2015. január 2., péntek

Just a game? (13.rész)


Boldog Új Évet kívánok minden kedves olvasómnak! 

Nagyon szépen köszönöm ezt a szuper évet, amit együtt töltöttünk! :3 Imádlak benneteket! Nem tudom elégszer megköszönni azt, hogy itt vagytok velem és minden egyes napomat boldogabbá teszitek! <3 Köszönöm a támogatást és a csodás kommenteket! :3 
Mindenkinek azt kívánom, hogy váljon valóra az álma és legyen boldog! <3
Jó olvasást!
Puszi 

Dreamy Girl



Louis

Felkeltem az ágyról, majd körülnéztem a szobájában. Kinyitottam a szekrényt, amiben a bokszerei voltak. Mind egyforma, fekete és fehér színűek. Unalmas - toltam vissza a fiókot, aztán az íróasztalához mentem. Kinyitottam a legalsó fiókot, és belenyúltam. A leghátsó részében volt egy könyv, amit kivettem. Két srác volt a borítóján, és egy +18-as karika. Felhúzott szemöldökkel vizslattam a borítót.
- Ethan és Carter? - motyogtam. Hmm, szóval nem is olyan unalmas a kis stréber. Ki tudja milyen kis titkai vannak még? Úgy döntöttem, hogy kölcsön veszem a könyvet, ezért bedugtam az ágya alá, hogy majd ha elmegyek, akkor magammal viszem.
- Itt vagyok! Megvagy még? - jött be Harry. Leültem az ágyra, és odaadta az ölembe a tányért, amin egy szendvics volt. A vízzel teli poharat pedig az éjjeli szekrényre tette. 
- Kicsit jobban vagyok, de nem akarok enni… - néztem rá.
- Megetesselek? - mosolygott, mire én is. - Muszáj enned valamennyit… - Beleharaptam a szendvicsbe, ami nagyon finom volt, és jólesett. - Elmondod, hogy mi történt veled? - kérdezte félénken. Lenyeltem a falatot, majd megszólaltam. 
- Csak a szokásos...Megvertek… - kortyoltam bele a vízbe. 
- Miért? - kérdezte kíváncsian. Felsóhajtottam.
- Biztos akarod tudni? - vigyorogtam, mire bólintott, bár nem valami meggyőzően. - Oké, te akartad. Leszopott egy srác a bulin, aki nagy puncivadász hírében állt a suliban. - Figyeltem a reakcióját. Arca nem árult el semmit. - Cseszegetett, én pedig szétkürtöltem, hogy szereti a faszt - mondtam, mire felkuncogott. Meglepetten néztem rá. 
- Bocs… csak… - vigyorgott - Ezért vert meg? - kérdezte, és próbált nem nevetni. Hihetetlen ez a srác.
- Ja! Végül is, te sem örülnél neki, ha szétkürtölném, hogy szereted a faszt és azt ha keményen dugnak! - ahogy kimondtam egyből eltűnt a mosoly az arcáról.
- Bunkó vagy! - morogta, miközben elvette tőlem a tányért. - Elmehetsz!
- Csak az igazat mondtam! - jelentettem ki, mire felkelt és kiviharzott a szobából. Megforgattam a szemem. Kellett pár perc, mire visszajött, de még mindig morcosan. Megállt az ágy előtt, és karba font kézzel meredt rám.
- Menj el! Már jobban vagy, szóval…
- Mi a fenéért segítesz, ha utána mindig elküldesz? Tudom, hogy nem akarod, hogy elmenjek! - keltem fel, és elindultam felé, de ellépett, én pedig megálltam.
- Menned kell, tényleg! Hülyeség volt, amit csináltunk! Felejtsd el, és menj innen! - mindvégig a padlót nézte, és az ujjait morzsolta. 
- Miért? Egy okot mondj, és itt se vagyok! 
- Hogy miért?! - végre rám nézett. - Azért mert majdnem lebuktattál! Tudod mi lett volna, ha anyám vagy netán az apám rájön, hogy mi… mi… szóval.. azt tettük? Hogy meleg vagyok? Ez nem játék, Louis! - próbálta visszatartani a könnyeit. - Menj el, és felejts el! - nyitotta ki az ajtót. Épp meg akartam szólalni, de a telefonom rezgése megállított. Zayn neve villogott a képernyőn. 
-Igen? - szóltam bele, mindvégig Harry szemébe nézve. 
- David vagyok, Zayn teljesen kiütötte magát, haza kéne vinni. 
- Rendben, azonnal ott vagyok, vigyázz rá, kérlek! - tettem le, és lesiettem a lépcsőn. Mi a fenét művelt ez a hülye? Megőrülök! Nyitottam ki az ajtót, majd eszembe jutott, mikor az autóhoz értem, hogy ittam… - Bassza meg! - fogtam a fejem.
- Elviszlek! - fordultam a hang irányába. - De a te kocsiddal… - hajtotta le a fejét.
- Miért? Az előbb küldtél el a fenébe! Nem értelek… - kezdtem összezavarodni ettől a sráctól. 
- Segíteni akarok, én már csak ilyen vagyok… - mondta zavartan.
- Oké, szállj be, mindjárt hozom a kulcsot - mentem be a házunkba, ahol alkoholszag terjengett. Remek, sikeresen vett magának piát. Elvettem a kulcsot a szekrényről, majd beültem az autóba és Harry kezébe nyomtam. Hosszabb bénázás után sikerült beindítania, aztán elindultunk. Leparkolt David háza előtt, én pedig kiszálltam, és a kinti verandán ülő Zaynhez siettem. 
- Kiütötte magát - mondta, David. - Fogalmam sincs mit vett be, így találtam rá! - segített felemelni a haverom. 
- Köszi! - vezettük el a kocsiig, aminek a hátsó ülésére fektettük. Lekezeltem Daviddel, majd beültem Harry mellé. - Zayn házához megyünk! - jelentettem ki és mondtam, hogy merre menjen. Néha hátrapillantottam, hogy minden rendben van-e a haverommal. Szörnyen nézett ki, valami kiütötte, de rendesen. Reméltem, hogy nem lesz semmi baja. Nagyon ideges voltam, az ujjaimat tördeltem, és azon gondolkodtam, hogy ha megtudom, hogy ki tömte tele droggal, azt bíz isten kinyírom. Semmi nem állhat az utamba. 
- Miért jó ez?... - szólalt meg Harry, mire kérdőn néztem rá. 
- Mi? - kérdeztem vissza. 
- Ez! - mutatott hátra, mikor leállította a motort, mert megérkeztünk. 
- Kifejtenéd bővebben? - teljes testtel fordultam felé, és vártam a válaszát.
- Az, hogy leisszátok magatokat, aztán meg fetrengtek, nem emlékeztek semmire, és ki tudja mit csináltak veletek, míg ki voltatok ütve! Nem értem mire jó ez… - emelte rám a tekintetét. Felhorkantam mondatán.
- Te semmit sem értesz, és nem is érthetsz… Bent ülsz egész nap a szobádban, és a szerelmes könyveidet bújod, arra várva, hogy hátha hozzád is eljön a Szőke Herceg fehér lovon! Ki kell, hogy ábrándítsalak, nem fog eljönni! Soha! Mert egy begyepesedett alak vagy! - mondtam gúnyosan, és kiszálltam, meg sem várva válaszát. 
- De én legalább valamire fogom vinni az életben, nem úgy mint te, aki csak piál, bulizik, és mindenkit megdug, aki csak a közelébe kerül! - szállt ki ő is. 
- Persze, hidd csak ezt, leszarom! Élvezd a szürke hétköznapjaidat! - segítettem ki Zaynt a kocsi hátsó üléséről. Nyöszörgött, és belém kapaszkodott. Rohadt nehéz volt, alig bírtam tartani, ahogy a házuk felé cipeltem.
- És velem mi lesz? - kérdezte Harry, miközben kinyitottam a bejárati ajtót. 
- Menj haza a kocsival, tedd a kulcsot az egyik ablakba! - válaszoltam.
- Ennyi? Semmi kösz, vagy valami? - elmosolyodtam, majd bevittem Zaynt és lefektettem a kanapéra, aztán visszamentem a göndörkéhez, aki még mindig a kocsi mellett álldogált, haragos fejjel. Elé álltam, mire nagyot nyelt. Gyönyörű zöld íriszeibe néztem, amikben félelem jelent meg. Vigyorogva hajoltam a füléhez. - Tudom, hogy belém vagy esve, és azt is, hogy ha kérek valamit tőled, akkor azt szó nélkül teljesíted! - suttogtam kéjes hangon. - A ribancom lettél! - nyaltam bele a fülébe, amitől halk nyöszörgés hagyta el száját, és egész teste megremegett. - Most pedig húzz haza apucikádhoz, még mielőtt lebuknál, hogy nem csicsikálsz az ágyadban! - fordultam meg, és büszke léptekkel mentem be a házba, majd becsuktam magam mögött az ajtót. Kinéztem az ablakon, és jót mosolyogtam azon, hogy Harry még mindig ott áll az autó mellett, lefagyva. Elhúztam a függönyt, és Zaynhez mentem. Kisimítottam arcába lógó hajtincsét. - Mi a fenét műveltél már megint?... - ültem le a kanapé elé, és bekapcsoltam a tévét. 


Egy hete nem láttam Harryt, de folyton ő járt a fejemben. Akármit csináltam, mindig beugrottak a gyönyörű zöld íriszei, amik lelkemig hatoltak. Éreztem gyomromban azt a fura, bizsergető melegséget, mikor rágondoltam. Nem értettem mi bajom van. Kezdett idegesíteni, hogy nem tudtam kiverni a fejemből. Miért nem megy?! - ütögettem a fejem, miközben azt hajtogattam magamban, hogy tűnj el. 
- Jól vagy? - kérdezte Zayn, mire felemeltem a fejem. 
- Úgy nézek ki, mint aki jól van? - förmedtem rá, majd beletúrtam a hajamba. - Menjünk valahova, mondjuk a parkba! - álltam fel. Muszáj elfelejtenem valahogy. Ki kell szellőztetnem a fejem. 
- Valami nagyon nincs rendben veled… - szólalt meg a haverom, miközben a park felé sétáltunk. - Egy szót sem szólsz, már egy hete magadba vagy fordulva, és csak bámulsz kifelé a fejedből - mondta, mire nagyot sóhajtottam, de nem válaszoltam. Nem tudtam mit mondjak. Az igazat nem mondhattam el neki. Mit szólna, ha megtudná, hogy folyton a kis stréber jár a fejemben, és akárhogy is próbálom kiűzni onnan, nem sikerül. Leültünk a szokásos helyünkre. Zayn rágyújtott és nekem is adott egy cigit. Füstölve, némán ültünk és figyeltük az előttünk elsétáló embereket. Nekem pedig mindenről Harry jutott eszembe. A szemüvegről, a khaki színű nadrágról, a göndör hajakról, vagy éppen a könyveket cipelő lányokról. Hátradőltem, és kifújtam a füstöt. - Elég volt! Mondj már valamit, mert megőrülök! - törte meg a csendet a haverom. Nem válaszoltam, csak néztem a felhőket, amik a fejünk felett tanyáztak, eltakarva a napot. - Figyelj! Ha nem ismernélek, most azt mondanám, hogy tuti szerelmes vagy, de te Louis Tomlinson vagy! Bökd már ki! - a szerelem szó hallatán köhögni kezdtem, és majdnem megfulladtam. Nem! Ez nem lehet igaz! Nem! Ekkor ugrott be minden. A bizsergés a hasamban, a melegség, ami elöntött, mikor vele voltam, és az, hogy folyton rá gondoltam. 
- Nem vagyok szerelmes! - tiltakoztam. - Ez a szó el ne hagyja a szádat még egyszer, mert beverek egyet! - fenyegettem, mire védekezően felemelte a kezeit. Nem lehetek szerelmes, nem és nem! - mondtam magamban, megrémülve. 
- Azért nem kell leharapni a fejem! - morogta, majd eldobta a csikket. - Ott a hódolód! - Arrafelé fordultam, amerre a fejével bökött. A szívem vadul kalimpált, mikor megláttam őt. Lehajtott fejjel, kezében könyvekkel sétált, pont felénk. Végigmértem, és meglepődtem, hogy nem a szokásos öltözékét viseli, hanem egy farmert, meg egy fekete, ujjatlan felsőt, ami testéhez simult. Megnyaltam a szám, és alig bírtam levenni róla a szemem. Dögös volt. Irtó dögös. És ha nem vesszük azt a ronda szemüveget… Oh, te jó ég! Fejezd már be! - képzeletben arcon csaptam magam. - Figyu! - bökött meg Zayn, amit nem igazán értettem. Harry felnézett, és összeakadt a tekintetünk. Zavartan hajtotta le ismét a fejét, nehogy rám kelljen néznie. - Hello, Stréberke! - szólalt meg Zayn, én pedig lefagytam. - Nem is tudtam, hogy ilyen könnyen széttárod a lábaid! - nevetett barátom, Harry pedig elfordította a fejét. - Ah, igen, Louis, dugj meg! Ah, még, még, keményen! - imitálta a nyögést, mire a göndör megszaporázta a lépteit. - Élvezetes volt hallani a nyögéseid! - röhögött a haverom utána kiabálva. Én is elnevettem magam, de kicsit sem volt felhőtlen a nevetésem. Sajnáltam őt. Zayn elvetette a sulykot. 
- Menjünk! - álltam fel, a haverom pedig értetlenül nézett rám. Elindultam hazafelé, meg sem várva őt. Nem volt kedvem tovább itt maradni.
- Hé! - ért utol, és megállított. - Mi a fene bajod van? - Tovább akartam indulni, de nem engedett. 
- Hagyj békén! - löktem el magamtól, és sietve, egyenesen Zayn házához mentem, mert még mindig nála dekkoltam, ugyanis anyám folyton csak kiabált velem. Nem bírtam tovább hallgatni az ordibálását. Bevágtam magam mögött a bejárati ajtót, és idegesen jártam fel- alá, hajamba túrva. 
- Most azonnal elmondod, hogy mi a fasz bajod van, vagy kiverem belőled! - rontott be Zayn, füstölő fejjel. 
- Semmi! Szállj már le rólam! - mondtam erélyesen.
- Ne hazudj nekem, nem vagyok hülye! Látom, hogy valami nincs rendben! Ki vele! - tette karba kezeit a mellkasa előtt, és várt.
- Az anyám, elegem van belőle! - hazudtam, amit persze rögtön észrevett. Nem hiába vagyunk ilyen jó barátok már évek óta. 
- A faszt! - kiabálta. - Nem az anyádról van szó! Valld be, hogy szerelmes vagy a kis stréberbe! - fújtatott, annyira ideges volt. - Nem vagyok vak!! 
- Mi??? - hangom egy oktávval magasabban szólt. - Nem!! Nem vagyok szerelmes, belé!
- A képembe hazudsz! - mérgelődött.
- Bizonyítsam? - kérdeztem, mire összevont szemöldökkel vizslatott. Neki rontottam, és olyan erősen toltam a falnak, hogy felnyikkant. Lihegve néztem a szemeibe, amik ijedséget tükröztek. Erőszakosan nyomtam a számat az övére, és teljes testemmel nekifeszültem.
- M-mit művelsz? - motyogta szuszogva.
- Bizonyítok! - És felejtek - tettem hozzá magamban, miközben nyakára tapadtam, és erősen megszívtam érzékeny bőrét, amitől oldalamba markolt, és hangosan felnyögött.


31 megjegyzés:

  1. knbcaujnhfowhnonhlíkv
    mksolkmg
    őorgk
    og

    hogy a büdös életbe hagyhattad itt abba????????????????????????

    villámgyorsan írd a folytatást, vagy megöllek!!!! ZOUIS------aaaaaaaaaaaaaaaah
    Hol van? Ha itt lenne, akkor is késő lenne!!!

    Első komment, el sem hiszem. Ahogy azt sem, hogy lassan ugyanannyira szeretem, mint a landp-t ...

    Addiktív.

    ez van.

    Imádom!
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Bocsi, de ez a mániám, szeretem kínozni az olvasóimat :)
      Gratula :) Ugyanannyira szereted? Wáó ;)
      Imádlak, annyira örülök, hogy imádod :D

      Törlés
  2. Most azonnal a kövi részt akarom olvasni !!!
    Neee mért hagytad itt abba meg akarsz ölni te lány ? :D
    Siess !! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglátom mit tehetek a kövi rész érdekében ;)
      Sajnálom, imádom kínozni az olvasóimat :D

      Törlés
  3. Ááááá!!!!Miért teszed velem ezt????
    Ez nem igazság!!!Annyira imádom olvasni,hogy nagyon:D
    Én nem szeretem Zouist,remélem nem fexenek le....az nem tenne jót a barátságuknak(mégegyszer..)
    Hál' Istennek Harry már rendesen öltözködik és már csak azt a szemüveget kell lecserélni!
    És dejó,hogy Lou szerelmes,mert én tudom hogy az....^.^
    Hozd a kövit,mert megtalállak és megeszlek!!
    (Ez komoly fenyegetésnek számít......:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes vagy, köszönöm :3
      Hááát...őőőő... a kövi részben kiderül... Ige, Harry kezd kicsit kikupálódni :D
      Igyekszem hozni, mert kezdek félni... komolyan ;)

      Törlés
  4. Perfekt !! A zouis vasút indul ! :**

    VálaszTörlés
  5. ÁÁÁÁÁÁÁÁ!ZOUIS SZEXET ÉRZEK A LEVEGŐBE !!REMÉLEM LOUIS JÓL MEGMUTATJA MOST ZAYNNEK ,HOGY MIT TUD AZ ÁGYBA ! :""""DDDDDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán jól érzed :D Hmm... a köviben kiderül, hogy ki dug meg kit :D

      Törlés
  6. Imadtam :') eszmeletlen volt,draga dreamy <3<3<3 ismet hoztal egy csodalatos reszt a kedvenc sztorimhoz. Gratulalok,csodas irono vagy!<3<3<3
    ui:remelem hianyoltal. En csak akkor szenvedek a kommentelessel legalabb fel orat (es ebben nincs semmi tulzas),ha valami tenyleg nagyon lenyugoz. Ami nem azt jelenti,hogy a tobbi resz nem csodas,csak epp ehez volt erom es turelmem velemenyt kifejteni.
    szoval imadtam,es koszonom,hogy olvashattam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, imádlak :3
      Persze hogy hiányoztál, de semmi baj, örülök, hogy most írtál :)
      Puszi

      Törlés
  7. Oh, my f****** God! Hát megtörténik a csoda? :D Harry végre nagyfiú lesz? Louis rájön, hogy szerelmes? Jó, Zayn még mindig egy pöcs, de akkor is..:D teljesíted minden kívánságunk. :D Annyira imádtam és annyira imádlak és annyira áááááh.! :D És visszaigazoltál facebookon! :DD Olyan boldog voltam! :'D Egyébként te mész Bécsbe? :D Nagyon várom a következő részt!
    U.I.: Neked ezeken kívül vannak/voltak még blogjaid? Mert láttam még egyet amit DreamyGirl ír és nem tudom, hogy az te vagy-e. :D
    xx, Lara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDD Ki tudja mi lesz itt még? Még én se! :D
      Köszönöm szépen, én is imádlak :3 Igen, visszaigazoltalak ;) De édes vagy :3
      Nem megyek Bécsbe... Te mész?
      A Love and Pain van, meg ez, nincs más :)
      Puszi

      Törlés
    2. Nem megyek. :D akkor nem én vagyok az egyetlen ilyen "nyomi" magyar directioner. :D

      Törlés
  8. Én elkapom Louist, és megverem, mert ez így nem mehet tovább... :D Fogadja már el, hogy szerelmes! Miért ekkora paraszt? Istenem szegény Harry... És Zayn... őt is megverem. :) Louis, azt gondolja ha megbassza Zayn elfelejtheti a szerelmét? Zayn remélem nem haggya magát ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDD Szegény Louis! Megmondom neki, hogy vigyázzon magára ;) Nem egyszerű Louis, de így szeretjük ;) A köviben megtudod, hogy Zayn hagyta e magát :)

      Törlés
  9. Neeeee máááár!! Hogy a fenébe lehetsz ilyen kegyetlen, hogy itt hagyd abba?!?!?! Édes Istenem!! Hozd a kövi rész, most! Ha már itt lenne is késő lenne! Na jó, függő lettem...
    Xoxo Nikol D. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, megígérem, hogy sietek a kövivel :) De édes vagy, imádom, mikor azt írjátok, hogy függők lettetek, ez annyira aww :3
      Puszi

      Törlés
  10. O my good !Zouis*-* Remélem lesz egy kis numera majd Lou rájön ,hogy hiába volt az egész akkor is Harry kell neki!!!Hamar kövit ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Imádom az ilyen kommenteket ;) A köveiben kiderül, hogy lesz e jó kis numera :D Igyekszem hamar hozni.

      Törlés
  11. Ahhhhh mieet itt fejezted be gyorsan a kövit... Louis ne tagadd szerelmes vagy eleg legyen es ne Zaynnel próbalj felejteni Nem,nem,nem....Kell a kövi most belehalok.
    *-* Legysziiiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert gonosz vagyok és szeretem kínozni az olvasóimat :D Kis szerelmes, csak nem meri bevallani magának... Igyekszem hozni :)
      Puszi

      Törlés
  12. Ez hülye! Valld már be magadnak Louis! Ne legyél ennyire szamár! Ah,a férfi logika... Jézusom..
    Szegény Harry... Zayn...te barom! Ez szemét húzás volt! Ajánlom neked,hogy állítsd le Louis-t mert ha nem,szétrugdoslak! Megértetted? Ajánlom is!
    Amúgy nagyon jó rész volt,csak Lou meg Zayn volt szemét,de remélem Harry nem hagyja magát!
    Ui:Neked is boldog új évet! ;)
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D De cuki vagy :3 Nehéz eset ez a Louis, hiába mondom neki, nem akar rám hallgatni, megy a saját feje után :D Ajajj, megijedtem, kezdek nagyon félni... :) Egyre több a fenyegetés :)
      Köszönöm szépen, imádlak :3
      Puszi

      Törlés
  13. UU érdekes csavar jött it létre ! Hát nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle .
    -Egy olvasód

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huh, én is az vagyok, mert annyi minden kavarog a fejemben és most nem tudom melyik utat válasszam :)
      Köszönöm, hogy írtál :)

      Törlés
  14. Hogy hagyhattad így abba?! Az egy dolog, hogy nem akarom ha megrontaná Zaynt... De most akkor is tovább kell írnod!
    És Haroldról mindjárt az is kiderül, hogy egy "játékszert" tart az ágya alatt. Ja és Louis... Fogd fel,hogy szereted Harryt és szokj le Zayn-ről! Mind szexuálisan, mint barátilag! Rossz hatással van rád.

    ....

    Hozd hamar a következőt. Imádom a történeteidet.

    Xoxo: ~DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, én már csak ilyen vagyok, kis gonosz :D Muszáj tovább írnom, ami nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog...
      :D Jaja, egy műbrokit, meg szadomazó eszközöket XD Sose lehet tudni ;)
      Igyekszem, ígérem hamar hozom :)
      Puszi

      Törlés
  15. ZOUIIIIIS EZAZ :D
    Nagyon jó volt a sztori siess a köviveel
    Virág

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Örülök, hogy azért vannak akik örülnek Zouis miatt :D
      Sietek, ígérem :)
      Puszi

      Törlés