2014. december 29., hétfő

Just a game? (12.rész)



Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a sok kommentet, és az új feliratkozókat is! :) Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek! Én nagyon boldog vagyok, mert esik a hóóó! :3 
Jó olvasást!

Dreamy Girl 



Louis

Kinyitottam az ajtót, és mit sem törődve Harry szavaival, elindultam le a lépcsőn. Nem volt lent senki. Megmarkoltam a kilincset, majd épp ki akartam lépni, mikor egy mély hang megállított:
- Mit keresel a házamban? - Megfordultam. Harry apja állt velem szemben, karba font kézzel, szigorú tekintettel. Sugárzott belőle az undor, ahogy rám nézett. Kellett egy kis idő, mire meg tudtam szólalni. Nem számítottam rá, hogy összefutok bárkivel is a családjából. 
- Én... - kezdtem volna, de megláttam Harryt a lépcső közepén, aki riadt arccal meredt rám. Nem tehettem meg, hogy elmondom miért is vagyok itt. Mi a bajom? Mi történik velem? Sosem gondolkozom ezen, mindig mindent kimondok, leszarva, hogy ez a másiknak mennyire szarul esik. - Segítséget akartam kérni, mert nem indul a kocsim, és be kell mennem anyámért a kórházba. Ezért jöttem, hátha Harry elvisz a… 
- Itt vagyok, elviszem, apa! - állt az apja mellé, majd el akart indulni felém, de a faterja megragadta a karját. Láttam, hogy a kis göndör arca eltorzul a fájdalomtól. 
- Eredj fel a szobádba! - mondta parancsolóan. - Majd én megnézem az autót, értek hozzá! 
- De, apa… 
- Azt mondtam a szobádba! Most! Ne mondjam még egyszer! - ezeket a mondatokat mindvégig úgy mondta, hogy szikrákat szóró szemeit - amikkel ölni tudott volna - rám szegezte. Harry ijedten nézett rám, majd szája legörbült, és felment a lépcsőn. 
- Menjünk! - indult felém az apja, majd kitessékelt az ajtón. Csendben mentünk át a kocsihoz. Nem tudtam mire számítsak a vele kapcsolatban. Tényleg csak segíteni akar vagy van valami más szándéka is? Felnyitotta a motorháztetőt, én pedig figyeltem őt. Utasított, hogy üljek be a kocsiba, és ha szól, indítsam be a motort. - Most! - mondta, mire elfordítottam a kulcsot, majd gázt adtam és a motor felbődült, aminek nagyon örültem, mert így nem kell elvinnem szervizbe, hogy kidobjak egy rakás lóvét. Lecsapta a motorháztetőt és hozzám lépett. - Jó lenne megnézetned az aksit, azzal van a baj! - mondta, én pedig leállítottam a motort és kiszálltam. 
- Oké! - nyújtottam a kezem, amit elfogadott.
- Soha többé nem akarlak látni a fiam közelében! - nézett rám szigorú tekintettel, kicsit megszorítva a kezem. Először nem akartam hinni a fülemnek. Azt hittem csak képzelődöm, de nem.
- Szerintem a fia el tudja már dönteni, hogy kivel akar lógni! - húztam gúnyos mosolyra a szám. Még jobban megszorította a kezem és közelebb rántott magához. Az arca pár centire volt az enyémtől. 
- Ne szórakozz velem, te kis taknyos! - morogta, dühös fejjel. - Meg ne lássalak a közelében! Nem kell, hogy egy ilyen - nézett végig rajtam undorral az arcán, - suhanc, mint te, elrontsa a fiam! Tartsd távol magad tőle, mert megbánod! - fenyegetett, majd elengedte a kezem. - Értve vagyok? - kérdezte, szigorú tekintettel meredve rám. 
- Nem az apám, hogy megmondja mit tegyek! De, ha az is lenne, magasról leszarnám! Azt teszek, amit csak akarok, nem szólhat bele! - Láttam, hogy leesik az álla a szavaim hallatán. Biztos eddig még soha senki nem mert vele szembeszállni. De én más vagyok, mint a többiek, engem nem ijeszt meg a fenyegetéseivel. Tudom, hogy ezek csak szavak.
- Nagyon vigyázz magadra, fiacskám! - emelte fel a mutatóujját, majd hátat fordított, és elment. Legszívesebben elmondtam volna neki, hogy már kétszer megkúrtam a fiát. Szerettem volna látni, ahogy elsápad a képe, és szívrohamot kap. Mérgesen ültem vissza a kocsiba és fékcsikorgással, teljes gázzal hajtottam ki, majd egyenesen a kórházhoz vezettem.
- Kurva anyád! - morgolódtam, a kormányt ütögetve. - Mi a faszt képzel magáról ez a seggfej?! Meg akarja mondani, hogy mit csináljak?! Lehet, hogy a drágalátos fiának megmondhatja, de nekem nem. Azt már nem! - morogtam. 
Leparkoltam a kórház előtt, és sietve lépdeltem befelé, egyenesen anyám kórterméhez. Benyitottam. Anyám ott ült az ágyon, rám várva. 
- Szia, Louis! - mosolygott, mire megforgattam a szemeimet. Ilyenkor bezzeg mézes- mázas, aztán iszik és ismét én vagyok a buzi fia, aki mindent elbaszott. - Mi történt veled, kicsi fiam? - riadtan nézte arcomat. Gondolom észrevette a sebeimet. 
- Semmi, elestem! Menjünk! - mondtam, majd kimentem a szobából, és kerestem egy nővért. Aláírtam pár papír, aztán anyámmal együtt elhagytuk a kórházat. A hazaút csendesen telt, amiért hálás voltam. Nem akartam hallgatni a kedveskedését, meg a “soha többet nem iszom” “ígérem megváltozom” ígéreteit. Már számtalanszor hallottam tőle… Amint hazaér, rögtön a piát fogja követelni. Ismerem már, mint a rossz pénzt. Leállítottam a motort, mert megérkeztünk.
- Louis? - szólalt meg anyám. - Köszönöm, hogy eljöttél értem - simogatta meg a combom. Felhorkantam. 
- Az anyám vagy… - vettem le kezét, és kiszálltam a kocsiból, bementem a házba, egyenesen fel a szobámba. Feltúrtam a szekrényem, a dugi cigi után kutatva, amit meg is találtam. Muszáj volt elszívnom egyet. A teraszon gyújtottam rá, letüdőzve a füstöt, ami nyugalommal töltötte el a testem. Harry ablakát néztem, és elmosolyodtam, mikor megjelent előttem az arca, ahogy élvezkedik alattam. Még mindig hihetetlen volt, amit műveltünk az ágyban. Soha nem gondoltam volna róla, hogy ezt szereti. Éreztem, hogy megfeszül a farkam, ahogy nyögései visszahangoztak a fejemben. Benyúltam a gatyámba, és megmarkoltam magam. Beleszívtam a cigimbe, miközben fejtem a farkam. 
- Louis! - szólt anyám. Morogtam egyet, majd tovább izgattam magam, kifújva a füstöt. - Louis! - kiabálta. 
- Hagyj már! - morogtam, erősebben markolva magam. 
- Louis! Louis! 
- Bazdmeg! - vettem ki a kezem a gatyámból, majd cigivel a számba rohantam az ajtómhoz, amit kinyitottam, és erőteljesen rántottam ki a helyéről. - Mi a faszt akarsz?? Nem tudsz békén hagyni?? - förmedtem rá anyámra.
- Ne beszélj velem így! Adj egy kis piát! Csak egy keveset! - könyörgött. 
- Nincs pia! Kidobtam az összeset! - mondtam. Utáltam ezt. Elegem volt már a folytonos piálásából. Mindig ez van, és ha nem adok neki, akkor én vagyok a szar alak. 
- Adj piát! Hol van? - erőszakoskodott. Kezdődik. - Kell! Most! 
- Nincs!! Nem érted?! Nincs! - már szinte kiabáltam. 
- Akkor hozz! - nyomott a kezembe egy rakat pénzt. 
- Vegyél te, ha annyira akarsz!! Nem fogok piáért járkálni!! Soha többet!! Ha kell valami, húzz el és vedd meg!! - dobtam neki a pénzt, majd bevágtam előtte az ajtót és bezártam. Őrjöngött, szitkozódott, én pedig kihúztam az ágyam alól a kisebb sporttáskámat, és beledobáltam pár cuccomat, aztán kimentem az erkélyre. Eldobtam a csikket, majd lemásztam a fán. Elővettem a telefonom, és felhívtam Zaynt. 
- Azonnal ott vagyok! - szóltam bele, mikor felvette.
- Oké! - mondta, és már bontottuk is a vonalat. Megszaporáztam a lépteimet, hogy minél hamarabb odaérjek. Elegem volt már anyámból, és a piálásából. Muszáj eltűnnöm, legalább is pár napra, aztán egyszer talán örökre. Megnyomtam a csengőt, és pár másodperc múlva nyílt is az ajtó.
- Mi történt? - kérdezte Zayn, miközben bementem. 
- Anyám… - sóhajtottam egyet, és lerúgtam a cipőm. Zayn jól tudta, hogy mit jelent ez, ezért nem is kérdezett többet. - Van füves cigid? - Megrázta a fejét. - Tabletta, amitől ismét dugunk? - mosolyodtam el.
- Kapd be! - ütött vállba. - Nincs semmim, kifogytam. Sajnálom, haver - húzta el a száját. 
- Az kár… - biggyesztettem le a számat. - Buli? Vagy valami? - kérdeztem, hátha. 
- Holnap lesz! David házibulit tart! - vigyorgott. - Azok mindig ütősek! 
- Remek! Ott a helyünk! Be akarok baszni, mint állat! - jelentettem ki vigyorogva. 
- Na, végre! Ez az haver! Hatalmasat fogunk bulizni! - emelte fel a kezét, amibe belecsaptam.

Bezseléztem a hajam, fújtam magamra, Zayn parfüméből, majd megnéztem a végeredményt a tükörben. Hmm, tökéletes!- kacsintottam a tükörképemnek. 
- Mehetünk? - kérdezte a fekete, belépve a fürdőbe. Bólintottam, majd elindultunk a kellemesen meleg éjszakába. Alig vártam, hogy bebasszak, és megdöngessek pár dögös pasit. Szörnyűek voltak ezek a bulimentes napok. Kezdtem már beleőrülni. Amint beléptünk az ajtón, mindenkit üdvözöltem, aztán egyenesen a piás részleghez mentem Zaynnel együtt. Ledöntöttem pár felest, aminek hamar megéreztem hatását, mert egy falatot sem ettem. Koccintottam a haverommal, majd vigyorogva a táncparkett felé vonszoltam. 
- Keresünk egy szemrevaló kis picsát neked, nekem pedig egy dugható szexistent! - kiabáltam a fülébe, mert a zene fülsiketítően hangos volt. Vigyorogva bólintott, miközben táncoltunk és a tömeget pásztáztam szemeimmel. A tekintetem megakadt egy igazán szexi pasin. - Én már meg is találtam! - mondtam Zaynnek, majd elindultam a kiszemelt felé. Nem szoktam órákon át flörtölni, vagy ilyesmi, én azonnal a lényegre török. Belemarkoltam hátsójába, és a fülébe súgtam:
- Meg foglak baszni! - haraptam bele a fülébe, mire megfordult. Így közelről is elég dögös volt. Mosolya mindent elárult. Megragadtam tarkójánál, és megcsókoltam, miközben beletúrtam szőkésbarna hajába. Nem volt valami extra, de ez is megteszi. Megfogtam a csuklóját, és felrángattam az emeletre. Az összes szoba foglalt volt, így a fürdő felé vettem az irányt. Belöktem az ajtót, majd magunkra zártam és azonnal nekiestem a pasinak, lekapva róla az összes ruhát. Pár perccel később, már keményen basztam, nekitolva a mosdókagylónak. 
-Mit csinálsz? - kérdeztem a pasit, aki elkezdte csókolgatni a nyakam, miután megdugtam. 
-Most te jössz! - mikor kimondta ellöktem magamtól, és felnevettem.
-Azt már nem! Engem te nem kúrsz seggbe! - mondtam, majd felöltöztem, és kimentem a folyosóra. Mit képzelnek ezek? Hogy megdughatnak?! Röhejes. Vigyorogtam, miközben lefelé haladtam a lépcsőn. Ittam még párat, majd kimentem a kertbe és elszívtam egy cigit. 
- Na, jó menet volt? - hallottam meg Zayn hangját. Felé fordultam, hátam a falnak döntöttem, és beleszívtam a cigimbe. 
- Volt már jobb is… - húztam el a szám, majd elvigyorodtam, mikor eszembe jutott a tegnapi dugásom Harryvel. - És neked, összejött? - kérdeztem, de csak a fejét rázta. Előrehajoltam kicsit, megragadtam a felsőjét, és magamhoz húztam. Szájába tettem a cigit, amibe beleszívott, majd a számba fújta a füstöt. - Leszopjalak? - kérdeztem, elhomályosult tekintetébe nézve. Túl sokat ivott, látszott rajta. Szemei csillogtak és bárgyún vigyorgott. 
- Hülye! - ütött vállba nagy nehezen, majd visszadugta a cigit a számba. - Megyek, keresek valakit. Jó szórakozást… haver… - indult el dülöngélve, amin jót nevettem. 
- Ha netán nem jönne össze, még mindig állt az ajánlatom! - kiabáltam utána. 
- Ooookéééé! - intett, majd bement a házba. Elszívtam a cigimet, és én is bementem, hogy folytassam a bulizást. Túl józan voltam még. Ittam még jó pár pohárral, és egyedül táncoltam a zenére. Egyre jobban éreztem magam. Mosolyogtam, énekeltem, néha üvöltöttem és nem törődtem semmivel. Öntöttem még egy pohárral, aminek a fele a pultra csorgott, de nem tudott izgatni. Szomjas voltam, és rohadt melegem volt. Lehörpintettem, és visszamentem táncolni. Éreztem, hogy forog velem a világ, és a gyomrom sem volt a legjobb. Muszáj volt friss levegőt szívnom. Kitántorogtam az utcára, leültem a lépcsőre. Nagyokat lélegeztem, amitől kicsit jobban éreztem magam. Felálltam, és elindultam haza. Úgy döntöttem elég volt ebből mára. Vigyorogva tántorogtam az utcán, és énekelgettem, felverve a kutyákat, akiknek az ugatásától az egész utca zengett. Mikor a házunkhoz értem, eszembe jutott a kis göndör, ezért inkább hozzá mentem. Hangosan dörömböltem a bejárati ajtón, a nevét kiabálva. Hirtelen kinyílt az ajtó, és egy mogorva pasas nézett rám.
- Azt a... rohadt… Te… te nem H-Harold vagy! -mondtam szomorúan. - A p-pápaszemest akarom! - kapaszkodtam meg az ajtóban, mert majdnem elestem.
- Nem meg mondtam, hogy nem akarlak látni a fiam közelében? -mérgelődött, mire jót nevettem. - Tűnj el innen, te részeg disznó! - Felhorkantam. - Nem akar többet látni! 
- Dehogynem, fater! - akartam hozzányúlni, de elhúzódott. - Alig várja… hogy megdu…
- Tűnj el! - morogta.
- Jól van na, tata! - léptem egyet hátra. - Elég idegesnek tetszik lenni, nem tesz ám jót a szépségnek -röhögtem, mire bevágta az ajtót. - Faszkalap! - morogtam, majd elindultam Harry ablakához. Felvettem pár követ és próbáltam eltalálni az ablakot, ami elég nehezen ment. Hosszabb káromkodás után végre eltaláltam, majd még egyszer. Halk nyikorgást hallottam, majd egy álmos, összekócolt hajú srác nézett ki.
- Louis?! - rekedtes hanga megmosolyogtatott.
- Gyere le! - mondtam.
- Nem mehetek! - suttogta, ami a csendes éjszakában elég hangosnak hallatszott. 
- Ne csináld már, szórakozzunk egy kicsit -vigyorogtam, mint a tejbetök. 
- Nem lehet, menj innen, mielőtt a szüleim felébrednek! - csukta be az ablakot, amit újra dobálni kezdtem. 
- Louis! Ne! - jelent meg ismét az ablakban.
- Gyere, vagy ordibálni fogok! - mondtam.
- Oké, várj egy kicsit! - tűnt el az ablakból, én pedig nekidőltem a ház falának, mert megszédültem. Zúgott a fejem, és forgott velem a világ. 
- Louis? Itt vagy? - vigyorogtam, mikor meghallottam a hangját. Elindultam felé, és megragadva felsőjét nekinyomtam a falnak. Megcsókoltam, de eltolt magától. - Bűzlesz a piától! 
- Semmi baj, édes! - akartam ismét megcsókolni, de nem engedte. 
- Fejezd be a tiltakozást! - ragadtam meg erősen a csuklóját, és mindkét kezét a feje fölé emeltem, majd erőszakosan a szájára tapasztottam az enyémet. Nem ellenkezett tovább, visszacsókolt. - Látom imádod, ha durva vagyok veled, te kis huncut! - suttogtam, majd nekitoltam az ágyékom, amitől felnyögött. - Gyere velem. Van egy hely, ahol folytathatnánk a kis játékunkat - nyaltam meg ajkait. 
- Túl részeg vagy! 
- A-a! Nem vagyok részeg… csak egy picit… - vigyorogtam. 
- Csendben tudsz maradni? - kérdezte, mire bólintottam. - Biztos? Ha a szüleim meghallanak, ki fognak nyírni mindkettőnket! Légy csendes, oké? - hevesen bólintottam.
- Jó fiú leszek, Baby! - csókoltam meg. - Kussolok! - nevettem. Megfogta a kezem, majd halkan bementünk a házba. Alig bírtam ki, hogy ne nevessek, mikor felfelé osontunk a lépcsőn. - Dugni akarok! - kuncogtam.
- Csss! - csitított, mire elröhögtem magam. - Louis! - szólt rám halkan, de erélyesen. Ezután megpróbáltam csendben maradni. Miután beléptünk a szobájába, lefektetett az ágyra, én pedig berántottam magam mellé, és csókoltam ott ahol értem. - Louis! - nevetett. - Hagyj, légyszi! - tolt el magától, majd kimászott az ágyból.
- Gyere vissza, meg akarlak dugni! - motyogtam. 
- Maradj csendben, és lehetőleg nem menj ki a szobából, oké? Hozok valamit enni! - ment ki, én pedig unottan fúrtam bele a fejem a párnába. 


21 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Miért most hagytad abba??!Már nem bírok magammal,ne csináld ezt velem!!Kérlek hozd gyorsan a kövit:3
    Lou tök édi részegen....:'D
    Puszillak ❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, de imádom a függővégeket :D
      Szerintem is az :3
      Puszi

      Törlés
  3. Szia! Nem kommenteltem még, de azt hiszem éppen itt az ideje, úgy elragadtak az érzelmeim, hogy most muszáj bepótolnom mindent. Szóval én csak kijelentettem régebben, hogy többet nem olvasok Larrys sztorit. Ahha..
    Ezt még magam sem hittem el(":
    Viszont a 30 blog közül, amiket anno olvastam, mára már csak 3 maradt. És eközött a három között helyet kap ez a blog is. Egyszerűen fantasztikus amit te művelsz, komolyan. Elragad az a dolog, amivel megajándékozod az olvasóidat. Ez a több részes történet pedig egyenesen a szívembe lopta magát. Imádom a szereplőket, a kialakult helyzeteket, és magát a módszert miképpen írsz. Olyan egyszerűnek tűnik, mégis olyan csodálatos, és a néhai mocskos szóhasználat meg állati, mai és fhu. Na ezt jól megmondtam. Egyszóval; Imádom. Esküszöm, minden egyes nap legalább háromszor felnézek ide, hátha megajándékozol egy, a vártnál hamarabb érkező résszel, úgy mint a másik blogodban néha(;
    Nagyon-Nagyon köszönöm neked, amiért olvashatom ezt a csodát, a többi csodával együtt, amiket alkotsz/alkottál.
    Nagy rajongód vagyok(;
    És nagyon izgatottan várom a történet következő részét, remélem hamar meghozod(; ((mondjuk egy szilveszteri ajándék?)) :DDD

    Hálás olvasód; Szasza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello!
      Semmi baj, örülök, hogy most írtál! :) Igen, én is így vagyok vele, hogy alig van már csak pár blog, amit olvasok. Köszönöm szépen, annyira jó ezt olvasni, és hihetetlen, hogy ilyeneket írsz/írtok a történeteimről! :3 De édes vagy, nem találok szavakat, asszem végem van :3 Imádlak, és köszönöm, hogy írtál, nagyon boldog vagyok :)
      Én köszönöm, hogy itt vagy velem ;)
      Sajnos nem tudtam hozni szilveszterre, de remélem azért nem haragszol :/

      Törlés
  4. Nagyon jó rész lett! El sem hiszem hogy Harold képes felvinni a szobájában Louist, a részeg Louist. Most ugye a szülők valamelyike rájuk fog nyitni? Ugye? Mondd hogy igen!
    Xoxo:~DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :D Nem tud neki nemet mondani ;) Sajnos nem... :/
      Puszi

      Törlés
  5. Elöbb Becca akar megölni most meg Te! Only (làtszik, hogy németet tanulok)egy kérdésem van mit tettem ellenetek, hogy kinztok?
    Nagyon jó lett, ezt is mint a többit IMÁDOM!!!!
    Puszi és Ölelés

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, nem direkt csinálom, és sztem Becca sem ;)
      Köszönöm szépen, imádlak :)
      Puszi

      Törlés
  6. Tegnap csak ötször frissítettem az oldalt, te lány. :D Jézusom, annyira vártam, hogy legyen már rész. Fél háromkor feküdtem le. :') Annyira elképesztő az, ahogy írsz. Valami hihetetlen. És Louis egyre jobban belehabarodik Hazzába, míg Harry is Louis-ba. Jól van, Dreamy, csak így tovább. :D ;) Életem egyik legjobb döntése volt elkezdeni a Love and Pain-t, majd idekeveredni. :D imádomimádomimádomimádom.(nem másolás-beillesztés volt, cserkészbecsszó:D) nagyon várom a következő részt. :D A kérdés az, hogy az 2014-ben vagy 2015-ben lesz? :D
    xx, Laraa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ötször?? :3 Aww, végem van! Köszönöm szépen, el sem tudom mondani milyen boldog vagyok, mikor ilyen csodás dolgokat írsz/írtok nekem! :3
      Örülök, hogy tetszik :D Sajnos csak 2015-ben tudtam hozni...
      Puszi

      Törlés
  7. Oh my mom! Kicsit Louis is lágyul,kis cukik! :3 De Harry apja...fhu,hát nem ilyennek képzeltem el,de ezért vagy te,hogy teljesen máshogy írd le,mint ahogy elképzeltem! Bár így jobb is mint a képzeletemben! :D Nagyon,nagyon várom a kövit!!
    pussza: CoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, lassan, de lágyul a kemény Louis ;) Kellett egy utálható karakter :D
      Köszönöm, és kint van a kövi :)
      Puszi

      Törlés
  8. a vége de aranyos, így annyira édesek *-* nagyon szeretem őket :(((((( úgy szeretném ezt élőben is :((( jó, Louisnak nem kéne ennyire részegnek lenni, de ha ez kell ahhoz hogy aranyos legyen, akkor oké. jaj nagyon cuki. hát meghalok. úristen. "leszopjalak?" ezek nagyon bolondok xDDDDDDD siess a kövivel, érdekel mi lesz a következménye ennek az egésznek :DDD
    xxHöri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Biztos ez van élőben is, csak mi nem láthatjuk, de majd egyszer ;)
      Irtó édes, mikor részeg, sztem :D Igen, ezek azok, ez a kedvenc részem XD
      Puszi

      Törlés
  9. Louis reszeg Istenem ittt vigyorogtam :-D Louis az Isten szerelmére vedd már észre,higy az a melegseg a hasadban azért van,mert belezúgtal Haroldba..Imadom a Just a Game-t siess kerlek a kövivel <3
    Louis kezd meglágyulni juuj *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :3 Látom, a részeg Louis sokaknak tetszett! ;)
      Lassan, de lágyul :)
      Puszi

      Törlés
  10. Hééé...
    Zaynt akarom Louval :33
    ők ketten sokkal jobban összeillenek
    jah és reméltem hogy lemegy a lépcsőn ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDD Egy Zouis rajongóm is van ;) Ki tudja mi lesz itt, még én sem :D

      Törlés
  11. Imadom a tortenet primitivseget, de valahogy megis , az egesz olyan igenyes. Harry karaktere egyszeruen imadnivalo. Ahogy "lazan" kepes kezelni Louis hulyesegeit, es meg o is nevet rajta. :D szerintem edesnek mondhato a kapcsolatuk, ahogy Lou kezd lassan feloldodni, de megis megmaradtak a tulajdonsagai, amiket az elejetol fogva magan hord. Kivancsi vagyok, hogy hanyszor tudja meg Harry agyba vinni, meg mikortol vallja be, hogy itt mar nem csak dugas van :D imadom ahogy irsz, imadom az egesz sztorit, imadok mindent ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm szépen, örülök, hogy így vélekedsz a történetemről! :3 Az ellentétek vonzzák egymást :D Huh, ez ki fog derülni majd, reméljük hamarosan :)
      Köszönöm, imádlak :3

      Törlés