2014. április 9., szerda

My girlfriend's brother (+18)


Halihóóóó! :D

Meg is jöttem egy újabb történettel! Nem is tudom mit mondjak róla... Remélem tetszeni fog nektek! :D
Köszönök mindent, imádlak benneteket! :3 
Blogok reklámozása: 
Figyelem Larrysek! Ajánlani szeretnék nektek egy blogot, amit egy nagyon ügyes és tehetséges blogger író fordít! A címe: After-Larry Stylinson! Nekem nagyon megtetszett, ezért szeretném ha bekukkantanátok hozzá! :D Nem bánjátok meg!! :3
A másik pedig, nem fanfiction, hanem egy design blog, amit a kedvenc írónőm egyike hozott létre! :3 Nagyon tehetséges, már láttam pár munkáját, amik szerintem csodálatosak! :3 
A linkre kattintva megnézhetitek ->Annie's design 
Ui.: Remélem nem haragszotok, hogy reklámoztalak benneteket, de szeretnék segíteni, a blogger társaimnak! :3
Jó olvasást!

Dreamy Girl




Louis 

- Bocs... - mondtam bánatosan. - Nem értem mi bajom van... talán fáradt vagyok, az edzések miatt... - nyugtattam Hilaryt, aki alattam feküdt, meztelenül. 
- Semmi baj, édes! - húzott le egy csókra. - Ne aggódj, amint vége lesz a felkészülési időnek, ismét önmagad leszel! - suttogta számba. Egy hosszabb csók után elváltunk egymástól, majd leszálltam róla. Nem tudom mi bajom van, de mostanában nem megy a szex... Valami nincs rendben velem... - Nyugi Louis -simogatta csupasz mellkasom. - Ez bárkivel előfordulhat, ne edd magad ezen, oké? - mosolygott rám, csodaszép fehér fogait kivillantva. 
- Rendben... - eresztettem meg egy halvány mosolyt felé. 
- Figyu, nekem most el kell mennem, tudod, zeneóra... Kb. két óra múlva itthon is leszek, addig is érezd magad otthon. Öcsi is itt van, ha netán nagyon unatkoznál... - kelt fel mellőlem az ágyból, majd a ruháit szedegette fel a padlóról. Egyesével magára húzta, miközben próbált nem elesni. Jót kuncogtam bénázásán.
- Nyugi, megleszek. De, hogy-hogy itthon van? Nem suliba kéne lennie? - kérdeztem meglepetten, hiszen csütörtök délelőtt van, ilyenkor iskolába kéne lennie. Nekem a felkészülés miatt nem kellett bemennem, Hilary pedig ellógta a mai napot, csak a zeneórára megy be.
- Valami miatt nincs ma tanítás, de ne kérdezd miért. - jött oda hozzám, miután sikeresen felhúzta a ruháit. Lágy puszit hintett ajkaimra. - Szia édes! - búcsúzott el, aztán felkapta táskáját és kiviharzott a szobából. Hallottam, ahogy bekiabált Harrynek is, hogy elment. Az ágyon feküdtem, nem tudtam kiverni gondolataimból az előbbi esetet, ami sajnos már nem most történt először. Szeretem Hilaryt, de nem indít be, mint az előtt, és ez kezd megrémiszteni. Nagyot sóhajtva felkeltem az ágyból, lehúztam magamról az óvszert, majd az ágy melletti kukába dobtam. Lenyúltam a padlón heverő alsógatyámért, amit könnyed mozdulattal felrántottam magamra. Aztán a farmerommal is ugyanezt tettem. Kimentem a fürdőbe, hogy vegyek egy hideg zuhanyt, hátha felfrissít. Mikor végeztem, visszahúztam ruháim, és kiléptem a folyosóra. 
- Na, mi az Louis? - ugrottam meg a hang hallatán, majd felé fordultam. Hatalmas mosoly éktelenkedett arcán, ahogy az ajtófélfának dőlve engem vizslatott. 
- Mi lenne? És mi olyan vicces, ha szabad kérdeznem? - néztem rá összevont szemöldökkel. Felnevetett. Fogalmam se volt, mi az ami ennyire boldoggá tette, de egyre jobban kezdett idegesíteni. Végig mért tetőtől talpig, miközben beharapta alsó ajkát. Ez fura volt... 
- Semmi... - kuncogott tovább, amit kezdtem nagyon unni.
- Mi a franc bajod van?? - kérdeztem felemelve hangom, morcos képet vágva. Nem szoktam ennyire ideges lenni, most mégis az voltam. Legszívesebben pofán vágtam volna.
- Mi van, nem elégültünk ki? Ezért vagy ilyen feszült? - kuncogott, mire majd leesett az állam szavai hallatán.
- Miről beszélsz? - adtam az ártatlant, holott jól tudtam, miről beszél. De ezt nem vallhattam be neki.
- Tudod, vékonyak a falak... és hát... - mondta volna tovább, ha nem vágok bele szavába.
- Fogd be! - mondtam idegesen. 
- Valamit nagyon nem jól csinál a nővérem, ha nem áll fel! - húzta agyam, még mindig vigyorogva. Komolyan mondom, szívesen letöröltem volna róla, azt az idegesítő vigyort.
- Mi?? Honnan a jó büdös francból gondolod, hogy nem megy köztünk a szex? - kérdeztem, ismét felemelve hangom. Dühbe gurultam. - Nem tudsz te semmit! Nekem ne beszéljen olyan, akinek semmi tapasztalata nincs e téren! - böktem ki. Őt viszont ez se hatotta meg, csak állt egy helyben vigyorogva. 
- Honnan gondolod, hogy szűz vagyok? - kérdezte nyugodt hangon. - Te semmit nem tudsz rólam. Attól még, hogy nem hozok fel ide senkit, vagy nem mutatom be nektek, nem azt jeleneti, hogy nincs senkim... - tipikus szűzbeszéd. Mosolyogtam el, gondolatomra. 
- Tudod mit, leszarom! Ha nem nagy kérés, szállj le rólam, foglalkozz a saját, nem létező nemi életeddel! - mondtam, majd hátat fordítottam neki, és elindultam vissza a szobába.
- Ahh... Ohh... Igen... - nyögdécselt mögöttem, mire ökölbe szorítottam kezem. - Tudod, ez az élvezet hangja, ami lássunk be, nálatok már nagyon rég óta nem hangzott el! - dühösen fordultam meg, és azonnal előtte teremtem. 
- Fogd be vagy beverem a képed! Nem érdekel, hogy a barátnőm öccse vagy, akkor is megteszem! - néztem szúrós szemekkel, zöld íriszébe.
- Tedd meg! Rajta! - mondta, azzal a levakarhatatlan vigyorral arcán.
- Nem félsz tőlem?? Pedig nem ártana! - fenyegettem meg, de persze, sose tudnám bánta, csak próbáltam egy kis tiszteletet kicsikarni belőle.
- Nem! - mondta kihúzva magát. - És tudod miért nem? - kérdezte, én pedig kíváncsian vártam mondandója folytatását. - Azért, mert csak a szád jár, nem tudnál a légynek se ártani! - lepődtem meg kijelentésén. Ez nagyon is igaz volt rám, de ő ezt honnan tudja? Hiszen alig ismerjük egymást, csak néha- néha beszélgettem vele, akkor se arról, hogy ki milyen...
- Miért vagy te ennyire biztos ebben? - kérdeztem kíváncsian.
- Louis, attól még, hogy nem sokat beszéltünk, én mindig figyeltelek, és jól tudom milyen vagy! Ismerlek... még ha te engem nem is... - mondta lehajtott fejjel. Ezt most tényleg nem értettem...
- Mindegy... - ráztam meg fejem - Nem ez a lényeg, hanem az, hogy jobb lenne, ha betennél egy zenét vagy befognád a füled, mikor a nővérednél vagyok! Szeretném, ha nem hallgatóznál, mert elég gáz, inkább nézz pornót vagy fizess egy kurvának, hogy kielégítse vágyaid! 
- Téged akartalak hallani... - suttogta maga elé, én mégis tisztán hallottam szavait. - a nyögéseid, ahogy a csúcs felé közeledsz... - mormogta orra alatt. Hirtelen azt se tudtam, mit mondjak. Ez a hír sokként ért. Biztos csak álmodom, ez nem lehet igaz... Ez valami vicc akar lenni, biztos van valahol egy kandi kamera, vagy Hilary találta ki, hogy megszívasson. Kínos csendben álltunk egymással szemben. Fogalmam se volt, hogy mit kell ilyenkor mondani, vagy csinálni... Most vallotta be egy srác, aki történetesen a barátnőm öccse, hogy hallgatni szokta, élvezetem hangját... 
- Ez... most...ez... egy... vicc? - hebegtem. - Ugye? Ez egy rossz vicc...
- Bocs, felejtsd el amit mondtam! - hadarta el egy szuszra, majd bement a szobájába és becsapta az ajtót. Egy percig csak álltam ott, mint akinek földbe gyökeredzett a lába. Meg kellett emésztenem e szavakat, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ez történt. 
- Harry... - fogtam meg a kilincset, és benyitottam. - Harry? - léptem be kicsiny szobájába. Ott ült az ágy szélén, kezeibe temetve arcát. Halkan szipogott. Becsuktam magam mögött az ajtót, majd lassú léptekkel megindultam felé. Nem tudtam, hogy is közeledjek hozzá, hiszen az előbb vallotta be, hogy bejövök neki. Leültem mellé. Zavarodottan ültem ott, lábammal dobolva a padlón, közben harapdáltam alsó ajkamat. Óvatosan vállára helyeztem kezem, mire kicsit megugrott. - Sajnálom... - suttogtam magam elé - Én... én... nem vagyok meleg... - csúsztattam kezem hátára, amit lágyan kezdtem cirógatni, hátha megnyugszik tőle. Teste remegett a sírástól. Felemelte rám, könny áztatta tekintetét, amitől összeszorult a szívem, hiszen tudtam, hogy miattam sír. Könnyei potyogtak, szeme vörös volt. Megtörölte felsője ujjával arcát, majd megszólalt.
- Nem lehetne, hogy... tennél egy próbát... - mosolyodott el halványan. Ledöbbentem szavai hallatán, alig mertem levegőt venni. Szívem a torkomban dobogott, ahogy könny áztatta, zöld íriszébe néztem. Nagyot nyeltem. - Engedd, hogy megcsókoljalak... - suttogta. Tekintetem, elnyílt ajkaira tévedtek, majd ismételten szemébe néztem. Végül is csak egy csók, mi bajom lehet belőle? Pár perc hezitálás után, lehunytam szemeim, ezzel jelezve, hogy szabad utat adok neki. Idegesen szívtam magamba a levegőt. Megéreztem leheletét ajkaimon, majd lágyan enyémhez érintette övét. Szinte fel se tudtam fogni, hogy mi is történik, máris eltávolodott tőlem. Csak pár másodperc volt az egész, mégis bizseregtek ajkaim. Kinyitottam szemeim és láttam, hogy Harry félve pillant rám, várva reakciómat. Kezem arcára simítottam, így húzva ismét magamhoz. Csodálatos érzés volt puha, édes ajkait csókolni. Megnyaltam alsó ajkát, mire szétnyitotta száját, ezzel utat engedve nyelvemnek. Élveztem. Élveztem, ahogy nyelve táncba hívta az enyémet, ahogy próbált uralkodni felettem, amit meg is adtam neki. Bizseregni kezdtem egész testemben. Kezeimmel felfedezőútra indultam, először csak ruháján keresztül, majd mikor felbátorodtam, benyúltam pólója alá, lágyan simogatva hasfalát. Beletúrt hajamba, mire egy jóleső sóhaj szalad ki számon. Harry gyengéden hátradöntött az ágyon, de nem szakadt el ajkaimtól. Keze elkalandozott mezítelen felsőtestemen. Libabőrös lettem, ahogy ujjbegyével végig simított a már felforrósodott testem minden szegletén. Hirtelen elvált ajkaimtól, majd minden eddigi munkálatát is abbahagyta. Nem értettem, mi történt, de testem hiányolta érintését, szinte ordított érte.
- Miért... hagytad... abba? - szuszogtam. Harry kipirult arccal komolyan nézett rám.
- Biztos akarod? Ugye nem csak játszol velem? - kérdezte lehajtott fejjel. Arcomra mosoly kúszott, szavai hallatán. Tarkójánál fogva visszahúztam magamra.
- Akarom Harry! - suttogtam szájába - Akarlak... - csókoltam meg, majd pólója szegélyét elkapva lerántottam róla, felfedve kidolgozott, tetkókkal díszített felsőtestét. Ujjaimmal körülrajzoltam őket, mire Harry becsukott szemmel, szaporán emelkedő és süllyedő mellkassal élvezte tettem. - Tetszenek a tetkóid! - emelkedtem fel, könyökömre támaszkodva. Végigcsókoltam tetkóit, mire válaszul hajamba túrt. Halk sóhajokat hallatott, ahogy mellbimbóját bevettem számba. Furcsa érzés volt, mégis izgatott a dolog. Sose csináltam még ilyet fiúval, de gondoltam, hogy biztos szeretni fogja azt, amit én is szeretek az ágyban. Nyelvemmel körkörösen nyaltam bimbóját, néha kicsit ráharaptam, és megszívtam azt. Áttértem ajkaira, majd hajába túrva húztam magammal együtt vissza az ágyra. Fordítottam helyzetünkön, így én kerültem fölé. Tovább folytattam teste csókolgatását, és nyakához érve azonnal megtaláltam érzékeny pontját. Szívni kezdtem, mire nagyot nyögve belemarkolt hajamba. Halkan felkuncogtam.
- Mi... az? - lihegte fülembe.
- Semmi... csak, olyan aranyosan nyögsz. - csókoltam ajkaira.
- Ha ennyire tetszik, akkor válts ki belőlem még többet! - húzta mosolyra arcát, mire elkezdtem mozogni felette. Ágyékom az övének dörzsölődött, amitől kikészültem. Nadrágom egyre szűkebb lett, ahogy Harryié is. Nyögve tudatta velem, hogy tetszik neki, amit csinálok, így folytattam tovább ingerlését. Lehajoltam, mellkasától kezdve, egyre lejjebb haladtam nyelvemmel, nedves csíkot hagyva bőrén. Kikapcsoltam a nadrágja övét, majd lehúztam róla feszes farmerját. Elém tárult dudorodó alsója, amitől kicsit elbátortalanodtam. Nem tudtam milyen érzés lesz, hiszen csak magamat kényeztettem kézzel, senki mást. Mélyen beszívtam a levegőt és rámarkoltam a vékony anyagon keresztül. Felnyögött, mire erősebben kezdtem dörzsölni, ezzel egyre több nyögést kiváltva belőle. Harry kezemhez kapott, mikor már éreztem, hogy nagyon közel van ahhoz, hogy elmenjen. Feleszmélni se tudtam, olyan könnyedén, és gyorsan maga alá gyűrt. Lepetten néztem fel arcára. Ajkai szétnyíltak, ahogy levegőért kapkodott.
- Neked...akarok...jót! - lihegte, majd hirtelen lerántotta rólam a nadrágom, az alsómmal együtt. Zavarodottan felkuncogtam, ahogy egy szál semmiben feküdtem alatta. Megnyalva alsó ajkát mért végig, én pedig éreztem, hogy elpirulok. Lehajolt hozzám, lágy csókkal hintette ajkaim, miközben rámarkolt férfiasságomra. Felnyögtem a jóleső érzéstől, mely végig söpört testemen. Fel-le járatta kezét, egyre gyorsítva a tempón. Hátrahajtott fejjel nyöszörögtem alatta, a lepedőt markolva.
- Harry... - nyögtem. Elvette kezét, majd ajkamtól lefelé haladva, csókokkal hintette be felforrósodott testem, egészen  "V" vonalamig. Aztán megszűntek csókjai. Lenéztem, és megdöbbentem, mikor megláttam, hogy szájával férfiasságom felé közeledik. Körkörös mozdulatokkal kezdte nyalni makkom. Felnyögtem. Puha, nedves ajkaival kényeztette merev tagom, amitől elvesztettem eszem. Karjába markolva élveztem minden egyes tettét. Rá kellett jönnöm, hogy nagyon régóta nem élveztem még ennyire semmit. Egyre közeledtem a csúcs felé, ahogy teljesen bevett szájába. Eszméletlen volt, amit velem tett, az őrületbe kergetett vele.
- Harry... Állj... - szóltam lihegve, mire egy cuppanós hanggal elvált férfiasságomtól. - Többet akarok! - jelentetem ki, amitől még én magam is meglepődtem.
- Biztos vagy benne? Elsőre... nem a legjobb...
- Akarom! - kaptam el karját, magamhoz húzva egy csókra.
- Rendben, de én leszek alul! - jelentette ki, amitől kicsit megkönnyebbültem, bár így is volt bennem félelem. Fordítottunk a felálláson, így ismételten én kerültem fölé.
- Óvszer, síkosító az éjjeli szekrény második fiókjában! - mutatott az említett tárgy felé. Nagyot sóhajtva kivettem a szükséges dolgokat. Lehúztam Harryről is az utolsó ruhadarabot, majd remegő kézzel próbáltam kicsomagolni a gumit, de nem sikerült.
- Nyugi Louis, nem először csinálod! - vette ki kezemből, aztán felhúzta rám. Lába közé helyezkedtem, bekentem járatát, majd fölé hajoltam. - Csak lassan... - suttogta ajkaimra. Megcsókoltam, nyelvemmel övét masszíroztam, ezzel is elterelve figyelmét. Óvatosan belé hatoltam, mire fájdalmasan felnyögött, karjaimba kapaszkodva. Nem mozdultam, vártam, hogy megszokja méretem. Mikor bólintott egyet, beljebb löktem magam, mire belőle és belőlem is egy hatalmas nyögés szakadt fel. Eszméletlen érzés volt benne lenni. Ajkaira hajoltam, közben egyre erősebben löktem magam belé. Egymás szájába lihegtünk. Teljesen elveszítettem az eszem, testemet különös érzés járta végig, amit még eddig sosem tapasztaltam. Szinte lángoltam, ahogy egyre gyorsabban löktem csípőmet. Hajamba túrva, hátamat karmolászva élvezte tettem. Egyre közeledtem a csúcshoz, ahogy Harry is. Rámarkolt férfiasságára és lökésem ritmusát felvéve húzogatta rajta kezét. Háta ívbe feszült, majd nevemet nyögve élvezett hasára. Én is követtem őt, egy hangos nyögéssel léptem át a gyönyör kapuját. Kihúztam magam belőle, majd mellé feküdtem. Szapora szívverésünk szint hallani lehetett a csendes szobában.
- Ez már élvezetes nyögés volt! - lihegte levegőért kapkodva. Felkuncogtam szavai hallatán.
- Mivel nagyon is élveztem! Egyszerűen fantasztikus volt! - mosolyogtam boldogan. Az érzés, mely körül vett, leírhatatlan volt. Olyan volt, mintha újjá születtem volna.
- LOUIS! MEGJÖTTEM! - hallottam meg Hilary hangos kiabálását, ahogy felfelé jött a lépcsőn.
- Basszus! - mondtuk egyszerre, egymásra nézve...


17 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon jó lett:) *__*

    VálaszTörlés
  2. Wáá!!! *-* folytasd! folytasd! folytasd! *-* ohh.. *-* :3 fantasztikus!!!!! *-* <3
    Imádlak Dreamy girl! <3 :D
    Am tényleg jo lenne ha lenne folytatása *-* gondold meg.. joo ?! *-* :3
    Puszpá! Mester! ;) :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :3 Ez kedves tőled, én is imádlak! :3 Nem tudom, nem terveztem folytatást, de sose lehet tudni, ha sikerül összehoznom, akkor megpróbálom! :3 (de nem ígérek semmit!)

      Törlés
  3. áááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ juj juj juj juj juj juj juj !!!xd nah louis szép...a csajodra nem izgulsz fel, de az öcsére igenxd...ez olyan csodááás!xd ááá a csaj megjött!O.O ajjaj! juj juj mifog történni?! jaj ne mááárxd most tippelhetünkxd....legyen 2.rééésze!!*-* lécci lécci lécci *-* nagyon jóóó volt*-* fain:3 mester megiont jót alkottál:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Hát, valamit nem jól csinált a barátnője! :D Nem tudom, hogy lesz-e folytatása, ezen még gondolkodnom kell! :D Nem terveztem, hogy tovább írom...
      Köszönöm szépen, imádlak! :3

      Törlés
  4. Juj, amikor megláttam a címet, már akkor tudtam, hogy imádni fogom. Ehhez aztán kell kreatívitás. Egyszerűen imádtam, tökéletes lett!
    Tényleg jó lenne, ha folytatnád, de szerintem ez a vég is jó lenne neki. :)
    Nagyon várom a következő one-shotod, ami gondolom, ugyanilyen fantasztikus lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszett! :D :3 Nem hiszem, hogy folytatom, mert úgy érzem itt kellett abbamaradnia, de sose lehet tudni! :D
      Igyekszem a kövivel, remélem minél hamarabb tudom hozni! ;)

      Törlés
  5. Legyen 2 reszzzzzz :3 imadom...iszonyatosan jol irsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon boldoggá tettél! :3 Nem tudom, nem terveztem... Ezen még gondolkodnom kell! :D

      Törlés
  6. Háhá ez jó volt XD hah ezt kapd el,ne a náthát Hilary xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :D XD

      Törlés
  7. Uuuuuuuu... nagyon nagyon fantasztikus!!*-* Jobban imádlak mint a történeteidet, pedig az már szinte lehetetlen... *-* <3
    Nem tudom te hogy tervezted, de nagyon jó lenne ha folytatnád... Léccciiii-lécciii!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :3 Ohh, köszönöm, ezzel most nagyon boldoggá tettél! :')
      Nem tudom, látom, hogy sokan szeretnétek, de még nincs semmi a fejemben, amivel folytatni tudnám... Majd kialakul a dolog :D

      Törlés
  8. Áááááá! Imádtam! Valahogy nem tudom rendesen kifejezni, de ez majd beszél helyettem :)
    http://betweenyourdreams.blogspot.hu/2014/04/award-15.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy ennyire tetszett! :) :3 Köszi szépen, ki is rakom, a többi díj közé! :3

      Törlés
  9. Nem enged belépni a sajátommal...
    Szóval:
    Jól ráfaragtál, hogy ezekre is rákaptam, mert AZONNAL TUDNI AKAROM, HOGY MIT REAGÁLT HILARY!!! és ne gyere nekem azzal, hogy a fantáziánkra van bízva.... én a te fantáziádra akarom bízni!!!
    becca

    VálaszTörlés