2014. november 12., szerda

Just a game? (6.rész)


Halihóóó!

Itt is lenne a kövi rész, ami személy szerint a kedvencem, eddig, remélem nektek is tetszeni fog! :) Köszönöm a kedves kommenteket, mindig feldobjátok a napomat velük! :) 
Jó olvasást!

Dreamy Girl


Louis

Erős fejfájással ébredtem, mint mindig, mikor buli után felébredek... Pislogtam párat, aztán felkönyököltem és körülnéztem. Ismerős volt a szoba. Nagy nehezen leesett, hogy honnan, Zayné. Mosolyogtam, mert ez azt jelentette, hogy sikerült megdöntenem a kis strébert. Balra fordítottam a fejem, és a mellettem fekvő tetkós hátat figyeltem.
- Bassza meg! - fogtam a fejem, mikor felismertem a tetkókat. - Már megint megdugtam a legjobb haverom! Zayn ki fog akadni... ismét! - Óvatosan kikeltem, és a nadrágomat kerestem. Kivettem belőle a cigimet, az öngyújtómmal együtt. Körülnéztem, de nem láttam óvszert, ami - remélem - azt jelentette, hogy nem dugtunk, nem pedig azt, hogy védekezés nélkül csináltuk. Kivonszoltam magam a teraszra, meggyújtottam a cigim és a meleg napsütést élvezve, rákönyököltem a korlátra. Nagy volt a csend, csak a madarak csicsergését hallottam. Lenéztem a kertbe, ahol egy-két fiatal a napágyon feküdt, míg mások a fűben, elég érdekes pózban. A fejem majd szétesett, annyira fájt. Imádok bulizni és piálni, de a másnapokat gyűlölöm.
- Mondd, hogy nem dugtunk! - fordultam meg Zayn álmos hangjára. Végigvezettem tekintetem pucér testén, majd karikás szemeibe néztem, ahogy mellém állt. Felé nyújtottam a cigit, amibe beleszívott.
- Fáj a segged? - kérdeztem. Elgondolkodott, majd kétségbeesett arccal nézett rám. - Akkor dugtunk! - vettem ki a szájából a cigit.
- A kibaszott életbe! - fogta a fejét.
- Ez azért szarul esik... Ennyire nem vagyok neked jó? - nevettem fel, mire hasamba bokszolt. - El tudsz viselni még egy rossz hírt? - húztam el a számat.
- Mondd! Ezek után már mindegy...
- Nem használtunk óvszert, vagyis nem találtam... Hacsak nem nyelted le vagy szippantotta be a segged! - röhögtem, de valahogy neki nem volt vicces, pedig szerintem jó poén.
- Jézusom, Louis! Mi van ha elkaptam...
- Nyugi már! - állítottam le. - Rendszeresen járok dokihoz! Nincs semmi betegségem, szóval ne aggódj! - hajoltam ki az erkélyről, és tovább kémleletem az eget, amin egy felhő sem volt jelen. Zayn mellém állt.
- Ez azt jelenti, hogy meleg vagyok? - Láttam a szemeim sarkából, hogy engem néz. Felé fordultam, megragadtam tarkójánál fogva, és ajkaimra húztam. Nyelvemet átdugtam szájába és hosszú csókot váltottunk.
- Élvezted? - kérdeztem, miután elváltunk. Bár tudtam rá a választ, ahogy petyhüdt farkára néztem.
- Nem tudom... - nézett maga elé kétségbeesetten. - Jézusom, meleg vagyok! Ne! - akadt ki, amin jót nevettem.
- Max csak biszex lehetsz, de nem hiszem, hogy az vagy, felállt volna a farkad, ha élvezed. - szívtam bele a cigimbe.
- Egy csóktól? - húzta fel a szemöldökét. Eldobtam a csikket, közelebb léptem hozzá, és nyakához hajoltam. Végignyaltam bőrét, egészen a füle mögötti részig, kezeimmel pedig hasát és mellkasát simogattam. Beleharaptam fülcimpájába, mire halkan sóhajtott. Fenekébe markoltam, amitől fájdalmasan felszisszent.
- ÁÚ!! - tolt el magától.
- Ennyire fáj? - néztem szemeibe. Nem szoktam aggódni ilyenek miatt, de most mégis csak a legjobb barátomról van szó.
- Nem kellemes...
- Éreztél valamit? -  megrázta a fejét, fenekét simogatva. - Akkor nem kell aggódnod.
- Ez semmit sem bizonyít! Nem fekszel le egy pasival, kétszer, ha nem élveznéd, nem? - hangja kétségbeesett volt.
- De be voltunk lőve... - mondtam.
- Akkor is! 
- Menjünk be és megduglak józanul. Na? - néztem rá, mire vállba bokszolt.
- Hülye, inkább bemegyek a cigimért - mondta, majd megfordult, belőlem pedig kitört a nevetés, ahogy csupasz fenekét megláttam. Összevont szemöldökkel fordult vissza felém. Próbáltam lecsillapodni, hogy megtudjak szólalni:
- Szép... a... segg... tetkód - röhögtem, mire riadt arccal nézett rám. Berohant a szobájába, gondolom azért, hogy megnézze a hátsóját a tükörben. Bementem utána és jót vigyorogtam, ahogy megláttam arcát.
- Nem csodálom, hogy fáj... - mondta a jobb farpofáját bámulva, amin a kezem lenyomata piroslott.
- Nem is tudtam, hogy szereted, ha elfenekelnek - nevettem. - Rossz fiú voltál, Zayn! - kacsintottam rá, mire morcos képet vágott.
- Kussolj! - húzta fel a bokszerét. Én is felkaptam az enyémet, majd a telefonom kezdtem keresni, de nem találtam. - Basszus! - morgott, aztán felém fordult, kezében egy használt óvszerrel. Láttam az arcán az ijedelmet.
- Legalább védekeztünk - mondtam, mire hozzám vágta a gumit, ami a mellkasomra ragadt. Felnevettem, és leszedtem magamról.
- Soha többé nem bulizok veled! Még egyszer nem akarlak a seggemben tudni! - öltözött fel, majd kiment rágyújtani. Én is felhúztam a ruháimat, és utána mentem.
- Gyanús vagy nekem... - léptem oda hozzá. Felém fordult összevont szemöldökkel. - Mind a kétszer, amikor valami tablettát adtál nekem, az ágyban kötöttünk ki - vettem ki a szájából a cigit, majd beleszívtam egyet, aztán visszadugtam az ajkai közé. - Csak szólj, és megduglak, nem kell bedrogoznod! - kacsintottam rá, mire kiesett a cigi a szájából. Jót röhögtem rajta. - Vegyél azért levegőt - ütöttem hátba.
- Tudod mit? Menj a fenébe! - morogta. - Inkább azon gondolkodj, hogy hogyan kérsz bocsánatot a kis hercegnődtől! - mondta, mire nagyot sóhajtottam. El is felejtettem azt a kis pápaszemest. - Mit fogsz csinálni?
- Fogalmam sincs, soha nem kellett könyörögnöm azért, hogy az ágyamba kerüljenek. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz...
- Szar ügy - tette vállamra a kezét. - Nem a te telefonod csörög? - kérdezte, majd bementem a szobába, ahol hosszas kutakodás után megtaláltam a párna alatt.
- Igen? - szóltam bele.
- Anya... Rosszul... lett... Anya... - dadogta a nővérem. - Kórházban... - csak ennyit értettem beszédéből.
- Jessica nyugodj meg és mondd el még egyszer!
- Anya rosszul lett - remegett a hangja. - a kórházban vagyunk. Kérlek gyere ide! - könyörgött kétségbeesett hanggal.
- Nyugodj meg, azonnal indulok! - bontottam a vonalat.
- Mi történt? - kérdezte Zayn az erkély ajtóban állva.
- Anyám bekerült a kórházba - mondtam semleges hangon. Rohadtul nem érdekelt a dolog, csak Jess miatt aggódtam.
- Sajnálom... - lépett mellém. - Remélem minden rendben lesz.
- Leszarom, egy alkoholista kurva, nem tud izgatni mi van vele, csak Jessica miatt megyek be! - morogtam idegesen.
- Louis, az anyádról van szó! - mondta erélyes hangon, mire vállrándítással válaszoltam. - Ideje lenne, hogy végre bevalld magadnak, hogy apád tehet mindenről, nem az anyád! - korholt le. Felé fordultam, szikrát szórva szemeimmel.
- Fogd be!! - morogtam. - Nem tudsz te semmit!! Jobb lenne, ha a saját családoddal foglalkoznál, nem az enyémmel!! Anyám egy alkoholista ribanc, semmi több!! Megérdemelné, hogy meghaljon!! - mondtam mérgesen, fújtatva.
- Louis! - mordult rám.
- Zayn! - vágtam vissza, mérges tekintettel. 
- Befejeztem! - emelte fel a kezét védelmezően. - Csak szeretném ha józanul gondolkodnál, és hogy észbe kapj mielőtt még túl késő! - ment ki a teraszra, én pedig kinyitottam az ajtót és lementem a lépcsőn. A ház kész káosz volt. Poharak, piás üvegek szanaszét, kajamaradékok minden felé. Az emberekről nem is beszélve. Úgy kellett átlépnem őket. Kinyitottam a bejárati ajtót, és egyenesen haza indultam. Mikor a házunkhoz értem, rápillantottam a mellettünk lévőre, és eszembe jutott a pápaszemes. Tuti még mindig sír, és átkozza magát, amiért belement hogy eljöjjön velem a buliba. Most nem volt arra időm, hogy megbocsátásért könyörögjek. Kinyitottam az ajtót és a kis szekrényhez nyúltam, hogy elvegyem a kocsikulcsot, de nem volt ott. Nyilván Jess vitte be anyát. Basszus, most akkor hogy jutok el oda? Gyalog legalább egy óra, léptem ki az ajtón. Busszal meg nem megyek. Épp fel akartam hívni Zaynt, mikor nyílt a szomszéd ház ajtaja. Harold jött ki, megnézte a postaládát, majd a kocsihoz lépett. Leültem a lépcsőre és sírást szimuláltam, remélve, hogy megsajnál. Hangosan szipogtam, próbáltam könnycseppet kicsalni szemeimből. Imádkoztam, hogy idejöjjön. Nem telt bele pár perc, mikor egy mély hang megszólított:
- Louis?! - felemeltem a fejem, megtörölve szemeim. Láttam a tekintetében az aggodalmat. - Valami baj van?
- Anyukám... kórházba került... De nem tudok bemenni, mert a nővérem vitte be a kocsival... Busz meg csak később indul... - szipogtam, törölgetve könnyeim. 
- Sajnálom... én...őőő...elvihetlek... - dadogta. Leesett az állam, nem is tudtam, hogy tud vezetni.
- Van jogsid? - kérdeztem.
- Van, nem úgy, mint egyeseknek - mondta gúnyosan. - Gyere! - indult a kocsihoz, mire utána mentem. Ismét bevette, annyira könnyű becsapni, annyira naiv. Rohadt nagy szerencsém van vele. Beültem mellé. Beindította a motort, de nem indult el, csak járatta a kocsit. Kérdőn néztem rá. - Kösd be magad! - parancsolt rám. Felhúzott szemöldökkel néztem komoly arcát. - Addig nem indulok el! - Megforgattam szemeim, majd morogva kötöttem be az övet. Elégedett mosolyt küldött felém, és kifarolt az utcára.
- Figyelj H... - akartam folytatni, de beleszólt:
- Nem érdekel a magyarázatod! - markolta a kormányt, és az útra figyelt. - Nem miattad teszem, hanem a családod végett. Amint leraktalak a kórháznál, nem akarlak látni többet a közelemben. Mintha nem is ismernénk egymást! - pillantott rám, majd vissza az útra. Ezt valahogy helyre kell hoznom, valamit tennem kell, nem hagyhatom, hogy kicsússzon a kezeim közül.
- De, meg akarom magyarázni! Legalább hallgass meg, aztán dönthetsz! - mondtam, mire nagyot sóhajtott, és láttam arcán, hogy gondolkodóba esett. Ez már egy jó jel, hogy elgondolkodik rajta.
- Mondd! - bökte ki.
- Sajnálom, hogy meghallottad, amit mondtam, de csak a barátomnak akartam dicsekedni, hogy azt higgye összejön a dolog. Csak is miatta mondtam ezt, de nem így gondolom. Ha tényleg erről lenne szó, már rég megbasztalak volna. - Láttam, hogy arca elpirult, és kényelmetlenül érezte magát a szavam hallatán. - Adj még egy esélyt! - néztem rá, miközben leparkolt a kórház előtt. Felém fordult.
- Nem hiszek neked! Most pedig szállj ki a kocsiból és felejts el örökre! - mondta komor arccal. Nem tudtam mit mondjak neki, vagy mit tegyek. Váratlanul ért, azt hittem vagyok annyira jóképű, hogy nem tud nekem ellenállni, és ad még egy esélyt. Lesokkolt. Kikapcsoltam az övet és kiszálltam az autóból. Azonnal elindult, én pedig csak ott álltam a padkán megdöbbenve. Miután sikerült észhez térnem, bementem a kórházba, és megkérdeztem a recepciósnál, hogy hova hozták be anyámat...

12 megjegyzés:

  1. IMÁDOM! Kíváncsi vagyok, hogy Zayn mit érez Lou iránt, Harry meg...:D
    Siess légyszi☺❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :3 Igyekszem hozni, amint tudom, csak most elég kevés a szabadidőm, de hétvégén neki látok :)

      Törlés
  2. Ahhh… imadooom egyszeruen fantasztikus:D *_* gyorsaan kovit <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy ennyire tetszik! :3 Hétvégén lesz időm és akkor megírom :)

      Törlés
  3. Ahogy Lana is mondta én is kíváncsi lennék ,hogy Zayn mit érezz Louis iránt.
    Harry hát ő olyan (bocsi de nem találom a szavakat.).
    Szóval pls siess a kövivel.
    Puszi:ˇ'Dodoˇ'

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről nem nyilatkozhatok ;)
      Igyekszem, de csak hétvégén lesz időm... :/ De írom! :)

      Törlés
  4. woáw AZTA! Többet akarok. Zayn te nem vagy meleg, neked nincsenek érzéseid Louis iránt! Felejtsd el őt!!!!
    Nagyon nagyon imádom! Siess a kövivel! Pls. xxxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :3 Nem árulhatok el semmit, majd kiderülnek a dolgok ;)

      Törlés
  5. ÓÓÓÓÓ a kedvecn részem..VÉGRE!!!!
    ebből a részből szerintem kívülről is tudok idézni.... de csak a legeslegkedvencebb mondatomat másolom ki:
    "- Menjünk be és megduglak józanul. Na?" - mikor ezt meglátom, még ezredszer is fülig szalad a szám a vigyortól.

    Egyszerűen nem tudom, hogy tudsz ilyeneket csavarni a történeteiden....és hiába olvasom őket, nem ragad rám ez a fajta tudás:(( Na mindegy. Azért nem vagyok irigy, csak azért, mert látom hozzád is elértek a "kedves" olvasók.... és tini picsa blogot írsz:))) Ezen behaltam.

    Nagyon, nagyon várom a folytatást, legalább annyira mint a L&P-t... pár hét alatt kinőtte magát ez a sztori, és így újabb hiánytüneteket produkáló függőséggel gazdagodtam...PICSÁBA!!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kedvenc részünk, és nekem is ez a mondtad a favoritom! :D
      Én se tudom, hogy csinálom, csak jön! ;) De te is tudod, higyj nekem! ;)
      Amint lesz időm és ihletem, hozom, már írom, csak lassan... :/
      Köszönöm a szép szavakat! :3 Pusziii

      Törlés
  6. Dejoo lett:33 hozhatnál több Zayn <--> Louis párost, mert annyira jol leirod. Ha csak azt is ahogy beszélnek utána. Mindig megnevettet.:3 alig várom már a folytatást, remélem lesz még sok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából gondolkodtam már rajta, meg azon is, hogy nem csak Larry párost írnék, de még nem tudom, majd kialakul :) Örülök, hogy tetszik ;) Köszönöm, hogy írtál :)

      Törlés