2014. január 6., hétfő

Wonderful Day! (+18)



Hello Mindenkinek!

Itt az újabb oneshot, ami nem +18-nak indult, mégis az lett belőle! :)
Oldalt kiraktam egy szavazást, ami a következő történetre vonatkozik, szeretném ha minél többet szavaznátok! :) Ezzel szeretnék kedveskedni nektek, hogy olyan történetet írok, ami nektek tetszik! :)
Köszönök mindent, a kommenteket, a tetszikeket és a +1 feliratkozót! :)
Jó olvasást!
(Ui: Amint észrevettétek mindig boldog befejezés van, ezért ne haragudjatok, de egyszerűen nincs szívem szomorú részeket írni róluk! Szeretem amikor boldogok! :3)

Dreamy Girl




Harry

Felvettem kedvenc fekete melegítőfelsőmet, alá egy fekete ujjatlan pólót, majd felhúztam a fekete rövidnadrágom és belebújtam a szettemhez illő futócipőmbe. Szombat volt, ilyenkor reggel ötkor szoktam kimenni futni a parkba, ugyanis hétköznap a suli miatt nincs lehetőségem rá. Kiléptem az ajtón, megcsapott a friss, hűvös nyári levegő. Imádtam ilyenkor futni. Felraktam kapucnimat és elsétáltam a parkig, ami húsz percre volt lakásomtól. Amint odaértem beállítottam az időmérőm, telefonomon kiválasztottam a "futás zene" válogatást, bedugtam fülembe, aztán lassú tempóban futni kezdtem. Kedvenc időtöltésem volt, amikor csak tehettem kijöttem ide. Többen is tartották ezt a jó szokást, így sokszor ismert arcokkal is találkoztam, akikkel kézlegyintéssel üdvözöltük egymást. Tempómat gyorsabbra kapcsoltam, hosszas futás után, úgy éreztem szükségem van egy kis szusszanásnyi időre. Megálltam, kezeimet térdemre helyeztem és kifújtam magam, aztán az ivóvízhez mentem, friss, hideg vízzel oltva szomjam. Kinyújtóztattam izmaim, majd ismét nekiiramodtam. A zene halkan szólt fülembe, ami által meghallottam, hogy valaki kiabál.
- DÉMON!
Nem törődtem vele, csak futottam tovább. Biztos nem nekem szól. gondoltam magamban. 
- DÉMON! NE! VIGYÁZZ! - hallottam meg ismét egy srác kétségbeesett kiáltását. Megfordultam, de azon nyomban valami letepert. Hátamat, fejemet beütve értem földet. Nagyot nyögtem a hatalmas súly miatt. Lihegést hallottam, aztán hideg, nedves valami ért arcomhoz. Ekkor rájöttem, hogy egy kutyával van dolgom.
 Te jó ég! Démon, gyere ide! 
Szerencsémre hallgatott a gazdájára és lemászott rólam. Próbáltam felállni, de fájdalom nyilallt fejembe. 
- Add a kezed! - nyújtottam kezem, mire felhúzott. Leültetett a mellettünk lévő padra. Tenyerem horzsolás keletkezett, amiből szivárgott vérem. 
- Jól vagy? Nagyon sajnálom, általában nem szokott így viselkedni, nem tudom mi ütött belé. - néztem fel a hang irányába, Egy nagyon jóképű srác állt előttem, megbánó arccal. Gyorsan végig futottam  tekintetemet rajta. Tetszett a látvány, főleg gyönyörű kéken csillogó szemei és halvány rózsaszín ajkai, melyek oly' hívogatóak voltak. Barna haja felfelé zselézett volt, ami szexi külsőt kölcsönzött neki. Tökéletes összhatás. Mellette pedig Démon foglalat helyet, aki mint felismertem egy Dán dog volt. Gyönyörű, hatalmas fekete szőrzettel. Imádtam ezt a fajtát. 
- Köszi, jól vagyok... csak ég a tenyerem, és fáj a fejem, hátam. De túlélem! - csaltam arcomra egy halvány mosolyt. 
- Sajnálom... elég csúnya sebet szereztél tenyeredre. - vizsgálta az említette testrészt. - Remélem nincs agyrázkódásod, elég durván beütötted a fejed... meg kéne nézetni egy orvossal. 
- Nincs semmi bajom! - álltam fel, de megszédültem és visszaültem a padra. 
- Nem úgy látom! Figyelj, itt van a lakásom kb 5 percre, lefertőtlenítem a sebed, meg megnézem a fejsérülésed! - mondta kedvesen. Nem válaszoltam, gondolkodtam, hogy mit mondjak és csak bámultam gyönyörű szemeibe.
- Na gyere! Nem harapok, csak segíteni akarok! - nyújtotta kezét, amit ismét elfogadtam. Felálltam, belém karolt és lassan eltántorogtunk lakásához, ami egy emeletes ház második emeletén volt. Kinyitotta az ajtaját, besegített majd egyenesen a fürdőbe vezetett. Közben elengedte Démont, aki azonnal elrohant az egyik helyiségbe. 
- Ülj le a wc  tetejére! - mutatott az említett tárgyra. Valamit kutakodott a kis szekrénybe, mikor megtalálta letette a mosdókagyló szélére. Kivett a dobozból egy kis üveget. 
- Ez most eléggé csípni fog... bocsi, de még a nevedet se tudom - mosolygott rám. 
- Harry Styles!
- Louis Tomlinson! Szívesen kezet ráznék, csak gondolom eléggé fájna. - kuncogott, mire Én is felnevettem.
- Nem lenne kellemes... - mondtam. Leguggolt elém, tenyerem kezébe fogta, jóleső érzés futott végig rajtam, ahogy puha bőre az enyémhez ért. Éppen le akarta fertőtleníteni, mikor Démon bejött és Louist kezdte el nyalni. Próbálta ellökni magától, amint jót nevettem. 
- Ne! Kifelé! - tolta ki az ajtón , aztán becsukta, hogy ne zavarjon minket.
- Gyönyörű kutya, a kedvenc fajtám! - mondtam.
- Az, nekem is kedvencem... csak néha nehéz vele, mert nagyobb, mint Én és azt hiszi, hogy Ő a főnök! - mosolygott rám, majd ismét tenyeremhez nyúlt. Nagyot nyeltem, ahogy alsó ajkába harapott, majd megnyalta azt. Meg akartam csókolni, azt akartam, hogy Én nyalhassam meg. Szívem szaporábban vert, pedig még semmi se történt. Ez így nem lesz jó. El kell terelnem gondolataim.. Találj ki valamit... gondolkodj...
- És miért pont Démon? - kérdeztem, hogy végre elterelhessem gondolataim.
- Hát... igazából az exem adta... nem szánt szándékkal... de mindegy is... - legyintett - nem akarlak ezzel untatni.
- Nem untatsz, kíváncsi vagyok a történetre!
-Rendben! Nővéremtől kaptam ezt a kis jószágot, már egy éves volt, egy menhelyről hozta el. Az exemet valamiért nem szerette, mindig be kellett csuknom a fürdőbe. Démon több, mint két hete volt már nálam és még mindig nem tudtam választania a nevek közül. Aztán egyik nap exbarátom beállított, Démon majdnem megharapta. A lényeg az hogy elmondta van valakije már több, mint két hete és szakított velem. Démon pedig kikergette, mire exem folyamatosan azt kiabálta, hogy ez egy démoni kutya... szóval innen van a név. Azóta egy pasit se enged a közelembe, nem hogy a lakásomban. Ezért fura, hogy téged nem szedett még szét, nagyon bírhat téged! - mosolygott rám. Nem tudtam semmi másra gondolni csak arra az egy szóra. Exbarátom... ez akkor azt jelenti, hogy meleg? vagy biszex? 
- Jó kis történet, a név meg remek választás... bár nem tudom elképzelni Démonról, hogy letámad mindenkit akit a közelbe jön...
- Csalafinta egy kutya. Ez most csípni fog. - mondta, majd sebem környékéhez érintette. Felszisszentem, szemeimet összeszorítottam, elég durván csípte. 
- Bocs! - mondta, aztán valami hűvös fuvallatot éreztem meg. Kinyitottam szemem, láttam, hogy fújta sebem. Valamivel elviselhetőbb volt a fájdalom. Libabőrös lettem a jóleső érzéstől. Ujjával cirógatta ép részét tenyeremnek, mire mellkasom egyre szaporábban mozgott fel s le. Ha ezt így folytatja, nem lesz jó vége.
- Figyu.. köszi mindent, de nekem most mennem kell.... - hebegtem idegességembe. Fel akartam állni, viszont Louis nem engedte és visszanyomott ülő helyzetbe. 
- Várj még! Be kell kötnöm, nehogy elfertőzzön! - mondta, aztán a kis dobozból elővette a kötszert és óvatosan bekötötte.
- Köszi... most már megyek.. -keltem fel, Louis nem ment arrébb így arcunk vészesen közel volt egymáshoz. Tekintetem ajkaira tévedt. Beleharaptam alsó ajkamba. Nem tudtam mi ütött belém, de se fogtam mit teszek. Lágyan hozzáérintettem ajkaim az övéhez. Csak megpusziltam, aztán azonnal elhajoltam. Kezeim számhoz emeltem, amikor feleszméltem, hogy mit tettem. 
- Basszus! Ne... ne haragudj... Én... csak... szóval... - hebegte, összevissza, mint egy idióta. Amilyen gyorsan csak tudtam, kimentem a folyosóra. Ki akartam nyitni az ajtót, de zárva volt, Benne volt a kulcs, gyorsan kizártam, de nem tudtam kinyitni, ugyanis Louis mögöttem állt és egyik kezével visszanyomta az ajtót.
- Hova sietsz? - suttogta fülembe. Nyakamon éreztem forró leheletét. Szorosan hátamhoz simult, pulzusom az egekbe szökött, levegővételem felgyorsult. Megfordultam, gyönyörű tengerkék szemeiben néztem, melyek megbabonáztak. Kajánul rám vigyorgott. Lassan közel hajolt arcomhoz. Ajkai súrolták az enyémeket.
- Már a látványodtól beindulok! - suttogta. Nekem ennyi elég is volt, kezemet hajába túrtam és erősen magamhoz húzva tapadtam érzéki ajkaira. Azonnal szétnyitotta ajkait ezzel utat engedve nyelvemnek, mely lágyan masszírozta az övét. Annyira jól csókolt, már ettől el tudtam volna menni. Levegőhiány miatt elváltunk egymástól. Homlokát az enyémnek döntötte.
- Akarlak Louis! Itt és most! - sóhajtottam két levegővétel között. - Arcára mosoly kúszott, majd erőszakosan kapott ajkaimra. Derekamnál fogva húzni kezdett magával. Hirtelen megállt, fordított helyzetünkön és lelökött valamire. Egy kanapén feküdtem, Louis azonnal felém mászott.
- Van óvszered? - böktem ki gyorsan míg az agyam gondolkodni tudott. - és síkosítód?
- Ühüm! - kelt fel rólam és eltűnt. Míg vártam körülnéztem nappalijában. Nagyon szép volt, a falak narancssárga színűek voltak, ami meleg, vidám érzést nyújtott. A bútorok pedig olíva zöld színben pompáztak, minden modern volt és fiatalos. Tetszett, olyan mintha Én rendeztem volna be, ugyanis imádtam ezeket a színeket. Gondolataim Louis szakította meg, mikor csípőmre ült, kezében egy óvszerrel és síkosítóval.
- Most már semmi nem állhat az utunkba! - hajolt le hozzám csókot hintve ajkamra. Felsője szegélyét megfogva lehúztam zavaró ruhadarabját, ezzel felfedve napbarnított, izmos felsőtestét. A látványtól megnyaltam ajkaimat, el se tudom hinni, hogy itt fekszem egy ilyen pasi alatt. Ez biztos csak egy álom... Louis kicipzározta felsőmet, majd a pólómtól is megszabadított. Kezeivel végigsimított felsőtestemen, aztán nyakamhoz hajolt, végig csókolta és mikor érzékeny pontomhoz ért halkan felsóhajtottam. Itt szívni kezdte, ami remegést váltott ki belőlem. Szemem lehunyva adtam át magam a jóleső kényeztetésnek. Ekkor hirtelen egész teste rám nehezült, majdnem agyonnyomva engem.
- Basszus Démon! - mormogta nyakamba. - Szállj már le rólam! - tolta le a kutyát. Felpattan rólam és nyakörvénél fogva kihúzta a folyosóra. Becsukta az ajtót, mire jót nevettem.
- Még szexelni se tudok Tőle! - nevetett. - Szerintem kicsit féltékeny! - kacsintott rám, majd visszaült csípőmre.
- Szegény... lehet akkor inkább el kéne mennem! - mosolyogtam rá.
- A-a, azt már nem! - kebelezte be ajkaimat, majd államtól lefelé haladva végig nyalta testem minden egyes porcikáját. Közben hajába túrva, sóhajokat hallatva élveztem tevékenységét. Lentről megindult felfele, fogával karistolva bőrömet és ismét ajkaimnál kötött ki. Lábaim közé helyezkedett és felém lökte csípőjét. Belenyögtem csókunkba, ahogy merevedését folyton az enyémhez dörzsölte.
- Ahh.. Louis! - sóhajtottam, kezeimet hátára vezettem, körkörös mozdulatokkal simogattam. Néhol belemélyesztettem körmeimet, amire nyögéssel válaszolt. Lejjebb csúsztattam kezeim és nadrágjába bevezetve markoltam rá feszes fenekére.
- Ohh... - szaladt ki egy apró sóhaj torkából. Letoltam nadrágját félig, ezzel jelezve, hogy ideje lenne megszabadulni a összes ruhadarabtól. Vette a célzás és egy mozdulattal lehúzta magáról a nadrágot az alsóval együtt. Aztán az enyémet is lehúzta. Mindketten elég merev állapotban voltunk.
- Nem kell az előjáték... csak hatolj belém... nem bírok tovább várni... - húztam le magamhoz egy szenvedélyes csókra. Louis felhúzta magára az óvszert, bekente járatomat és elhelyezkedett. Lábaimat csípője köré fontam, hogy minél jobban hozzám tudjon férni. Rám dőlt, kezeit fejem két oldalára támasztotta és belém hatolt. Fájdalmas nyögés hagyta el számat. Eléggé fájt, de tudtam nem sokára elmúlik. Beharapva számat próbáltam visszafojtott hangomat. Louis lassan mozogni kezdett bennem. Szemeimet összeszorítottam, kezeimmel a kanapát szorongattam.
- Gyorsabban! - sóhajtottam, mikor már megszoktam méretét. Tempóját felgyorsította, ki- be járt bennem. Egyre jobban enyhült a fájdalom és az élvezet vette át helyét. Fenekébe markolva húztam magamhoz még szorosabban. Nyögéseink egymásba fonódtak, az egész lakás élvezetünk hangjától remegett. Louis rámarkolt férfiasságomra, fel- le húzogatta kezét, amivel teljesen az őrületbe kergetett. Éreztem nem kell már sok. Testemet forróság járta végig, izmaim megfeszültek és mély, rekedtes hangon felnyögve élveztem el Louis kezei közt. Ő is közel volt, pár lökés után hangosan élvezett  el, majd mellkasomra borult.
- Igazából... - szuszogta a levegővételek között - egy kapucsínóra akartalak meghívni... hogy kárpótoljalak a baleset miatt... de ez a verzió jobban tetszett! - nyomott egy édes csókot ajkamra.
- Szerintem is jobb volt... - viszonoztam csókját. - de azért egy kapucsínóra is beülhetnénk... - néztem gyönyörű kék szemeibe.
- Rendben, Én is örülnék neki! - mosolygott, és újra csókba forrtunk össze....


6 megjegyzés:

  1. Azért milyen komolyan tolja már.:D Megtámad egy vad idegent a kutyája majd 1-2 óra múlva már dugnak.Milyen komoly márxdd De hát na,Louisról van szó ő megteheti:|

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aki tud az tud! XD Ha két jó pasi összetalálkozik ez lesz a vége! :)

      Törlés
  2. Démon tud valamit, megérezte a tökéletes személyt :D Elmehetne kerítőnek.....
    És ahhw, olvadok! Mindig meg tudsz lepni az ötleteiddel. Először azt hittem, hogy Harry valami rosszfiú, azért mondják rá, hogy Démon...xdd
    Nagyon imádtam, szép álmaim lesznek :D
    Nagyon várom a kövit! *-* ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Igen, Démon nagyon jól csinálta! :D Köszi szépen és örülök, hogy meg tudlak lepni! :) Igyekszem minél ötletesebb sztorikat hozni! :D

      Törlés
  3. Szia!
    Ha nem is olvasod a blogunkat, kérlek, hogy nézz bele ebbe a fejezetbe. Van egy meglepetésünk számodra! :*
    http://harryandlouistitkai.blogspot.hu/2014/01/elso-dijunk.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszi szépen, ez nagyon kedves Tőletek! :3 Még nem olvastam, nem is tudtam, hogy van blogod, de amint tudok beleolvasok a történetbe! :)

      Törlés