2014. október 28., kedd

Just a game? (2.rész)


Kedves Olvasóim!

Köszönöm szépen a kommenteket, örömmel olvastam, hogy tetszett az első rész. Meg is hoztam a kövit, amihez jó olvasást kívánok! :)
Előre szólok, hogy elég sok trágár kifejezés lesz ebben a történetben, ami remélem nem zavar benneteket, de muszáj ilyen szavakat használom.

Dreamy Girl



Louis


Már három nap eltelt, de még semmire sem jutottam. Ki se mozdult, csak otthon ült a szobájában, könyveket olvasva. Hogy fogok így megismerkedni vele, ha ki se teszi a lábát? Kint ültem a teraszon, és figyeltem őt, várva hátha történik valami. Mikor mozgolódást fedeztem fel, felpattantam a székről. Láttam, hogy a kezébe vesz egy könyvet, és a lelkesedésem elillant: Megint olvasni fog… 
De legnagyobb meglepetésemre, nem az ágya felé ment. Pillantásom a bejáratra szegeztem, és mikor megláttam kijönni a házból, azonnal rohantam lefelé, útközben felkapva a telefonom, a bejáratnál meg a cipőm. Óvatosan nyitottam ki az ajtót. Kilestem. Már elment, aminek örültem, mert nem akartam, hogy észrevegyen. Tisztes távolságból követtem. A legnagyobb szerencsém az volt, hogy soha nem nézett hátra, csak ment egyenesen előre, egészen a parkig, ahol leült egy padra, és a kezébe vette a könyvét. Itt a remek alkalom! - gondoltam, és elindultam felé. Lehuppantam mellé, egészen közel hozzá.
- Szeva! - köszöntem, mire megugrott, és mikor felismert, arrébb csúszott, de én mentem utána. A testünk összeért, ami nagyon zavarta, ahogy elnéztem az arcát. - Mit olvasol? - néztem a könyvre, amit becsukott, és szorosan a mellkasához szorított. Elmosolyodtam. Most azt hiszi, hogy el fogom lopni a vacak kis olvasnivalóját? Az eszem megáll, komolyan!
- Semmit… - szólalt meg mély hangon, ami remegett az ijedtségtől. Nem hittem volna, hogy ennyire félelmetes vagyok. Kikaptam a kezéből, és megnéztem a borítóját. Emily Bronte: Üvöltő szelek. Jézusom, ez tuti valami szerelmes regény…
- Miről szól? - kérdeztem, bár rohadtul nem érdekelt, de ahhoz, hogy a nadrágjába bejussak, muszáj volt érdeklődőnek tűnnöm.
- Add vissza! Légyszi! - nyúlt utána. Visszaadtam neki, és ő megköszönte.
- Akkor legalább a nevedet áruld el! - Ezt talán ki tudom belőle csikarni.
- Harry Styles! - mondta, még mindig a könyvét szorongatva.
- Louis Tomlinson! - nyújtottam felé a kezem, amit természetesen nem fogadott el. - Szóval Harold…
- Harry! - vágott közbe. Nem tökmindegy?! Megforgattam a szemem.
- Miről szól a könyv? Vagy ha nem akarod elmondani, hadd olvassak bele. Ígérem nem eszem meg! - próbáltam kedves lenni, egy szívtipró mosollyal az arcomon. Hosszas hezitálás után a kezembe adta, én pedig kinyitottam ott, ahol tartott. Beleolvastam, de egy szavát sem értettem. Viszont a fejemben egy ötlet körvonalazódott. Tovább lapoztam, elhagyva azt a részt, ahol a könyvjelzője volt. Huncut mosoly jelent meg a szám szélén, majd úgy tettem, mintha a könyvből olvasnék fel:
- Megmarkolta a férfi duzzad péniszét, ami már szinte könyörgött a kényeztetésért. Fel-le mozgatta rajta a kezét, hangos nyögéseket kiváltva a férfiből. - Ah.. istenem… - lihegtem. - Szopj le, édes! - mondtam, mire Harry fészkelődni kezdett mellettem. - A férfi lehajolt, és szájába vette a barátja lüktető szerszámát, és olyan keményen szopta, hogy szinte azonnal a szájába lövellte fehér nedvét. - fejeztem be, becsukva a könyvet, majd Haroldra néztem. Maga elé meredt, mellkasa szaporán mozgott, és nagyot nyelt. - Tetszik! - adtam vissza neki, mire kikapta a kezemből és elfutott. Vigyorogva dőltem hátra, és elővettem a telefonom.
- Na? - szólt bele azonnal Zayn.
- Kezdődhet a játék! Győzzön a jobb! - mondtam, majd bontottam a vonalat. Beszívtam a levegőt, amiben éreztem a győzelem illatát. Csak még nem tudtam, miként tegyem meg a második lépést. A padra néztem, és hatalmas mosoly kúszott ajkaimra. Itt hagyta a telefonját. Ez egy égi jel. - gondoltam, és a kezembe vettem. Szerencsére nem volt lekódolva. Bepötyögtem a számom, és felhívtam magam. Elmentettem Harold néven, aztán elindultam haza, zsebembe csúsztatva a készüléket. Lerúgtam a cipőmet, felmentem a szobámba, és magamra zártam az ajtót. Leültem az ágyra, majd átnéztem a telefonját. Semmi érdekes nem volt benne. Egy kép se, telefonszám is csak pár darab. - Hát ez elég unalmas! - dobtam le az ágyra unottan. Ledőltem, azon gondolkodva, hogy vajon most mi is legyen. Végül csak átjön a mobiljáért… Néztem rá a készülékre, majd eszembe jutott valami. Csinálok magamról képet, aztán átviszem neki. Először csak az arcomról, aztán félmeztelenül, majd a farkamról is csináltam egyet-egyet, hátha erre beindul. Felöltöztem, és büszkén csengettem be hozzájuk. Nem kellett sokat várnom, máris nyílt az ajtó.
- Jó napot! - köszöntem kedvesen, miután láttam az apja arcán a döbbenetet. Akár csak Harryt látnám, csak rajta nem volt az a hatalmas szemüveg, mint a fián. Ugyan az a nyálas kinézet, a barna, bézs ruha-összeállítással. Ezeknek csak ez az egy öltözékük van?
- Szia! - köszönt mogorva arccal.
- Louis Tomlinson vagyok, a szomszédból! - mutatkoztam be, és kezet nyújtottam.
- Adam Styles! - rázta meg.
- Harryt keresem, itthon van? - Belestem a házba, ami annyira unalmas volt, és ókori. Régi bútorok, a falak fehérek és minden olyan barátságtalanul hatott.
- Itthon. - mondta, én pedig értetlenül néztem.
- Akkor kihívná?- kérdeztem nyomatékkal, nem épp kedvesen, ami nem tetszett neki. - Legyen szíves. - tettem hozzá, mosolyt erőltetve az arcomra.
- Egy pillanat - csukta be az ajtót, kint hagyva egyedül. Jó tíz percig álltam az ajtó előtt, mire ismét kinyílt, és a pápaszemes feje jelent meg a résben.
- Mit akarsz? - kérdezte, távol állva tőlem. Láttam az arcán, hogy zavarban van. Tiszta vörös volt.
- Elhagytál valamit a parkban - mutattam fel a telefont. Szája elé kapta a kezét, majd kilépett, és el akarta venni, de én elhúztam a kezem. 
-Azért nem így megy ez, a becsületes megtalálónak jutalom jár! Csak akkor adom oda, ha eljössz a barátom házibulijába.
- Nem! - Megrázta a fejét. - Nem járok buliba! - Nagyot sóhajtottam. Nehéz eset. Hívjam el a könyvtárba, vagy mi?!
- Csak gyere el, ha nem tetszik, bármikor elmehetsz. Na? - Közelebb léptem, kedves mosolyt villantva rá. Ha nem megy bele, akkor nagy bajban leszek, mert ennél jobb ötletem nincs arra, hogy a nadrágjába kerüljek.
- Bocs, de nem. Kérlek, add ide a telefonom! - nyújtotta a kezét. Visszaadtam neki, majd leszegett fejjel elsétáltam, remélve, hogy megsajnál és meggondolja magát, de semmi. Visszanéztem, az ajtó már zárva volt. Újabb cigit szívtam el a teraszon, és Harold ablakát fürkésztem. Rákönyököltem a korlátra, miután elnyomtam a csikket. Mozgásra lettem figyelmes a szobájában. Kitágult szemekkel és leesett állal néztem Harryt, aki egy szál törölközőben állt a szekrénye előtt. Haja vizesen hullott a homlokára, és nem volt rajta a szörnyű szemüvege. A teste vékony volt, de izmos, és ahogy felemelte a kezét, szépen kirajzolódott a bicepsze. Nem akartam hinni a szememnek. Párat pislogtam, hátha csak álmodom, de nem. Ez a valóság. Bassza meg! - Bementem a mobilért, majd visszaálltam a helyemre. Feltárcsáztam a számát. Elég sokáig nézte a készülékét, mire felvette.
- Igen?... - szólt bele rekedtes hangján.
- Rohadt szexi vagy egy szál törölközőben! - amint kimondtam és felfogta a szavaimat, odakapta a fejét, és azonnal az ablakhoz sietett, hogy behúzza a függönyt. - Miért rontottad el? Pedig már kezdtem felizgulni! - mondtam kéjes hangon.
- Undorító vagy!! Nem vagyok meleg, szállj le rólam! - morogta, majd kinyomta a telefont. Újra hívtam. Aztán még vagy százszor, de nem vette fel többé.

"Nézd meg a képeket, hogy tudd, mit hagysz ki!"

Üzentem neki, mert tudtam, úgyis megnézi. Az ember már csak ilyen, kíváncsi. Vártam fél órát, majd küldtem még egy sms-t. 

"Felizgultál? Gyere át édes, és könnyítek rajtad!"

Vigyorogtam, ahogy magam elé képzeltem arcát, amint a képeimet nézegeti. 

27 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nem tudtam nem megállni, hogy ne vigyorogjak miközben olvastam! Egyszerűen imádom az ilyesmi történeteket. A megfogalmazásod percíz, a téma adott, és tökéletesen éled ki magad benne. Úgy olvasnám tovább!
    Az előző történetekről pedig annyit, hogy néhányat csak most tudtam elolvasni, ugyanis telefont váltottam, és eltűnt az összes blog a kedvencekből. Most pedig eszméletlenül boldog vagyok, hogy újra rád találtam! Az előzőek is csodálatosak, a mostanin pedig azt hiszem le fogom rágni mind a tíz körmöm. Izgatottan várom a folytatást!
    Köszönjük, hogy írsz nekünk!; szerintem ezt az összes olvasód, és természetesen a magam nevében is mondhatom.

    Sok-sok puszit küld; Rina.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello!
      Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, mosolyogva olvastam kommented! :3 Annyira jól esik, hogy így vélekedsz az írásomról és örülök, hogy ismét rám találtál ;)
      Én köszönöm, hogy itt vagy/vagytok nekem! :) Ti sarkalltok arra, hogy írjak és írjak :)
      Puszi

      Törlés
  2. Ez nagyooon jó :) Goniii Louis, imádom, tényleg, vicces, ötletes, egyedi, és nem mellesleg fantasztikusan írsz. Tényleg nagyon tetszett, kíváncsi vagyok a folytatásra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :3 Szeretem azt, hogy végre egy "gonosz" karakter bőrébe bújhatok, nem egyszerű, de próbálkozom én is azzá válni a történet írásakor :)

      Törlés
  3. Dreamy Girl újra csodát alkottál! Irigylen azt a fantasztikus agyadat amibő ezek a nagyszerű ötletek kipattannak! :)
    Minél hamarabb hozd ide, a Lost-ba és a Love and Pain-be a részt drága! :))
    Sajnálom, hogy nem komizok minden áldott résznél vagy bejegyzésnél, de egyszerűen nem tudom szavakba önteni az érzéseim. És szt sem szeretném ha folyamatosan csak ugyan azokat a kommenteket olvasnád. Csak így tovább drága!
    Puszi:
    ~Gabrielle C.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :3
      Igyekszem hozni, sajnos a Lost-ba most egy ideig nem jön rész, de próbálok visszaállni arra is.
      Semmi baj, megfogadtam, hogy soha többet nem fogok nyavalyogni a kommentekért, tudom, hogy olvassátok és ez nekem elég is :)
      Puszi

      Törlés
  4. Nem igazán szoktam szeretni a történeteidet, de ez király :) Csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett :)

      Törlés
  5. Úú, I like it. :D Kiváncsi vagyok mit sütsz ki ebből. :$ ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit fogok kihozni ebből XD Bár már megvan a fejemben, de az még nem biztos, hogy úgy is lesz ;)

      Törlés
  6. Jesszusom *-* annyira jó ,hogy bele halok *_* WOW!! NAGYON NAGYON TETSZIK!! És a a függővég....chh :((
    Seieess mert meghalok *_*
    Eddigi legjobb :*
    Puszillak ~B xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, örülök, hogy ennyire tetszik :3
      Sajnos én már csak ilyen függővég mániás vagyok... ;) Igyekszem, tarts ki! :D

      Törlés
  7. Úr Isten! Ez... Ez fantasztikus! Vigyorogva olvastam végig az egészet!
    Mihamarabb folytatást!
    Xoxo:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ennek nagyon örülök, igyekszem hozni, amint tudom :)

      Törlés
  8. Huhhh...��
    Ez a rész is egyszerűen huhhh...Nincsenek rá szavak!Imádom ezt az új sorozatot remélem még sok rész lesz belőle!��☺
    Sajnálom hogy szüneteltetni kellett a Lostot,de nem baj,türelmesen várni fogjuk!Te vagy a legjobb!��
    Puszi:Eszti��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy tetszik! :3 Még nem tudom, de ha így haladok, lehet, hogy hosszabb lesz, mint amire számítottam :)
      Remélem, hogy a Lost is beindul, de addig is gyűjtöm az ihletet hozzá :)

      Törlés
  9. Nagyon jó lett!!Gyorsan a kövit!!!

    VálaszTörlés
  10. Hát ez is valami remek, akár a többi, de valamiért ez azonnal a szívembe lopta magát, és már az első résznél tudtam, hogy a rabja leszek.

    Remélem az ihleted jó messzire repít minket, és a fiúkat, mert egyszerűen imádom ezt a történetet!!!
    Repesve várom a folytatást!!!

    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszönöm Becca, nagyon örülök, hogy máris belopta magát a szívedbe, remélem, hogy mindvégig így lesz ;)
      Repít, rendesen, kíváncsi vagyok mi lesz belőle ;)
      Puszi

      Törlés
  11. Jesszusom ez eszméletlen. Nagyon izgi, huu nagyon várom a kövi részt. Louis rámenős, de ezt szeretem. Úgy szeretném tudni, hogy ezeket a pillanatokat hogy éli meg Harry. Bocsi a csapongó gondolatokért, de ezt ez a rész váltotta ki belőlem. Totál felpörögtem tőle, tetszik, hogy zajlanak az események. Kérlek nagyon de nagyon siess a kövivel!!!! Pls :) xxxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszi szépen, örülök, hogy ilyen érzéseket tud kiváltani belőled ez a történet :) Ez a történet Louis szemszögéből lesz végig, így a ti fantáziátokra hagyom, hogy vajon Harry hogyan éli át ezeket a dolgokat :)
      Igyekszem sietni :)

      Törlés
  12. Uuuu nagyon tetszik!!! Folytatsd hamar, mert nagyon jó és nem bírom kivárni a kövi részt!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen ;) Igyekszem sietni vele, amint lesz időm, felteszem :)

      Törlés