2014. január 15., szerda

Fast and Furious (+18)



Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan szavaztatok! :)

Végeredmény:
Milyen részt szeretnél?
+18: 17 szavazat
Aranyos: 4 szavazat
Durva/Erőszakos: 13 szavazat

A +18-as nyert, ezért most azt hoztam nektek, de mivel láttam, hogy a durva/erőszakos is elég nagy szavazatot kapott, így azt gondoltam, hogy ha összejön, akkor olyat is fogok hozni! :)
A Oneshot-ról: Már régóta terveztem megírni, de csak most teljesedett ki! A cím a kedvenc filmsorozatomból van, ami a világon a legjobb autóversenyzős film! :) Imádom, már vagy ezerszer láttam minden egyes részét! :) Azért erről a témáról írtam, mert a főszereplő, aki egyben a kedvenc színészeim között van, sajnos 2013.11.30-án itt hagyott minket! R.I.P. Paul Walker :'( 
A filmből egy-két jelenet és párbeszéd el fog hangzani, de a többi része az Én agyszüleményem! :)
Remélem elnyeri tetszéseteket! :) Köszönök mindent Nektek! :)

Dreamy Girl



Louis

A csengő idegesítő dallama zavart meg a készülődésben. Valamelyik drága barátom ráült a gombra. Gyorsan felhúztam szűk, fekete farmeromat, fekete pólómat, majd belőttem a hajam. Zsebembe raktam a kulcsom, mobilom és a pénztárcámat, aztán leszaladtam a lépcsőn, majd kinyitottam az ajtót.
- Csövi Lou! - köszöntek egyszerre mind a hárman.
- Hali Fiúk! - köszöntem oda, miközben felkaptam cipőmet.
- Siess már! - sürgetett Zayn. - El fogunk késni miattad!
- Akkor miért nem mentetek előre? Niall-al ketten is el tudtunk volna menni! - mondtam, aztán magam után becsukva indultunk meg a kocsikhoz. Én Zaynk mellé ültem be, Niall pedig Liam mellé. Amint beültünk, azonnal rálépett a gázra és elindultunk.
- Látom jól kicsípted magad! Végre csajozol? - kérdezte Zayn.
- Jaja, itt az ideje túltennem magam Jennifer-en!
- Ne emészd magad miatta, egy nagy ribanc volt! Már bocs... - mosolygott. Tudtam, hogy utálta azt a csajt, nem mondta, de láttam rajta.
- Az! Már egy ideje rájöttem! - nevettem el magam. Kb. két éve szakítottam vele, mivel rajtakaptam a suli szertárában egy pasival, aztán kiderült, hogy fél sulival lefeküdt, mialatt velem járt. Amikor ezt megtudtam és szakítottam vele, végleg felhagytam a csajozással. Igazából most se akartam ismerkedni, csak Zayn-t akartam megnyugtatni. Időközben meg is érkeztünk a verseny helyszínére, ahol már összegyűlt a tömeg. Beparkoltunk a versenyzőknek kialakított pakolóba, majd kiszálltunk. A zene dübörgött a kocsik hangfalaiból. A szebbnél szebb lányok, falatnyi ruhákban rázták testüket a zene ritmusára. Imádtam ezt a helyet, de melyik pasi nem? Csajok, kocsik, zene, mi kell még? A két barátom illegális autóversenyző, minden ilyesfajta versenyen indulnak, hogy pénzt szerezzenek az autóműhelyhez. Mi Niall-al mindig elkísérjük Őket. A tömeghez érve lekezeltünk az ismerősökkel.
- Szeva Csajok! - üdvözöltem a lányokat, akik már régóta a bandánk körébe tartoznak.
- Hali Louis! - pusziltak meg mindketten.
- Csá fiúk! - jött oda hozzánk Adam, a másik jó haverunk.
- Csá! - fogtam vele kezet, majd a többiek is.
- Halottátok, hogy van egy új fiú? - kérdezte Adam, mire mindenki lepetten nézett rá. Már régóta nem tette be ide a lábát új hús. Láttam Zayn, Liam arcát felvillanyozni.
- Ki az? Láttad már? - kérdezte Liam.
- Szeretném látni, hogy ki az akit lenyomok! - nevetett Zayn.
- Nézd! Ott jön! - néztünk mindannyian abba az irányba, ahova Adam mutatott. Mikor odavezettem tekintetem, állam azonnal leesett. A kedvenc kocsim hajtott el előttem. Gyönyörű metál színben csillogott, oldalán és elején kék színű minta díszelgett, ami az alvázfénnyel megegyező színben pompázott.
-  Lou, látod amit mi látunk? - nézett rám vigyorogva Niall.
- Nissan Skyline! Atya Úr Isten! Fogjatok meg, mert elájulok! A legjobb kocsi! - mondtam izgatottan, majd kicsattanva örömömben.
- Héé! Ez fájt! - duzzogott Zayn.
- Bocs, a tiéd is jó! - kuncogtam. - de ez sokkal jobb... - motyogtam magam elé. Le se tudtam törölni vigyoromat. Mindenki csodálattal, kíváncsian figyelte az új jövevényt. Elindultam a tömegben, mindenkit arrább lökve, hogy közelebbről is szemügyre vegyem a drágaságom. A sofőr leállította a motort és mindenki lélegzetvisszafojtva várta, hogy kiszálljon. Egy kb. 20 év körüli, magas, göndör hajú, izmos testű pasi szállt ki belőle. Fekete izompólót, farmert viselt. Látszott testtartásán, mozgásán a magabiztosság minden egyes szikrája. Vonzotta a tekinteteket, szinte hallottam, ahogy a csajok elélveznek a látványától. A srácok időközben odaértek mellém.
- Ez a kis nyálgép, Anyuka kicsi fia akar legyőzni minket? - kérdezte röhögve Liam. Majd a többiek is nevetni kezdtek, csak Én nem. Odalépett a verseny szervezőjéhez, majd egy köteg pénzt nyomott a kezébe. Valamit mondtak még egymásnak, aztán visszasétált kocsijához.
- Mindenki itt van, tehát kezdődhet a verseny! - kiabált a szervező, mire mindenki ujjongani kezdett. - Versenyzők a rajthoz! - ordította, elnyomva a nézők hangját. A tömeg szétszéledt az utca két oldalára, helyet adva a négy versenyzőnek.
- Sok sikert fiúk! - kezeltem le barátaimmal. Niall-al az első sorba álltunk, várva, hogy elkezdődjön a verseny. Az új fiú pont előttem fékezett le, beállva a rajthoz. Rám nézett, zöld szemei az enyémbe fúródtak, egészen a lelkemig hatolva. Elég feltűnően végigmért, aztán halvány mosoly jelent meg arcán. Nem tudtam miért csinálta ezt, fura volt. Aztán tekintetét előre szegezte. Felbőgtek a motorok és hatalmas csikorgással elindult a verseny. Innentől kezdve mi nem sokat látunk, majd csak akkor, amikor az utolsó szakaszhoz érnek. Ez volt a legrosszabb benne, mert mindig izgultam a fiúk miatt. Sokszor volt már, hogy Zayn vagy Liam a kórházban kötött ki, tehát míg meg nem látom Őket, addig sík ideg vagyok.
- Nyugi Lou, nem lesz semmi bajuk! - tetet vállamra kezét Niall. Bólintottam és egy mosolyt erőltetettem arcomra. Az órámra pillantottam, nem sokára itt kell lenniük.
- Jönnek! - mutatott egy pasi az utca végére. Mikor megláttam Zayn csodaszép zöld kocsiját, kicsit megnyugodtam, majd mikor Liam tűzpiros autója is megjelent, teljesen lenyugodtam. Ekkor ordibálva biztattuk a fiúkat. Egyre hangosabban kiabáltunk. Az adrenalin felpezsdítette a vérem, teljesen felpörögtem. Zayn és az új srác között nagy versengés folyt, de mint mindig most is az Én drága haverom zsebelte be a pénzt. Ujjongva ugráltunk, Zayn nevét kiabálva. Imádtam hallani, ahogy a tömeg egyszerre skandálta barátom nevét. Niall-al átöleltük egymást, majd a fiúkhoz siettünk és lepacsiztunk velük.
- A győztes nem más, mint ZAYN MALIK! - kiáltotta a verseny szervezője, mire ismét sikongás, őrjöngés söpört végig a tömegen. Tekintetem akaratlanul is az új fiúra tévedt, aki vigyorogva állt csodaszép kocsija mellett.
- Te meg mit vigyorogsz? - kérdezte Zayn. A srác tovább mosolygott, ami fura volt, hiszen most vesztett el egy köteg lóvét.
- Hogy majdnem megvoltál! - jelentette ki büszkén mire a tömeg fújogatni kezdett.
- Majdnem megvoltam? - akadt ki barátom - Nem voltam meg! - mondta gúnyosan - Gagyi módra váltasz, dupla kuplung nélkül!
- Majdnem megvoltam?! - mondta ismét Zayn a tömeg felé.
- Mi ugyan már, viccelsz? - kiabálta az egyik srác. - Még hogy majdnem...
- Először tanulj meg vezetni, aztán gyere vissza!
- Basszus! Jönnek a zsaruk! - ordított valaki a tömegből. Mindenki egyből futni kezdett az autójához, már ha ez lehetséges, ugyanis akkora volt a tömeg, hogy mozdulni is alig tudtunk. Próbáltam a fiúkat követni, de nem sikerült, elvesztettem Őket. Az üres utcák felé lökdöstem ki magam, itt legalább el tudok bújni. Végig rohantam a sikátoron, majd mikor kiértem a végére egy kocsi farolt elém. Megijedtem, de mikor megláttam az ismerős autót megnyugodtam.
- Szállj be! - utasított a srác. Kicsit hezitáltam. Tényleg örültem, hogy nem a zsaruk, mégis beüljek egy idegen autójába.
- Azt mondtam szállj be! - mondta idegesen. Beszálltam. Ahogy beültem azonnal rátaposott a gázra. Nem szóltunk semmit, csak vezetett és meg kell mondjam nagyon jól csinálta. Egyáltalán nem féltem mellette, magabiztosan irányított autóját. Láttam a tükörből a zsaruk kék-piros fényüket, de szerencsénkre nem erre jöttek. Egy emeletes parkolóba vezetett, egészen az utolsó előtti emeleten pakolta le a kocsit. Hosszabb csend után meg akartam szólalni, de épp ekkor szállt ki. Nagyot sóhajtottam és követtem példáját.
- Mi-mit csinálunk itt? - kérdeztem.
- Elbújunk a zsaruk elől, nem tűnt fel? - kérdezte mély, rekedtes hangján, amitől kirázott a hideg.
- És egész reggelig itt akarsz dekkolni? - kérdeztem felháborodva. Fel- alá járkáltam, mint egy idegbeteg.
- Ha muszáj, akkor igen! - mondta a kocsi másik oldalán állva.
- Én nem tehetek semmiről, szóval leléptem! - intettem neki, aztán elindultam a kijárat felé. Nem jutottam sokáig, ugyanis elém állt, majd vállamnál fogva nekitolt autójának.
- Ide figyelj! - kezdte dühösen - Nem fogok egy beszari srác miatt lebukni! Ha most innen kilépsz, a zsaruk azonnal elkapnak és hiába nem csináltál semmit, akkor is bevisznek a sittre és addig tartanak bent, míg be nem köpöd a haverjaid! Felfogtad? - nem mondtam semmit, csak próbáltam megemészteni a hallottakat.
- Másrészt... - kezdte kicsit nyugodtabb hangon - nem akarsz börtönbe kerülni, hidd el. Ott az olyanokat, mint Te, kicsinálnak... úgyhogy jól gondold meg mit csinálsz! - nem kellett sokat gondolkodnom a dolgokon, egyből megértettem.
- Te voltál börtönbe? - kérdeztem félve, hogy talán nem örül, ha erről faggatom. Közelebb lépett hozzám és mélyen a szemembe nézett. A szívem vadul verni kezdett, levegő vételem szaporábbá vált.
- Igen, voltam... tudod, ha valaki illegális versenyeken vesz részt, akkor elég sűrűn kiköt ott. Ezért nem vehetnek észre. Most már érthető Nagyfiú?
- Aham... -ennyit tudtam csak kinyögni. Valami miatt idegessé váltam közelsége miatt, pedig nem tűnt félelmetesnek.
- Akkor jó! - mondta, majd elővette mobilját és kicsit arrább állt. Én is elővettem telóm, hogy írjak egy sms-t a fiúknak. Pár percen belül meg is jött a válasz. Nagyon aggódtak értem, de megnyugodtak, hogy minden rendbe van velem. Nekik is sikerült elmenekülniük, ami miatt nagy kő esett le szívemről. Már alig vártam, hogy hazamehessek. Míg a titokzatos idegen telefonált, addig szemügyre vettem a Nissan-t. Körbejártam, kezemet végig simítottam a mintát követve oldalán, majd az elején is. Teljesen felvillanyozott, soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen gyönyörűséget valaha is közelről látok. Imádom, nem tehetek róla az autók a gyengéim, főleg a Nissan Skyline. Mindig is az első helyen álltak a fontossági listán. Nem tudtam betelni látványával és ha még vezethettem is volna...
- Tetszik? - riadtam meg az ismerős hangra mögülem.
- Imádom! Élek-halok a Nissan Skyline-ért! Egyszerűen lenyűgöző! - mondtam csodálattal teli hanggal, majd végig simítottam ismét a két mintát az autón. A srác felé fordultam, szemei azonnal megbabonáztak. Istenem, nem tudom mi ütött belém...
- Mi a neved? - kérdeztem.
- Harry, Harry Styles! - nyújtotta kezét.
- Louis Tomlinson! - fogtam vele kezet. Szorítása gyengéd mégis magabiztos volt.
- Most már hazaviszel?
- Igen! A haverjaim mondták, hogy elmentek a zsaruk! - mondta és megkerülve az autót beült. Én is beültem mellé. Elmondtam hova menjen, de mivel nem ismerte a környéket így elnavigáltam lakásomig.
- Itt is vagyunk!
- Ez egy autóműhely... itt laksz? - kérdezte szemöldökét felhúzva. Láttam arcán a meglepődést.
-Igen... de nem az enyém, hanem Zayn műhelye... befogadott és berendeztetett nekem egy kisebb lakás félét, cserébe neki dolgozok... szeretek itt lenni, sosem kések a munkából! - nevettem el magam, mire Ő is. - Köszi, hogy megmentettél és hazahoztál!
- Semmiség!
- Szia! Aztán óvatosan a versenyekkel!
- Szia! - köszönt el, majd kiszálltam. Megvártam míg elmegy, aztán bementem, letussoltam és bedőltem az ágyamba. Azonnal elnyomott az álom.
Reggel telefonom ébresztőjére keltem. Kinyomtam, megreggeliztem, fogat mostam, aztán felhúztam a munkás ruhámat. A műhelyben felkapcsoltam a villanyokat, kinyitottam az ajtót, aztán kiraktam a "Nyitva" táblát. A fiúk is hamarosan megérkeztek. Azonnal letámadtak kérdéseikkel.
- Jól vagy? Hogy szöktél meg? Mi történt? Ki hozott haza? - kérdezték egyszerre, amitől besokalltam.
- Ácsi! Egyszerre csak egy kér... -akartam befejezni mondatom, de egy ismerős autó zúgása ütötte meg fülem. Mindannyian a hang irányába fordultunk. Harry volt az, magabiztos léptekkel jött felénk, majd mikor rám tévedt tekintete egy mosolyt küldött felém. Nem tudom mi ütött belém, azonnal visszamosolyogtam és gyomrom görcsbe rándult, szívem pedig vadul kalimpált.
- Mi a francot keresel itt? Nem volt elég a tegnapi vereség? - mondta Zayn gúnyosan.
- Ráférne egy kis tuning az autómra! - tekintete rám tévedt, mire zavarba jöttem. Mi a baj velem? Valaki mondja már meg...
- Azt felejtsd el! Húzz innen! - mutatott a kijárat felé barátom.
- Meg jó lenne, ha megtanítanál vezetni! Baromi jól vezetsz, az a tegnapi trükköd... le a kalappal előtted! - mindenkinek leesett az álla, egy pár percig meg se tudtunk szólalni. Azt akarja, hogy Zayn tanítsa?
- És ebből nekem mi hasznom?
- Borsósan megfizetem! És a haverjaimnak is beajánllak, csak úgy özönlenének ide a kuncsaftok! - mondta magabiztosan. Úgy viselkedett, mint aki biztos a dolgában és még soha senki nem mondott neki nemet. Irigyeltem tőle ezt a tulajdonságát.
- Honnan gondolod, hogy segítség kellene? hmm?
- Csak körül kell nézni... - mutatott körbe, az igencsak lepukkant műhelyben.
- Na most húzz innen, mielőtt beverem azt a csinos kis pofidat! - mondta fogcsikorgatva. Utálta, ha fikázzák a műhelyét.
- Oké! Itt se vagyok, csak nehogy megbánd! - mondta és mikor a mondat végére ért, rám nézett, tekintetét végig vezette rajtam, majd rám kacsintott, aztán kiment. Lefagytam előbbi tettére. Kis idő elteltével sikerült visszatérnem a valóságba.
- Zayn! Ő mentett meg, jó srác, ne hagyd hogy elmenjen! Szükségünk van a pénzre, ezt te is jól tudod!
- Ettől nem fogadok el semmit! - jelentette ki. A többiek is kérlelték, mire nagy nehezen beadta derekét.
- Várj! - szólt Harry után, aki azonnal megfordult és visszasétált. - Rendben! Benn vagyok, de mivel Én vagyok a főnök, így nem tűröm el hogy így beszélj velem! - nyújtotta kezét Harry felé, aki azonnal elfogadta ajánlatát.
- Holnap reggel pontban 7-re legyél itt! - mondta Zayn. Harry bólintott, majd elköszönt és elment.

1 és fél hónappal később

Harry mái napig ide jár, mindenkivel nagyon jóba lett, még Zayn-al is. Imádtam a társaságát, mindig felvidított hacsak velem volt vagy rám mosolygott. Mindig együtt lógtunk, mint akik már ezer éve ismerik egymást. Sokszor éjszaka, mikor már nem volt senki az utcán, elmentünk gyorsulni, csak mi ketten. Néha úgy éreztem kicsit többet érzek iránta, mint barátság, de ezt a gondolatot igyekeztem mindig elhessegetni.
Bezártam a műhelyt, éppen le akartam venni munkás ruhámat, mikor valaki kopogott. Lepetten húztam fel szemöldököm, ugyanis tudtommal senkit nem vártam. Kinyitottam az ajtót és Harry vigyorgó arcával szembesültem.
- Te meg hogy? Mit akarsz? - kérdeztem meglepődve.
- Van egy meglepetésem! Gyere!
- De tiszta kosz vagyok, meg...
- Az nem számít, csak ketten leszünk! - mondta vigyorogva. Bezártam az ajtót és beültünk a kocsijába. Elhajtottunk egy versenypályára. Kérdőn fordultam felé, mikor leállította a motor.
- Átadom a helyet! Tudom, hogy erre vágytál, mióta megláttad a kocsim! Hát most itt a lehetőség! - az állam leesett szavai hallatán. Gyomrom görcsbe rándult, hirtelen alig kaptam levegőt.
- Nyugi Louis! - tette kezeit enyémre, ami a combomon pihent. Érintésére pulzusom felszökött és teljesen összezavarodtam. - nem lesz baj, itt nincs semmi akadály, ami miatt idegesnek kellene lenned! Másrészt meg bízok benned és egyre jobban vezetsz! - simogatta kezemet, amitől torkomba gombóc költözött.
- O-oké! - hebegtem, majd helyet cseréltünk...

1 órával később

- Uram isten! Ez valami fantasztikus volt! - fakadtam ki, mikor leállítottam a motort. Visszacseréltük a helyet és  hazavitt.
- Nem tudom hogy fogom ezt meghálálni... Asszem vagyis biztos ez volt életem egyik legszebb pillanata! - mondtam teljesen felpörögve az adrenalintól. Kinyitottam a műhely ajtót, majd betessékeltem Harry-t.
- Istenem! Kész vagyok! Ez...ez, bátran kijelentem, hogy százszor, nem... ezerszer jobb mint a szex!! - mondtam ki, kicsit se átgondolva kijelentésemet. Harry jót nevetett ezen. Kérdőn fordultam felé, hátam nekitámasztva az egyik autónak.
- Mi olyan vicces?- Hát a kijelentésed! Vagy nem szexeltél még, bár ezt kétlek, mert ilyen jó pasi tuti lefeküdt már pár csajjal... vagy pedig mind béna volt és nem tudta mit kell csinálni... - közeledett felém, mire ideges lettem. Nagyot nyeltem, mikor megállt előttem, kezeit két oldalra a fejem mellé támasztva.
- Ez... Ez... Nem így van... - dadogtam. Harry ajkán huncut mosoly jelent meg.- Én megmutathatom neked, hogy milyen is a jó szex... - suttogta ajkaimra. Beleborzongtam, ahogy meleg leheletét megéreztem számon. Vágytam rá, csókolni akartam, de az agyam nem helyeselte. Harry egy pasi és Én is az vagyok... Ez nem helyes! Mégis kívánom... Érezni akarom Őt...
- Mutasd meg! - szuszogtam. Mosolygott, majd lassan hozzáérintette ajkait enyémhez. Azonnal szétnyitottam számat ezzel utat engedve nyelvének. Nyelvünk vad tánca kezdett. Annyira jól csókolt, hogy soha nem akartam elválni tőle, de a levegő nagy úr. Zihálva döntötte homlokomnak az övét. Szívem majd kiugrott a helyéről. Ajkaim bizseregtek csókjától. Féltem a következményektől, mégis akartam hogy megtörténjen, valahogy vele biztonságba érzem magam és tudtam, hogy nem fog fájdalmat okozni.
- Irtó szexi vagy ebben a munkás ruhában! - súgta fülemhez hajolva. Felsóhajtottam, ahogy nyelvével végignyalt nyakamon. Kezemet hajába túrtam, majd mikor szívni kezdte nyakam kicsit meghúztam azt. Morogva nyugtázta tevékenységem. Egyik kezével végig simított oldalamon, aztán a férfiasságomra vezette és dörzsölni kezdte. Felnyögtem érintésére. Fejemet hátra döntve élveztem tevékenységét. Eltoltam nyakamtól, hogy újra megcsókolhassam puha, édes ajkait.
- Erre...vártam... mióta megláttalak a versenyen... - suttogta számba. Belemosolyogtam csókunkba. Derekára helyeztem kezeimet, majd el nem szakadva ajkaitól toltam a szobám felé. Berúgtam az ajtót, aztán ledöntöttem Harry-t az ágyra. Azonnal levettem a felsőjét ezzel felfedve izmos, kidolgozott testét. Végig simítottam rajta, majd lehajolva nyakát kényeztettem. Halk sóhajok törtek fel torkából, ahogy szívni kezdtem, szép nagy foltot hagyva bőrén. Lefelé haladva végig nyaltam teste minden egyes porcikáját. Kicsit lehúztam nadrágját és apró harapásnyomokat hagytam bőrén. Nagyokat nyögött tettemre. Vállamra tette kezét majd magához húzott egy csókra, aztán ledöntött maga alá. Kezeit fejem két oldalára helyezte és ismét ajkaimra tapadt. Ahogy felettem mozgott ágyéka az enyémnek dörzsölődött, amitől mindketten felnyögtünk. Ez az érzès fantasztikus volt, voltam már pár lánnyal, de amit Harry csinált az százszorta jobb volt. Ezzel a mozgásával már most fel tudna juttatni a csúcsra.

- H...Harry, ha így folytatod elmegyek úgy, hogy még a ruhát se vetted le rólam... - suttogtam fülébe.
- Vagy nagyon jó vagyok... vagy nagyon ki vagy éhezve... -  szuszogta fülembe - de nagyon remélem, hogy az első... - kuncogtam szavai hallatán. Kikapcsolta overálom csatját, aztán nagy nehezen lerángatta rólam, utána pedig a pólómmal is ugyanezt tette. Nyakamhoz hajolt, lágy puszikat hintett felforrósodott bőrömre. Lefelé haladt, mellbimbómat szájába vette, kicsit megszívta, mire felnyögtem a jóleső érzéstől. Tovább haladt lefelé, minden egyes porcikámat felfedezte nyelvével. Élveztem minden egyes tettét, tudta mire van szükségem, mintha a gondolataimban olvasott volna. Fekete bokszeremhez érve játékosan beleharapott, a már igencsak kényeztetésre váró büszkeségembe. Hatalmasat nyögtem. Elhajolt tőlem, lerángatta nadrágját a bokszerével együtt. Végig mértem egész testét. Tetszett a látvány, ami elém tárult.

- Nagyon jól nézel ki! - húztam le magamhoz, hogy csodás ajkaira tapadhassak ismét.
- Te sem panaszkodhatsz! - suttogta számba. Harry lehúzta az utolsó ruhadarabját is, így már nem volt semmi, ami testünk közé álljon. Felém hajolt, szenvedélyes csókot váltottunk, miközben kezét férfiasságomra vezette. Felsóhajtottam váratlan érintésére. Megmarkolta, majd fel-le húzogatta, ami által nyögések sorozata hagyta el számat. Egyre gyorsabb és gyorsabb tempót diktál. Éreztem túl közel vagyok, de ekkor hirtelen elvette kezét rólam. Felmordultam. Fülemhez hajolt, beleharapott cimpámba és meghúzta. Megremegtem tettére.
- Biztos akarod? Még leállhatunk... - suttogta. 
- I-Igen.... Nagyon fog fájni? - kérdeztem félve. Rettegtem a dologtól, de a gondolat, hogy közelebb érezhetem magamhoz kicsit oldotta a bennem rejlő félelmet.
- Fájni fog, de ígérem vigyázni fogok! - lehelt csókot ajakamra. A szekrényemhez nyúltam és kivettem az óvszert. Harry kivette kezemből, aztán felpörgette magára. Elhelyezkedett lábaim közt, majd fölém hajolt. Két ujját megnyalta és benedvesítette vele járatom. Nagyon fura érzés volt, de a világért se állítottam volna le. Mikor már úgy érezte kellőképpen benedvesített, óvatosan a járatomhoz igazította férfiasságát. Lassan belém csúsztatta magát, a lepedőt kezeim közé szorítva, fájdalmasan felnyögtem. Nem mozdult, várt pár percet, hogy megszokjam méretét. 
- Nem sokára elmúlik... csak lazulj el... 
Egy kicsit várt még, majd teljesen belém tolta magát, mire ismét fájdalmas nyögés hagyta el számat. Lassan mozogni kezdett bennem, közben pedig ajkaimra tapadt, ezzel elterelve gondolataimat a fájdalomról. Az idő teltével a fájdalom múlni kezdett és az élvezet vette át helyét. Mikor észre vette rajtam az élvezet jeleit, gyorsítani kezdett a tempón. 
- Ahh...ahh... Harry... - nyögtem az élvezettől. Kezeimet hátára vezettem, néha megkarcolva bőrét. Egymás szájába nyögdécseltünk, egyre hangosabban, közeledve a gyönyör felé. Lökései egyre gyorsabbá váltak, mindig mélyebbre és mélyebbre hatolva bennem. Zihálva nyögtünk az élvezet hatására. Éreztem, hogy nagyon közel vagyok, Harry is, ezért rámarkoltam férfiasságomra és a lökésinek ritmusára húzogattam kezem magamon. Izmaim megfeszültek, éreztem, ahogy a gyönyör hulláma végig futott egész testemben és hatalmasat nyögve hasamra élveztem. Harry is pár lökés után, mély hangján, nevemet nyögve élvezett el, majd egész testével rám feküdt. Szaporán vettük a levegőt, szívem majd kiszakadt a helyéről. Harry kihúzta magát belőlem, aztán mellém feküdt.
- Na...Megváltoztattam.... a nézeteidet? - szuszogta a levegővételek között. Felé fordultam, arcán hatalmas mosoly terült el, ami által megjelentek gödröcskéi. Hozzá bújtam, lágy csókot hintve ajkaira.
- Soha életemben nem élveztem még ennyire a szexet, mint most!  - mosolyogtam huncutul. Ez tényleg igaz volt, akár hány csajjal feküdtem is le, egyik se váltott ki belőlem ekkora élvezetet, mint Harry.
- Szerencséd van, hogy ezt mondtad! - csókolt meg - El se tudod hinni, mennyire örülök, hogy aznap elmentem arra a versenyre! 
- Én is örülök! - mosolyogtam, majd ráfeküdtem mellkasára és hallgattam szívének egyenletes, nyugtató dobogását. 

14 megjegyzés:

  1. Huhh.. hát ez fantasztikus volt *-* nagyon tetszett !! Bár a végéröl kicsit hiámyoltam a szex utáni csokot ;D :3 siess a kövi sztorival !! *-* :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy elnyerte tetszésed! :3 Igyekeztem minden tehetségemet belevinni! :)
      Háát... most elmaradt! :)
      Amint lesz ihletem jön a kövi! :)

      Törlés
  2. Wow! Ez...ez valami hihetetlenül fantasztikus volt. Imádtam, el sem tudom mondani, mennyire. Annyira egyedi és különleges volt magával ragadott. Szuper volt, imádom az írásod, de ezt te úgyis nagyon jó tudod, hisz nem először hangoztatom.
    Remélem még sok ilyen sztorira számíthatunk, sok sikert az íráshoz. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te jó ég! Köszönöm, el se tudod hinni mennyit jelentenek nekem ezek a dicsérő szavak! :3 Mindig bearanyozzák a napomat! :)
      Köszönöm, igyekszem minél érdekesebb, ötletesebb sztorikkal előállni! :)

      Törlés
  3. jaj ! imádom!!!:3*0* fura, de neekm is bejönnek néha-néha az ijen autó versenyzős filmek (pedig kevesett láttamxd). Kurva jó lett!*-* én csak itt ámulok bámulok...hogy a fenében tudsz ijen jól irni?!xd jaj ez..jó már sázszor mondtam, de leszarom, ez KURVA jÓ votl!!xd várom a kövi sztorit:) sok sikert az iráshoz:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a sok dicsérő szavakat, annyira örülök, hogy elnyerte tetszésed! :3 :)
      Nem gondoltam volna, hogy ez a sztori ilyen hatással lesz rátok! :) Megmondom őszintén ez volt az a one shot, amit eddig a legjobban imádtam írni! :3
      Köszi :) de nem vagyok olyan jó író, de örülök, hogy Te/Ti így gondolod/gondoljátok! :3

      Törlés
  4. Ez annyira de annyira jó rész lett! Én is szeretem az autó versenyzőz filmeket. Kedvenc a Halálos iramban. R.I.P. Paul Walker! :(
    Bele merültem az egészbe! Ott láttam lelki szemeim előtt minden eseményt xd Imádom az írásod és várom a kövit! ;)
    UI.: Szép ez a sárga szín a bloghoz! :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii szépen! :3 Annyira örülök, hogy bele tudtad élni magad, ez nekem nagyon sokat jelenet! :) :3
      Nekem is a kedvencem, imádom! :)
      Sajnos ilyen az élet, ez ellen nem tudunk semmit tenni... :(
      Köszi szépen, nekem is tetszik ez a szín! :))

      Törlés
  5. www.larry-stylinson-love-endlessly.blogspot.hu/2014/01/dijak.html meglepiii :)

    VálaszTörlés
  6. Úristen imádtam!!! Teljesen beleéltem magam és ahogy olvastam a film jelenetei jutottak eszembe *_* a kedvenc filmem és imádtam Paul Walkert! R.I.P! :'( lehetne, h esetleg több autóversenyzős one shot-ot írsz? Imádom a történeteidet :D *_* siess a kövivel! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, ezt örömmel olvasom! :3 El se tudom hinni, hogy ennyire bele tudtad élni magad, nekem ez nagyon sokat jelent! :) Lehet azért sikerült ennyire "élethűre", mert ez volt az a oneshot, amit eddig a legjobban imádtam írni! :)
      Én is így vagyok vele! :'( Nagyon sajnálom, hogy elment! :(
      Hááát... megpróbálhatok írni még ilyet, majd meglátom, hogy hogyan sikerül! :)

      Törlés
    2. Könnyű beleélni magad egy olyan történetbe ami ilyen fantasztikusan, frenrtikusan van megírva :D meg hát az is rásegít, h vizuális alkat vagyok :D siess a kövivel, mert nehezen bírom a fantasztikus írásaid nélkül *_* :D imádlak *_* <3
      1000x csókol hű olvasód :D :P *_*

      Törlés
  7. Miért kell az óvszer?? Úgyse lesz terhes!

    VálaszTörlés