2014. november 8., szombat

Just a game? (4.rész)



Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok kedves szót, örülök, hogy tetszik a történet, el sem tudom mondani milyen boldog vagyok, mikor olvasom a kommeteket! :3 Üdvözlöm az új olvasókat, örülök, hogy rám találtatok! ;)
Jó olvasást!

Dreamy Girl




Louis
- Menjünk! - mondtam, és elindultam a járda felé, mire Harold a kocsihoz lépett, ami a garázs előtt állt. Kérdőn néztem rá.
- Van jogsid? - kérdezte.
- Nincs, de anélkül is tudok vezetni! - mondtam, mire ijedt arccal nézett rám. - Mi az? Sosem kaptak el, soha nem okoztam balesetet, vagy ütöttem el valakit - húztam ki magam büszkén. - Pedig már egy jó ideje vezetek. De amúgy se kocsival megyünk, úgyhogy megnyugodhatsz.
- Miért? - lépett mellém, és elindultunk Zayn háza felé, ami úgy húsz percnyire van innen.
- Mert itt van egy köpésre, meg iszunk is!
- Én nem! - tiltakozott, amin egyáltalán nem lepődtem meg. Csak rá kell nézni, és máris tudja az ember, hogy szűz, és még életében nem ivott egy korty alkoholt sem. De azért vagyok én most itt, hogy mindkettőben segítsek neki. 
- Mehetünk kocsival is, de akkor ott alszunk, mert én viszont kiütöm magam, szokás szerint. - Figyeltem az arcát, amin tisztán látszott, hogy gondolkodóba esett. - Vagy mehetünk biciklivel is... majd az ölembe ülsz! - nevettem fel, mire komolyan nézett rám.
- Nem, kösz - mondta - viszont éjfél előtt otthon kell lennem! - jelentette ki. Röhögés tört rám, ahogy meghallottam szavait. Ez nem lehet igaz, tuti csak álmodom. 
- Éjfél előtt?! - nevettem tovább. - Most komoly? Mi vagy te, egy öreg tata? A buli csak éjfélkor kezdődik igazán... - még mindig röhögtem, mert ezt nem lehetett kibírni anélkül.
- Tudod mit, akkor menj egyedül, ez nem nekem való! - fordult vissza duzzogva, mire azonnal utána kaptam és visszahúztam, neki nyomva a kerítésnek. Behúzta a nyakát, és riadtan meredt rám.
- Ne duzzogj már, mint egy kisgyerek! - engedtem el, mert attól féltem, hogy összeszarja magát ijedtében. - Ne hisztizz, hanem szedd a lábad, mert sose érünk oda! - indultam meg, majd hátranéztem, és mosoly kúszott ajkaimra, ahogy láttam, hogy rohamléptekkel közelít felém. 
- De miért megyünk ilyen korán? Elég lenne éjfélkor beállítani, nem? - kérdezte, én pedig a fejemet fogtam. Ez most komoly?! Nem, nem lehet az. Kapd be Zayn, remélem te is ugyanígy szenvedsz, mint én. Ha nyerek, akkor drágán megfizet ezért, az egyszer biztos. Alig vártam már, hogy a buliban legyünk, és ihassak, mert ezt már máshogy nem lehet elviselni. Leitatom, ha nem megy szép szavakkal, akkor erőszakkal, aztán felviszem szobára, és megdugom. Pofon egyszerű. Csak a piát kell letuszkolnom a torkán. Gondolataimból a telefonom rezgése szakított ki, amit nagy nehezen kihalásztam a farmerzsebemből. Egy új üzenet:

"Már lesmároltam, te hogy haladsz?" 

- A rohadt életbe! - idegesen túrtam bele a hajamba, ahogy elolvastam. Ezt nem hiszem el! Lesmárolta? Máris? Én még el sem jutottam odáig... Nem lehet, hogy az a szűzies, stréber csaj, csak úgy beadja a derekát. Ezekre nem vall az ilyen viselkedés. Nem feküdnének be egy idegen pasi ágyába már az első adandó alkalommal - nyugtatgattam magam. Ilyen nincs, tuti, hogy kamuzik. 
- Jól vagy? - kérdezte a mellettem lépdelő pápaszemes. 
- Semmi bajom! - morogtam, megszaporázva lépteim. Valamit lépnem kell, de sürgősen. Nem hagyhatom, hogy ő nyerjen.

"Rohadék! Ha megdugtad, kérek egy képet bizonyítékul, mert anélkül nem hiszek neked! Most megyünk hozzád. Nehéz eset..."

Elküldtem, és szinte magam előtt láttam, ahogy felnevet, hogy mekkora egy lúzer vagyok, amiért nem tudom megfektetni ezt a nyomit. Ránéztem a mellettem sétálóra, és azon gondolkodtam, hogy neki kellene nyomnom a kerítésnek, és itt helyben magamévá tenni, aztán boldogan mehetnék Zayn elé, beleröhögve arcába. 
- Azt hiszem megjöttünk - mondta engem nézve, zavartan. Biztos észrevette, hogy őt bámulom. 
- Tényleg? Na nem mondd! - gúnyolódtam. A dübörgő zene már kint is jól hallható volt, ahogyan a sikoltások is. Javában megy már a buli odabent. A ház hatalmas, és minden van benne, amit csak el lehet képzelni, ugyanis Zayn szülei dúsgazdagok, de Zayn ezt nagyon utálja, és soha nem kért a pénzükből, inkább bevállalt mindenféle munkát, és azt a pénzt, amit megszerzett, a bulikra költötte.
- Húzzunk be! - léptem az ajtóhoz, és kinyitottam. Bent színes fények vibráltak, a fiatalok egymáshoz simulva táncoltak, kezükben a piásüvegekkel. Egy srác elém lépett, kezembe nyomott két poharat, majd el is tűnt. - Idd meg! - fordultam meg, és nyújtottam Harold felé a italt. Hevesen tiltakozott. - Na! - mondtam mérgesen, mert kezdett kihozni a sodromból. Továbbra is rázta a fejét. Lehörpintettem az enyémet, majd eldobtam a műanyag poharat, megragadtam a csuklóját, és kirángattam a levegőre. 
- Nem tudhatom, hogy mi van benne, belecsempészhettek akár drogot is! - tette keresztbe karját a mellkasa előtt. - Ha megiszom, elkábulok, és utána azt tesznek velem, amit csak akarnak! - felhorkantam. Hiszen pont ez lenne a cél.
- Nincs benne semmi! A haverom nem engedi meg, hogy a buliján drogozzanak, úgyhogy hajtsd le! Csak alkohol van benne! - adtam a kezébe. Hazudtam neki, mivel itt a legtöbb fiatal drogozik, de a piákba nem szoktuk belekeverni. Beleszagolt a pohárba, majd elfintorodott. - Gyerünk! Nem lesz semmi bajod, csak felszabadulsz, ami rád is fér! - biztattam őt. A szájához emelte, és megitta. Tátott szájjal néztem, ahogy egy húzásra felhajtotta. Köhögött egy jó ideig, majd hozzám vágta a poharat. Felnevettem és megveregettem a hátát. - Nem semmi vagy!
- Ez szörnyű, soha többet! - fintorgott továbbra is.
- A következő jobb lesz! Na, gyere, menjünk be! - indultam be a tömegbe. Számtalan ismerős arccal találkoztam, ami nem meglepő, hiszen majdnem minden buliban ott vagyok, és a nevem a fél város ismeri (mondjuk nem éppen a jó hírem miatt). Lepacsiztunk, öklöztünk a srácokkal, a lányoknak meg egy-egy puszit nyomtam az arcára, üdvözlésképpen. Karon ragadtam a göndört, és egyenesen a pulthoz vezettem. Leültettem az egyik üres bárszékre, majd intettem Mikenak, a mixersrácnak, aki azonnal keverni kezdte az italunkat. (Igen, még pultos is van. Zayn nagyvonalú, ha buliról van szó.) Minél hamarabb le kell itatnom, aztán pedig kiadhatom az útját, miután végeztem vele - néztem Harryre, aki csendben ült mellettem. Mikor megkaptam a két pohár piát, ami egyike Zayn ütős keverékeinek, odatoltam az egyiket Harold elé. Természetesen ismét nemlegesen válaszolt. Csakhogy nem ismer engem. Odahajoltam füléhez, a kezemet a combjára helyeztem. Éreztem, hogy megdermed az érintésemre. - Hajtsd le! Ne nekem kelljen letuszkolnom a torkodon! - markoltam meg a combját, kicsivel feljebb, mint az előbb. Halk sóhajt hallatott, amitől mosoly kúszott ajkaimra. Odaadtam neki a poharat, majd egyszerre húztuk le. Imádtam az édeskés ízt, ami bejárta ízlelőbimbóim. Fogalmam sincs mi van benne, mert Zayn nem árulta el soha, de isteni volt. Annyit viszont tudtam, hogy ütős egy cucc. Harold kicsit köhögött, de már nem annyira, mint az elsőnél. Nem akartam többet itatni vele, mert tudtam, hogy ez a két pohár pia is meg fog ártani neki, hiszen még soha életében nem ivott alkoholt. Nem az volt a célom, hogy ájulásig itassam. Vártam egy kicsit, majd felém fordítottam a székkel, és combjába markoltam, egyenest a szemeibe nézve. Ez a szemüveg annyira szörnyű volt rajta, hogy legszívesebben leszedtem volna róla, és széttapostam volna. Nem értem, hogy lehet ilyet hordani… Combját simogató kezeimet nézte, aztán újra találkozott a tekintetünk. Arca pirosabbá vált, szája pedig nagyobb mosolyra húzódott. Kezd hatni a pia. Hihetetlen, hogy ilyen könnyen beadta a derekát, és megitta a kezébe nyomott italt, pedig azt hittem, soha nem fogom letuszkolni a torkán. Még erőszakoskodnom sem kellett vele, csak kicsit erélyesebbnek lennem. Közelebb hajoltam, mire szaporábban vette a levegőt. Megnyaltam az ajkaimat, amit visszafojtott lélegzettel figyelt. Csak pár centi választott el szájától. 
- Louis… - suttogta elcsukló hangon. Összeérintettem ajkainkat, ami csak pár másodpercig tartott, mert elhúzta fejét. Újra meg akartam csókolni, de eltolt magától. Még várnom kell kicsit. A pult felé fordultam, és kértem még egy pohárral ugyanabból. Lehörpintettem, aztán megfogtam Harold csuklóját és a táncoló tömegbe vezettem. Felé fordultam, derekánál megragadva húztam magamhoz, annyira, hogy az egész testünk egymáshoz simult. Éreztem, hogy kellemetlen számára a közelségem, de akkor sem engedtem, hogy elhúzódjon tőlem. - Nem tudok táncolni… - mondta arcomat fürkészve. 
- Csak kövess engem! - mondtam, és elkezdtem mozogni. Próbálta lekövetni, kisebb nagyobb sikerrel. Ügyetlenül mozgott, de nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy felengedjen. Már legalább három számot végigtáncoltunk, mire éreztem rajta, hogy kezd egyre jobban ellazulni. Hozzám simult, fülég érő szájjal, becsukott szemekkel dúdolta a számot, ami nagyon bejött neki. Itt az idő. - gondoltam, és azonnal léptem is. Ráhajoltam ajkaira, melyet készségesen nyitott szét, beengedve nyelvemet a szájába. Éreztem, hogy ez volt élete első csókja, mert ügyetlenül próbálta felfedezni a szám belsejét. Kicsit megsajnáltam szegényt, hogyha majd visszaemlékszik az első csókjára, akkor én fogok eszébe jutni. Én, aki még a szüzességét is elvette, majd faképnél hagyta. Beletúrt hajamba, mire fenekébe markoltam. Számba sóhajtott. Egyre ügyesebben csókolt, próbálta leutánozni nyelvem mozgását, ami elég jól ment neki. Szuszogva húzódott el tőlem, és csillogó szemekkel, fülig érő mosollyal fürkészte arcom. Hirtelen egy erős kéz ragadta meg a vállam, és elhúzott Haroldtól.

12 megjegyzés:

  1. Wow....Imádtam!Annyira szeretem ezt a történetet,remélem még nem lesz hamar vége!
    Ééés itt abbahagyniiii???Ejnye na! :D
    Nem baj ezért megéri várni! :))
    Imádom a blogjaidat,mindig megéri olvasni,még úgyis higy nem vagyok Larry shipper! *.* :))
    Puszi:Eszti :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépem :3 Az még én sem tudom mikor lesz vége, de nem most :D
      Oh, ennek örülök, nagyon sokat jelent nekem, ha egy nem Larry shipper olvassa a blogom, és még tetszik is neki ;)
      Ilyen vagy, ez a mániám, hogy rossz helyen hagyom abba :D
      Puszi

      Törlés
  2. Nekem is wow!! Nagyon jó és tök izgi. :) Hú de kíváncsi vagyok ki merte Louist elhúzni Haroldtól..... Hogy mert ilyet tenni!?!!!
    Remélem tudod hamar hozni a következő részt! xxxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :3 A köviben kiderül ki lesz az.
      Igyekszem hamar hozni ;)

      Törlés
  3. NEKEM VAN EGY TIPPEM HOGY KIÈ LEHET AZ AZ ERŐS KÈZ! :3
    remèlem, hogy jól sejtem...:DD de ha nem nem baj! :D
    IMÁDOM A TÖRTÈNETEEET!!❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd a köviben írd meg, kíváncsi vagyok, hogy az e akire gondoltál :)
      Köszönöm, nagyon aranyos vagy ;)

      Törlés
  4. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Ezt nem lehet elégszer elolvasni. Annyira szeretem azt az új stílust, amiben ez a történeted íródik. Tudom, hogy eredetileg nem tervezted hosszúra, és áldom a sorsot, hogy nem tudtad one shotba belesűríteni, mert annyira szeretem.
    Nagyon várom a kövit, aztán a folytatást,,,még és még!

    Ez egy telitalálat, ugye tudod????

    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :3 Igen, nekem is bejön, hogy más mint a többi, csak még furcsa írni.
      Pedig te szoktál örülni, ha egyben elolvashatod a történetet, nem? :D
      Igyekszem hamar hozni :D
      <3

      Törlés
  5. úristenúristenúristenúristenúristenúristenúristenúristenúristenúristenúristen
    na most akkor két tippem van hogy kié lehet az az erős kéz, de szerintem az első lesz a nyerőXD
    Állatira bejön a sztori, viszont úgy sajnálom Harry-t:c
    Az agyamban már összeállt egy kép hogy hogy fognak történni a dolgok, de téged ismerve, ez egyáltalán nem úgy fog történni ahogy én elképzeltem:''DD
    imádom, imádlak... ennyit tudok mondani<3
    xxx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Majd írd meg, a kövi résznél, hogy ki volt a tipped, mert kíváncsi vagyok rá. :)
      Igen, szegénykém, én is sajnálom... :/
      Nem tudom, nekem is megvan a fejemben, a végén meg kiderül, hogy mennyire hasonlít arra, amit te összeállítottál az agyadban ;)
      Köszönöm :3
      Puszi

      Törlés
  6. Jézus. Mária. Szent. József.
    Ez kib.szottjóóóóóóóóóóóó *QQQQQ*
    Imádom <3 Ez az egyik kedvenc one shotom tőled! <3 Tetszik, hogy végre nem Harry, hanem Lou a rosszfiú ;33
    És itt abbahagyni...

    Gyorsan kövit, már nem bírok várni !! :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Köszönöm szépen! Igen, nekem is az tetszik, hogy végre nem a szokásos felállás van ;)
      Tudom, kis gonosz vagyok, de imádom az ilyen végeket :D
      Igyekszem hozni!

      Törlés