2013. december 6., péntek

Sexy Boy! (+18)


Sziasztok!

Ismét megérkeztem egy új történettel! :D Címet nem tudtam kitalálni, így ez lett belőle! :D Remélem elnyeri tetszéseteket! :D Nagyon köszönöm a  +1 feliratkozót a több, mint 1400 oldalmegjelenítést! Wáóó! :D Ja és a tetszikeket is, innen látom, hogy elég sok olvasónak bejön amit írok és ez nagyon boldoggá tesz! :D  
A másik amit észrevettem (igaz, eddig csak 3 történet van!),  hogy a +18-ashoz több tetszik jött, mint a másik kettőhöz! :D (bár szerintem érthető miért! :P) Ez azt jelenti, hogy több ilyet szeretnétek? Kérlek írjátok meg, mert nekem az a fontos, hogy az olvasóim mit akarnak! :D 
Köszönöm előre is! :D
Ui: Hogy tetszik az új kinézet, gondoltam egy kicsit téliesítek! :D 
Jó olvasást! 

Dreamy Girl 
Louis

Kiszálltam a zuhanyzóból, derekam köré tekerve törölközőmet álltam meg a tükör előtt. Éppen fogamat mostam, mikor halk kopogás ütötte meg fülemet. Ki lehet ilyenkor? Kimentem a fogkefével a számba, közben ránéztem az órámra, 1:22-t mutatott. Kinyitottam az ajtót, Harry vigyorgó fejével találtam szembe magam. Végig vezette tekintetét rajtam.
- Hello Sexy Boy! - üdvözölt, még mindig fülig érő szájjal. Megforgattam szemeim, fejemmel intve mutattam neki, hogy jöjjön be. Becsuktam az ajtót, elindultam vissza a fürdőbe. Belenézve a tükörbe láttam, ahogy Hazza is bejött, és nekidőlve az ajtófélfának várta, hogy elkészüljek. Kiköptem a fogkrémet, öblögettem, majd megtöröltem a számat, ezután pedig felé fordultam.
- Mit szeretnél ilyen későn? - Kérdésemre egy kacér mosoly jelent meg arcán, amit nem értettem. 
- Nem tudtam aludni, gondoltam meglátogatlak, hátha fent vagy még.
- Akkor szerencséd volt! - mentem ki. Kivettem a szekrényemből egy alsót, meg egy pizsamát és felöltöztem. 
- Szóval. mit szeretnél? - néztem göndör barátomra, aki már az ágyam ült, nekidűlve az ágytámlának. 
- Semmit... csak... olyan rég beszéltünk már... hiányzik... - hajtotta le fejét.
- Nekem is...- egy sóhaj után folytattam -akkor itt az idő, hogy bepótoljuk! - mosolyogva helyet foglaltam vele szembe. Igaza volt, nagyon régen töltöttük együtt az estéket, régebben folyton nálam lógott, vagy Én nála és éjszakákon át beszélgettünk, néha tök felesleges dolgokról, mégis imádtam azokat a pillanatokat. Nem tudom mitől távolodtunk el, talán a Larry-s ügy miatt, ugyanis a modest megtiltotta, hogy nyilvános helyeken egymást ölelgessük vagy bármi félreérthető dolgot csináljunk. Alig lehettünk együtt, még az interjúkon is szétültettek bennünket. Ez nagyon fájt, mert imádtam vele lenni, mindenben megért, előtte nem kell megjátszanom magam, Ő úgy szeret, ahogy vagyok a sok hibáim ellenére is. 
- Tényleg szexi vagyok? - törtem meg a csendet, ugyanis nem hagyott nyugodni az üdvözlése. 
- Óóó, de még mennyire! Legszívesebben itt és most letámadnálak! - kacsintott rám, kacér mosollyal arcán. 
- Hülye! - erősen vállba ütöttem.
-Héé! Ez fájt! - simogatta meg ütésem helyét.
- Oh, szegénykém! Adjak rá puszit! - cuppogtam. Harry hirtelen felém mozdult és ledöntött az ágyra, majd ráült csípőmre. Elkezdett csikizni.
- Harry... Ne... hagyd... abba... - fuldokoltam a nevetéstől. Nem engedett, folytatta kínzásom. Könnyeim folytak a sok röhögéstől.
- Ne hagyjam abba? Rendben! 
- Azt... mondtam.... hagy abba! - sikítottam. Nagy megkönnyebbülésemre leállt. Levegő után kapkodva, feküdtem alatta. Következő mozdulata meglepett ugyanis nyakamhoz hajolt, teljes test nekem feszült. Fura érzés kerített hatalmába. 
- Remélem, tudod, hogy nagyon szeretlek! - suttogta fülembe. Meleg leheletet csiklandozta bőrömet, ami által libabőr futott végig testemen. Nem értettem, miért váltotta ki belőlem ezeket a dolgokat? Régen is hülyültünk ilyenekkel, most mégis más volt... 
- Én is szeretlek! - karoltam át, még jobban magamhoz szorítva. 
- Most viszont magamévá teszlek! - szemeim kikerekedtek. Mit csinál? Szívem szaporán kezdett dobogni. Mi a franc van velem? Beleharapott nyakamba, mire felszisszentem. 
- Mit... csinálsz? - sóhajtottam. Nem felelt, csak szívta tovább nyakamat. Nagyon jól esett amit csinált, beleborzongtam. 
- Most már az enyém vagy! - kuncogott elhajolva nyakamtól - Ja és szükséged lesz egy sálra.
- Basszus Harry! Ezért még kinyírlak! - próbáltam letolni magamról, de erősebb volt nálam, így nem sikerült.
- Jajj de félek! - sikongatott, mint egy halálra rémült kislány. Elröhögtem magam, egyszerűen nem tudtam rá haragudni. Leszállt rólam, Én pedig felültem. 
- Figyu Lou...itt aludhatok ma nálad? - nézett rám, gyönyörűen csillogó zöld szemeivel. Ki az aki ellen tudna állni ennek a nézésnek? Én nem...
- Persze, úgy is régen volt már, hogy összerugdostál álmodban! Szinte már hiányzott! - feküdtem be puha, meleg takaróm alá. Legnagyobb meglepetésemre Harry átkarolva, szorosan mögém feküdt. Kezét derekamon átvezetve hasamra helyezte. Olyan közel volt, hogy leheletet cirógatta bőrömet. 
 - Lou... holnap szabadnapunk lesz, eljössz velünk bulizni? - duruzsolta fülembe.
- Oké! Úgy is ránk fér egy kis szórakozás! - motyogtam magam elé, tudtam így is meghallja. Lassan ,Harry ölelő karjaiban álomba szenderedtem.


Reggel, mikor kinyitottam szemeim, hiányoltam Hazza érintését. Megfordultam, legnagyobb bánatomra nem feküdt mellettem. Kikeltem, rendbe szedtem magam, felöltöztem, ezután összeszedve a bandát elindultunk a városba körülnézni. Megebédeltünk, jókat nevetve egymás hülyeségein. 
- Lou, jó volt az éjszakád? - vigyorgott Zayn. Értetlenkedve néztem rá. A nyakam felé mutatott. Ohh basszus! El is felejtettem... Harry-re pillantottam, aki majd megfulladt a röhögéstől. Most mi a francot mondjak? Ez a szemét meg jót röhög, nem ám, hogy segítene... Úgy döntöttem, nem fogom elmondani az igazat, így is elég kínos.
- Csak egy csípés! - böktem ki, de szerintem nem hittek nekem, mégse faggattak tovább. Ezután Niall kezdett bele mondandójába, viszont nem tudtam odafigyelni, a tegnap éjszaka jutott eszembe. Harry tettei - hiába nem akartam bevallani magamnak - valamit megmozgattak bennem. Miért változott meg minden? Miért érzem ezeket? Gondolat menetemet, egy kéz szakította félbe, amely lágyan simogatta combomat. Lepillantottam, majd felnéztem Harry arcára. 
- Jól vagy? - tátogta. Nagyon nyelve bólintottam. Este nekikezdtünk készülődni. Elvégeztem a szokásos dolgaimat, majd kikerestem egy inget és egy farmert.
Belőttem a hajam, ezt követően pedig lementem a hallba, ahol meg lett beszélve a gyülekező. Mikor mindenki megjelent beszálltunk Harry autójába, majd elindultunk a parti helyszínére. Bent már nagy volt a nyüzsgés. Azonnal elindultam a pulthoz piáért. Leültem, kértem egy pohár fogalmam sincs mit, mert olyan neve volt, hogy nem tudtam megjegyezni egy másodpercre se. Lehörpintettem, nem volt rossz, aztán ittam még egyet. Kezdtem érezni, hogy felszabadulok. Elindultam a táncparketthez, elkezdtem táncolni a szám ritmusára. Nem vágytam senki társaságára, most nem volt kedvem csajozni, csak élvezni akartam az estét. Jó pár szám után szomjasan léptem a pulthoz. Éppen rendelni akartam, mikor egy ismerős illat csaptam meg orromat. Jobbra fordultam, Harry állt a pultnak támaszkodva. Látszott, hogy volt benne jó pár pohárral. Rám nézett fülig érő vigyorral. 
- Lou... igyál velem! - tolta felém a poharat, amit elfogadtam. Folytattuk, mígnem úgy éreztem nekem már ennyi elég volt. És Neki is.
- Harry! - mondtam hangosan füléhez hajolva. - Szerintem vissza kéne mennünk, eléggé el vagy ázva! 
- Nem... nem akarok menni, jó a buli... - Nem törődve azzal, hogy mit akar, átkaroltam derekánál és kivezettem. Jól esett végre kijönni a csendes éjszakába. Hagytam egy üzenetet Liam-nek, hogy visszamentünk a szállodába. 
- Hol a kulcs Haz?
- Őőő... a zsebembe... szedd ki. - vigyorogva tárta szét karját. Elé léptem, ekkor nekem dőlt, nyakamba hajtva fejét. Belenyúltam elülső zsebébe, majd a másikba is, de egyikbe se volt.
- A hátsóba... - súgta fülembe rekedtes hangján. Mivel teljes testével nekem dőlt, így kénytelen voltam átkarolva a hátsó zsebébe nyúlni. Felnyögött, mire lepetten húztam fel szemöldököm. 
- Ez az Lou... imádom, amikor a feszes fenekem fogdosod... beindulok tőle- kuncogott. Kivettem a kulcsot, besegítettem az autóba és elhajtottam a szállodáig. Leparkoltam, felvezettem a szobájába. Betessékeltem az ágyba, aztán indultam volna kifelé, de csuklómat elkapva visszarántott. Felnyögött, ahogy ráestem. 
- Hazza...
- Lou, maradj velem...
Leszállva róla melléfeküdtem. Elkezdett nyöszörögni, nem tudtam most mi baja van. 
- Ölelj át... szükségem van rád... - motyogta halkan. Szorosan hozzábújva átöleltem. Órákig nem tudtam elaludni, hallgattam halk, egyenletes szuszogását, néha egy-egy horkantást is hallatott, amin elmosolyogtam. Arcomat nyakéba fúrtam, lágy puszit nyomva bőrére. Óvatosan kiszedtem magam szorításából, majd kimásztam az ágyból. Visszamentem szobámba. Befeküdtem ágyamba, mire hiányérzetem támadt, vele akartam lenni, átkarolva hozzá bújni, reggel vele ébredni. Sajnos ezt nem lehet...
Hajnalban órám ébresztésére keltem. Nagy nehezen felkeltem, összepakoltam, elkészültem, ugyanis a következő koncertre indultunk. A turné busznál gyülekeztünk, bepakoltunk aztán felszálltunk. Iszonyat fáradt voltam, ezért amint leültem a kanapéra, elaludtam.
- Lou ébredj... - kinyitottam szemeim. Harry állt előttem. 
- Megérkeztünk? - néztem ki az ablakon álmos fejjel. 
- Nem, csak pihenőre, hogy friss levegőt szívjunk! Gyere! - nyújtotta kezét mosolyogva. Elfogadtam, és felhúzott a kanapéról. Kimentünk, jól esett egy kicsit kinyújtóztatni a lábaimat a friss levegőn. Harry hirtelen megragadta kezem elhúzva egy épület mögé. Kérdőn néztem rá, mikor falnak döntve elém állt. Alig volt köztünk pár centi távolság. Ez teljesen kikészített, szívem hevesen kezdett verni, gyomrom görcsbe rándult. Felnéztem szemeibe. 
- Mi a baj, Lou?
- Semmi... csak fáradt vagyok. - hazudtam.
- Látom, hogy valami nincs rendben, nem vagyok hülye! Már egy jó ideje ismerlek, tudom, hogy mikor hazudsz! Tegnap valami rosszat mondtam, vagy mi történt? - mondta idegesen. Ez azt jelenti, hogy nem emlékszik semmire az éjszakát illetően. 
- Nem, nem mondtál semmi rosszat, hazahoztalak aztán elaludtál! Ennyire részeg voltál, hogy nem emlékszel semmire?
- Biztos?? Nem hazudsz??
- Nem  hazudok...
- Tudod, hogy szeretlek! Ha szomorú vagy azt nem szeretem, mert az Én szívem is megfájdul. - mondta szomorkás hangon. Megöleltem, magamba szívtam illatát, ami megbolondított. Nyakába pusziltam, mire halkan felsóhajtott. 
- Én is szeretlek... - suttogtam, csak az volt a baj, hogy sokkal jobban, mint ahogy azt Ő gondolná. Hátamat simogatta, amitől kirázott a hideg. Éreztem, ha most nem állok le akkor olyat csinálok, amivel mindent elrontok. 
- Szerintem.. mennünk kellene... nehogy itt hagyjanak minket. Elengedtük egymást, ezután szótlanul indultunk vissza a buszhoz. Azonnal bementem a háló fülkébe, hogy végre egyedül lehessek. Lefeküdtem, és elaludtam.


Mikor odaértünk, rögtön készülődtünk a koncertre. Minden rendben ment, a rajongók rendesek voltak. Kiosztottunk pár autó grammot, fényképezkedtünk velük, majd indultunk a hotelbe, ahova erre a hétre szálltunk meg. Két szabadnapunk van aztán újabb koncert. Kicsit fárasztó a turné, de megéri, sose gondoltam volna, hogy ennyi helyre elfogok jutni egyszer. A rajongókról nem is beszélve, annyi szeretet kapunk Tőlük, ami jó érzéssel tölt el bennünket.
Másnap lustultunk egy kicsit, aztán felfedeztük a várost. Persze itt is megállított egy-két rajongó. A testőrök engedték, hogy kiosszunk pár aláírást, meg persze fényképet is. Tovább sétáltunk elköszönve a lányoktól.
- Este jössz velem bulizni? - karolta át derekam Harry. Még ha csak ruhán keresztül is, de érintésére felforrósodott bőröm.
- Bocsi, de most nem... -semmi kedvem nem volt vele menni, ugyanis féltem a következményektől.
- Ne csináld már, Lou! - Légyszi, könyörgöm, kérlek.- az utolsó szót még vagy ötször elismételte. Nem mondhatok igen, nem lehet! Nem tehetem! Nem és Nem!
- Ha nem jössz... akkor megkeserítem a buszon töltött napjaidat! - vigyorgott gonoszul.
- Fenyegetsz?? Szép vagy...
- Na??
- Rendben, elmegyek! De.. - folytattam volna, de Harry nem hagyta.
- Imádlak! - nyomott egy puszit hajamba - és nincs semmi de! Bulizunk ezerrel! - majd hozzátette - 21:00-kor a szobád előtt várlak. Ment mindenki a saját szobája felé, ugyanis időközben visszaérkeztünk a szállodánkba.


 Este készülődtem a buliba, mikor valaki kopogott. 
- Gyere be! - ordítottam.
- Hello Lou! - köszönt Liam.
- Hello! Mi járatban? - kíváncsiskodtam.
- Igazából azt akartam kérdezni, hogy minden rendbe van kőzetetek? Olyan furán viselkedsz Harry közelében... - ettől féltem. Ideges lettem, az a baj, hogy még Én se tudom, hogy miért, vagyis sejtem, de az nem lehet... Azt nem szabad...
- Jól elvagyunk, nincs semmi baj, most is együtt megyünk bulizni! - villantottam egy műmosolyt felé. Tudtam, hogy nem veszi be, mégse faggatott tovább, csak bólintott. Szerencsémre...  Ezután mindenféléről elcsevegtünk, de nem sokáig, mert készülnöm kellett. Miután Liam elment, letussoltam, hajat mostam és fogat mostam. És megint kopogtak. 
- Gyere be! - makogtam fogkrémmel a számban.
- Sexy Boy! Mehetünk? - kacsintott rám. Befejeztem az előbbi cselekvésem.
- Gyorsan felkapok valamit, aztán mehetünk. - siettem ki. Felöltöztem, elindultunk gyalog, mert a közelben volt a szórakozóhely. Belépve a zsúfolt bárpulthoz indultunk. Harry előre tört, két pohár löttyöt nyomott kezembe. Ő is kettőt vette kezébe és lehörpintette. Én is lenyomtam, nem is volt rossz. Egy pár pohárral megittunk, már éreztem hatását. Egyből felszabadultabb lettem, elkaptam Harry-t, a táncparkett felé húztam. Magamhoz szorítva, egymáshoz simulva táncoltunk a jobbnál jobb számokra. Élveztem, ahogy testünk egymásnak simul, ágyékunk összedörzsölődött egy- két mozdulatnál, mire halkan felnyögtem. Ekkor nem bírtam tovább. Akartam Őt! Itt és most! De nem lehet, ezért közel hajoltam füléhez.
- Folytassuk a szállodába! - suttogtam, belenyalva fülébe. Harry csak bólintott egyet. Megfogtam karját és a kijárat felé húztam. Sietve tettük meg az utat a hotelig. A liftbe beszállva nem bírtam tovább, ahogy becsukódott az ajtó Harry-t nekilöktem a falnak, szemeibe néztem. Hol a számra, hol a szemeimre kapkodta tekintetét. Nyomtam egy puszit szájára, el akartam húzódni, de Harry beletúrva hajamba rántott magához. Száját az enyémre tapasztotta, vadul faltuk egymást. El se akartam hinni, hogy ez megtörténik, hogy itt vagyok vele és smárolunk. Beleharaptam alsó ajkába, kicsit meghúzva, mire felsóhajtott. Az ajtó kinyílt, sietve kikaptam a kulcsom, kinyitottam az ajtót. Betessékeltem, mikor már bent voltunk becsuktam az ajtót és ismét csodás ajkait vettem birtokba. Az ágy felé toltam, mellkasánál meglökve terítettem el az ágyon. Lekaptam felsőmet, majd fölé másztam. Gyorsan levettem róla is a felsőjét. Nyakától kezdve, lefelé haladva nyaltam, csókoltam és harapdáltam minden egyes négyzet centiméterét testének. Visszatérve nyakára megkerestem érzékeny pontját és ott megszívtam. Megborzongott, hangos nyögéssel válaszolt tettemre. Miközben még mindig szívtam, kezemmel rámarkoltam duzzadó nadrágrája. Belenyögött fülembe, amitől libabőrös lettem. Kezeit hátamra simította, lefelé haladva fenekemre vezette, jól belemarkolt, mire belenyögtem nyakába. Felemelkedtem, arcát figyeltem. Levegő után kapkodott, szemei a vágytól csillogtak, annyira tökélete volt. Nagyon akartam Őt, és most itt van, alattam vonaglik érintéseimre. Féltem, hogy ez csak egy álom...
- Lou! Ne gondolkozz már! Csak csináld! - szuszogott. Kikapcsoltam övét, alsójával együtt lehúztam. Beharapva számat mértem végig egész testét. Lehúztam magamról is a utolsó ruhadarabokat és visszamásztam rá. Kezeimmel kényeztetni kezdtem merev férfiasságát. Hátra hajtott fejjel nyögdécselt érintésemre. Fel- le mozgattam kezeim, egyre gyorsítva a tempón. Harry is megmarkolta büszkeségem és felvette a ritmust, amivel az őrületbe kergetett. Nyögésink egybefolytak, nagyon közel voltam, ezért elvettem kezemet róla és az övét is rólam. Felmordult. 
- Nem így akarok elmenni... - lihegtem.
- Van óvszered? Mert ha nincs nálam találsz a farmeromba, csak siess már! - mondta. Megkerestem nadrágját, kiszedtem az említett tárgyat. Visszamásztam, lábai közé helyezve testem. 
- Biztos akarod? - kérdeztem félve. 
- Igen! csináld már! - derekamnál fogva magához húzott, vadul megcsókolt. 
- De... de... fájni fog.... - hebegtem szájába.
- Lou! Én már voltam férfival, ugye tudod? Meséltem már... nekem már annyira nem fog fájni... csak csináld már, ne aggódj eddig is túl éltem! - nyomott egy csókot ajkamra. Tudtam, hogy volt már pasival, de akkor is féltettem. Felhúztam magamra a gumit, majd megnyálaztam ujjaimat és a bejáratához vezettem. Benedvesítettem. Lehajoltam, újabb csókba forrtunk össze, miközben óvatosan belé vezettem magam. Fájdalmasan belenyögött számba. Nem mozdultam, vártam, hogy enyhüljön. Összeszorított szemeit, majd a takarót szorongatta. 
- Mehet! Csak lassan... - Kérésének eleget téve, óvatosan mélyebbre toltam magam. Amikor már teljesen benne voltam, elkezdtem lassan mozogni. Harry halkan, még mindig fájdalmasan nyögdécselt alattam, próbálta visszafogni magát. Gyorsítottam kicsit a tempón. 
- Istenem! Lou! Gyorsabban! - nyögte ki a szavakat. Felgyorsítottam. Lehajoltam ajkaira, vadul csókoltuk egymást. Egyik kezével hajamba túrt, a másikkal hátamat simogatta, kicsit megkarcolva körmével. Egymás szájába nyögtünk, egyre hangosabban. A szoba tőlünk zengett. Mozgásom egyre gyorsabbá vált, kapkodva vettük a levegőt, minden egyes lökésemre nyögött egyet. Éreztem, hogy közel vagyok, ezért rámarkoltam Harry merevedésére és elkezdtem fel-le mozgatni rajta kezem. Mindketten nagyon közel voltunk. Izmaim megfeszültek, ahogy az Övé is, farka remegni kezdett kezeim között. Hangos, mély nyögéssel elélvezett. Testemet forróság öntötte el, megremegtem és hangos nyögéssel Én is elélveztem. Kihúztam magam belőle, majd rádőltem mellkasára. Hallgattam szívverését, ami fokozatosan kezdett visszaállni normál tempójába, a légzésével együtt. Kezemmel mellkasát simogattam. Sose gondoltam volna, hogy ez meg fog történni. Nem akartam, hogy vége legyen, Én azt akartam, hogy együtt legyünk, de azt nem tudtam, hogy Ő mit akar. - Szeretlek! - nyúlt állam alá, magához húzva egy csókra. 
- Mindig is éreztem irántad valamit, de nem tudtam hova tenni! Most már tudom, rád vártam! Az az este óta, hogy bekopogtam a szobádba téged akartalak! - csókolt meg ismét.
- Én is szeretlek! El se tudod hinni, hogy mennyire! - suttogtam szájába, újra rátapadtam ajkaira. Ő is szeret, hihetetlen! A fellegekben éreztem magam, imádtam Őt és vele akartam maradni az idők végezetéig!
- Akkor megpróbálj együtt? - kérdezte fülig érő mosollyal. 
- Igen! - tapadtam rá édes, puha ajkaira.
Bár tudom, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű, mivel egy híres banda tagjai vagyunk, de Mi itt vagyunk egymásnak és kitartunk egymás mellett. Harcolni fogunk egymásért, nem hagyjuk, hogy bárki is közénk álljon. Egy igaz szerelem kibír mindent...


10 megjegyzés:

 1. Oh god!! Ahogy megláttam Bloglovin'-on, hogy van új rész, leszartam a kedvenc filmem, és egyből végigolvastam. Fantasztikus volt, már én is szenvedtem, hogy még mindig nem jön össze nekik, aztán mikor végre Louis részegen megtette, olyan nagyon dobbant a szívem. Még mindig a hatása alatt állok. Király volt, még több ilyen csodát!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen, nem is tudom elmondani, mennyire jólesnek ezek a szavak! :3 Szívem boldogsággal töltötted meg, és még, hogy a kedvenc filmedet is képes voltál abbahagyni... :3 (megkérdezhetem, hogy melyik az?) Örülök, hogy ilyen hatást tudtam gyakorolni rád! :D

   Törlés
  2. Hahaha, csak az igazat mondtam. :) A Pitch Perfect - Tökéletes hang-ot hagytam félbe. Már vagy 20x láttam, de nem még mindig király és vicces :D

   Törlés
  3. Az nagyon jó film!! :D Egy párszor már Én is megnéztem! :D

   Törlés
 2. *.* Annyira jóóóóóóóó! Ez az este már tökéletes! :D Midnight Memories hallgatás, egy ilyen lehengerlő történet... Mi kell még? :) Nagyon-nagyon imádom és, hogy megmondjam az igazat, igen, én jobban szeretem a +18-as történeteket. :3 De a simákat is szeretem. :D Úgy imádom azt, ahogy írsz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen, nagyon jól esik, hogy ezt gondolod! Nem tudom, elmondani mennyire örülök ennek! :D :3 Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen csodás kommenteket kapok! :3

   Törlés
 3. Már rég terveztem, hogy elolvasom a One Shot írásaidat, de csak most értem ide :D Iszonyat jól írsz! Eddig mindegyik nagyon tetszett! Szeretem ezt a blogod és a másikat is! :D Várom már a következőt *--* :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :3 Örülök, hogy tetszik, ez nagyon boldoggá tesz! :)
   Remélem ide is nem sokára fel tudom tenni az újat, mert már lassan a végére érek! :)

   Törlés