2014. április 1., kedd

Car wash (+18)


Kedves Olvasóim!

Nagyon sajnálom, hogy ennyit kellett várnotok a következő one-shot-ra, de sajnos kevés időm volt/van és az ihlet is elhagyott. :/ Most viszont hoztam nektek egy újat, ami remélem elnyeri tetszéseteket. Nem írtam még ilyet, így nem biztos hogy jól sikerült, de előre szólok, hogy durva szex van benne! :)
Köszönöm kedves szavaitokat, meg minden egyebet, imádlak benneteket, ti vagytok a legjobbak! :3
Jó olvasást kívánok!

Dreamy Girl


Louis

Kifelé bámultam az ablakon, miközben vártam, hogy lecsöpögjön a kávé. A nap száz ágra sütött, ami itt, Angliában nem adatik meg oly sűrűn, ezért ezt ki kell használni. Vasárnap révén, úgy gondoltam lemosom a kocsit, mert már nagyon ráférne. Harry mindig autómosóba viszi, én viszont szeretem magam csinálni. Miután lecsöpögött a kávé, kezembe fogva mindkét csészét indultam meg felfelé a lépcsőn, egyenes a hálószobába. Szerelemem még mindig nagyban aludt, pedig már igazán itt lett volna az ideje, hogy kikeljen. Leraktam az éjjeli szekrényemre a csészémet, majd a másikat is, az ő oldalára, és leguggolva hozzá lágy puszit hintettem homlokára.
- Hazza drága! Ébredj, hasadra süt a nap! - mondtam bársonyos hangon, mire halk morgást kaptam válaszul. Párat pislogva nyitotta ki álmos szemeit. 
- Már reggel van? - kérdezte rekedtes hangon. Felkuncogtam, Hazza nem igazán szeret kibújni az ágyból, főleg hétvégén. Legszívesebben egész nap a puha dunnában döglődne, semmit se csinálva. Viszont, én most nem hagyom, hogy lustálkodjon.
- Nem éppen, már lassan dél lesz! - simogattam meg arcát. - És nekem van egy nagyon jó programom mára. - pusziltam ajkaira.
- Nekem is! - kapta el karom, így berántva az ágyba. Pont rá estem, mire felnyögött. - És még ki se kell kelni az ágyból. - vigyorgott huncutul, majd megcsókolt. 
- Nem erre gondoltam! - mondtam, mikor elhúzódtam ajkaitól. - Szeretném, ha segítenél lemosni a kocsit! - másztam le róla. Nekidöntöttem hátam az ágytámlának, és kezembe vettem a kávémat.
- Ne mááár! - kezdett bele a hisztizésbe, miközben ő is felhúzta magát ülő helyzetbe. - Vasárnap van, pihenni akarok! - vette kezébe csészéjét. - Elviszem lemosatni és már meg is van oldva! - kortyolt bele a forró kávéba. Pont ezt vártam tőle, ezért nem is lepődtem meg reakcióján, mégis elég rosszul esett, Szerettem volna egy közös programot, de ő túl lusta ehhez.
- Miért vagy ilyen? Szeretnék veled egy közös programot, erre te elutasítod! - emeltem fel a hangom, majd belekortyoltam kávémba, amely jólesően felmelegítette testem, ahogy lefelé haladt, nyelőcsővőmön keresztül.
- Egész héten dolgozunk, hétvégén pihenni akarok, nem tudod megérteni? - mondta felemelt hangon. Nem válaszoltam, csak minél előbb el akartam fogyasztani csészém tartalmát, hogy végre felkelhessek mellőle. Nagyon felhúzott ezzel az egésszel, nem tudom miért, olyan nehéz felemelni a nagy seggét és segíteni nekem... Amint megittam lélekerősítőmet, azonnal felkeltem az ágyból, a szekrényemhez mentem, hogy keressek valami itthoni ruhát, amiben lemoshatom a kocsit. Durcásan turkáltam ruháim között, majd kikaptam egy fehér ujjatlan pólót és egy fekete rövidnadrágot.
- Most nem fogsz hozzám szólni? - kérdezte, én pedig mit sem törődve vele, felöltöztem. - Nem már Lou, ne csináld ezt! - könyörgött. - Én csak egy pihentető vasárnapot szeretnék, veled, összebújva! - próbálta kimagyarázni magát, de engem nem hatott meg. 
- Feküdj csak az ágyban! Leszarom!  Majd áthívom Tonyt, ő biztosan segít nekem! - fordultam felé, gúnyos mosolyra húzva számat. Tudtam, hogy ezzel egy háborút fogok elindítani, de ez nem érdekelt. Tudja  jól, hogy Tony oda van értem, bármit megtenne, hogy az övé legyek. Én pedig gonoszul kihasználom Hazza ellen, persze azért Tonyt nem biztatom semmire, tisztes távolságot tartok vele, mert hát elég szemét húzás lenne, ha bepróbálkoznék nála, csak azért, hogy a Szerelmemet féltékennyé tegyem... Ennyire rohadék azért nem vagyok... Láttam arcán a felháborodást, magamban pedig jót nevettem.
- Meg ne merd tenni, mert azt nagyon meg fogod bánni! - fenyegetett, szikrát szórva szemeivel. Engem viszont nem hatott meg. 
- Csak figyelj! Te pedig maradj az ágyban, és verd ki magadnak, mert, hogy én nem fogom, az biztos! - mentem ki a fürdőbe, ami a szobából nyílt. 
- Máskor is ezt mondtad, aztán meg este rám másztál! - halottam, ahogy jóízűen felnevet kijelentésén. Mikor végeztem a fürdőben, kimentem. Hazzára néztem, aki még mindig az ágyban feküdt.
- Most nem fog megtörténni, de, ha netán kanos lennék, Tony majd lenyugtat! - vigyorogtam gonoszul. Imádtam, húzni az agyát, ilyenkor feje kétszer akkorára nő és bevörösödik a dühtől.
- Ha még egyszer kimondod a nevét, bíz isten, elfenekellek, de nem leszek gyengéd! - szűrte ki fogai közt a szavakat. Nem törődve fenyegetésével indultam ki a szobából. Viszont nem bírtam ki, hogy ne tegyek rá még egy lapáttal. Megálltam az ajtóban, majd visszafordultam felé. 
- Tony! Tony! Tony! Tony! - hadartam el, kicsit nyögve a nevét, hogy még jobban felhúzzam ezzel. Becsaptam az ajtót, majd lesétáltam a nappaliba. Megkerestem a kocsi kulcsát, aztán kimentem a hátsó teraszra, amely a nappaliból nyílt. Kilépve nagyot szippantottam a levegőből, ezzel is lenyugtatva magam. A nap már most melegen sütött, a madarak pedig csicseregve élvezték a jó időt. Minden olyan nyugodt és békés volt. Ilyenkor szeretek kint lenni, mert az autók se nagyon járnak, ugyanis a legtöbben otthon maradnak, hogy kiheverjék az egész heti fáradalmat. Lementem a lépcsőn, ami a teraszról vezetett le a hátsó udvarba. Kinyitottam a garázst és kihajtottam a csodaszép fekete járgányt. Megbizonyosodtam róla, hogy minden ablak be van csukva, aztán leállítottam a motort. A garázsból előkotorásztam a szükséges dolgokat, majd lepakoltam a kerti csap mellé. Egy vödörbe vizet engedtem, amibe beledobtam egy szivacsot is.
- Szia Louis! - fordultam a kedves hang irányába, amit azonnal felismertem. Tony mosolyogva intett a teraszáról.
- Szia Tony! Mi újság? - kérdeztem barátságos hangon. A kerítést, ami elválasztotta a szomszédtól a telket, még nem nőtte be a futónövény, így teljesen átláttunk egymáshoz. Hazza nagyon nem szerette, és azt mondtam, hogy egy hatalmas kőfalat fog emelni a két telek közé. Ilyenkor mindig jót nevettem rajta.
- Nem sok, csak a szokásos, veled? - mosolygott bájosan, kivillantva fehér fogait. Meg mondom őszintén, elég helyes srác, de nekem Hazza a mindenem, számomra ő az isten, még, ha néha túl lusta is... Mégis imádom, és nem találnék jobbat nála. 
- Velem se sok! Kicsalogatott a jó idő, ezért gondoltam lemosom a kocsit! 
- Jól teszed, ki kell használni! Na, de nem is tartalak fel, jó munkát! - intett, mire én is. A slagot kezembe fogva, megnyitottam a csapot, hogy lemossam az összegyülemlett port a kocsiról. Mikor végeztem ,megfogtam a szivacsot, és mosni kezdtem az autót. Oldalra pillantottam, a szomszéd kertbe, ahol Tony kint ült, valami újságot olvasva, néha rám pillantva. Meglepődtem, hiszen azt hittem bement. Kicsit ideges lettem, hogy így mindent látni fog ő is, nem csak Hazza. Próbált nem feltűnően lesni, én azonban azonnal észrevettem sóvárgó tekintetét, melyet rajtam legeltetett. Kicsit sajnáltam szegény, hogy viszonzatlan szerelemre talált... Tekintetem átvezettem a konyha ablakunk felé, amely pont az udvarra nézett, és megláttam Szerelmem, ahogy engem bámul. Arcomon egy fülég érő mosoly jelent meg. Itt az idő, indulhat a műsor. Belemerítettem a szivacsot a vízbe, aztán az autó elejéhez mentem, jól behajolva elkezdtem mosni, úgy, hogy a felsőm a nedves kocsihoz érjen. Bepucsítottam, pont arra, amerre Hazza állt. Elég sokáig folytattam incselkedésem, már a felsőm is tiszta víz volt, amitől a nedves anyag rátapadt testemre, kirajzolva felsőtestem minden egyes izmát. Ha ez se hozza lázba, akkor nem tudom mit kell még tennem. Táncos lányokat meghazudtolva mozogtam a kocsi körül, ami elég vicces látvány lehetett. Már kezdtem feladni, mikor is meghallottam ideges, számomra mégis édes hangját.
- Louis! Gyere be! - fordultam a hang irányába, kezemben a csöpögő szivaccsal, pimasz vigyorra húzva szám.
- Nem, míg le nem mostam az autót! - mondtam határozottan, tudva, ennek a válasznak nem fog örülni. Arca komor lett.
- Azt mondtam, most! - mondta ellentmondást nem tűrően. Ismertem ezt a hangnemet, akkor használja, mikor már jó pár napja kielégületlen. Elértem célom. Azon gondolkodtam, hogy ha valaki ezt hallja, akkor azt gondolná, hogy Hazza rabszolgaként tart, és folyton ver.
- Én meg azt, hogy nem! - tettem karba kezem mellkasom előtt.
- Louis Tomlinson, ne szórakozz velem! Ha azt mondom, gyere be, akkor azonnal felkapod azt a gyönyörű kerek segged és teszed, amit mondok! - mondta szigorúan. Nem törődve vele, hátat fordítottam neki, és megindultam vissza az autó elejéhez, hogy folytathassam a félbe hagyott munkám. Közben továbbra is riszáltam a fenekem. Hirtelen egy kéz a hátamon lenyomott a motorháztetőre, ami hatására szétterültem rajta. Hiába próbáltam felkelni, erősen nyomott vissza.
- Hazza! Engedj el, ez fáj! - nyöszörögtem. Teljes testével rám nehezedett, éreztem ágyékát fenekemnek ütközni.
- Mondtam, hogy ne szórakozz velem! - suttogta, belenyalva fülembe. Kezeim szorosan lefogta fejem felett, arcom pedig a nedves motorháztetőnek nyomódott. Egyáltalán nem volt kényelmes, és eléggé nyomta testem.
- Ez fáj! Engedj el!! - mozogtam alatta, hátha ki tudok szabadulni szorításából. Megrémültem durvasága miatt, legbelül tudtam, hogy nem tenne velem semmi olyat, amit én nem akarok, mégis megijedtem.
- Most megtanítalak arra, hogy amit mondok, azt teljesítened kell! - harapott fülcimpámba, mire felnyögtem. Már most éreztem, hogy egyre jobban be van indulva, ugyanis férfiasságát egyre keményebbnek éreztem, ahogy fenekemnek nyomta. Nyakamhoz hajolva csókolgatta, már egyre felhevülő bőrömet. Akár mennyire is nem akartam, és megijedtem, a testem teljesen mást mutatott. Gyenge pontomhoz érve erősen beleharapott nyakamba, amitől felszisszentem. Durván szívni kezdte, ami eléggé fájt, mégis egyre jobban beindultam tőle. Mozgott felettem, ami által hozzám dörzsölte magát, és ennyi elég is volt ahhoz, hogy nadrágom szűkössé váljon. Próbáltam megfordulni, hiszen kikészített az, hogy nem érhettem hozzá, hogy nem láthattam arcát, hogy nem csókolhattam puha, édes ajkait. De mind hiába, nem engedett nekem.
- Így maradsz! - suttogta kéjesen fülembe. - Ez a büntetés egyik része! Nem érhetsz hozzám! - nyúlt hasam alá egyik kezével, míg a másikkal még mindig csuklóm szorította fejem felett. Automatikusan megemeltem kicsit magam, hogy jobban alám férhessen. Simogatta hasfalam, aztán egyre felfelé haladt, egészen mellbimbómig, amit erősen megragadva megcsavart. Fájdalmas nyögések sorozatai hagyták el a számat. Mikor végzett a bimbóm kínzásával, alhasamhoz nyúlva felhúzott, úgy, hogy hátam a felsőtestéhez feszült. Állam alá nyúlt, ezzel hátradöntve fejem, egészen a válláig.
- Élvezed mi? - nyalta végig oldalt a nyakam, egészen fülemig, majd vissza. Másik kezével lefelé vándorolt, meg nem állva nadrágom szegélyéig. Ott egy darabig elidőzött, ezzel is húzva agyam. Aztán belevezette nadrágomba kezét, rámarkolt erőszakosan férfiasságomra, mely már nagyon kívánta a törődést. - Tetszik a fájdalom, tudom, érzem! - suttogta vággyal teli hangon. - Csak mondd ki, hallani akarom! - húzta meg fülcimpám, miközben még mindig dörzsölte merevedésem. Számat összeszorítva, erősen markolva Hazza nadrágjába, tartottam magamban a nyögéseket, melyek ki akartak fakadni belőlem. Nem akartam kiengedni, tudván, hogy kint vagyunk az udvaron, a szomszédok pedig simán hallhatnak mindent. - Ne fogd vissza magad! Azt akarom, hogy hangosan, nevemet nyögve élvezz el, és hogy az egész utca tudjon róla, kié is vagy! - vette ki kezét nadrágomból, mire felmordultam, az érintésének hiánya miatt. Hallottam, ahogy kicsatolja övét, miközben hátamra simította egyik kezét, amivel erélyesen meglökve döntött előre. Automatikusan, tenyeremmel megtámaszkodtam a már felszáradt motorháztetőn.
- Hmm... Jó a kilátás innen! - hümmögött, mire meg akartam fordulni, mert elég kellemetlenül éreztem magam. - Nem mondtam, hogy mozoghatsz! - állított meg mozdulatomba, aztán erősen rácsapott jobb farpofámra. Fájdalmasan felszisszentem, összehúzva fenekem. - Akarsz még? - kérdezte hátamon tartva kezét, mellyel lefogott, hogy ne tudjak mozogni. Nem tudtam mit válaszoljak neki, féltem mégis élveztem a dolgot. De, ő nem hagyott sok gondolkodási lehetőséget. - Kérdeztem valamit!!
- Büntess meg, Hazza! - dünnyögtem magam elé, összeszorított ajkakkal. Még magam is meglepődtem szavaim hallatán. Legbelül vágytam erre, a durvaságra, a vadságra, melyet Hazza megadhat nekem.
- Nem hallottam! - tolta le nadrágom, amely nem csúszott le teljesen, csak a térdemig.
- BÜNTESS MEG HARRY STYLES! - kiabáltam remegő hanggal. Ismét nagyot csattant tenyere, a már csupasz fenekemen. Felnyögtem, összeszorítva fogaim. Keze nyomán csípett és égett a bőröm, de nem bántam meg. Teljesen felizgatott durvasága. Feltolta nyakamig a felsőmet, majd rám hajolt, amitől forró felső teste hátamnak feszült. Nyakamtól haladva, gerincem vonalán át, egészen bejáratomig, egy nedves csíkot hagyva nyalt végig. Felnyögtem tettére. Nyelvét felváltotta ujjai, melyek körkörösen ingerelték érzékeny területemet. Először egyik ujját, aztán lassan a másikat is belém vezette. Kicsit fájt, de már hozzászoktam az érzéshez, így nem törődtem vele. Mikor harmadik ujjai is csatlakozott, a vágy tovább fokozódott bennem, már nem bírtam tovább, azt akartam, hogy bennem legyen.
- Hazza... Akarlak! - lihegtem, alig kapva levegőt. Kihúzta ujjait, majd megéreztem merevedését, melyet egy gyors mozdulattal belém tolt. Hangos nyögés szökött ki ajkaim közül, ahogy meg sem várva, hogy megszokjam méretét azonnal mozogni kezdett. Csípőmet megragadva tolta magát belém, egyre beljebb és beljebb. Egész testem elöntötte a forróság, éreztem, hogy nem sok van hátra. Erőteljesebben lökte csípőjét, egyre gyorsabban, amit nagyon élveztem. Csak pár lökés kellett volna és vége, de ekkor kihúzta magát belőlem. Üresség fogott el, hirtelen azt se tudtam mi történt, ilyet még sose csinált. Levegőért kapkodva értetlenkedtem tettén. Izzad, felhevült testét éreztem meg hátamhoz feszülni.
- A másik... büntetés az... hogy fejezd be... egyedül... - lihegte fülembe, majd eltávolodott tőlem. Felfogva szavait, megfordultam és értetlen fejjel néztem őt. Előttem állt, mellkasa hevesen emelkedett fel-le, ajkai elnyíltak, ahogy levegőért kapkodott. Haja az izzadságtól homlokára tapadt. Egy gonosz vigyort lövellt felém, mire elkaptam felsőjénél fogva, és magamhoz húzva, ajkaira tapadtam. El akart távolodni tőlem, de lábaimmal átkaroltam derekát, ezzel szorítva magamhoz. Vadul csókoltam, közben kezemmel megragadtam férfiasságát és magamba vezettem. Harry belenyögött számba. Nem tett semmit, csak áll, amitől kikészültem.
- K...kérlek... - nyöszörögtem szájába, mire halkan felkuncogott.
- Könyörögj még! - suttogta számba, miközben oldalam simogatta, amitől libabőr futott végig rajtam.
- Kérlek, Hazza! Dugj meg! - mondtam hangon.
- Nem hallottam jól! - lökött egy erőset csípőjével, amitől hangosan felnyögtem.
- DUGJ MEG! - kiabáltam, ahogy csak bírtam, mert a vágy elvette az eszem. Semmi másra nem vágytam, csak a kielégülésre, az sem érdekelt, hogy a szomszédság az én nyögésemtől zengett.
- Jó fiú! - jelent meg arcán egy huncut mosoly, aztán lehajolt hozzám és megcsókolt. Közben erőteljesen lökte magát belém. Kezemmel fenekébe markoltam, így húzva még közelebb őt. Egyre gyorsított a tempón, amitől ismét a csúcs felé közeledtem.
- Kié vagy?? - lihegte, szemeimbe nézve. - Hallani akarom! - markolt rá férfiasságomra. Elmém elhomályosult, hátra vetett fejjel élveztem kezeinek munkáját. Nem tudtam megszólalni...
- HALLJAM! - kiabált, miközben fenekemre csapott.
- HARRY STYLESÉ VAGYOK! - kiabáltam, mire jó erőset lökött belém. Közben fel-le húzta ujjait duzzadt férfiasságomon. Gyorsan közeledtem, pár lökés után remegni kezdtem, hátam ívbe feszült és a gyönyör hulláma átsöpört egész testemen.
- HARRY... - nyögtem ordítva nevét, és kezébe élveztem. Ő is elment bennem, mély, rekedtes nyögést hallatva. Rám dőlt izzadt, felforrósodott testével. Hátát simogatva vártam, hogy légzésünk, szívverésünk visszaálljon a normál szintre.
- Bocs... remélem azért annyira nem fájt... - nézett rám aggódó tekintettel, legörbített szájjal. Arcához nyúltam, hogy felhúzzam magamhoz, lágy csókot lehelve ajkaira.
- Ne aggódj, tökéletes volt! Élveztem minden percét, és ha tudom, hogy ilyet kapok büntetés gyanánt, akkor több rosszaságot követek el! - nevettem el magam, mire arcán láttam a megkönnyebbülést.
- Remélem, a kis műsorunk után Tony leszáll rólad! - jelentette ki vigyorogva.
- Jézus! - kaptam szám elé a kezem. Most esett csak le, hogy Tony láthatta... - Basszus Harry!
- Szerintem, felvette videóra, de úgy, hogy csak a te arcod látszódjon,és arra élvez majd minden este! -röhögött fel.
- Ez nem vicces! Fúj! - ütöttem bele mellkasába.
- Dehogynem édes! - lehet csókot ajkaimra.

10 megjegyzés:

  1. Ez kurva jó lett!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Köszönöm, örülök, hogy ennyire tetszett! :3

      Törlés
  2. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHH IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDOOOOOOOOOOOOOOOOOM WOOOOOOOHOOOOOOOOO!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, boldog vagyok, hogy ennyire tetszett! :3

      Törlés
  3. Nagyon jó lett, szeretem az írásaid, ez jó kikapcsolódás volt így biológia tétel kidolgozása után :)

    VálaszTörlés
  4. ATYA MEG A SZŰK RÖVID GATYAAAA!*0*
    áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá bbbbbbb cccccc xd*-* ez kuuuuuurva jóóóóóó!*-* durva szex durva szex...és louis a csaj!!*-* kell ennél több?!*-* óó párdon...féltékeny harry!xd igy tökéletes*-*
    komolyan tátot szájal , kistányér nagyságu szemekkel, és csorgó nyállal olvastam!xd jaj szegény Tony, hazza ez azért durva volt!...de hatásos!xd
    nagyon nagyon nagyon de kurvára de nagyon király vooooooolt!!*-* vigyorog a fejem!!xd:)))) imádom, imádom, imádom, I-M-Á-D-O-M !!!!!!*-* imdlak mesteeeeeeer!!:3 TT-TT *meghatódott...fogalma sincs minxd* szinte hallotam louisékatxd....O.Oxd te aztán tudod hogy kell Pakkör pocsolyát csinálni xd várom a zöbbi csodás történetet:))
    (és bocsi hogy nem irtam a Love and pain-be, de mnd a kettő rész órbitálisan király!:DD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Imádlak! :3 Megsúgom neked, Harry lett volna alul, de aztán eszembe jutottál és úgy gondoltam kedvezek neked azzal, hogy fordítok a felálláson! :D XD (amúgy én is jobban szeretem, ha Louis van alul, szerintem ezt észre is lehet venni az írásokból! :D)
      Köszönöm szépen, örömmel hallom, hogy Pakkör pocsolyát csináltam! XD :3
      Semmi baj és köszönöm, boldog vagyok, hogy az is tetszett! :D

      Törlés
  5. ATYAGATYA MEG A JO TEREMTO ISTEN FASZA!!!!!!!!
    WAAAAAAAAAOOOOOOOO!!! WAO!!! WAAAAAAOOOO! WOW! WOOOOOOOW! WOWOWOWWWOOOOOW!......
    ...
    ..
    .
    ..
    ....
    ...
    WAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOO!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Örülök, hogy ennyire bejött ez a one-shot! :D XD

      Törlés