2014. november 10., hétfő

Just a game? (5.rész)


Hello Olvasóim!

Köszönöm szépen a kommenteket, nagyon boldog vagyok, hogy ennyire tetszik nektek ez a történet! :) Meg is hoztam a kövi részt, amihez jó olvasást kívánok! :) 

Dreamy Girl


Louis


Dylan állt velem szemben, két izmos haverjával. Fasza! Ez most rohadtul nem kellett volna, mindent elcsesznek, pedig már olyan közel voltam ahhoz, hogy az ágyamban tudjam ezt a kis szerencsétlent. 
- Máris találtál magadnak egy újabb áldozatot?? - köpte a szavakat, Dylan. - Mekkora egy seggfej vagy! Megdugod őt is, ahogy engem is, aztán kidobod?? Te féreg! - vicsorgott. Felhorkantottam szavai hallatán. 
- Azt akartad, hogy megbasszalak, nem?? Megtettem!! Mit akarsz még? Kérjem meg a kezed?? - nevettem gúnyosan, mire dühös arccal meredt rám. 
- Anyád!! - morogta, ökölbe szorított kézzel. - Ki foglak nyírni!! 
- Csak rajta, édes, alig várom!! - hergeltem tovább. - Nem kellett volna belém zúgnod! - mosolyogtam, mire behúzott egyet. Pont az állam találta el. Felszisszentem, ahogy végigsimítottam az ütés helyét, majd gonosz vigyort küldtem felé. - Szánalmas vagy! Legalább férfi módjára üss meg, mondjuk így! - vágtam orrba, olyan szinten, hogy megtántorodott, majdnem elesett, de a két gorillája elkapta őt. Orrából ömlött a vér. 
- Még nem végeztünk! - ugrott nekem, mire megragadtam csuklóját, és háta mögé csavartam. Fájdalmasan térdelt le a parkettára. Felrángattam a földről, kivettem a zsebemből a kést, és a nyakához érintettem az élét. Mindenki megugrott, még az izmos gorillái is. 
- Nem jó emberrel kezdtél! - suttogtam fülébe. 
- Te beteg vagy! - remegett a hangja, ahogy lassan végighúztam a nyakán a kés élét. Nem sebeztem meg, csak meg akartam félemlíteni, hogy ne legyen mersze még egyszer velem kezdeni.
- Az! - nevettem gonoszan. - Nem ismersz Dylan, és hidd el, nem is akarsz! - engedtem el. A nyakát fogva, rémült arccal meredt rám. - Most pedig húzzatok innen! Többe ne kerüljetek a szemem elé!! - fenyegettem őket, a késsel. Riadt tekintettel viharzottak el. Eltettem a késem, és körül néztem. Mindenki engem nézett, ledöbbent arccal. - Mi van?! - kiáltottam mogorván.
- Louis... - hallottam meg Harold hangját mögülem. Megfordultam, és láttam, hogy eldől, ezért utána nyúltam, megragadva a testét. - Rosszul... - öklendezett. - vagyok... - kapott a szája elé. Nem törődtem a minket bámulókkal, felkaptam a pápaszemest, és felvittem az egyik szobába, majd leültettem az ágy szélére. 
- Nehogy hányj! - mondtam az arcát kémlelve. Elég szarul nézett ki. Öklendezett, mire szája elé emeltem a kezét. - Baszd meg! Le ne hányj, mert bíz isten kiheréllek! - tartottam továbbra is a kezét. Nem mintha ezzel sokat értem volna el, mert ha egyszer valami ki akar jönni, akkor az ki is fog. - Jól vagy? - kérdeztem, pár perc elteltével. Bólintott. - Biztos? Mert ha lehánysz... - engedtem el a kezét lassan. Nem történt semmi, csak ült ott, homályos tekintettel. - Szívunk egy kis friss levegőt, az jót fog tenni! - nyúltam hóna alá, és felsegítettem. Kinyitottam a terasz ajtót, majd leültettem az egyik kinti székre. - El ne baszd az estémet! - morogtam, miközben a korláthoz sétáltam. Lenéztem a kertre, ahol csak pár ember lézengett. Szemeim megakadtak Zaynen, aki alattam állt, cigivel a szájában. Nem láttam sehol a kis csajt, amitől a gyomrom összeugrott. Megdugta? Nem hiszem, akkor írt volna egy sms-t. Vettem ki a zsebemből a telefont, amin nem volt semmi üzenet vagy hívás. Megnyugodva kaptam a szívemhez. 
- Zayn! - szóltam le neki. Jobbra- balra forgatta a fejét. - Itt vagyok feletted! - nézett fel. - Várj, mindjárt lemegyek! - bólintott. A még mindig szörnyen festett stréberhez léptem, és besegítettem a szobába, lefektetve az ágyra. - Hozok valami kaját, és üdítőt, addig maradj itt! - mondtam, mire morgott valamit. Reméltem, hogy senki nem fog rátörni, míg itt hagyom. Becsuktam az ajtót, majd lesiettem a lépcsőn, arrébb lökve az utamban állókat. A buli folytatódott tovább, szerencsére mindenki elfelejtette az előbb történteket. Nem igazán lenne jó, ha kitudódna, hogy késsel fenyegetőztem. Átvergődtem a táncoló tömegen, majd nagy nehezen kiértem a kertbe és egyenesen Zayn felé vettem az irányt. 
- Na, mi van haver? - ütöttem egyet a hátára. - Meghúztad? - kérdeztem, mire morcos fejet vágott. 
- Ez nehezebb, mint gondoltam… - szívott egyet a cigijébe, majd felém nyújtotta. Én is beleszívtam egyet-kettőt, aztán visszaadtam neki. - Jaj Zayn - kezdte nyivákoló hangon, kezeit kényesen tartotta maga mellett, amin jót röhögtem. - ez még túl korai, még csak most ismertük meg egymást. Nem akarok rögtön az ágyadba bújni. - forgatta meg a szemeit, miközben eldobta a csikket, és eltaposta. - Nem ismerkedni akarok, csak egyet dugni, ez olyan nehéz kérés?! - túrt bele a hajába. - Megőszülök, ettől a nyávogós csajtól, komolyan! - kárörvendőn felnevettem, és közelebb léptem, hajába túrva.
- Látom, már van egy pár őszülő hajszálad! - röhögtem, mire vállba vágott. 
- Ne nevess, mert tökön rúglak! - morgott. 
- Amúgy megértelek. A kis pápaszemes sem egyszerű. Leitattam, lesmároltam, táncoltam vele, erre meg rosszul lett, most meg fent van az egyik szobában, és józanodik. De mire idáig eljutottunk… Kész katasztrófa… Soha nem kellett még ennyit várnom egy dugásra. - sóhajtottam egy nagyot. - De amint helyre jön, beledöngetem az ágyba, csak hogy tudd! - kacsintottam rá. Láttam a fején, hogy majd szét robban a dühtől, amiért én érek célba előbb.
- FASZFEJ!! - ordította egy mély hang, a fejünk felett. Felnéztünk, és a kis stréber pillantott le ránk. Láttam, ahogy a szemeit törli, és hisztérikusan őrjöng, szebbnél szebb szavakkal illetve engem. Elhordott mindennek, aztán eltűnt. Zaynra néztem, aki győztes mosolyt küldött felém. 
- Ezt elbasztad haver! - veregette meg a vállam. - Igen, asszem én győzök! 
- Kapd be! - morogtam, levéve a kezét rólam. Ezt sikerült elcsesztem, elég rendesen…  Mi a fenéért nem tudtam befogni a számat? Nagyon remélem, hogy nem fog emlékezni rá holnap, bár erre nagyon kicsi az esély...
- Nem mész utána? - kérdezte Zayn, mire megráztam a fejem. Hogy lehetek ekkora barom?! Már majdnem megvolt, most pedig mindennek vége, veszíteni fogok. 
- Semmi értelme, úgy sem fog szóba állni velem, nem éri meg rááldozni az estémet. - mondtam, majd megfordultam, hogy bemenjek, de Zayn megállított és visszahúzott. - Mi van? - néztem barna szemibe. 
- Ha már így hoppon maradtunk… - nyúlt be a farmerja zsebébe, és két tablettát nyújtott felém. Bekaptam az egyiket, ő pedig a másikat. Nem igazán izgatott, hogy mit adott, megbíztam benne. Semmi más nem érdekelt, csak hogy jól érezzem magam. - Kezdődjön a buli! - rohant be Zayn, amin jót röhögtem. Utána mentem, és már most kezdtem érezni a tabletta hatását. Mámorító érzés járta végig a testemet. Boldog voltam, és gondtalan. Nem érdekelt semmi, csak táncoltam, önfeledten. Valaki megragadta derekam és magához húzott. Kellett egy kis idő mire felfogtam, hogy Zayn az. A zene ritmusára táncoltunk, kezeink a magasba és hangosan, ordítva énekeltük a dalt, ami éppen szólt.
- Kurva jó ez a cucc! - kiabáltam a fülébe, mire vigyorogva bólintott. Egyre közelebb simultunk egymáshoz, addig, mígnem teljesen össze nem ért a testünk. Átkaroltam, és nyakába fúrtam arcomat, ő pedig a fenekembe markolta. Felsóhajtottam. Beszívtam parfümje illatát, amitől mosoly kúszott ajkaimra. 
- Kanos vagyok… - suttogta fülembe, mire felnevettem, és megragadtam nadrágját. Tényleg az volt, kő kemény. Dörzsölni kezdtem, halk sóhajokat kiváltva belőle. - Baszki, Louis! - markolta fenekem egyre erősebben. - Ah, ne hagyd abba! - lihegte. Belenyaltam fülébe, aztán nyakát kezdtem el kényeztetni. Morogva tolt el, és a szemeimbe nézett, majd megcsókolt. Durván nekem esett, én pedig viszonoztam. Én is kanos voltam, akárcsak ő. Egyre jobban lüktettem odalent.
- Folytassuk fent! - lihegtem a fülébe.
- Oké... - nyögte. Megragadtam a csuklóját és felvonszoltam, egyenesen a szobájába. Becsuktam magunk mögött az ajtót, amit bezártam. Megragadtam derekát és a falnak nyomtam a testét, durván nekiesve ajkainak. Alig kaptam észbe, és máris az ágyon feküdtünk meztelenül, egymás testét kényeztetve.



10 megjegyzés:

  1. Én próbáltam.... esküszöm, próbáltam megállni, hogy ne vegyem el az első kommentelőtől a helyet, de elbuktam a csatát...

    EZT ÉN ANNYIRA? DE ANNYIRA IMÁDOM, hogy nincs rá kifejezés.
    Egyszerűen telibe talált az egész sztori, a karakterek, MINDEN!

    semmi mást nem akarok, csak minden nap egy új részt, esetleg kettőt. Egyszerűen fizikai fájdalmat okoz, ha várnom kell. A L&P-nél már megszoktam, és az elvonási tünetek kibírhatóak, de ez az új szer még nagyon kellene, nehezen bírom ki nélküle.

    Hát baszki! (Ezt a kifejezést most loptam tőled) Az, hogy Louis az este végén nem Haroldot húzza meg, hanem a legjobb barátját, Zaynt...VÉGEM VAN. Ez zseniális. Nekem nagyon tetszik, mert nem várt fordulat. Ki merne ilyet beleírni, ha nem te?!?! Senki,,,, én tuti nem.
    És ettől lesz annyira Dreamy stílusú az egész.

    Ennyit tudtam hirtelen kinyögni, és még annyit, hogy SIESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. ÚR ISTEN. Imádtam. Ez a rész is ugyanolyan fantasztikus volt, mint a többi!!!
    Tetszik, hogy a Larry mellett a történeteidbe Zouis is van, mert nekem a Zouis a 2. kedvenc párosom! :3 Szóóóval per-fect (y) <3
    Kíváncsi vagyok, mi lesz Harryvel...
    Várom a folytatást! NAGYON várom!!! :33

    VálaszTörlés
  3. Jujjci! :D
    Valahogy éreztem,hogy Harry hallgatózott...
    De szegééény...
    Viszomt azt bem gondoltam volna,hogy Louis Harry helyett Zaynnel köt ki az ágyban...Mi lesz még ebből? :D
    Nagggyom várom a folytatást,fantasztikusan írsz! :3
    Puszi:Eszti :))

    VálaszTörlés
  4. Wáááá!
    Az hogy nem Haroldot hanem Zaynt fekteti meg... OMG!
    Imádom az egész sztorit!
    Az alaptőrténetet
    A karaktereket
    Az írásstílust... Az egész olyan Dreamys :D
    Hamar hozdd a következőt!

    Xoxo: ~DD

    VálaszTörlés
  5. hát, nekem az volt a tippem hogy Harry apja követi őket pffXD
    kis naiv vagyok eh
    Az baj hogy örülök annak hogy Louis elcseszte az esélyét?:'D Így legalább Harry nem esik bele olyan nagyon fhú de könnyen a csapdájába eh.
    hmmmm
    Zois yass. Harryt és Louist sose szerettem máshoz párosítani mint egymáshoz, de a Zouis páros az egyetlen ami bejön.:'D
    imáááádom úristen
    szükségem van a következő részre
    most
    omfg
    xxx
    Reni

    VálaszTörlés
  6. Na jó mindenre számítottam csak erre nem. Nekem is Zouis nagyon nem jön be, de kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből. Van egy sejtésem, hogy már máskor is előfordult velük ilyen, és másnap nem vagy csak alig emlékeztek rá.
    Zseniális amit művelsz. Imádom! :) xxxx

    VálaszTörlés
  7. eheheh! :DD
    nagyon jól sejtetem hogy kié volt az a erős kéz! :D
    Louis bby meg jől elcseszte, de a vége "Happy End" lett számára! :'D
    nagyon jó lett!!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jól írsz!! :) remélem, hogy a Lost-ot is fogod folytatni!!!! Ám ez is nagyon jó csak a Lost jobban megfogott :D

    VálaszTörlés
  9. Szia! Nagyon jóó lett! Várom a kövit! Mikor lesz kövi rész? :)

    VálaszTörlés