a...a... érted... szóval na és fent lesz a neten is.- egyre jobban égett az arcom.
- Annyira nem nagy baj, az lesz a téma, hogy mekkora farkad van, ez még jól is jöhet csajozásnál.- húzogatta szemöldökét.
- Hahaha, nagyon vicces vagy, de most már engedj el.
Leszállt rólam. Én is feltápászkodtam, leültem a gépemhez és próbáltam nem gondolni arra, hogy az egész kolesz rajtam fog röhögni. Féltem, hogy holnapra ki lesz plakátolva meztelen képem. Harry visszaült az ágyra és engem figyelgetett.
- Mit nézel? Szeretnél kapni még egyet?? - vigyorogtam.
- Semmit... Gyere csak! Imádom, ha vernek! - kacsintott rám.
Tátva maradt szájjal néztem rá és reménykedtem, hogy csak poénkodik. Nem szóltam semmit, de éreztem hogy megint fülig vörösödök.
Este ismét egyedül voltam. Unatkoztam, gondoltam valami filmet nézek, mikor megpillantottam Harry laptopját ami be volt kapcsolva. Furdalt a kíváncsiság, hogy mit rajzolgathat amit Én nem láthatok. Leültem a székére, megmozdítottam az egeret és nagy szerencsémre nem volt jelszava. Rögtön megtaláltam a rajz mappáját. Rákattintottam, mire több mappa is előjött. Először belenéztem az elsőbe, csajok és pasik voltak benne. Nagyon ügyesen rajzolt, nem tudom miért nem akarta megmutatni nekem. A többibe is belenéztem volt amiben absztrakt munkák voltak. Nagyon tetszettek, tehetséges, biztos sokra fogja vinni. Épp ki  akartam lépni mikor megláttam egy mappát aminek a neve egy "L" betű volt. Megnyitottam. Szemeim kikerekedtek, állam leesett. Ilyen és ehhez hasonló képekkel volt teli a mappa:







Ohh te jó ég! Nem akartam hinni szemeimnek! Gyorsan lecsuktam a gépet és visszaültem az ágyamra. Harry meleg? Most mi lesz? Ezt nem tudom felfogni, miért nem mondta el? Jó nem vagyunk valami jóban, de...
Ekkor kinyílt az ajtó és Ő jött be.
- Vége a partinak? -kérdeztem meglepődve, remegő hangon. Ha pár perccel hamarabb jön, lebuktam volna.
- Unalmas volt, ezért gondoltam veled folytatom.- mutatott a kezében tartott üvegre.
- A-A, nem iszom többet! - ráztam nemlegesen fejem.
- Dehogynem! Ne ellenkezz! Ígérem nem csinálok semmi rosszat! - nyújtotta felém az üveget. Elvettem, végül is ha nem iszom sokat nem lehet baj. Belekortyoltam, elég borzalmas íze volt. Fintorogva nyeltem le.
- Ügyes fiú! Igyál még! - tolta számhoz az üveget. Meghúztam még kétszer aztán átadtam neki. Ő nem ivott, csak lerakta az asztalra. Láttam ahogy laptopját fürkészi.
- Mit találtál a gépemen? hmm? - kérdezte felvont szemöldökkel.
- Én... semmit..., nem néztem... bele, honnan szeded? - dadogtam. Remek, még hazudni se tudok, tuti, hogy észrevette.
- Nem volt lecsukva...- fordult felém.
- Biztos? Lehet... csak sokat ittál és nem emlékszel rá.- hebegtem.
- Haha, na persze! Elég jól bírom a piát és most nem is ittam sokat. - nézett rám, huncut vigyorával.
- Szóval? - nem szóltam semmit.
- Legalább tetszettek? - kacsintott rám.
- Mondtam, hogy nem néztem bele! - nyeltem egy nagyot, elvörösödtem amikor eszembe jutottak a rajzok.
- Aham és ezt higgyem is el... - indult meg felém. Leült mellém, erre kicsit arrébb húzódtam.
- Mitől félsz? - nézett rám gyönyörű zöld szemével, amivel teljesen megbabonázott. Nem tagadom, kívántam Őt, valami volt benne ami vonzott. Lehet, hogy a pia miatt. Ezzel nyugtatgattam magam.
- Na? Tetszettek ?? Kipróbálhatnánk azt amit megrajzoltam.- hajolt közelebb arcomhoz. Pár centire megáll és szemeimbe nézett. Elbűvölt a gyönyörű szép zöld szemeivel, tudtam hogy végem van...
- Harry.. Én.. - nem tudtam befejezni mondatom, mert egy puszit nyomott a számra. Ajkaim bizseregtek a jóleső érzéstől. Újra közelítette száját az enyémhez.
- Ne, ez nem hely...
- Pszt...Csak hunyd be a szemed és élvezd. - suttogta ajkaimra. Tettem amit mondott. Lehunytam szemeim. Újra megcsókolt, megnyalta alsó ajkamat. Felsóhajtottam. Ekkor nyelvét bedugta számba és felfedező útra indult vele. Először lágyan simogatta nyelvével az enyémet majd egyre vadabbul nekem esett. Belenyögtem szájába. Hosszú percek után levegőért kapkodva távolodtunk el egymástól. Harry nyakamhoz hajolt, csókokkal hintette minden egyes részét, mikor az érzékeny pontomhoz ért, beleremegtem, itt elkezdte szívni. Egyre hangosabb sóhajok törtek fel belőlem.
- Ha..Harry, ez.. látszani fog - nyögtem ki.
- Ne törődj vele.- mondta, folytatva nyakam szívását. Egyik kezemmel göndör hajába túrtam, a másikkal izmos hátát simogattam.
- Most már az enyém vagy - suttogta kuncogva fülembe. Ezen elmosolyodtam és tarkójánál fogva magamhoz húztam. Hosszú csókba forrtunk össze. Harry levette felsőmet, mellkasomtól lefelé haladva puszikkal kényeztetett. Jóleső nyögések hagyták el számat. Imádtam, bármit is csinált, minden egyes érintésére felforrósodott a testem.  Én is lehúztam fehér pólóját, meglepődtem ugyanis két madár tetkója volt a mellkasán. Ujjammal végig simítottam felsőtestén a tetkóit is érintve lefelé haladva hasáig.
- Tetszenek a madaraid! - jelentettem ki szemébe nézve.
- Köszi, de nem lehetnek utána megbeszélni... nagyon kanos vagyok.. - vigyorgott kajánul, mire felnevettem.
Lenyúlt övemhez és egy mozdulattal kikapcsolta. Sokat gyakorolhatott, gondoltam magamban. Harry derekamnál fogva lejjebb húzott az ágyon, így végre fekvő helyzetbe kerültem. Megemeltem a csípőm, hogy le tudja venni nadrágomat. Végigmért rajtam beharapva alsó ajkába. Elvörösödtem, mint egy tinilány.
- Eszméletlen jó tested van! - húzta végig mindkét kezét felsőtestemtől kezdve, lefelé haladva egészen a bokszeralsóm széléig. Érintésére libabőr futott végig egész testemen. Felém hajolt, ismét rátapadt ajkaimra. Közben kezével hozzámért, mire felnyögtem. Eszméletlen jó érzés volt. Simogatta merevedésem, hol gyengéden hol erősebben, amitől a fellegekben éreztem magam. Belenyúlt alsómba, mire pulzusom az egekbe szállt. Fel- le mozgatta kezét rajtam. Fejem hátra hajtva vonaglottam alatta. Többet és többet akartam. Lehúzta utolsó ruhadarabomat is, majd magáról is lerángatta farmerját alsójával együtt. Végig mértem rajta, a látványától újra átjárt a forróság.
- Te sem panaszkodhatsz! - mosolyogtam rá.
- Tudom! - forgattam meg szemeim kijelentésére.
Visszamászott csípőmre, merevedésünk egymáshoz ért, amit mindkettőnkből egy nyögést váltott ki. Újra kezébe vette büszkeségemet, szorosan mégis gyengéden kényeztetett. Én is rámarkoltam Övére, felnyögött, de abban a pillanatban leszedte kezem.
- Most ne.. Én akarok adni neked...- ahogy kimondta egyre közelített férfiasságom felé. Tudtam mire készül és már a látványtól el tudtam volna menni. Hatalmas nyögés szakadt fel belőlem, ahogy megéreztem puha száját hímtagomon. Egyre közeledtem a csúcs felé, remegtem, próbáltam tartani magam ,nem sok sikerrel.
- Harry... mindjárt... állj le... - nyögtem szaggatottan.
Elhúzódott tőlem, pihegve néztem gyönyörű szemeibe. Hirtelen felkelt, a éjjeli szekrényéhez ment, kivettem amit keresett és visszajött. Lábaim közé helyezkedett amitől megijedtem. Kinyitotta az óvszert, a síkosítót mellénk helyezte az ágyra.
- Én.. még.. nem voltam így férfival. - jelentettem ki remegő hangon. Sokat olvastam róla, féltem, hogy nagyon fájni fog, ezért soha nem jutottam még el idáig.
- Biszex vagy? - kérdezte meglepődve.
- Igen! - hatalmas vigyor terül el arcán.
- Mi az? Mi olyan vicces? - kérdeztem meglepődve.
- És Én vagyok az első, mármint pasi?! - húzgálta fel-le szemöldökét egy kaján vigyorral kísérve. Újra téglavörössé vált arcom.
- Ne aggódj, fergeteges lesz! De csak ha velem csinálod! - kacsintott rám.
Lehajol hozzám, kezeivel fejem mellett megtámaszkodott és megcsókolt. Beletúrtam hajába, így vonva még közelebb hozzám. Remegtek kezeim, ezt Ő is észrevette.
- Nyugi Louis! Engedd el magad! - suttogta számba. Még idegesebb lettem, szívem a torkomba dobogott alig kaptam levegőt.
Harry elővette a síkosított, bekente vele járatomat. Nyögdécseltem érintésére. Egyik ujját belém vezette, mire fájdalmas nyögés tört fel belőlem. Kicsit bent tartotta, majd még egy ujjat éreztem meg bennem. Amikor úgy érezte, hogy felkészültem a harmadik ujját is belém tolta. Ki- be mozgatta kezét, fájdalmasan nyögtem alatta. Kihúzta ujjat, felém magasodott. Számra tapadva, hogy elvonja a figyelmem, lassan belém nyomta magát. Fájdalmasan felordítottam, szemeim összeszorítottam. Várt egy kicsit, nem mozdult.
- Mehet? - kérdezte szemeimbe nézve. Bólintottam, bár úgy éreztem erre nem vagyok felkészülve mégis vágytam rá. Harry beljebb tolta magát. Lassan mozgott, ki- be közben vadul csókolt. Bele nyögtünk egymás szájába, ami izgató volt. A fájdalom kezdett enyhülni, ahogy egyre gyorsított bennem. Mindkét kezemmel hátát simogattam néha bele mélyesztve körmöm, majd lefelé haladva fenekébe markoltam, közelebb vonva magamhoz. Hatalmasat nyögve adta tudtomra, hogy élvezi. Gyorsított tempóján, amivel az őrületbe kergetett. Nagyon közel voltam és Harry is. Egyre mélyebbre tolta magát, egyik kezével férfiasságomra markolt, erősen dörzsölgetve azt. Éreztem ahogy végigfut rajtam a gyönyör hulláma. Megremegtem és egy hatalmas nyögéssel elélveztem. Harry is követett, teste megfeszült, mély, rekedtes nyögéssel élvezett el bennem. Párat még tolt levezésképpen, majd rám dőlt. Forró teste az enyémhez simult, hallottam szapora szívverését és szuszogását. Felemelte fejét, lágy csókot hintett ajkaimra.
- Fantasztikus volt! Ezt még jó párszor meg kell ismételnünk! - jelentette ki mosolyogva.
- Szerintem is! - vigyorogtam rá. Karjaimat összevonva hátán szorosan magamhoz öleltem. Úgy érzem mégis csak jó év vár rám...

12 megjegyzés:

  1. Hahaha, tetszenek a one-shot-jaid! Szerintem is még sokszor meg kell ezt ismételniük :P

    VálaszTörlés
  2. Ahw *-* de jö lett xD Szerintem érdemes folytatnod :) Imádom , mint a másik blogodat is :)

    VálaszTörlés
  3. jaj ez kurva jó lett!*-* imádoom! szeretem a larry one-shotokat:D főleg azt amiben louis a lány ugy hogy kapsz egy piros pontot!xd remélem lezsnek még ham,ar one-shotjaid.DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii szépen! :)) Igyekszem hamar hozni a történeteket! :) És próbálok majd a kedvedre tenni! :)

      Törlés
  4. *.* IMÁDOM!!! Nagyon szuper lett és epekedve várom a következőt! :D

    VálaszTörlés
  5. Van egy kis meglepi nálam ! ;) ---> http://inyourimaginationstories.blogspot.hu/2013/11/award-11.html

    VálaszTörlés
  6. Jujj,ez nagyon jó lett *-* One-Shot írásban is profi vagy ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh, köszi szépen! :3 Azért profinak nem mondanám magam, de nagyon aranyos Tőled, hogy így gondolod! :3

      Törlés