2014. január 25., szombat

Camping



Sziasztok!

Először is köszönöm a sok kommentet, tetsziket és a feliratkozókat na meg a több, mint 7,000 oldalmegjelenítést! 
Elég furcsa volt írni ezt a történetet, főleg, hogy kint hull a hó! :D Bár én nagyon boldog vagyok, mivel imádom a hideget és a havat, tehát most asszem a mennyekben érzem magam! :D :3
Jó olvasást! Remélem elnyeri tetszéseteket! :D

Dreamy Girl 





Harry

- Melyik idióta ötlete volt ez? - mérgelődtem, miközben csomagokkal a kezemben mentünk kifelé az autóhoz. Kicsit se voltam boldog attól az ötlettől, hogy egy egész hétvégét az erdőben töltünk.
- Enyém... amúgy kösz... - morgott mellettem Lou. Na ezt jól elintéztem, így is paprikás volt a hangulat köztünk, most meg még egy lapáttal rátettem. Gratulálok Harry, ügyes vagy! - korholtam le magam gondolataimban. A többiek meg jót röhögtek a hátunk mögött. Hátrafordultam egy gonosz pillantást lövellve feléjük. Nem hatotta meg őket, tovább vihorásztak. 
- Fogjátok be! - korholtam rájuk.
- B..bocsi! - mondták egyszerre, majd megfulladtak, ahogy próbálták visszatartani röhögésüket. Megráztam a fejem. Bepakoltuk a cuccokat a kocsim hátuljába és beültünk. Egy kempingbe tartottunk, ahol csak mi leszünk öten, hogy kipihenjük a fáradalmainkat, messze a rajongóktól és a munkától. Bár én inkább mentem volna egy hotelbe vagy a  tengerpartra, de a fiúk erre szavaztak, vagyis mint kiderült Lou volt az aki felhozta ezt az ötletet. Engem meg se kérdeztek, csak közölték a tényeket. Azt se tudtam merre kell menni, mindegyikük más irányba akart vezetni. Megelégelve ezt, elővettem a GPS-t és beírtam a címet, amely egy papírlapra volt írva. A srácok morcosan tudatták velem, hogy ez szíven ütöttek őket. Lou mellettem ült, meg se szólalt, csak kifelé bámult az ablakon. Combjára vezettem a kezem, kicsit megsimogattam, mire ellökte kezeim és tovább bámult kifelé. A fiúk nem bírták ki, hogy ne szóljanak be, de természetesen ez mind nekem szólt, mert mindig én vagyok a hibás...
- Ajajj... zűr van a paradicsomban! - gúnyolódtak - Harry bajban van! - folytatták tovább, mire felmutattam középső ujjam, jelezve, hogy befoghatnák már. Halkan kuncogtak. A további út csendben telt el, csak a srácok sutyorgását hallottam. Alig vártam már, hogy odaérjünk és végre tisztázhassunk mindent Lou-val, mert nem igazán akartam, hogy egész hétvégén durcás legyen. Kiengesztelem aztán megint minden rendben lesz... remélem... A GPS idegesítő hangja hozott vissza a jelenbe. Jobbra jelezve fordultam le a föld útra. Nagyon szép volt, ahogy az utat két oldalt fák sokasága kísérte végig. Minden zöldellt, a bokrok és a virágok pedig színesebbnél színesebb virágokkal díszítették a tájat. Ránéztem Lou-ra akinek mosoly ült arcára. Láttam nagyon tetszett neki is, amitől kezdtem jobban érezni magam. Hosszas döcögés után egy hatalmas felirat terült elénk.
- Megérkeztünk! - ujjongtak a srácok. Leparkoltam egy félreeső helyre. Kiszálltunk. Mindenki ámulattal figyelte a csodálatos tájat. Egyetlen egy kis épület volt, amit azonnal feltérképeztem. Egy wc meg tussoló volt benne, elég tűrhetően nézett ki. A kemping terület közepén a tábortűz helyezkedett el, ahol homokos volt a talaj, de körülötte az erdős részben minden zölden pompázott. Nagyokat lélegezve szívtam be a friss levegőt. Csend volt, csak a természet nyugtató dallama volt hallható. A fiúk is körbe jártak, felfedezve a területet, de Lou-t sehol se láttam. Elindultam keresésére. Pár perc múlva egy kis ösvényt pillantottam meg, ami az erdőbe vezetett. Elindultam és legnagyobb meglepetésemre egy tisztáshoz értem, ahol egy tó állt, benne egy stéggel. A nap meleg sugarai azonnal felhevítették bőrömet, amint kiléptem az erdőből. Jól esett, ugyanis a kemping résznél nem tudott besütni, mert a fák óriásira nőttek, ezzel eltakarva napot. Mosoly kúszott ajkaimra, ahogy megláttam Lou törékeny alakját, amint lábait a vízbe lógatja. Lassan lépdeltem felé és egyre közeledve hozzá meghallottam halk szipogását. Azonnal lefagyott a mosoly arcomról, sose szerettem amikor szomorú, olyankor az én szívem is megszakadt. Leültem mellé, kezeim hátára simítottam, majd lágyan cirógattam. 
- Mi a baj? - kérdeztem, de nem nézett rám, tekintetét előre szegezte a tó vizére. 
- Egy seggfej vagyok... nem csodálom ha utálsz... mindent tönkre teszek... - szipogta, majd könnyei utat törtek maguknak. Szorosan magamhoz húztam, fejét mellkasomba fúrta, átáztatva pólóm, de ez engem nem érdekelt.
- Ne mondj ilyet! Sose tudnálak utálni, tudod hogy szeretlek! - pusziltam hajába. Teste remegett a sírástól, kezével pólómat szorította. Hátát simogatva próbáltam megnyugtatni. Nem szóltam semmit, csak vártam, hogy lenyugodjon, ami nemsokára bekövetkezett. Kibújt ölelésemből, letörölte könnyei, aztán rám nézett gyönyörű tengerkék szemével, melyek mindig megbabonáztak, ahogy az enyéimbe fúródtak.
- Sajnálom... hülye voltam... - mondta lehajtott fejjel, szomorkásan. Álla alá nyúltam és óvatosan felemeltem, hogy szemebe nézzen.
- Nekem se kellett volna azt mondanom... szóval, mindketten hülyék vagyunk! - mosolyogtam rá, mire visszamosolygott. 
- Szeretlek! - mondta fülig érő vigyorral arcán.
- Én is szeretlek! - hajoltam hozzá és lágy csókot hintettem édes ajkaira. Nem húzta sokáig az időt, azonnal átdugta nyelvét számba, ezzel táncba hívva enyémet. Levegőt kapkodva szakítottuk meg a csókot.
- Amúgy... olyan voltál, mint egy menstruáló kiscsaj - kuncogtam. Lou nem mondott semmit, csak meglökött, így a tóba estem. Felúsztam, dideregni kezdtem, ugyanis a tó vize nem volt valami meleg és felhevült testemnek sem esett jól. Kirázott a hideg. Szemeimből kisöpörtem a zavaró tincseim. Lou csilingelő nevetését hallottam meg. A hátán feküdt és hasát fogva fulladozott a röhögéstől.
- Ezért még kinyírlak Lou! - mondtam, majd kimásztam a stégre és fölé kerekedtem. 
- Ne Hazza! Tiszta víz vagy és még hideg is! - próbált lelökni magáról, de nem sikerült. Mindig is én voltam az erősebb, ezt ő is jól tudja. Megráztam hajam, mire felsikoltott. Jót kuncogtam rajta. 
- Neee! Nagyon hideg!! - kiabált. Ajkaira tapadtam, aminek hatására leállt a küzdéssel. Kezeit hátamra simította, majd az egyiket felvezetve hajamba túrt.
- Imádlak! - lihegtem szájába, mire elmosolyodott. Beleharaptam alsó ajkába és játékosan meghúztam azt. Felsóhajtott. Csípőmet övének löktem, ami által ágyékunk összedörzsölődött. Egymás szájába nyögtünk. Folyamatosan mozogtam felette, erősen nekilökve a már keményedő férfiasságom övének. 
- Haz... ne... itt... - nyögte ki szavait. Nem törődtem vele, csak egyre durvábban mozogtam. 
- El.. fogok... menni... - nyögdécselt egyre hangosabban. Nyakára tapadtam és szívni kezdtem érzékeny pontját, amit azonnal megtaláltam, mivel már minden egyes porcikáját ismertem és tudtam mire vágyik, mi a jó neki.
- Á...állj le... - nyöszörgött. 
- Ez. A. Büntetésed. Amiért. A . Vízbe. Löktél. - mondtam és minden egyes szó után erősen neki löktem magam. Láttam rajta, hogy nagyon közel van, amin jót vigyorogtam. - Remélem hoztál jó sok váltó gatyát! 
- Basszátok meg fiúk! - kiabáltak a srácok, mire megálltam tetteimmel és rájuk néztem.
- Ez örökre beégett a retinámba! Jesszus! - mondta Zayn. 
- Nem igaz, hogy nem bírjátok ki, hogy ne essetek egymásnak! - takargatta szemeit Liam. Niall pedig jót kuncogott. 
- Amúgy... jól nyomod Louis! Az egész erdő a te nyögésedtől zengett! - mondta Niall, mire mindannyian felnevettünk, Lou pedig arca elé tette kezeit. 
- Gyertek! Fel kell állítani a sátrakat! - szólalt meg Liam, megszakítva a vihorászást. Nem mozdultunk, vagyis nem tudtunk mozdulni. - Na mi van már?
- Nem megy... tudod nekünk már áll... - kuncogtam. Megforgatták szemeiket, majd leintve ott hagyta minket. Lou vöröslő arccal feküdt alattam, nagyon aranyos volt, ahogy elszégyellte magát. Imádtam őt, én voltam a legboldogabb, hogy a világ legcsodálatosabb ember az enyém, csak az enyém. 
- Fel kéne kelnünk! -puszilta meg arcom. Feltápászkodtam, majd kezeimet nyújtottam neki és felhúztam. Kézen fogva mentünk vissza a tábor helyre. A fiúk nagyban ügyködtek a sátrakkal. Mi is odamentünk közéjük és nekiálltunk felállítani az alvóhelyünket. A tűzrakó hely köré állítottuk fel a sátrakat. 
- Jó lesz? - ütögettem bele a földbe a vasat, amely megtartja a sátrat.
- Várj! Megnézem! - mondta Lou. - Még egy kicsit kijjebb húzd és akkor masszívabb lesz. Úgy tettem ahogy mondta. 
- Oké! Most már ütheted! - mondta mögülem, majd erősen belecsípett fenekembe. Feljajdultam és eldobtam a kalapácsot. 
- Lou! Ezt még megbánod! - simogattam sajgó hátsóm.
- Jajj de félek! - vinnyogott, mint egy kislány. Felvettem a földről a kalapácsot és még párat ütöttem a vasra. - Tádám! Kész vagyok! - ujjongtam büszkén. 
- Ügyes vagy Haz! - karolt át hátulról Lou, puszit nyomva nyakamra. 
- Srácok! Nincs nyali-fali! - mondta Zayn, mire mindenki helyeslően bólogatott. Felmordultam, mérges pillantást lövellve feléjük.  
A nap további része azzal telt el, hogy tűzifát aprítottunk, elővettük a sütögetésre szánt kajákat és a műanyag tányérokat, evőeszközöket. Estére sikerült beizzítanunk a tüzet is. Leültünk mindannyian a tűz köré elhelyezett farönkökre. Lou mellém ült, elfértünk egy rönkön, ugyanis ez két személyes volt. Mindenféle dolgokról beszéltünk, miközben vártuk, hogy elkészüljön a finom vacsora. Már nagyon éhes voltam, de nem csak én...
- Éhen fogok halni, mire kész lesz! - nyavalygott Niall.
- Ne is mondd! Miért nincs itt konyha? - morgott Zayn. 
- A táborozásnak ez a lényege... amúgy meg ti akartatok idejönni... - vigyorogtam. 
- Ha ha ha, vicces vagy! - gúnyolódott Liam. 
-Én élvezem! - szólalt meg Lou, majd vállamra hajtotta fejét. Mindenki rávezette tekintetét. - Csend van, nincs munka, nincs őrült sikoltozás éééés végre nyugodtan lesmárolhatom Szerelmem anélkül, hogy bárki meglátna minket! - nézett fel rám mosolyogva. Lehajoltam és puszit nyomtam ajkaira, mire mindenki olvadozni kezdett. 
- Örülünk, hogy ismét dúl a love! Bár tudtam, hogy nem fog sokáig tartani! - mondta Liam, mire mindenki bólogatott. 
Megettük a kaját, aztán sztorikat meséltünk egymásnak. Zayn próbált valami horror történetet mesélni, amin jót kuncogtam, de úgy vettem észre van akire hatott a mese. Lou szorosan hozzám bújt a takaró alatt, amit magunkra terítettem, mert már kezdett hűvös lenni. Zayn folytatta és csak folytatta a történetet. Rám nézett, majd kacsintott és Lou felé biccentett. Eltátogott egy "ijeszd meg"-et, majd mesélt tovább. Amikor "ijesztőbb" részhez ért hatalmasat ordítottam Lou felé fordulva. Nagyot sikoltott és leesett a farönkről. Mindannyian felnevettünk.
- Szemét! Rohadék! - kelt fel mérgesen, majd visszaült mellém és belebokszolt vállamba. Alig tudtuk abbahagyni a röhögést. 
- Ne haragudj Szerelmem! - húztam magamhoz egy csókra. - De nagyon cuki voltál, ahogy beijedtél! - suttogtam szájába. - Amúgy meg, mondtam hogy visszakapod! - pusziltam meg orra hegyét. 
- Akkor most már kvittek vagyunk, ugye, mert már elegem van ebből... - vigyorgott, én meg bólintottam. 
- Játszunk felesz vagy merszt? tette fel Lou a kérdést. 
- Na nee! A-a! - tiltakoztak mindannyian - Felejtsétek el, nem akarjuk a perverz dolgaitokat végrehajtani! Már tanultunk belőle! - morgott Zayn. Lou-val jót nevettünk ezen, ahogy eszünkbe jutottak azok a csodálatos játékkal töltött percek. 
- Pedig mi annyira szeretjük nézni, ahogy csókolgatjátok egymást... beindítja a fantáziánkat... - mondta Lou.
- Jézus! Perverzek! - fujj olt Liam, aztán Zayn is csatlakozott hozzá. Niall meg ismét a röhögéstől fuldokolt. Őt nem nagyon izgatta ez a dolog, mindig mindenen nevetett. Sajnos, nem tudtuk rávenni őket a játékra, ezért inkább elkezdtünk énekelni. Mindenféle dalt előadtunk ami csak az eszünkbe jutott. Gyorsan telt az idő, már hajnali kettő volt, mikor eloltottuk a tüzet, letussoltunk és jó éjt kívántunk egymásnak. Csak hogy a fiúk nem sejtették, hogy nem sokat fognak aludni ez alatt a két éjszaka alatt. Lou négykézláb mászott be a sátorba előttem, ajkaimat beharapva kalandoztam el kerek, feszes fenekén, ami mindig beindított. Egy hatalmasat csaptam rá.
- Áúú! - kiáltott fel, majd megdörzsölte alfelét. - Ez fájt! 
- Olyan szexin ráztad a segged, hogy nem bírtam ki! - másztam be én is a szűkös sátorba.
- Ez biztos két személyes? - kérdeztem.
- Szerintem nem, de így legalább még közelebb vagy hozzám! - huncutul vigyorgott rám, ami azonnal beindította fantáziám. Megnyaltam alsó ajkam és lábamat átvetve a csípőjére ültem. Lehajoltam hozzá, ajkaira tapadtam. Durván falni kezdtük egymást. Kezeimmel pólója alá nyúltam, izmos testét simogattam, majd mellbimbóját erősen megcsavartam. Fájdalmas mégis kéjes nyögés hagyta el száját. Folytattam bimbója kényeztetését, majd másik kezem férfiasságára vezettem. Összeszorított szájjal próbálta visszafogni hangját. 
- Ezt.. ne... a ... fiúk...
- Nem akarsz bosszút állni rajtuk, azért amiért folyton basztatnak? - suttogtam fülébe.
- Mii? Hogy? - állította le kezem, ami még mindig a keményedő büszkeségén dolgozott. 
- Elég annyi, hogy nincs fal, ami meggátolja a hangok átjutását! - kuncogtam. 
- Kis perverz! - nevetett fel - Tetszik az ötlet! 
- Akkor? Durva szex? 
- Igen! - túrt bele hajamba, majd erősen meghúzta - Ne kímélj! - húzott magához egy vad, szenvedélyes csókra...

Elég kómásan ébredtem. Másik oldalamra fordultam és Lou gyönyörű arcával találtam szembe magam. Nagyokat szuszogva aludt. Arcomra mosoly kúszott, ahogy a eszembe jutott az éjszakai bosszúnk. Háát... én nem kíméltem szegény Lou-t... Viszont kíváncsi volta ma fiúk reakciójára. 
- Ne nézz már! - dünnyögte rekedtes hangon egy mosollyal arcán. 
- Jó reggelt! - mondtam, apró puszit nyomva ajkaira. Kezeit nyakam köré fonta, magához húzott ezzel elmélyítve csókunk. 
- Hála neked, elég fájdalmas reggel...
- Nagyon fáj? Sajnálom... - húztam el számat, majd bocsánatkérően szemeibe néztem.
- Túlélem! - puszilt meg - Nem kell sajnálni, mert nagyon megérte! - kacsintott rám, mire megnyugodtam, ugyanis nem szeretek fájdalmat okozni neki.
- Na kimegyünk üdvözölni a fiúkat? - vigyorogtam. Bólintott egyet, de szegény alig bírt felkelni, ezért segítettem neki. - Bocs... 
- Semmi baj, mondtam! 
Kimásztunk a sátorból. A fiúk kint ültek eléggé nyúzott arccal. 
- Na milyen volt az első éjszaka? - próbáltam visszafogni nevetésem. mindannyian ránk emelték tekintetüket és ha szemmel ölni lehetett volna, asszem már meghaltunk volna. 
- Kapjátok be! - dünnyögött Liam.
- Soha többet nem tudok másra gondolni, csak a nyögésitekre! Vége a szexuális életemnek... - morgott Zayn.
- Várjatok! Niall?? - kérdeztem meglepődve, mikor rájöttem sehol sincs. Odamentem a sátorhoz és egy édesen alvó Niall-t láttam meg. Felnevettem, majd behúztam a sátrat.
- Szóval srácok... van még kedvetek basztatni minket? Ugyanis még hátra van egy éjszaka! - néztem rájuk, aztán Lou-ra, aki kicsit meglepődve, félve nézett rám. 
- Nyugi, csak viccelek... - suttogtam füléhez hajolva.
- Tudjátok mit! Befejeztük a piszkálgatást, csak soha többet ne csináljátok ezt! - mondta Zayn. Liam is helyeselt. 
- Na ezt akartam hallani! - csókoltam meg Lou. - Bocs még egyszer! Legközelebb cserélünk! - mosolyogtam rá. 
- Semmiség, csak most egy ideig nem hiszem hogy én leszek alul! - kacsintott rám - Amúgy meg... GYŐZTÜNK! - kiáltotta el magát, majd csókban forrtak össze ajkaink...


13 megjegyzés:

  1. Hát ez halál aranyos volt, még több ilyen cukiságot, már alig várom a következőket. Hogy vannak ilyen jó ötleteid?! Irigykedem rád.... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy ennyire tetszett! :) Elárulom hogy a következő is aranyos lesz! ;) már írom, ugyhogy nem sokára kiteszem! ;)
      Csak úgy jönnek! ;) XD
      Ohh, ez kedves tőled, lehet hogy ez most hülyén hangzik, de én meg rád! ;) :3

      Törlés
  2. Tudod hogy nevettem?:jaaajjj:D ez nagyonjó uristen:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii :3 Örülök, hogy jót nevettél a történeten, ugyanis ez volt a célom! ;) :)

      Törlés
  3. Én teljesen elfelejtettem olvasás közben, hogy tél van és végre.......van hó!!! *0* Bár itt, Somogy megyében picit sok! :D
    A rész nagyon aranyos és vicces lett! *-* Megint megleptél valami újjal! ;) Imádom az írásod! Nagyon várom a kövit! *-* ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii :) Örömmel olvasom, hogy sikerül megint meglepnem téged! :3 ;) Nagyon boldog vagyok! :)
      Nálunk is van, de azért nem olyan sok! :) Az a lényeg, hogy van hó! :3

      Törlés
  4. Nálunk nincs, csak -13℃, de sebaj :D am nagyon jó lett :D mikor hozol újat? Már nagyon várom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk is volt vagy -10 fok! :D Köszi szépen, örülök, hogy tetszett! :D
      Nem tudom, már készülőben van, de nem akarok ígérgetni, mert nem biztos hogy tudom hozni addigra! :D

      Törlés
  5. úristen nagyon kellett nevetnem itt a végén.:DD nagyon tetszett.:D meg igazából a többi is eddig. hamarosan végigérek a blogon.:D csak így tovább.:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy ennyire tetszett! :D :3

      Törlés
  6. Ez a rész imádnivaló lett! :3

    VálaszTörlés
  7. Bírom zaynt... :') vagy ink. :'( am nagyon Joó irj meg min. 120 ilyet pls. Koszii :D
    ~Manoo

    VálaszTörlés