2014. február 16., vasárnap

The list! (+18)



FIGYELEM!!!  (Olvasd el, mielőtt belekezdenél a történetbe!!!)

Hello Kedves Olvasóim!

Figyelmeztetni szeretnélek benneteket arra, hogy ez a rész csak a szexről fog szólni!!! Tehát aki nem bírja az ilyen dolgot, az kérem ne olvassa el!!!!!! Köszönöm!!!
Remélem, aki meg perverz, az élvezni fogja! :D Örülnék, ha pár szóban elmondanátok, hogy milyen lett, mert kíváncsi vagyok véleményetekre!!! Ne kérdezzétek, hogy jutott ez eszembe, egyszerűen beugrott, miközben a kanapén üldögéltem arra várva, hogy megszálljon az ihlet és hát sikerült is!!! :D A végét pedig folytassa mindenki úgy, ahogy szeretné! :D 
Remélem elnyeri tetszéseteket!! (Kicsit félek tőle, hogy nem!!) 
Jó olvasást!

Dreamy Girl


Louis

- HARRY!! - ordítottam, amitől az egész ház bezengett.
- NAPPALI!! - kiabált válaszul. Boldogan szaladtam le a lépcsőn, ahol Hazza ücsörgött a kanapén, kezében a telefonnal, amelyet ész nélkül nyomogatott. Mellé huppantam fülig érő mosollyal arcomon. Olyan voltam, mint aki jó pár energiaital lehörpintett... teljesen fel voltam pörögve...
- Jól vagy??? - nézett rám Hazza - Mennyi kávét ittál? - kérdezte vigyorogva, majd ismét a telefonját bámulta.
- Nem ittam semmit, csak boldog vagyok! - mondtam, de nem figyelt rám, ezért kikaptam a készüléket kezéből és a kis asztalra tettem.
- Hééé! - nézett rám mérgesen, karba tett kézzel. Beleültem ölébe, ő pedig átkarolva húzott magához. Gyönyörű arcát vizslattam, majd egy gyengéd csókot leheltem ajkára.
- Tudod, holnap lesz a szülinapom... - mondtam, miközben zsebembe kutakodtam, keresve a fontos cetlit.- És hát, gondoltam megmutatom neked, hogy mit szeretnék kérni szülinapomra. - húztam ki zsebemből az összehajtott papírt, majd Harry kezébe nyomtam. Kérdőn nézett rám, mire fejemmel jeleztem, hogy nézze meg. Kihajtogatta a papírt lekezdte olvasni, nekem pedig mosoly terült arcomra, ahogy figyeltem értetlen, megdöbbent arcát.
- Ezek meg mik? - kérdezte. - Stúdió? - kezdte felsorolni, amit a papírra írtam, és minden egyes szó után kérdőn nézett rám. - Étterem? Repülő? Medence? Konyha pult? Autó? Mozi? Lift? Próbafülke? Focipálya? És plusz egy, amire az van írva, hogy három... - Nem gondolod, hogy ezek elég drága dolgok? Minek neked egy repülő? Egy étterem?? Konyhapultod meg ott van kint... - mutatott a konyha felé. Nem bírtam tovább, hatalmas nevetésben törtem ki, ennyire nem lehet béna, komolyan...
- Te hülye! - ütöttem egyet mellkasába. - Ezeket nem megvenni kell! - röhögtem. 
- Akkor meg??? - már a könnyeimet törölgettem, annyira vicces volt Hazza feje, és értetlensége.
- Látom még mindig nem esett le, zsenikén! - pusziltam meg orra hegyét. - Elmagyarázom, hogy jobban megértsd, ezeken a helyeken - mutattam a fehér papírra - szeretném csinálni! -  Harry kikerekedett szemekkel nézett a listára, majd rám. Szerintem ekkor tudatosult benne, hogy milyen szavak is vannak rajta. 
- Te... ezt... komolyan gondoltad? Egy nap alatt akarod teljesíteni? - kérdezte, miközben ismét átolvasta a listát. - Ez valamelyikőnknek, vagyis neked - mutatott rám - nagyon fog fájni, mert én ugyan nem adom rá a fenekem! - nevette el magát. - Emlékszel a 18. szülinapomra?? - bólogattam, tudtam mire gondolt. - Asszem ha jól emlékszem, aznap legalább ötször feküdtünk le... aztán meg alig bírtunk felkelni két napig... Vagy már elfelejtetted? - kérdezett rá.
- Azt nem lehet elfelejteni! - vigyorogtam rá huncutul. 
- Amúgy meg honnan jött ez az ötlet? - nézett rám kíváncsian.
- Tegnap nem tudtam aludni, ezért kapcsolgattam a tvt-t, mígnem véletlen egy pornó csatornára tévedtem és... 
- Aham... véletlen... És ezt most higgyem is el?? - kuncogott. 
- Jól van, na! Ez nem lényeg... tehát végig néztem... egy párat... - vakargatta idegesen nyakát - és rájöttem, hogy mit is akarok! Több helyszínen csinálták és ez nekem bejött. Gyorsan kitaláltam pár helyet, ahol mi is csinálhatnánk! Na? 
- De ezt egy napba nem fogjuk besűríteni!! Ezt lehetelten... 
- Jó, nem kell egy nap alatt! Minden nap egyet! - pusziltam arcára.
- És mi az a három? 
- Azt majd elmondom, ha végeztünk! - csókoltam meg ajkait, majd felsője alá nyúlva, hasát simogattam. - Már kezdhetjük is! - markoltam rá férfiasságára, a másik kezemmel. Dörzsölni kezdtem, mire felnyögött.
- Várj... - lihegte - még nincs is... szülinapod...
- Ne mááár! Képes vagy elrontani a mai napot??? - szálltam le róla durcásan. 
- Sajnálom, holnap van szülinapod! Ennyi! - mérgesen ültem mellette, de hiába, nem hatotta meg. 
- És melyikkel kezdjük? - kérdezte, vizslatva a papírt.
- Szerinted? - nevettem el magam. 
- Nem szexeltünk már a konyhapulton?? Szerintem igen... - gondolkodóba estem, elkezdtem felsorolni magamban a helyeket...
- Basszus! Tényleg! Zayn bulija után, csak annyira be voltam állva, hogy nem emlékszem sokra... 
- Tudom... eléggé be rúgtál, nem bírtam vele... - kuncogott.
- Akkor mást kell választani... - néztem körül a nappaliban. - Meg van! A lépcső! - mutattam az említett tárgy felé.
- Oké! Te vagy alul! - bökte ki azonnal. 
- Ez nem ér! Nekem lesz a szülinapom!!! 
- Ez van! Vagy elfogadod, vagy nem pipálhatod ki egyiket se, legalább is velem nem! 
- Oké! De naponta azért cseréljük a felállást! - kuncogott. 
- Majd meglátjuk! - csókolt meg Hazza. 
- Valld be, neked is tetszik ez a lista, nem? - kérdeztem.
- Háát végül is, nem rossz... mindig meg tudsz lepni valami új dologgal! Ezért is szeretlek, melletted sose lehet unatkozni! - csókolt meg ismét, majd egyre jobban nekiestünk egymásnak. - Lou, ne folytasd... mert nem fogok tudni leállni... - mondta és eltolt magától. - Hogy lehetsz ennyire kanos? Bevettél pár Viagrát? - röhögött Hazza, majd elvette a telefonját és nyomkodta tovább.
- Nekem nem kell segítség! Anélkül is áll, mint a cövek és sokáig bírja! - húztam ki magam büszkén.
- Persze, édes, hogyne! 
- Ne gúnyolódj! - álltam fel a kanapéról. - Megyek beszerzem a szükséges dolgokat! - mentem ki, egy csókkal elköszönve Hazzától. 
- Most vettünk nemrég? Mi a francot műveltél, hogy már elfogyott? - kiabált ki. Felhúztam a cipőmet, majd visszakiabáltam.
- Te is ott voltál, nem egyedül csináltam! - nevettem el magam - Mentem, majd jövök!

Első nap (Lépcső)

- Már megint azt a szart nyomogatod? - ugrottam be mellé az ágyba.
- Ühüm...
- Kezdek féltékeny lenni...folyton ezt nyomogatod! - mutattam a kezében lévő tárgyra. Rám se nézett, ami eléggé felidegesített. Kikaptam kezéből és azonnal szaladni kezdtem kifelé.
- Louis!! Ne már!! -  kiabált utánam. Becsuktam az ajtót és hátammal nekidőlve támasztottam, hogy ne tudjon kijönni.
- Ohh! Szóval Gemmával beszéltél! Mit szólna hozzá, ha elmondanám, hogy a kis öcsikéjét mire vettem rá?! - kuncogtam.
- Lou!! Meg ne próbáld, mert kinyírlak! - fenyegetőzött, miközben próbáltak kinyitni az ajtót.
- Előbb el kell kapnod, drága! - mondtam, majd ellöktem magam az ajtótól és futni kezdtem lefelé a konyhába. Hallottam Hazza trappolását. Az asztal két oldalán álltunk, egymással szemben.
- Add ide és akkor megúszod!
- Csak szeretnéd! - vigyorogtam, majd elszaladtam. Felfelé indultam a lépcsőn, de Hazza leterített félúton. Egész testével rám nehezedett.
- Most nem menekülsz! - suttogta fülembe, mire kirázott a hideg. Meg akartam fordulni, de nem engedte. - A-a, így maradsz! - szorította le kezeimet, amiben még mindig ott volt a telefon. Ajkaival nyakam csókolgatta, közben pedig mozgott fölöttem, ami által férfiassága fenekemnek dörzsölődött. Ennyi már is elég volt, hogy nadrágom szűkké váljon.
- Tetszik, mi? Csak várd ki a végét! - suttogta kéjesen, majd szívni kezdte érzékeny bőrömet nyakamon.
- Haz... - csak ennyit tudtam kinyögni. A testem felforrósodott, minden egyes porcikám vágyott érintésére. Pulzusom pedig az egekbe szökött. Derekamnál fogva felemelt kicsit, hogy kezével beférjen pólóm alá. Hasam simogatta, majd felvándorolt mellkasomra, ahol megcsípte mellbimbóm. Fájdalmas, de mégis élvezetes nyögés tört fel belőlem. Elidőzött rajtuk, majd egy gyors mozdulattal kicsatolta az övem és félig lehúzta rólam a nadrágot, gatyával együtt. Kezemmel támasztottam magam a lépcsőn, hogy jobban hozzám férhessen.
- Csinálj már valamit... - nyöszörögtem. Nem tudom mit bénázott, de már nagyon ki voltam. Hátra akartam fordulni, azonban Hazza visszafordította fejem. Egy kis idő után megéreztem nedves ujjait járatomnál. - Kérlek... - sóhajtottam, mire megértette célzásom és elvette kényeztető ujjat, majd lassan belém tolta magát. Hangosan felnyögtem, mikor beljebb vezette férfiasságát. Fölém hajolt, nyakamat csókolgatta, majd oldalra fordítottam fejem és váltottunk egy gyors csókot. - Csináld már!! - nyögtem ajkára. Ekkor megmozdult, először lassan, majd ahogy hallotta hangomon, hogy egyre jobban élvezem, gyorsabb tempóra kapcsolt. Folytonos nyögések fakadtak fel belőlünk, amik az egész lakást betöltötték. Lökései egyre mélyebbre hatoltak, ami által gyorsan közeledtem az élvezet felé.
- Istenem... Hazza... - nyögtem kéjesen, majd egy kezet éreztem férfiasságom köré fonódni. Fel-le mozgatta, követve lökései ritmusát. Ismét megéreztem testét hátamra dőlni, fülembe nyöszörgött, majd beleharapott fülcimpámba és meghúzta azt, közben pedig akkorát lökött, hogy hátra vetettem fejem az élvezettől. Éreztem, ahogy a gyönyör végigsöpör testemen, egy hatalmas nyögéssel kezére élveztem. Még párat lökött rajtam, mire mély hangján belenyögve fülembe élvezett el bennem. Puszikat hintett nyakamra és hátamra. Mindketten levegővétellel küszködve feküdtünk a lépcsőn. Ahogy rajtam feküdt, hallottam szívverését, amely majd kiugrott helyéről. A telefont még mindig kezembe szorítottam.
- Megírhatod Gemmának... hogy most dugtalak meg és milyen fantasztikus volt... - mondta lihegve, mire felkuncogtam.
- Oké... de most már leszállhatsz rólam, mert nyomja a lépcső a lábam... - mászott le rólam, majd mikor felültem megcsókoltam. - Egy kipipálva! - rajzoltam a levegőbe egy pipát.
- És a legfontosabb! Boldog Szülinapot Lou! - mosolygott rám, aztán életem legjobb csókjával ajándékozott meg. - A meglepi majd később lesz! - puszilta meg orrom hegyét.

Második nap (Próbafülke)

- Melyikbe menjünk? - kérdeztem Hazzát. - Olyan helyre kell mennünk, ahol ismerjük a tulajt és nem találnak ránk a rajongók, mert elég kínos lenne, ha kiderülne a dolog!

- Menjünk az Adidas boltba! Ott Jennifer ismer minket, és a fülke egy másik részben van, tehát észrevétlenül bemehetnénk! Te előre mész, én meg kb négy perc múlva utánad mennék! - mondta Hazza.
- Rendben! Már csak el kell vitetnünk magunkat valahogy! - tárcsáztam Paul számát, elmondtam, hogy kellene egy kocsi, ami nem feltűnő és vigyen el az üzletbe. Sikeresen meg tudtuk oldani, de csak úgy, hogy legalább még egy bandatagnak is kellett jönnie, - aki Zayn volt - mert különben megint megy a pletyka, hogy mi együtt vagyunk Harryvel. Szerencsére csak néhány rajongó volt a bolt előtt. Kiosztottunk pár autó grammot és bementünk. Nem voltak sokan benn, csak pár középkorú férfi, a párjukkal. Megy egy-két fiatal.
- Nézd már milyen jó cipő! - mutatott az egyik polcra.
- Nem ezért jöttünk! - ütöttem vállba, mire felszisszent. - Megyek, számold a perceket! - indultam meg, közben kezembe vettem egy felsőt, hogy ne legyen olyan feltűnő. Kiválasztottam egy kis fülkét és bementem.
- Hol vagy? - hallottam meg Hazza halk hangját.
- Utolsó fülke, balra! - mondtam. Egy másodper múlva eltolta függönyt, majd maga után visszahúzta. Azonnal magamhoz húztam. Csókcsatába kezdtünk, és gyorsan levettük egymásról a felsőt. Nem sokat teketóriáztunk. Végig csókoltam felsőtestét, majd a madár tetkónál egy-egy szívásnyomot hagytam, amit Hazza sóhajokkal díjazott. Hajamba túrva élvezte tettemet. Visszatértem puha ajkára, közben pedig kicsatoltam övét, és letoltam szűk farmerját. Ágyékára helyeztem kezem, erősen dörzsölni kezdtem már elég kemény férfiasságát.
- Ne.. hagyd... abba... - nyöszörögte halkan. Tovább markolásztam, miközben nyakát csókolgattam, kisebb foltokat hagyva rajta. Fejét a fülke falának döntve sóhajtozott, kezével pedig derekam markolászta. - El.. fogok... menni a gatyámba, ha így folytatod... - lihegte. - Azt... elég  nehezen magyarázzuk ki... - nevetett.
- Hol az óvszer? - vettem le kezem Hazzáról, aztán lehúztam nadrágom, a gatyámmal együtt. Kezembe nyomta, majd megfordítottam és a tükörrel szembe állítottam, így láttam magunkat, ami eléggé felizgatott. Lehúztam utolsó ruhadarabját,  mögé helyezkedtem. Kicsit előre dőlt, tenyerét a tükörnek támasztotta.
- Van még egy? - kérdeztem.
- Miért?? Amúgy van... - nyúlt a gatyájába és kivett még egyet. Oda akarta adni nekem, de eltoltam magamtól.
- Neked! Húzd fel, mert ha elélvezel a szőnyegre, nem igazán tudjuk kitisztítani belőle! - mondtam kuncogva, mire felhúzta magára. Én is így tettem és benyálaztam, majd ugyanazzal a kezemmel benedvesítettem járatát.
- Ne szórakozz már!!! - nézett rám a tükörből. Elvigyorodtam, kezem csípőjére helyeztem és belé toltam magam. Egy hangos nyögés hagyta el száját, még így is, hogy beharapta alsó ajkát. Nem vártam meg, hogy elmúljon a fájdalom, azonnal mozogni kezdtem benne. Fájdalmasan nyöszörgött, minden lökésemre. Körözni kezdtem csípőmmel, ezzel is nagyobb élvezetet váltva ki belőle és belőlem is.
- Basszus... Lou... - nyögte hangosan, mire hasához nyúlva felemeltem, és befogtam száját.
- Ne ilyen hangosan... - suttogtam fülébe. - Imádom, ha hangos vagy, de most ne... - engedtem vissza előző pozíciójába. Erélyesen löktem felé csípőm,  közben pedig a tükörben gyönyörködtem élvezettől eltorzult arcában. Száját összecsukva morgott, pedig szívesebben hallgattam volna nyögéseit, amiket én váltok ki belőle cselekedetemmel. Egyik kezemmel hátát simogattam, ami csupa víz volt, az izzadságtó, a másikkal farkához nyúltam, fel- le mozgatva kényeztettem azt. Rádőltem hátára, és azzal a kezemmel, ami a hátán volt, befogtam száját. Ekkor nagyot löktem felé, amivel sikerült olyan pontot elérnem, amitől éreztem, hogy farka megremeg kezemben és belenyögve tenyerembe élvezett el, mire én is követtem őt, összeszorított ajkakkal élveztem belé. Kihúztam magam, majd felém fordítottam és megcsókoltam.
- Ez őrületes volt! - lihegte számba. Kicsit lenyugtattuk magunkat, majd felöltöztünk és előbb én mentem ki, majd pár perc múlva Hazza is előjött. Nevetve néztem rá, mire kérdőn húzta fel szemöldökét.
- Igazítsd meg a hajad, mert úgy nézel ki, mint aki az előbb megdugtak egy próbafülkébe! - röhögtem, miközben igazgatta haját a tükörbe nézve.
- Most már jó?? - nézett rám.
- Tökéletes! - kacsintottam rá. - Ott hagytam a felsőt a fülkében, te addig menj ki! - mondtam és visszamentem érte. Mikor kimentem, úgy vettem észre, hogy senki se figyel minket, tehát nem volt feltűnő... remélem...

Harmadik nap (Mozi)

- Keressünk valami igen szar filmet, amire senki se ül be, vagy csak kevesen! - mondta Hazza, miközben sétáltunk a sötét, esős éjszakán a mozi felé tartva.
- És szerinted van olyan film, amire kevesen ülnek be? - néztem rá.
- Biztos! De ki kell találnunk valamit, hogy hogyan tudakoljuk ki! Még van pár percünk, mire odaérünk! - addig mindketten azon agyaltunk, hogy mit is csináljunk. Szerencsére nem ismertek fel bennünket, mert elég jól beöltözünk és sötét is volt. Bár voltak akik megnéztek bennünket, mégse jöttek oda hozzánk.
- Na? - kérdeztem, mikor a mozihoz érve bementünk és a  műsort kezdtük nézni.
- Ez elég nyálasnak hangzik, szerintem nem lesznek sokan! - mutatott valami idétlen filmre. - De van egy ötletem! Te maradj itt! - mondta, majd elment a jegypénztárhoz. Egy jó tíz percet beszélgetett az idős nővel, néha felém mutatott, én meg csak figyeltem őket. Hazza felém jött és felmutatott két jegyet.
- Sikerült?
- Aham! Erkélyen leszünk, nem lesz fent senki, csak Te meg Én! - nevetett fel.
- Ez meg, hogy csináltad? - kíváncsiskodtam. Nagyon érdekelt, hogy mit adott be a nőnek.
- Azt mondtam, hogy nem szereted a tömeget, se az idegen emberek közelségét! Ezért szeretnék olyan helyet, ahol csak mi vagyunk, vagy egy-két ember, de jó messze a mi helyünktől! Nem igazán akart belemenni, de amikor kicsit többet fizettem, egyből rábólintott, meg lehet az is belejátszott, hogy felismert! - kuncogott. - Szóval mehetünk! - indultunk a négyes terem felé, ahol kint állt egy pasi, aki elvette a jegyet, majd elmondta merre menjünk. Lépcsőn haladtunk felfelé és mikor bementünk az ajtón, azonnal felmentünk az utolsó sorba. Leültünk, levettük a kabátot és vártunk. Hazza az óráját kémlelete.
- Nyolc óra, mindjárt kezdődik! Beszéljük meg, hogy hogyan szeretnéd! - nézett rám.
- Te ülsz a székben én meg az öledbe ülök! Oké? - vigyorogtam, mire Hazza bólintott. Alig vártam már, hogy elkezdődjön, tiszta izgatott voltam, hogy milyen lesz itt csinálni.
- Nyugi már! - fogta le folyton doboló lábam Harry. A zsebemből előkaptam az óvszert és kezébe nyomtam, nem akartam a sötétben kutakodni utána... Nem bírtam tovább várni, ezért beültem ölébe. A szék szerencsére, elég nagy volt, így tökéletesen elfértünk benne. Arcát kezembe vettem és csókot nyomta ajkára. - Várj még! - tolt el magától.
- Nem bírok! Úgy is mindjárt kezdődik! - csókoltam meg ismét, nyelvemmel felfedeztem szája minden szegletét, majd nyelvét hívtam táncba. Lassan mozogtam ölébe, ami által sóhajok törtek fel belőle. Kezét fenekem alá helyezte és belemarkolt jó erősen. Felnyögtem tettére. Nyakéhoz hajoltam, miközben ő fenekem markolászta. Nyaltam, harapdáltam érzékeny bőrét, mire még jobban magához húzott. A film eközben elindult, így sokkal bátrabban nyögdécseltünk. Lenyúltam ágyékához, ami már igencsak készen állt az akcióra. Odahajoltam füléhez.
- Máris áll a farkad! Ennyire kanos vagy? - suttogtam kéjesen, miközben megharaptam fülcimpáját és kezemmel munkálatokba kezdtem férfiasságán. Fülembe nyögött, egyre hangosabban.
- Te... teszed ezt... velem... - lihegte levegő után kapkodva. Elmosolyodtam, ajkához hajoltam, lágy csókot hintve rá. Lemásztam róla, lehúztam nadrágját a térdéig, a gatyáját is lerántottam. Férfiassága szinte kiabált, hogy érintsem már meg. Letérdeltem elé, majd számba vettem, közben pedig kezemmel is rámarkoltam. Felnéztem rá, látni akartam arcát. Fejét hátra vetve, hajamba túrva kezével élvezte kényeztetésem. Ő diktálta a tempót kezével, amit hagytam neki. Nyelvemmel masszíroztam farkát, mire erősen megmarkolta hajam. Kihúztam számból, és egy csókot loptam ajkáról. Lehúztam a nadrágom és a gatyám is. Felhúztam Hazza férfiasságára a gumit, majd elhelyezkedtem ölébe. Derekamra helyezte kezét, miközben bejáratomhoz igazítottam őt. Lassan ültem rá, elég fájdalmas volt, mivel semmivel nem nedvesítettem meg, de ez most nem érdekelt. Teljesen ráültem hosszzára, Hazza arcára néztem, aki beharapott alsó ajkakkal figyelt engem. Közelebb hajoltam hozzá, megcsókoltam és lassan mozogni kezdtem fel-le. Belenyögtünk egymás szájába az élvezettől. Egész testemben bizseregtem, ahogy egyre gyorsabban kezdtem mozogni rajta. Néha körkörös mozdulatokkal tettem még fantasztikusabbá a helyzetet. Nyakába hajoltam, hogy halljam torkából feltörő gyönyörű nyögéseit. Kezem a szék háttámlájára helyeztem, így még erősebben, még beljebb tudtam tolni férfiasságát bennem. Kezével pólóm alá nyúlva simogatta hátam, néhol, mikor gyorsítottam bele is vájta körmeit. Ez eszméletlen volt, az izgalom, hogy bármikor benyithat az őr, aki a mozikban van, még csodálatosabbá tette a pillanatot. Egyre gyorsabban mozogtam ölében, már éreztem, hogy nem kell sok. Szerintem Hazza is, mert megéreztem puha, erős kezeit férfiasságomon. Erősen dörzsölte fel-le mozgatva kezeit rajtam. Éreztem, hogy izmaim megfeszülnek, ezért még gyorsabb tempóra kapcsoltam. Hazza is remegni kezdett bennem, így tudtam ő is közel van. Nem is kellett sok, máris egy forró hullám söpört végig gerincemtől haladva lefelé és hangosan egymást nevét nyögve élveztünk el egyszerre. Rádőltem teljes testemmel, nyakába fúrva arcomat. Átkarolta hátam, lágyan simogatta, miközben próbáltuk helyreállítani légzésünket.
- Ez eszméletlen volt! - nyögtem fülébe egy puszi kíséretével.
- Szerintem is! - lihegte. Lassan felkeltem róla és akkor tudatosult bennem, hogy pólójára élveztem. Mindketten felnevettünk, én pedig felhúztam a ruhámat. Leültem Hazza mellé és megfogtam kezét, közben pedig vállára hajtottam fejem.
- Szeretlek! - suttogtam.
- Én is téged!

Tizedik nap ( Stúdió)

- Ez valami fenomenális volt! - dőlt rám Hazza, izzad testével. Átkaroltam és hallgattam szapora szívverését.

- Az volt! - lihegtem, mert még mindig nem tértem magamhoz a gyönyörtől.
- Csak egy baj van! Sietnünk kéne, mert mindjárt ideérnek a fiúk! - mondta, mire az órára pillantottam.
- Basszus! Akkor igyekezzünk! - toltam le magamról Hazzát és felálltam.  Szanaszét dobált ruhákat kapkodtuk fel a földről, majd turbó sebességgel öltöztünk fel. Kimentünk a mosdóba, hogy valami elfogadható külsőt varázsoljunk magunkra.
- Ez a lista eszméletlen jó ötlet volt! Máskor is kitalálhatnál ilyet! - nézett rám Hazza a tükörből.
- Mindenki tudja, hogy egy zseni vagyok!! - kacsintottam rá.
- Ha ha ha! Nehogy a fejedbe szálljon a dicsőség! Hupsz, az már megvolt! - csipkelődött. Én pedig vállba bokszoltam.
- Melyiket élvezted a legjobban? - kérdezte tőlem. Nem tudtam válaszolni, hiszen mindegyik eszméletlen jó volt.
- Imádtam mindegyiket! Nem tudok választani... de talán... nem... mindegyik szuper volt! - nevettem el magam.
- Szerintem is, én se tudok választani! - jött felém, majd szorosan magához ölelt. A folyosóról hangos nevetések zaja ütötte meg fülünket.
- Megjöttek a fiúk! - mondtuk ki egyszerre, egymás szemébe nézve. Kimentünk hozzájuk, hogy üdvözöljük őket. Beültünk a stúdióba, jókat beszélgetve vártuk, hogy megjöjjön a producer meg a többiek.
- Elmondod nekem mi az a plusz egy? - bújt közel hozzám Hazza, hogy csak én halljam. Elmosolyodtam, és fülébe súgtam.
- Hármasban akarom csinálni! - búgtam fülébe. Harry  pedig döbbenten arccal nézett rám.
- Kivel?? - nem válaszoltam csak körbetekintettem a stúdióba. Nem kellett mondanom semmit, mert azonnal leesett neki. - Te meghülyültél, esküszöm! Szerinted valamelyikük belemenne ebbe?? - kérdezte. Tekintetem Zaynra tévedt, mire Harry is odanézett.
- Zayn talán rávehető, de neki ott van Perrie! - egyetértően bólintott. - Liam, - néztem rá az említettre - szerintem nem tudnánk rávenni, meg hát ott van Sophia! - ismét bólintott. Ekkor mindketten a kis szöszire néztünk, aki a sarokban ült, gitárját pengetve. Egymásra néztünk, majd elmosolyodtunk.
- Talán... - böktük ki egyszerre,

17 megjegyzés:

  1. Jaj, úgy felnevettem a legvégén, a kutya megugrott mellettem. Nagyon tetszett, az elején is jót kuncogtam, közben pedig közelebb hajolva a képernyőhöz faltam a sorokat, hahaha, bár ez talán kínos infó, de értsd jól, kérlek. Annyira király volt, pont olyan helyen hagytad abba, ahol egy vérbeli írónő szokta, ebből látszik, hogy Te is az vagy. Nagyon nagyon tetszett, vártam már a történetet, ötletes volt, és hihetetlenül aranyos. Siess a következővel, az is biztosan fantasztikus lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Örülök, hogy ennyire elnyerte tetszésed! :D Nem kínos, én is ilyen vagyok! :D
      Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok ezekért a szavakért! :3 Írónő? :3 Ez megliszteltetés számomra, főleg, hogy egy ilyen fantasztikus írónő, mint te, mondja ezt nekem! :3 Köszönök mindent! :D

      Törlés
  2. ajsghlagbgsgmb... Agyfaszt kaptam, hallod, ez tudás! Annyira tetszett! Még kismillió ilyet szeretnék! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, boldoggá tesz, hogy ennyire tetszett a történetem! :D Főleg, mivel imádom az írásaid! :D

      Törlés
  3. Hát ez valami eszméletlen jó...Hát ez nagyon jó volt :) <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :D

      Törlés
  4. Hát ez kib*szott (már elnézést xd) jó volt végig röhögtem az egészet.Hát a vége az nagyon ott van xd :D

    Mariann:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mariann!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte tetszésed! :DD Igen, a vége lett a legjobb sztem! :D

      Törlés
  5. Hmm.. *-* ez... khmm.... élvezetes volt ;) máskor is irj ilyet mert nagyon jo lett!!! *-* siess a kövivel !!! :D
    U.I.: kár hogy nem folytattad.. kiváncsi lettem volna, higy Ni belemegy-e...... xd:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy ennyire élvezted! :DD Megpróbálok még több ilyet írni! :D
      Ezt mindenkinek a fantáziájára hagyom... :D

      Törlés
  6. lusta vagyok át menni a pakkör pítörös profilomra, ugy hogy itt osztom a hülységemxd nem mondok újat ha azt mondom hogy ....AZTA KURVA MINDENIT, ÁÁÁ MIÁÁÁÚÚ *LIHEG, LIHEG* ATYA MEG A SZŰK RÖVID GATYA, MAMMA MIA, MI A FASZOM, EZ KURVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!*-* jaj heh, esküszöm gondolat olvasó vagy! tudod ám mikell az embernekxd
    nah figyelj...IMÁDOM! az összeset imádom, de ezt (meg a "Say yes!"-t) imádtam a leges leg jobban!!!*-* imádom az ihleteidet!!xd LOVEOLOM!! csupa nagy betűvel!!*0*xd
    hát a végexd..hm...ennyi erővel 5 ösben is csinálhatnákxd nem kell hozzá más mmint jóóóóóó sok piaxd..hm..*beindult a fantáziája..ennél is jobbanxd*
    nagyon nagyon nagyon kurva jóóóxd várom a kövit:) a te irásaidat egyszerűen nem lehet megunni!! sőt! Lehetetlen!xd sok sikert az iráshoz;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Köszönöm szépen, annyira boldog vagyok, hogy így elnyerte tetszésed! :D Hát, igazából, abból indultam ki, hogy én is szeretem az ilyen történeteket, ezért gondoltam, hogy ti is! :DD És mivel már rég hoztam +18-at, így ezzel akartam bepótolni! :D
      XD 5-en?? XD (Ezen jót nevettem XD)
      Köszönöm! :3

      Törlés
  7. Hat en nem leszek ilyen bő beszedes mint az előttem szóló. De irtozatosan jo lett. Következőt kerek. Kár hogy nem írtad tovább

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :D A folytatást az olvasóim fantáziájára bízom! :D

      Törlés
  8. Hello!
    Nagyon szépen köszönöm, amint tudom kirakom a többi közé! :3

    VálaszTörlés
  9. Ez eszméletlen jó lett!Siess a kövivel mert kíváncsi vagyok! :D
    Imádom ezt a blogod is! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :D Örülök, hogy tetszik, próbálom hozni minél hamarabb! :D

      Törlés