2014. december 22., hétfő

Just a game? (11.rész)



Sziasztok! 

Nagyon szépen köszönöm a sok kommentet, a 92! feliratkozót, és a 122.550 oldalmegjelenítést! :3  Imádlak benneteket, olyan jó hogy itt vagytok velem! :3 <3 
Remélem ilyen folytatást szerettetek volna ;)
Jó olvakodást! 

Dreamy Girl



Louis

Megharaptam fülcimpáját, miközben derekát markoltam, és lassan hátrálva nekinyomtam az íróasztalnak.
- Louis… ne… kérlek… - nyöszörögte. - Ne csináld ezt velem… - hangja elcsuklott, ahogy a mellkasomra tette kezét, és próbált eltolni magától. Felszisszentem az érintésre, és odakaptam a fájdalmas részhez. - Jól vagy? Sajnálom, én… elfelejtettem… ne haragudj… - mentegetőzött, én pedig leültem az ágyra. Lehet, hogy tényleg el kellene mennem az orvoshoz. - M-megnézhetem a… sebeidet? - kérdezte remegő hangon, még mindig az asztal előtt állva. Bólintottam, mire félénken lépett hozzám és leguggolt elém. Óvatosan felhúzta a pólóm, majd szája elé kapta a kezét. Sajnálkozva nézett rám. - Nagyon csúnya… tiszta kék-zöld folt vagy… 
- Tudom… - húztam vissza a pólómat. - Megmaradok! - Fel akartam állni, de visszaültetett az ágyra.
- Várj, hozok valamit! - szaladt ki a szobából. Pár perc múlva már vissza is tért, egy tubussal a kezében. - Ez egy mentás, hűsítő krém. Elvileg jó az ilyesfajta sérülésekre - húzta el a száját, aztán a kezembe nyomta. 
- Azt hittem síkosítót hozol! -vigyorogtam, de ő nem. 
- Vidd haza nyugodtan - lépett az ajtóhoz, amit kinyitott. - Most pedig, menj el! - Nem nézett rám, csak a padlót bámulta. Nem akartam elmenni… Nem tudom miért, talán az egyedüllét miatt. Inkább töltöttem az időmet ezzel a stréberrel, minthogy otthon öljön meg az unalom. Ki kellett találnom valamit. Forgattam a kezemben a krémet, majd elvigyorodtam. 
- Bekennél? - kérdeztem, mire kitágult szemekkel meredt rám. 
- Te is be tudod… - még mindig az ajtóban állt. - Vagy kérj meg valakit... valaki mást. - Felálltam, odasétáltam hozzá, és becsuktam az ajtót, aztán be is zártam.
- A hátamat nem! Nincs otthon senki, a haverom meg nem ér rá - nyomtam a kezébe a tubust. - És rohadtul fáj… - néztem rá könyörgően. Nagyot sóhajtott, vállait leeresztve. 
- Rendben, de semmi próbálkozás, oké? 
- Egy ujjal sem érek hozzád! - emeltem fel a kezeimet. 
- Akkor… őőő… - vakargatta a tarkóját, - f-feküdj az ágyra, h-hasra… - mondta vörös fejjel. Felnevettem.
- Nem igazán szeretem, ha irányítanak, de oké! - kacsintottam rá, majd nagy nyögések közepette levettem a felsőm, és az ágyra feküdtem. Éreztem, ahogy besüpped mellettem a matrac.
- Kicsit hideg lesz… - Remegett a hangja. 
- Akárcsak a síkosító! - mosolyogtam.
- Befejezed, vagy elhúzol!? - förmedt rám. Magam előtt láttam méregtől ráncos homlokát. A fejemet a párnába fúrtam és vártam, hogy végre nekilásson. Megrezzentem, és felszisszentem, mikor rácsepegtette a kenőcsöt a hátamra és óvatosan, remegő ujjakkal hozzám ért. -Sajnálom… - mondta, majd elkente a hideg krémet a zúzódásaimon. Lehunyt szemekkel élveztem a hűvös kenőcsöt, ami valamilyen szinten enyhítette a fájdalmaimat. - Jobb? 
- Ühüm! - dünnyögtem a párnába. Egyre lejjebb haladt ujjaival, és mikor a fenekem felett lévő gödröcskékhez ért, felsóhajtottam. Éreztem, hogy keményedek. Mocorogni kezdtem, amitől még rosszabb lett. Nyögtem egyet, mire a kezek simogatása megszűnt a hátamon. 
- Kész… A krémet hazaviheted, hogyha… 
- A mellkasomat is bekened? - fordultam meg, és lenéztem a nadrágomra. Tökéletes! Vigyorogtam. Láttam, hogy égő arccal nézi a nadrágomban éledező erekciót. 
- M-menned k-kellene... - Fel akart állni, de megragadtam a karját és magamra húztam. Rossz ötlet volt, azt hittem ott halok meg a fájdalomtól, ami belenyilallt egész testembe. -Hülye! - próbált lemászni rólam, de derekánál fogva visszatartottam. - Engedj el, Louis! - morgolódott, mire fellöktem a csípőm. Egy halk sóhaj tört fel belőle, majd pillantását enyémbe fúrta. - Ne… óóó… - felnyögött, ahogy erőteljesebben fellöktem magam. - Ne - ellenállása kicsit sem volt meggyőző. Imádom, mikor próbál tiltakozni, de közben meg alig várja, hogy ismét megdugjam. Tarkójánál fogva húztam le magamhoz, és megnyaltam ajkait, amit készségesen nyitott szét. Elmosolyodtam. Nyelvemmel övét kutattam, hogy vad csatába hívhassam. Kezeimmel közben a felsője alá nyúltam, karmolászva hátát, majd lehúztam róla, feltárva izmos mellkasát. Elpirult, és maga elé kapta a kezeit, hogy eltakarja meztelen testét. Megragadtam a csuklóját, és elvettem onnan. Felkönyököltem, nyakát vettem célba, csókoltam, szívtam, majd egyre lejjebb haladtam, egyetlen porcikáját sem hagytam ki. Oldalamba markolva nyöszörgött, miközben kigomboltam a nadrágját, és belenyúltam, megmarkolva farkát, ami kőkemény volt. Hangosabb nyögés tört fel a torkából, ujjait a bőrömbe mélyesztette az élvezettől. 
- Élvezed, mi? - kérdeztem szájára hajolva. Sóhajtott, majd meglökte csípőjét. Elmosolyodtam, és kivettem kezem. - Vetkőztess le! - vigyorogtam, homályos szemeibe nézve. Zavartan nyúlt a felsőmhöz, amit ügyetlenül próbált lehúzni, de a fejemnél beakadt. Felnevettem, és segítettem áthúzni a fejemen. Tiszta vörös volt az arca, miközben végigmérte meztelen felsőtestem. Hajába túrtam, összekócoltam lenyalt tincseit, és levettem azt a szörnyű szemüvegét. Annyira más volt így, mintha nem is ő lenne. Dögösebb volt. Zöld szemei pedig még vonzóbbak, rabul ejtettek, ahogy rám emelte a pillantását. Mi?? Miket hordok itt össze?! Jézusom! - ráztam meg a fejem, hogy kiűzzem a gondolataimat. Csak dugni akarok! Dugásra kell! -mondogattam magamban. Gyors mozdulattal magam alá gyűrtem, ami elég fájdalmas volt a zúzódásaim miatt, de nem érdekelt. Nyakát szívtam, majd áttértem szájára, amit vadul faltam, és közben lábai közé férkőztem. Lejjebb haladtam, és bekaptam a mellbimbóját, amit megharaptam, míg a másikat ujjammal izgattam. Erősen morzsoltam, majd megcsíptem, mire belemélyesztette körmeit a hátamba, egy fájdalmas nyögés közepette. 
- Tetszik? Szereted, ha fáj? - suttogtam a fülébe és belenyaltam, amitől megremegett a teste. - Szeretnéd, ha keményen kúrnálak? Hmm? - haraptam bele a fülcimpájába, amit meghúztam a fogammal. 
- Ahh! Louis! - nyögte hajamba markolva, és fellökte a csípőjét, amitől kemény farkunk egymásnak dörzsölődött. Felnyögtem tettére, és éreztem, ahogy felforrósodik a bőröm. 
- Ezt igennek veszem! - kuncogtam kulcscsontját csókolva, majd mellkasát, aztán egészen a hasáig, nedves csíkot hagytam bőrén. V-vonalához érve beleharaptam érzékeny bőrébe, mire hajamba túrt, meghúzva tincseim, és lefelé kezdte tolni a fejem. Vigyor jelent meg arcom. Nem akarja, persze… Majd megőrül azért, hogy megbasszam. Mozogni kezdtem felette, erősen neki dörzsöltem ágyékomat, amitől hátravetette a fejét és belemarkolt a lepedőbe. Arcát néztem, mely a kéjtől eltorzult, szája szétnyílt, erősen zihált, mellkasa szaporán fel-le mozgott. -Ha tudnád milyen szexi vagy, mikor vonaglasz alattam… - húztam végig az ujjamat ajkain, amik duzzadtak és hívogatóak voltak. Már megint! Mi a fene bajom van?! - hirtelen ültem fel, és megráztam a fejem. Lihegve nézett rám, mire egy gyors mozdulattal megszabadítottam az utolsó két ruhadarabjától. Beharapott alsó ajakkal néztem a farkát, ami hasára simult. Combjaiba markoltam, egyre feljebb haladtam, végig simítva bőrén, egészen a férfiasságáig. Először végignyaltam hosszát, miközben mindvégig a szemébe néztem. Aztán bekaptam. Szorosan zártam ajkaim közé, nyelvemmel masszírozva érzékeny bőrét. Rámarkoltam heréire, ami egy sikolyt váltott ki belőle. Vergődött a teste, a lepedőt markolta, majd megtalálta a hajamat, és erősen megragadta. Szívtam, szoptam, és néha még egy kicsit meg is karcoltam a fogaimmal. 
- Bassza meg! - tört fel belőle egy mély nyögés, amibe a testem is beleremegett. - Louis! - nyöszörgött. Lerugdostam nadrágomat, lehúztam a bokszerem és fölé hajoltam. Szemei elhomályosultak a kéjtől, és engem figyeltek. Zihált, arca kipirult. Valami furcsa érzés támadt fel a hasamban, amit nem igazán értettem. De nem törődtem vele. Elhessegettem. 
- Mit szeretnél, Harry? - nyaltam meg ajkát. - Mondd ki! - támaszkodtam meg karjaimmal a feje két oldalán. 
- Kérlek… - nyöszörögte. - K-kérlek… - kulcsolta össze lábait a derekam körül és fellökte csípőjét. Lehunyt szemmel és egy elfojtott sóhajjal válaszoltam tettére. 
- Mondd ki! Hallani akarom! Mondd ki, hogy kúrjalak meg! - nyakára szorítottam a kezem, de csak óvatosan. - Halljam! - ijedten nézett rám. 
- Kúrj meg, Louis! Azt akarom, hogy belém hatolj! Kérlek! - mély hangja teljesen elvette az eszemet. Elvigyorodtam.
- Jó fiú! Ezért jutalmat érdemelsz! - haraptam alsó ajkába, amit meghúztam, aztán megcsókoltam. - A szűk seggedbe fogom dugni a méretes farkamat, és úgy megbaszlak, hogy két napig nem fogsz tudni járni, te kis ribanc! 
- Ah! Csináld már! - markolta meg a bicepszem, és többször fellökte a csípőjét, ami mindkettőnkből hatalmas nyögéseket váltott ki. Erősen megfogtam csuklóját, és feje fölé húztam a kezeit. A szabad kezemmel végigsimítottam felsőtestén, le egészen a v-vonaláig, aztán vissza. Beledugtam a szájába az ujjamat, amit készségesen fogadott. 
- Szopjad, Baby! Gyerünk, jól nyálazd be! - toltam ki-be, ő pedig jó fiú módjára tette, amit kértem. Kihúztam, aztán a bejáratához igazítottam és felnyomtam neki. 
-Ahhh! - markolta a lepedőt, fájdalmas nyögéssel. Vigyorogva figyeltem, ahogy önkívületi állapotba kerül. A gyönyör teljesen elvette az eszét, és ez nekem nagyon bejött. Nem hittem volna, hogy szereti a mocskos dolgokat. Sosem néztem volna ki belőle, és ez még jobban felizgatott. Hozzá csatlakoztattam a második ujjamat is, és erőteljesen nyomtam belé, néha begörbítve, amitől ha lehet, még hangosabban nyögött. Nem bírtam tovább, a farkam lüktetett, fájt, annyira feszült. Kivettem ujjaimat, és ekkor döbbentem rá, hogy nincs nálam óvszer. Bassza meg! - vágtam magam fejbe gondolatban. Neki meg tuti nincsen. 
- Van óvszered? - kérdeztem, mire megrázta a fejét. Gondoltam. - A rohadt életbe! - túrtam bele a hajamba. Nem érdekel. Beleköptem a tenyerembe és bekentem a lüktető farkam, majd tompa hegyét az ánuszához igazítottam. 
- Ne - kapta el kezem. - Ó-óvszer… - de nem hagytam, hogy befejezze, belé toltam magam. - Úristen!! - tört fel torkából egy mély nyögés. - Ahh! Bassza meg! - lihegett, engem nézve. Fölé hajoltam, és miközben megcsókoltam, még beljebb löktem magam. 
- Harry! Istenem! Annyira szűk vagy és forró! - húztam ki-be a farkamat. - Oh, te jó ég! - lihegtünk egymás szájába. 
- HARRY! - egy hang ütötte meg a fülemet. - Harry, megjöttünk! - Egy női hang. -Harry, drágám! - egyre közeledett. Az anyja. Mikor leesett, gonosz mosoly ült ki az arcomra. 
- Anyád van itt, Baby! Adunk neki egy kis műsort?! - húzogattam szemöldököm, mire riadtan nézett rám.
- Ne!! Louis!! Szállj le rólam!! Ne!! - Megpróbált lelökni, de megragadtam mindkét csuklóját, és leszorítottam a teste mellé. - Kérlek, ne tedd ezt! - könyörgött, mire egy erőteljeset toltam a csípőmmel, majd még egyet és még egyet. - Ahh! Ahh! Istenem, Louis! - ezzel a pár döféssel elvettem az eszét, és nem tudott tovább gondolkodni. Kopogás hallatszott. Beharapta száját, és elfojtott nyögés hangja hallatszott. 
- Harry?! -újabb kopogás, és egy újabb lökés. Vigyorogva néztem, ahogy erősen koncentrál, hogy ne nyögjön hangosan. - Harry, drágám, jól vagy?
- Louis… - suttogta. - Benyithat… kérlek… - ahogy kimondta a kilincs megmozdult, és láttam, ahogy elfehéredik az arca. De az ajtó nem nyílt, mert bezártam, de ezt Harry nem tudta.
- Jól vagy, Harry? - a hang elég kétségbeesettnek hangzott. 
- Válaszolj neki! Mondd, hogy rosszul érzed magad! - suttogtam fülébe. Megrázta a fejét, mire döftem egyet. Halkan felsikoltott. - Olyan erőteljesen foglak baszni, hogy sikoltozni fogsz, és anyád mindent hallani fog, ha nem szólsz neki! - Tetszett ez a játék, imádom a veszélyt, ez még izgatóbbá teszi a dugást. 
- J-jól vagyok… ahh! c-csak...- löktem előre csípőmet, és nem álltam meg. 
- Beszélj! - gyorsabb tempót kezdtem diktálni, amitől alig bírt megszólalni. - Gyerünk! - utasítottam.
- M-minden rendben… ahh! Anya! - zihálta. - C-csak… rosszul… vagyok… ahh… - markoltam rá férfiasságára, és ugyanolyan ütemben fejtem, ahogy dugtam. 
- Biztos? Miért zárkóztál be? - nem akart tágítani, én pedig már nem bírtam sokáig, ahogyan Harry sem. 
- F-fáj a hasam! E-egyedül akarok lenni! K-kééérleeek… - éreztem, hogy megremeg a farka, izmai vibrálni kezdtek, fejét dobálta jobbra-balra, ahogy a kéj egyre erősödött benne. 
- Rendben, de ha kell valami, akkor szólj! - mondta az anyja. Én pedig erőteljesebben, mélyre döftem magam, közben pumpáltam méretes farkát. 
- Bazdmeg! - hörögtem, ahogy egyre durvábban dugtam. - M-mindjárt! Gy-erünk, Baby! Élvezz te is! - beharaptam alsó ajkamat, és éreztem, ahogy a gyönyör elönti a testem, és végigsöpör rajtam. - Harry!! - hörögtem. 
- Louis! É-én… - ennyi tellett tőle, majd forró nedve beterítette hasát, és a kezemet is, amitől én is eldurrantam, hatalmasat élvezve belé. Zihálva dőltem testére, arcom nyakába fúrva. Alig kaptam levegőt, ahogyan ő is. Eszméletlen volt. Felemeltem fejem, és arcát néztem. Csillogó zöld szemeit. Elmosolyodott, amitől gödröcskék jelentek meg a szája két oldalán. Ismét éreztem a gyomromban a bizsergető érzést, ami melegséggel töltött el. Mellkasát simogattam, majd el akartam simítani a homlokára tapadt tincseit, de megálltam. Mi a jó fenét művelek?!?! Jézusom! - hirtelen felkeltem az ágyról, és ijedten meredtem az ágyban fekvő fiúra. El kell húznom innen! Most azonnal! -fogtam a fejem. 
- Louis?! - ült fel Harry. - Jól vagy? - kérdezte aggódva. Sebesen magamra rángattam a ruháimat. 
- E-el kell mennem! Most! - indultam meg az ajtó felé. 
- Várj! Ne! - szólt rám. - A szüleim! 
- Leszarom! - nyitottam ki az ajtót. Minél hamarabb el akartam tűnni.
- Nem láthatnak meg! Kérlek, ne tedd ezt… - könyörgött, mikor megfogtam a kilincset.

24 megjegyzés:

  1. Itt is első! :)
    Ez a rész...ez... Ahhh
    Nem találok szavakat! Olyan elvetemülten jó, hogy az már bűn!
    És Harry anyja.... Mi lett volna ha benyit?! Louis a szeme láttára élvezett volna a kicsi fiába...
    Oké, beteg fantázia...
    Nagyon jó lett!
    XOXO: ~DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3 Igyekeztem jól megírni, és boldog vagyok, hogy sikerült :)
      Hmm... :p Az odavágott volna :D
      Puszi

      Törlés
  2. Jaaaj hát ez!!!!! Elképesztően jól írsz!! Tûkön ülve várom mindig a folytatást és most konkrétan sikoltoztatam hogy felraktad :D Te jó ég és Louis nem tudja hogy mi baja van??! Úgy tûnik hogy a nagy Tomlinson szerelmes lett ^^ wáá csak így tovább
    xx Beki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen kedves szavaid, nagyon örülök, hogy tetszett! :3 Aranyos vagy, jó olvasni, hogy ennyire várod a folytatást ;)
      Még nem esett le neki... :D
      Puszi

      Törlés
  3. Uristeeeen siesss a kovivel!!!

    VálaszTörlés
  4. Ááááá!!!!úgy érzem,kevés lesz nekem ez a "pár részes" One Shots....Szerintem ez a történet több mint egy kis szösszenet.
    Mindenképpen jobban sikerült mint a Lost,bár az se semmi....gratulálok!!!❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem terveztem hosszúra, de ha így folytatom, lehet hogy nem pár szösszenetes történet lesz. Pedig nem akartam :)
      Egyetértek vele, nekem ez sokkal jobban tetszik :) Köszi szépen :3 Puszi

      Törlés
  5. Ohh,ne! Folytatást! Ha,a kis szemét,kezd beleesni Harry-be! Hahaha! Nagyon várom,hogy felnyíljon a szeme Louis-nak,szerintem aranyos pár lennének! :3
    xxCo9olGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kezd lenne valami :D A kérdés, hogy lesz is valami...Reménykedjünk, hogy felnyílik a szeme Louisnak :)
      Igyekszem sietni a kövivel :)
      Puszi

      Törlés
  6. Ez hatalmas! Gratula! Ugy seggberaknam azt a Louis gyereket,hogy egy evig nem ulne a seggere,majd arcara elveznek. Folytasd!
    Egy srac

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3 Imádom a kommentjeidet, mindig feldobják a napomat ;)

      Törlés
  7. Drága Dreamy Girl Imádom ezt a blogod is. :) csak nem írtam komit remélem nem haragszol. :) Lou ne legyen már ilyen köcsög Hazz-al. mert kiherélem. :D várom a kövi részt. :)) Puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy haragszom rád, sosem tudnék :3 Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik ez is ;)
      Megmondom neki, hátha észbe kap. Igyekszem hozni, ahogy csak tudom :)
      Puszi

      Törlés
  8. Jooolvan, alakulnak itt a dolgok 😊 Louis egy segg, de hat imadom :D Viszont mostmar Harry is megemberelheti magat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alakulgat :D Az, de én is imádom, ezt szeretem ebben a történetben, hogy egy szemét fejével kell gondolkodnom ;) Reméljük megteszi :)

      Törlés
  9. AAAAAA...ez mennyire jó rész lett?!?!

    Imádtam!!! Minden tökéletesen alakul. Louis szép lassan olyan érzéseket táplál Harry iránt, amit még ő maga sem ért.... remek!!! Ez egy nem várt fordulat, de naggggyyyyyon tetszik!!!!
    Kíváncsi vagyok, mikor jön rá, hogy kell neki a fiú... :))

    Isteni lett, alig várom a folytatást.... és nem csoda, hogy a meleg olvasók is begerjednek a sztoritól... fincsi volt a szex!! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszönöm szépen, annyira boldog vagyok, hogy tetszik, ugyanis nehéz volt megírnom, de sikerült :) Őszintén, eddig ez a kedvencem, akár melyik írást is nézzük :)
      Még én sem tudom mikor fog rájönni :)
      XD igyekszem hozni mihamarabb, remélem sikerül!
      Puszi

      Törlés
  10. Uuuuu ezt vártuk uram isten végree:D remélem lemegy és a szülők meglátjàk ;) :3 <3 nagyon jo:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Hááát, nem mondhatok el semmit, hamarosan kiderül, hogy lemegy-e, vagy nem :D Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3

      Törlés
  11. Annyira örülök, hogy látunk Tomlinsonban egy kis szerelemet.:D (Amit szerintem még ő sem mer magának bevallani). Meg annyira örülnék, ha meglátnák őt Harry szülei. :D És annyira (annyira sokszor használom ma ezt a szót:D) bírnám, ha Lou kicsit megreformálná Haroldkát és kicsit vadabb egyénné tenné. :D Egyébként tény és való, hogy Louis egy pöcs. :D De hát így szeretjük. Meg nagyon bírom, hogy a Love and pain-ben Harry a dominánsabb itt pedig Lou. Kielégíti minden igényem:'D *perverz mosoly* Várom a rééééééészt. :D
    xx, Lara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem meri bevallani, de reméljük hamarosan rájön... Mindenki ennek örülne, úgy látom :D Majd kiderül a köviben, hogy beteljesül-e az álmotok :D Egy nagy pöcs, de nem baj, ezt imádjuk benne :D Örülök neki, nekem is kellett egy kis változás, és így nem olyan egyhangú. Elég fura is, mert néha elfeledkezem, hogy ez nem az a Louis, aki a Love and Pain-ben van XD Igyekszem hozni :)
      Puszi

      Törlés
  12. rákattantam blogodra :) 2 napomba telt, de mindent elolvastam :) imádom a sztoridat :) csak így tovább várom a kövi részt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, örülök neki :D Szuper, nagyon kedves vagy, és remélem a továbbiakban sem okozok csalódást :)

      Törlés