2014. december 1., hétfő

Just a game? (8.rész)



Halihóóó! 

Ne haragudjatok, hogy ennyit kellett várni, de eléggé megszenvedtem ezzel a résszel, meg elég nagy a hajtás is... De itt vagyok, egy újabb fejezettel, ami remélem tetszeni fog nektek. Köszönöm a kedves szavakat, nagyon boldoggá tesztek velük! :3 Jó olvasást! :) 
Dreamy Girl



Louis 


Éreztem, ahogy megmerevedik tettemre. Nem csókolt vissza, el akart tolni magától, de nem hagytam. Teljes testemmel nekifeszültem, így szorítva a falhoz. Szám még mindig az övén volt, és erőszakosan próbáltam bejutni a nyelvemmel, de nem engedte. Nekem viszont vannak trükkjeim, amiből egyet be is vetettem. Rámarkoltam a farkára, amitől nyögés tört fel belőle, én pedig azonnal kihasználtam a helyzetet és átdugtam a nyelvemet a szájába. Félénken csókolt, nem úgy, mint a bulin. Vadul elkaptam nyelvemmel az övét, és egyre durvábban csókoltam. Pólója szegélyét markoltam, lassan felfelé húztam, de leállított:

- Louis, ne! – motyogta a számba.
- Akkor a nadrágod! – gomboltam ki, mire megfogta a csuklóm és elhúzta onnan. Morogtam és éreztem, ahogy elönti a düh a testemet. Túl sok ez a tiltakozás, amihez nem vagyok hozzászokva, és még rohadt kanos is vagyok. Mióta elkezdtük ezt a játékot Zaynnel, azóta nem basztam senkivel, ami eléggé kikészít, hiszen hetente több pasit is bevittem az ágyamba. Ökölbe szorítottam a kezem, mély levegőt vettem, majd a szemeibe néztem, amik félénken csillogtak. Elmosolyodtam, mikor eszembe jutott egy ötlet.
- Maszturbáltál már? – kérdeztem, mire nagyot nyelt.
- Mi? – kerekedtek ki szemei. Felnevettem, közelebb hajolva arcához.
- Úgy értem kiverted már a farkadat? – támasztottam a falhoz a kezeim, feje két oldalán. Arca téglavörössé vált, ahogy felfogta, hogy mit is kérdeztem tőle. – Verd ki előttem! – vigyorogtam, beharapva alsó ajkam.
- Mi?? – hangja egy oktávval magasabban hangzott.
- Csak nézlek! Nem érek hozzád egy ujjal sem! – tartottam fel a kezem, egy lépést hátrálva tőle.
- Nem!! – válaszolt erélyesen. – Felejtsd el! – indult el az ajtó felé. Gondoltam, hogy nem fog belemenni, az túl egyszerű lett volna, de nem hagyhatom, hogy elmenjen. Túl közel vagyok ahhoz, hogy megdugjam. Csak egy lépés, egy apró dolog, ami után már nem fog nemet mondani. Itt kell tartanom.
- Mi van, kicsi a farkad? – kérdeztem féloldalas vigyorral. Megfordult, szavaim hallatára. Összevont szemöldökkel nézett rám.
- Nem kicsi a… a… a péniszem… - dadogta zavartan.
- A péniszed?? – röhögtem. – Péniszed! – fogtam a hasam a nevetéstől. Ki használja manapság ezt a szót? Sértődötten nézett, majd megfordult, és mérgesen megragadta a kilincset.
- Haza kell mennem… - mondta elcsukló hangon, miközben kinyitotta az ajtót.
- Anyu kicsi fiának haza kell mennie! – gúnyolódtam gonosz vigyorral. Morcosan fordult felém, szemei szikrákat szórtak.
- Nem vagyok anyu kicsi fia!! – köpte a szavakat. Nem is gondoltam volna róla, hogy tud ilyen erélyes is lenni. Vajon milyen lehet az ágyban?! Lehet, hogy egy kis vadállat. Ezt ki kell derítenem. Bár mivel neki ez lesz az első, biztos nem mutatja meg vadállat énjét… Lehet, hogy vele kivételt teszek, és többször is megdugom.
- Bizonyíts be! Maradj itt, és nézd meg velem a filmet! – mondtam, majd a kanapé felé sétáltam és leültem rá. Megütögettem a mellettem lévő helyet. – Na?
- Nem kell bizonyítanom semmit! Főleg nem neked! – fonta karba mellkasa előtt a kezeit. Egy vállrándítással elintéztem a dolgot, és lazán hátradőltem a kanapén, kezembe véve a távirányítót. Elindítottam a filmet, és mit sem törődtem az ajtóban álló pápaszemessel. Persze a szemem sarkából figyeltem őt. Halványan elmosolyodtam, mert nem mozdult, csak állt, mint akit odaszögeztek a padlóhoz. Tudtam jól, hogy itt fog maradni, ezért nem idegeskedtem. Pár perc múlva leállítottam a filmet, és semleges képpel néztem, a még mindig ott ácsorgó pápaszemesre.
- Még mindig itt vagy? – kérdeztem, de nem válaszolt, csak lesütötte a szemét. - Ülj le vagy húzz haza anyukádhoz! – közöltem vele, majd elindítottam a filmet. Nem kellett sok, máris leült a kanapéra, jó messzire tőlem. Elmosolyodtam magamban. Összejött a tervem, innen már csak pár lépés, és alattam fog nyögni az ágyban. Azon kattogott az agyam, hogyan is tudnám elérni, hogy közelebb kerüljek hozzá, de a film megoldotta a problémámat. Ahogy egyre ijesztőbb jelenetek következtek, Harold úgy közeledett felém, szinte már összeért a combunk. Mivel láttam ezt a filmet, tudtam, hogy hamarosan jön a legrémisztőbb része, és imádkoztam magamban, hogy az ölemben kössön ki. Egy kicsit sem férfias sikollyal ugrott egy nagyot, szorosan hozzám bújva. Amint észbe kapott, bocsánatot kért, vöröslő arccal, és el akart húzódni, de megragadtam a derekánál és az ölembe húztam.
- M-mennem k-kell! – dadogta félénken, miközben ki akart szabadulni kezeim közül.
- Hova sietsz, Baby? – húztam fel a szemöldököm, megnyalva számat. – Nem mész te sehová! – ragadtam meg tarkóját, így húzva magamhoz egy csókra. Próbált ellenkezni, de aztán megadta magát, nem tudott tovább harcolni a vágyaival szemben. Türelmetlenül kaptam nyelve után, és szenvedélyesen faltuk egymást. Innen már nincs visszaút - mosolyodtam el, és fenekére markoltam. Belenyögött a számba, amitől a farkam is megremegett. Nem bírom tovább! – Bassza meg! – nyögtem fel, majd megfogtam a pólóját és lerángattam róla. Meglepődve néztem végig felsőtestén. Igaz láttam már az ablakból, de így közelről, még tökéletesebb volt. Szégyenlősen rakta kezeit csupasz mellkasa elé. - Ne rejtegesd! - ragadtam meg csuklóját és nyakára tapadtam, megkeresve azt a pontot, amitől megremeg az egész teste. Megszívtam ott, mire karomba vájta körmeit, egy hatalmas nyögés kíséretében. Nem igazán tudott mit kezdeni magával, csak hagyta, hogy azt tegyek vele, amit csak akarok. Megfordítottam magunkat, így most én ültem az ölében. Lekaptam a felsőmet, megfogtam kezeit, és mellkasomra raktam. - Simogass! Karmolj, mindegy, csak csinálj valamit! - utasítottam, mire remegő kezekkel fedezte fel meztelen testem. Arca piros volt, mellkasa szaporán mozgott, zihált. Alig csináltunk valamit, de mindjárt elélvez a kis stréber. Szájára tapadtam, majd egyre lejjebb haladtam, nyelvemmel végignyaltam testét, egészen a mellbimbójáig, amit megszívtam.
- Ah… - markolt bele oldalamba. Körkörösen nyaltam, kicsit megcsíptem fogammal, amitől fellökte csípőjét, összedörzsölve merev farkunkat. - Louis! - nyögte kipirult arccal. Lassan mozogni kezdtem az ölében, ő pedig hátravetett fejjel, becsukott szemekkel nyöszörgött alattam. Egyre hangosabban nyögött, hangja mély volt, szinte hörgött. Kigomboltam a nadrágját, mire ijedten kapott kezemhez. - É-én… N-nem… - dadogta.
- Élvezni fogod – suttogtam fülébe, és közben belenyúltam a nadrágjába, dörzsölve méretes farkát. Nagy bottal áldották meg a kis pápaszemest. – Ezt akartad eltitkolni előlem! – kaptam be fülcimpáját. – Ezt a hatalmas farkat! – egyre erőteljesebben dörzsöltem odalent. Alkarom markolta, nyöszörögve. Megremegett a kezemben, és egy mély nyögés hagyta el a száját, majd meleg folyadék nedvesítette be a tenyerem. Elélvezett. Nagyon ki lehetett éhezve, ha ennyi elég volt ahhoz, hogy elmenjen. De itt vagyok én, hogy segítsek neki. Szapora légzéssel, vörösben izzó arccal nézett a szemeimbe. Elvigyorodtam és lemásztam róla. Megfogtam csuklóját, felhúztam a kanapéról és megcsókoltam. Derekát markolva toltam a lépcsőhöz, aztán pedig felfelé, egészen a szobám ajtajáig, amit berúgtam a lábammal. Ismét éreztem az ellenállását, de nem érdekelt, nyernem kell. Ez az egy dolog járt az agyamban, na meg az, hogy végre dughassak, még ha nem is egy dögös pasival. Lelöktem az ágyamra, és egy percig csak néztem őt. Ijedten mered rám, miközben zihált. Fel akart kelni, de visszalöktem, és fölé másztam, majd nyakára tapadtam. Szívtam, belevájtam fogaim, hogy nyomot hagyjak bőrén. Fájdalmasan nyöszörgött alattam, és próbált alkaromat markolva eltolni magától. Kezdett egyre jobban izgatni az ellenállása. Csak még nem tudja, hogy ez engem egyáltalán nem érdekel. Ha valamit akarok, akkor azt meg is fogom szerezni. És én most győzni akarok! Kell a pénz, szükségem van rá, hogy el tudjak innen húzni, minél messzebbre. Levettem a szörnyű szemüvegét, így elém tárult arca. Megdöbbenve néztem őt, ahogy aprókat pislogott, hogy hozzászokjon a látottakhoz. Nem is olyan rossz! Így mindjárt könnyebb lesz élveznem is a dolgot. Lábai közé furakodtam, majd végig csókoltam testét, egészen a nadrágjáig, amit egy gyors mozdulattal lerántottam róla. Egy szál fekete bokszerben feküdt előttem. Láttam, hogy kényelmetlenül érzi magát, és próbálja eltakarni merevedését kezeivel. Féloldalas vigyort villantottam, aztán visszadőltem rá. Fülcimpáját szoptam, miközben kemény farkát dörzsöltem.
- Louis! – zihálta fülembe. – Nem akarom! – hangja kétségbeesett volt, de nem törődtem vele. Áll a farkam, és győznöm kell. Megragadtam mindkét csuklóját és a feje fölé szorítottam.
- A tested nem ezt mondja! Csak élvezd, ne gondolkodj! – Egyik kezemmel a zsebembe nyúltam, míg a másikkal csuklóit fogtam össze. Nyakát csókoltam, miközben félig a telefonomra sandítottam. Kell a bizonyíték, ezért benyomtam a hang rögzítőt, és mikor megbizonyosodtam róla, hogy biztos felveszi, letettem az éjjeli szekrényre. Lerángattam magamról is nadrágot, a bokszeremmel együtt, aztán róla is lehúztam az utolsó darab ruhát. Megnyaltam ajkaimat, ahogy végignéztem meztelen testén. Hogy lehet valaki ennyire jó pasi, de közben mégsem… Miért kell elrejteni azt, amije van. Számtalanszor megdugták volna, ha nem úgy öltözik, mint egy stréber. Kezembe vettem méretes farkát, és fejni kezdtem, arcát figyelve. Összeszorított szájjal, hátrahajlott fejjel, lepedőbe markolva nyöszörgött tettemre. Számba vettem, először csak a végét, majd teljesen bekaptam, amire mély nyögéssel válaszolt.
- Ah! Louis! – markolt a hajamba, és még lejjebb nyomta a fejemet. Elvigyorodtam volna, de tele volt a szám. Hagytam, hogy ő irányítsa a tempót, ami egyre gyorsabb volt és mindig mélyebbre nyomott. – El.. El.. fogok… - hörögte, mire cuppanós hanggal elváltam farkáról. Zihálva, összekuszált hajjal nézett rám. Megcsókoltam, majd három ujjamat szájába nyomtam.
- Szopd! – utasítottam, amit készségesen megtett. Izgató volt, ahogy cuppogott és nyelvével benyálazta ujjaimat. Sóhajtozva néztem őt, és éreztem, hogy már nem bírom tovább, benne akarok lenni, most. Kihúztam az ujjaimat, és miközben durva csókot váltottam vele, óvatosan belé toltam az egyiket. Fájdalmasan harapott ajkamba, és görcsösen szorította össze magát. – Engedd el magad! – suttogtam szájába. Fájdalomtól eltorzult arccal nézett rám. – Így még jobban fog fájni!
- Húzd ki! – könyörgött. Kihúztam és felültem. Körbefontam farkát kezemmel, majd fejni kezdtem, ezzel elterelve gondolatait. Nem fogom feladni, ma este benne leszek. Előkotortam egy óvszert és a síkosítót, amivel bekentem járatát. Talán ezzel könnyebben fog menni. Még mindig pumpáltam farkát, és mikor éreztem, hogy kezd ellazulni, óvatosan belé nyomtam az egyik ujjam. Nyöszörgött, de nem olyan fájdalmasan, mint eddig. Lassan toltam ki-be, aztán hozzáadtam a második ujjam is. Már nagyon kész voltam, úgy lüktetett a farkam, hogy azt hittem szétdurran. Ezért nem szeretem a szüzeket, hosszú az út a behatolásig. Megforgattam, néha begörbítettem az ujjaimat, hogy még jobban kitágítsam. A takaróba markolva sóhajtozott, és egyre kéjesebb nyögések szakadtak fel torkából, amiből tudtam, hogy készen áll. Kibontottam az ezüst kis csomagot, és a szabad kezemmel lüktető farkamra gördítettem. Bekentem síkosítóval jó alaposan, majd kihúztam ujjaimat és járatára is kentem egy kicsit. Fölé hajoltam, hogy szájára tapadjak, ezzel elterelve gondolatait. Beigazítottam magam, és először csak a tompa hegyét nyomtam bele, de ez is elég volt, ugyanis fájdalmasan belenyögött a számba. Egész teste megfeszült, lábai görcsben voltak, kezeivel az ágyat markolta. – Fáj! – hangja elcsuklott. – Louis, hagyd abba! Kérlek! – folyt ki egy könnycsepp a szeméből. – Nagyon fáj!
- Shh… - csitítgattam. – A fájdalom vele jár, de ezután csak jobb lesz! Lazulj el, Harry! – simítottam végig haján, majd arcán, hogy ezzel is lenyugtassam. Rémült, fájdalmas tekintettel nézett szemeimbe. Lassan beljebb toltam magam, mire eltorzult az arca, szája pedig szétnyílt egy elfojtott nyögést kiadva. Olyan szűk és forró volt, hogy alig bírtam ellenállni a kísértésnek, hogy elkezdjek mozogni benne, még mielőtt megszokta volna méretem. Nehezen bírtam, beharapott alsó ajkakkal fogtam vissza magam, csakhogy ne legyen olyan szörnyű neki az első. Rohadt nagy önkontroll kellett hozzá. – Jól vagy? – kérdeztem, hogy eltereljem gondolatomat. Aprót bólintott. Lassan mozogni kezdtem, előre-hátra lökve csípőmet. A kis göndör zihált, mellkasa szaporán mozgott fel- és le, és nyögései egyre élvezetesebbé váltak, ahogy haladtunk előre. Lábait derekam köré fonta, erősen magához húzott, amitől mosoly terült el arcomon. Végre. Lehajoltam hozzá, nyelvemet átdugtam a szájába, és durván nekiestem, miközben gyorsítottam lökéseimen, egyre mélyebben hatolva belé. Csukott szemmel élveztem, ahogy szűk járata körülfogja a farkamat. Esküszöm, életemben nem élveztem még ennyire egy dugást sem. Volt valami ebben a kis stréberben, ami kurva élvezetes volt. De, hogy mi, még magam sem tudom, és őszintén, most nem is érdekel. Kezei hátamon jártak, karmoltak, és simogattak, aztán lejjebb vándoroltak, belemarkolva fenekembe. Felnyögtem, lökéseim pedig egyre hevesebbekké váltak. Az alattam szűkölő göndörke, cifrábbnál cifrább hangokat adott ki, amit élvezettel hallgattam. Betöltötte a szobát izzadt testünk összecsapódásainak és élvezetünknek a hangjai. Beletúrt hajamba, és számba nyögött, aztán lenyúlt magához. – Bazdmeg Harry! – tört fel belőlem egy az eddigieknél is hangosabb nyögés. Éreztem, hogy közel vagyok, ezért egyre vadabbul döftem magam belé.
- Ah! Louis, mééég!! – markolt hátamba. – Mindjárt! Istenem!! – kiabált, én pedig arcát néztem, ahogy eltorzult a vágytól, ami végigfutott testén. – Looouiiiis! – hörgött, miközben elélvezett. Nekem sem kellet sok, csak egy pár, mélyre hatoló döfés, ami a gyönyör felé repített. A kéj elöntötte a testemet, hatalmas viharként söpört végig rajtam, és végül kirobbant, egy egészen mélyről jövő nyögés kíséretében. Zihálva, izzadtan tapadtam az alattam fekvő testhez, melyre rádőltem, mert annyira elernyedtem, hogy nem voltam képes tartani magam.


23 megjegyzés:

  1. szegény Harry :c
    Ahj. Rendesen megfogják alázni szegényt. Ahj, nemár, most miért? ><
    Én érzek bűntudatot, francba

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, de nem lehet minden happy... nem biztos, hogy meg fogják alázni, még én sem tudom. Nekem is rossz ezt írnom, de így izgalmas a történet :)

      Törlés
  2. Kicsit sajnálom Harry-t... Igaza van az első komizónak,megfogják alázni... Remélem történik valami,ami miatt felnyílik Louis szeme! :)
    Amúgy nagyon jó rész lett! Várom a kövit! ;)
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sajnálom, hidd el nem könnyű ezt írnom, de így izgis a történet :) Ki tudja mi lesz itt még... Köszönöm szépen :)

      Törlés
  3. Nem fogják megalázni..
    Louis úgy is beleszeret!♥ (Reményeim szerint) :D
    Zs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki tudja mi fog történni...még én sem :D Majd meglátjuk ;)

      Törlés
  4. Lou beleszeret ez oké. Hallod, Dreamy?!! LOUIS TOMLINSONNAK BELE KELL SZERETNIE HARRYBE! De azért rendes volt loutól, hogy vigyázott valamilyen szinten. :D imádtam. Siess a kövivel! :D
    Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Ez majd kiderül, még magam sem tudom mi lesz itt... Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :3

      Törlés
  5. Harry olyan aranyos. Az a kedvencem a sztoriban, hogy felcserélted a szerepeket. Átlagban csak olyanok vannak, hogy Lou a kis "nyomi" és Harry a durva, kőkemény paraszt :)
    És ami a legfontosabb... LOUISNAN BELE KELL SZERETNIE! NEM TÖRHETI ÖSSZE HARRYT KÜLÖNBEN KIHERÉLEM! ÉS HA MÉGEGYSZER MEGRONTJA ZAYNT SZÉTRÚGOM A KEREK SEGGÉT!
    Ui.:nagyon jó rész... Mint mindig. Hozd hamar a kövit.
    Xoxo: ~DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kellett egy kis újítás, és élvezem, hogy most a szemét, önző karakter bőrébe bújhatok, bár nem könnyű :) Igen, a legtöbb blogon így van, ezért is gondoltam fordítani rajta :)
      :D Reménykedjünk, hogy így lesz!
      Köszönöm szépen, aranyos vagy :)

      Törlés
  6. Ahh *-* imádom, bar szegény Harry :-\ Ennel jobban senkivel sem elvezte..Es nem is fogja..Bele kell szeretnie Harrybe előbb vagy utóbb,nincs választása :-D De azért cuki volt a "rosszfiú Louistól",hogy vigyazott Harryre, nem mintha Haroldot kellett volna félteni belejött eleg hamar es nem sokat kellett gyözködni
    ahhh imádom <3 *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3 Szegényke, de hát ez van, nem lehet minden happy... majd kiderül, hogy mi is lesz velük, még magam sem tudom... gondolkodom rajta erősen :) Nem csodálom, engem sem kellett volna sokáig győzködni, mégis csak Louisról beszélünk :P

      Törlés
  7. Kössz,hogy hoztad,már tűkön ültem a folytatásért!!💛💛💛

    VálaszTörlés
  8. Nekem ebben a részben az a kedvencem, hogy a totál gennyláda Lou, mégis odafigyel a pápaszemesre.... nem erre számítottam, de ez így sokkal, de sokkal jobb, és reményt ébreszt a szívemben, hogy esetleg Louis mégis meglátja benne azt, amibe bele tud szeretni,,,és lehet heppiend, ami a gyengém:)))

    Annyira drukkolok, hogy Haroldból végre Harry legyen, és sikerüljön kinőni magát ebből a nyomi szerepből... és szeretném, ha Louis is rájönne, hogy nem csak a pia-drog-dugás háromszög teheti boldoggá, hanem a szex-Harry-szerelem háromszög is :P:P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én sem erre számítottam, a fejemben nem így volt meg, mégis ezt írtam meg, és sztem jó ez így :) Háát, még nem tudom mi lesz itt... talán happy end talán nem... :)
      :D A legszebb háromszög <3 reméljük, hogy felnyílik a szeme Louisnak ;)

      Törlés
  9. Becca megfertőzött téged toplouis-val xdd De nem baj te ezt is meg tudod írni csodásan. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem-nem! :D Nem engedek, csak kellett egy kis változatosság, ami az olvasóknak és nekem is jót tesz ;) remélem :D Oh, köszönöm szépen :3

      Törlés
  10. Válaszok
    1. Kint van :) Ne haragudj, kicsit késtem... Sajnálom :/

      Törlés