2015. január 4., vasárnap

Just a game? (14.rész)

Halihóóó!

Egy kis meglepi, amit Becca Priornak köszönhettek, aki nyaggatott, hogy írjam a folytatást,  de azonnal, én pedig megtettem! ;) Imádlak <3
Ezt a részt Kise-nek ajánlom, mivel szerettem volna meglepni egy Zouis one-shottal szülinapja alkalmából, de nem jött össze. :/ Kicsit megkésve (inkább nagyon XD), de annál nagyobb szeretettel kívánok neked ezzel a résszel Nagyon Boldog Szülinapot! Remélem tetszeni fog! :3
Nem akartam ilyen hamar hozni, de ennyi csodás komment után, nem bírtam ki! Ennyit még sose kaptam, annyira boldog vagyok! Köszönöm nektek! <3 
Jó olvasást mindenkinek! 

Dreamy Girl



Louis

- Louis… Ez… ahh… - nyögött, miközben a fülcimpáját harapdáltam. Tudtam, hogy imádja, ezért is csináltam. Így hamarabb bele fog menni a dologba. - nem… hiszem… ahh… hogy helyes… - markolt bele hajamba. 
- Fogd be, és mutasd meg mit tudsz az ágyban! - toltam neki a csípőmet, ami ismét egy nyögést váltott ki belőle. - Gyerünk, Zayn! Talán még azt is hagyom, hogy megdugj! - csókoltam a nyakát, egyre lejjebb haladva, egészen a kulcscsontjáig, ahol megharaptam a bőrét.
- Oh, bazdmeg! - nyúlt a pólóm alá, és a hátam karmolászta. 
- A seggembe dughatod a farkad, és olyan keményen kúrhatsz, ahogy csak akarsz! - markoltam rá merevedésére nadrágon keresztül, amitől hátravetette a fejét, ami hatalmasat koppant a falban. - Jó ajánlat, nem? - suttogtam, miközben erősen dörzsöltem odalent. Elfojtott sóhajok szakadtak fel a torkából, majd kinyitotta a szemét és elhomályosult tekintettel nézett rám. Zihált, majd féloldalas mosolyra húzta száját, és belemarkolt a hajamba, hátrahúzva a fejem. Fájdalmasan felnyögtem tettére. 
- Szóval baszni akarsz? - támadta le a nyakam, erősen szívva érzékeny pontom. - És keményen? - harapott bele a bőrömbe. Felszisszentem. Elvált tőlem, és a számat vette birtokba, miközben megragadta derekam, nekitolva a falnak, fordítva a helyzetünkön. Durván faltuk egymást, harcolva a dominanciáért. Nem szeretem, ha más irányít, mindig én vagyok ebben a szerepben. Zayn belemorgott a számba, ezzel mutatva nemtetszését. - Add fel, én irányítok! - harapott bele alsó ajkamba. 
- Küzdj meg érte! - vigyorogtam, mire megragadta a felsőm, így húzva felfelé a lépcsőn, egészen a szobájáig, ahol ismét megcsókolt a tarkómat szorongatva. Hátát simogattam, egyre lejjebb haladva, belemarkolva a seggébe, amitől belenyögött a számba. Húzogattam feszes hátsóját, és összedörzsöltem ágyékunkat. Megragadtam felsőjét, és lerántottam róla, majd kulcscsontjától lefelé haladtam, csókokkal ellepve testét. Megnyaltam mellbimbóját, aztán a másikat is, és szívni kezdtem. Hajamba túrt, és felhúzott magához, majd nekinyomott a falnak. Letépte a felsőm, szó szerint. - Bazdmeg! Ez volt a kedvenc pólóm! - morogtam, mire elvigyorodott, és nekiesett a mellbimbómnak.
- Leszarom! - mondta, miközben szívta, és harapdálta a bimbóm. Nekidöntöttem a fejem a falnak, és lehunyt szemmel nyöszörögtem. Lejjebb vándorolt, egészen v-vonalamig, ahol a fogai közé csípte bőröm, erősen szívta, ami fájt, de nagyon élveztem. Ráharapott a nadrágon keresztül a farkamra, én pedig hatalmasat nyögtem tettére. Türelmetlen voltam, ezért ki akartam csatolni az övem, de elkapta a csuklóm és szorosan a falnak nyomta. - A-a! Most én irányítok, emlékszel? - mondta, majd ellépett tőlem. Kicsatolta az övét, letolta a nadrágját és egy szál fekete bokszerben állt előttem, ami tökéletesen kirajzolta merev hímtagját. Lehúzta azt is, kiszabadítva ágaskodó szerszámát. Közelebb lépett, huncut mosollyal az arcán. Megmarkolta a hajam és lefelé kezdett tolni, addig mígnem letérdeltem, egy magasságban farkával. - Szopj le! - parancsolta, mire marokra fogtam merevedését, és megnyaltam a makkját. - Oh, bazdmeg! - nyögte, hajamat tépve. Végignyaltam a hosszát, majd bekaptam a hegyét, és szopni kezdtem, egyre erősebben, kezemmel a heréit masszíroztam. Felnéztem, már amennyire tudtam, és láttam, hogy hátradöntött fejjel, elnyílt szájjal élvezi a kényeztetést. - Gyorsabban! - hörögte. Egészen tövig bekaptam, orrom ütközött hasával, és szívni kezdtem, amitől hatalmas nyögések törtek fel a torkából. Erőteljesen lökte előre a csípőjét, amitől öklendeznem kellett. Igyekeztem visszatartani, de egyre lejjebb nyomott, már a torkomnál volt, én pedig nyeltem egyet. Alig kaptam levegőt, amit szerintem ő is megérzett, mert kihúzott, és újra visszatolt, de nem tövig. Erősen szopni kezdtem, miközben kezemmel fenekébe markoltam, amit széthúztam, és ánuszát masszíroztam ujjammal. Nyögdécselve húzta ki a farkát a számból, majd felállított, kicsatolta az övem és egy gyors mozdulattal lerántotta a nadrágom, a bokszeremmel együtt. Megmarkolta a szerszámom, amit lassan, majd egyre gyorsabban kezdett fejni, miközben erőszakosan csókolt. Végigsimítottam oldalán, aztán a hátán, néhol megkarcolva bőrét. Megfogta a derekam, és az ágy felé tolt, de nem vált el a számtól, még akkor sem, mikor ledöntött a matracra. A lábam közé furakodott, én pedig összekulcsoltam a lábamat a derekán, és közelebb húztam magamhoz, amitől kemény farkunk összeért.
- Bassza meg! - nyögtem belemarkolva a seggébe. Egymás szájába lihegtünk, ahogy lassan mozogni kezdett felettem. - Ah! - szakadt ki egy mélyebb nyögés a torkomból. 
- Mióta nem voltak benned, Louis? - suttogta a fülembe, majd belenyalt. Jól tudta, hogy nem engedem, hogy megdugjanak, de ez a játék nagyon is izgató volt. A pulzusom az egekben, a szívem majd kiugrott a helyéről, a farkam pedig megremegett. Sose gondoltam volna, hogy a legjobb haverom így be tud indítani, és azt sem, hogy hagyom, hogy irányítson.
- Régóta… - lihegtem.
- Hmm… akkor rohadt szűk lehetsz odalent… - hümmögött, cimpámat szopva. 
- Bazdmeg! - morogtam, és felfelé löktem a csípőm, amit halk kuncogással fogadott. Kurvára nem érdekelt semmi, csak azt akartam, hogy bennem legyen. Rég éreztem már ezt az érzés, és most rohadtul kívántam. Be voltam gerjedve, mint állat. - Csinálj már valamit! - markoltam hajába, és meghúztam azt. Fájdalmasan felnyögött, egy huncut vigyorral az arcán. 
- Kis türelmetlen! - csókolta végig a felsőtestemet, majd a v-vonalamhoz érve felnézett rám, és elmosolyodott. Bekapta a farkam, és szívni kezdte. Hátrabicsaklott fejjel nyöszörögtem, ahogy egyre erőteljesebben szopott. Egyik ujjával lefelé vándorolt, lágyan masszírozta bejáratom, ami még jobban kikészített. Tudtam, hogy ennyi idő után rohadtul fájni fog, de most ez sem érdekelt. Csak legyen már bennem. Benyomta az ujját, mire felszisszentem és összeszorítottam a számat. Annyira nem volt vészes, főleg, hogy közben a farkamon munkálkodott, és elterelte a figyelmemet. Ki- be tolta vékony ujját, amit egyre jobban élveztem, és ezt ő is észrevehette, mert hozzáadta még egy ujját, ami kicsivel fájdalmasabb volt. Fújtattam, ami valamivel csillapította a fájdalmat. Nem mozgatta bennem, csak várt, és mikor úgy érezte, hogy megszoktam, lassan ki- be húzta, néha körözött, és behajlította az ujjait. Lihegtem, a lepedőbe markolva. - Készen állsz a farkamra? - kérdezte, mire elnevettem magam. Bólintottam, bár nem igazán voltam benne biztos. Kivette az éjjeliszekrényből a síkosítót és az óvszert. Felgörgette magára, jól bekente a szerszámát a síkosítóval, ahogyan a járatomat is, majd fölém magasodott és megcsókolt. Egyik kezével beigazította magát, és éreztem tompa hegyét, amit lassan tolt belém. 
- Bazdmeg! - nyögtem szájába, bicepszébe markolva. Lihegtem, Zayn szemeibe nézve. Felhúzta a szemöldökét, mire bólintottam, és összeszorítottam a számat, ahogy egyre beljebb tolta magát. - Ahh! - szökött ki egy hangos nyögés a torkomból. - Ne kímélj! Túl fogom élni! - erőltettem egy mosolyt az arcomra. Elvigyorodott, majd teljesen belém nyomta magát. Felszisszentem, még mindig a bicepszét markolva. Lassan mozogni kezdett, én pedig nyögdécseltem alatta. El is felejtettem milyen kibaszott jó érzés, mikor bennem vannak. Összekulcsoltam a lábaim a derekán, és közelebb húztam. Felnyögött, és erősen lökte nekem a csípőjét. Beletúrtam a hajába, megmarkoltam a tincseit, miközben egyre élvezetesebb nyögések törtek fel belőlem. Gyorsabb tempóra kapcsolt, erős lökéseket mérve rám. Hátába markoltam, majd magam alá gyűrtem, mire meglepődve nézett rám. Mozogni kezdtem rajta, előre-hátra ringatva a csípőm, amitől megremegett a testem. Combomba markolt, és az arca eltorzult az élvezettől, ahogy egyre gyorsabban lovagoltam. 
- Louis! Istenem! - húzta fel térdét, és felfelé lökte a csípőjét, ezzel még jobban kergetve az őrületbe. Leálltam, és lihegve tenyereltem mellkasára. Összevont szemöldökkel nézett rám, mire elmosolyodtam és elvettem az éjjeliszekrényen heverő cigit, amit meggyújtottam. Megszívtam, majd ismét mozogni kezdtem. Két nyögés közepette kifújtam a füstöt, majd lehajoltam Zaynhez, aki elvette a számból, miközben nagyokat lökött felfelé csípőjével. Beleszívott, a számba lehelte a füstöt, és megcsókolt. 
- Kurva jó! - nyöszörögtem, mire fordított a helyzetünkön. Fölém magasodott, és a szájában tartott cigivel dugott keményen. Eszméletlen volt, ahogy a füst felszállt az arca előtt, miközben nyögdécselt. - Gyorsabban! - markoltam a seggébe, mire vadabb tempóra kapcsolt, és szinte döfte magát belém. Elvettem a cigit, és beleszívtam. Éreztem, hogy közeledem a csúcs fel. Lökései majd szétszakítottak odalent, de kurvára élveztem. Visszadugtam a szájába a bagót, amit megszívott, majd az ujjai közé vette és rám fújta a füstöt. Újra beleszívott, de már nem vette ki. Megmarkolta farkam, gyors tempóban fejte, miközben a lökéseit is megszaporázta. Hátrahajlott fejjel élveztem tettét, ami gyorsan hajtott a csúcs felé. Melegség öntött el, a testem megfeszült, és összeszorított szemekkel, hangosat nyögve élveztem a hasamra. Zayn is követett, pár erőteljes lökés után, a szájában a cigivel robbant belém. Levezetésképpen lökött még párat, majd fölém hajolt, kezeivel a fejem mellett támaszkodva. Zihálva néztünk egymás szemébe. Elvettem a cigit a szájából és megszívtam. 
- Ez kibaszott jó volt! - vigyorgott, és kihúzta magát belőlem. Lehúzta az óvszert és ledobta az ágy mellé, majd mellém feküdt. Odanyújtottam a bagót, amit elvett. 
- Az! Kurva jó! - értettem egyet vele. 
- És meleg vagyok! - mondta, mire felnevettem. 
- Biszex! - javítottam ki. - Vagy csak engem kívánsz! - kacsintottam rá.
- Ha ha ha! Nagyon vicces vagy! - húzta el a száját - Te meg szerelmes, az sokkal rosszabb! - röhögött, én pedig vállba vertem.
- Nem vagyok szerelmes! Fejezd be! - morogtam.
- Ez ellen nem tudsz mit tenni! Ha egyszer eltalál Ámor nyila, akkor neked véged, haver! - paskolta meg a karom. - Törődj bele! Belehabarodtál a kis stréberbe! - éreztem a hangján, hogy gúnyolódik. 
- Azt hittem kiröhögsz… - néztem rá.
- Megvagy! Mondtam hogy szerelmes vagy! - röhögött. - Lebuktál! - húzogatta a szemöldökét. Nem szóltam semmit, csak vigyorogtam. - Éééés! - fordult felém. - Megbasztam a nagy Louis Tomlinsont! - nyújtotta ki a nyelvét. - Csapj bele! - emelte fel a kezét. - Elmondom majd mindenkinek! 
- Kapd be! - dobtam meg a párnával, kiütve a szájából a cigit. 
- Bazdmeg! - kapott utána - Felégeted a házunkat! - röhögött. Elszívta a bagót, aztán kiment és elnyomta az erkélyen, én pedig feküdtem az ágyon, és a göndörön járt az agyam. Fasza… Még így se tudom elfelejteni...

41 megjegyzés:

  1. Imádtaaammmm!!
    Kegyetlenül jó volt és OMG nem hittem volna ,hogy tényleg lefekszenek .
    Mindig okozol meglepetést .:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3 Kicsit féltem, hogy hogyan fogjátok fogadni ezt a részt :) Igyekszem meglepetést okozni :)

      Törlés
  2. Uristen....meghaltam!! Nagyon jo lett tehetseges iro vagy!! Siess a kovivel :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :3 Nem tudom mikor jön a kövi rész, mert nehezen megy az írás, de igyekszem.

      Törlés
  3. Nagyon megleptél,de tetszett!Jó,hogy hoztad a részt,nagyon unatkoztam...és ezzel biztos feldobtad a napom!Várom a folytatást,sok szerencsét a hétfőhöz!❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, kicsit féltem... nem is kicsit, nagyon :) Aranyos vagy :3
      Puszi, imádlak :3

      Törlés
  4. Uristen'! Imádom..és ZOUIS😍 Larry után ők a kedvenceim<3
    Köszönöm:')

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira örülök, hogy tetszett a Zouis is! :3 Én is szeretem őket, de Larry az első ;)
      Köszönöm :3

      Törlés
  5. Ahh úristen! Nagyon nagyon szépen köszönöm! ♥ Egyáltalán a születésnapi ajándékot is, nem érdekel, hogy később kaptam meg! ♥ Nagyon szépen köszönöm drága, egy élmény volt olvasni! Tényleg nagyon tetszett, én--- Ah, szinte nem is tudok mit mondani. Nagyon szépen köszönöm ♥♥ QwQ
    Puszi drága!
    Raven Agrippa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. <3 De édes vagy! :3 Annyira örülök, hogy tetszett, kicsit féltem, hogy mit szólsz hozzá, de most már megnyugodtam :)
      Puszi <3

      Törlés
  6. Drága, Dreamy Girl ♥!

    Röstellem, hogy csak most írok neked, pedig már régóta követem a munkásságod :3 Oda meg vissza vagyok az írásaidtól, egyszerűen nem tudok dönteni, melyiket szeressem jobban :D

    Hű Larry párti vagyok, mégis ahogy követem ezt a történetet, kezdek áthajlani egy picit Zouis-ra is :D Imádom, ahogy leírod a kapcsolatukat, annyira élethű :3 Imádom Zayn-t, Louis nem is találhatott volna legjobb barátot ennél a srácnál :D Jókat mosolygok azon, ahogy egymást húzzák és mégse veszik magukra, hisz tudják, egyikük sem gondolta komolyan :D
    Igaz, most leütném Lou-t, mert letagadja, hogy szerelmes Harry-be... Ó, Haz... Egyből Marcel ugrott be a leírása alapján :3 Annyira naiv és mégis dögös :3
    A manóba...! Nem tudok összeszedetten írni, annyira a rész hatása alatt vagyok... Rajongok Karukara rajzaiért, rendkívül élethűek... Reménykedtem benne, hogy téged is megihlet majd ez a rajza a fiúkról és lám, hogy beletrafáltam :D Noha Zouis volt a témája a résznek, állandóan Hazza járt a fejemben... Néha nem értem a gondolkodásmenetét... Először elküldi Lou-t, aztán meg marasztalja... Aztán ott a külseje... Mégis magába bolondította Louis-t :3 Már alig várom, hogy Harry is beismerje magának és legfőképp Tommo-nak az érzéseit :DD

    Remélem, érthetően fejeztem ki magam és nem nézel komplett idiótának :D További szép délutánt és sok sikert kívánok a jövő héthez ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, nagyon szépen köszönöm, el se tudom mondani milyen jól estek kedves szavaid :3 Örülök, hogy azért a Zouis is tetszett, kicsit féltem tőle, de úgy látom nem kellett volna :) Igen, az ő barátságuk tökéletes, imádom őket :) Louis nehéz esete, és reméljük, hogy bevallja végre magának, hogy mit is érez a kis göndör iránt.
      Én is rajongok érte, imádom, iszonyat tehetséges :) Kedvencem :3
      Harry se egyszerű :D
      Nem nézlek idiótának, mindent értettem :) Köszönöm <3

      Törlés
  7. Istenem Zouis a legtökéletesebb barátság. :D Hát, izéé.:D Az ágyjelenetet nem véleményezem nagyon :$ Jó volt, no! :D A végén pedig röhögtem. :D és BEISMERTEEEEEEEEEEEEEE! :DDDDDDD luv yaaaaa. :D
    xx, Lara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legtökéletesebb barátság ;) Örülök, hogy tetszett:3 Igen, beismerte a kis drága :)
      Puszi

      Törlés
  8. Eddig azért küzdöttem, hogy függessze fel egy kicsit Zaynt... De inkább kattanjon rá és repetázzon a kis Szadomazo Haroldra. Ki tudja a végén meg édes hármasozni fognak :$
    De ha most így belegondolok Louis megcsalta a Göndört! Vagyis valami olyasmi, de ha ezt megtudja... Harry apja kinyírja :D
    Xoxo:~DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD sosem lehet tudni mi lesz itt még :D Lehet, hogy édeshármas, lehet hogy nem, lehet hogy Zayn összejön Hazzával, lehet hogy nem, lehet, hogy Zouis lesz, lehet hogy nem :D Bármi megtörténhet ;)
      Ez is ki fog derülni, csak lassan :)
      Puszi

      Törlés
  9. Nézz be hozzám, mert találsz ott egy meglepit!

    VálaszTörlés
  10. www.youandi-larrystylinson.blogspot.hu ez lemardt

    VálaszTörlés
  11. nem tudtam aludni... gondoltam feljövök hátha van új rész :D nagyon köszönöm :) szebbé tetted a hetemet :) imádom ahogy írsz :) könyv mikor lesz? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy szebbé tehettem a hetedet! :3 Köszönöm szépen :3 Nem tervezek könyvet, én csak itt írogatok, hobbiként :)

      Törlés
  12. Aha *-* Zouis a legjobb es legerősebb baratsag khm :-D Jó volt jó volt,szenzációs volt egy Zourry-ba benne lennek...Zayn haha büszke lehetsz magadra vegre kímondattad Lou-val,hogy szerelmes és meg meg is kúrtad Pacsi Zayn :-D Na de Lou a terved nem jött össze nem bizonyítottad,hogy nem vagy szerelmes a göndörbe sőt meg az utan is rá gondoltál :-D Vegre vegre most egesznap vigyorogni fogok hala neked Köszönöm!! kerlek siess a kövivel *-* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Az bizony ;) Hááát... ki tudja mi lesz itt még, lehet, hogy lesz egy édeshármas, de lehet, hogy nem, nem tudom :) Zayn szuper, imádom ;)
      De édes vagy, köszönöm :3
      Puszi

      Törlés
  13. Most megöllek,Louis! Lefeküdtél vele! Te szemét,meggyilkollak! Ha kell Doncaster-ig elmegyek,de akkor megfojtalak! Szegény Harry... Hogy éli ezt túl? Ő is bele van zúgva Lou-ba,Lou is belé... Oh,Istenem! Kövit! ;)
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D ajajj, asszem félhet, Louis! Meg is mondom neki :) Lassan kiderül mindent :)
      Puszi

      Törlés
  14. Azt hiszem Louis kihúzta nálam a gyufát... én esküszöm megverem :D De most már, hogy Zayn nem basztatja vele (annyira), akkor remélem rájön nem is gáz, ha szerelmes :) Végre rájöhetne már ez a hülye, hogy mit kell tennie, hogy elcsábítsa Harryt :D Kicsit szomorú vagyok... Hülye Louis miért baszatja meg magát? Ajjj... Bonyolult az a srác... na mindegy.
    Összességében fasza rész volt majd Ádámmal kipróbáljuk az itt történteket ;)
    Legnagyobb rajongód: Krisztofer :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudtam, hogy ki fogja húzni nálad a gyufát, de hát ez van, nem lehet minden tökéletes :) Reméljük, hogy végre bevallja, és hagyja a hülyeségeit, de kit tudja... Nem egy egyszerű eset, de ezért is imádom :3
      Puszi

      Törlés
  15. Hát...khm.... hát...
    Az van, hogy én ezt imádtam!!! Sose gondoltam volna, de imádtam Zouist.... és a stílust, ahogy egymással beszéltek, Louist, amit érzett közben, mindent.
    Végre valami újdonság, valami egészen más, mint amit eddig olvastunk...és izgi...nagyon izgi volt.

    Köszönöm. imádlak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Örülök, hogy tetszett, kicsit féltem, hogy mit szóltok hozzá, de a kommenteket olvasva, nem kellett volna :) Próbálok újdonságot belerakni, és lehet, hogy nem úgy fog végződni, mint ahogy kitaláltam :) Itt, ebben a történetben bármi megeshet :)
      Imádlak <3

      Törlés
  16. Szervusz, drága kedvenc írónőm! Két dolog miatt zaklatlak. Az egyik kérdés, a másik kérés. Összefügg a kettő. Nos, a kérdés az lenne, hogy teszel-e nekem egy óriási szivességet? A kérés pedig, hogyha igen, akkor kérlek nézd meg az én egyetlen bizalmasom és egyben legjobb barátnőm blogját, ugyanis szegény nagyon maga alatt van és nem akar írni. (Pedig nagyon ügyes!!!) Végre sikerült kikönyörögnöm nála, hogy írjon legalább egy One Shotot, de nincs magával megelégedve. Úgyhogy kérlek, kérlek, kérlek, tedd meg nekem! �� (Te vagy az egyik legnagyobb példaképe és szerinten nagyon sokat segítene, ha elmondanád róla a véleményed!) Előre is köszönöm, ha akár csak fontolóra veszed és bocsi, ha zavartalak a zagyvaságaimmal.
    Ja és nagyon várom a kövi részt! 😊
    Imádlak ❤
    Anita(:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. harcazemlekekellen.blogspot.hu/?m=1 ←ez lemaradt ��
      Anita(:)

      Törlés
    2. Oh, de édes vagy <3 Persze, hogy benézek hozzá, köszönöm, hogy belinkelted. Amint lesz hosszabb időm, elolvasom és írok véleményt :) Nem zavartál, szívesen segítek :)
      <3
      Puszi

      Törlés
  17. kérlek, mondd h lesz ma este rész, hogy ismét szép hetet kezdjek ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sajnálom, de eléggé magam alatt vagyok, és az írás se megy :/ Igyekszem összeszedni magam, minden percben ezen dolgozom! Sajnálom :(

      Törlés
    2. Fel a fejjel! Ha barmiben tudok segiteni vagy csak beszelgetni szeretnel akkor nyugodtan rendelkezesedre allok! Nalam is sokszor hasonlo a helyzet, szoval beszeljunk! 😘😘

      Törlés
  18. Szia!
    Itt új olvasó vagyok... 2-3óra alatt elolvastam az összes Just a game? Részt. Nagyábból időrendi sorrendben elmondom a véleményem: Ó, ez milyen? , Zayn!, Na ez alakul..., LOUIS TE CSÍRA! Hogy a picsámba használhatod ki????? A melegség a hasadban=gynevezett "pillangók". SZERELMES!

    Na most hogy kb. Kiadtam magamból, rohat jól írsz. Így tovább! Azt hittem agybajt kapok amikor nem tudtam gyorsan át tekerni a kövirészre! De azt hogy ilyen befejezetlenül hagyod a részeket.... egyszerűen rajongtam érte! Köszönöm hogy írod ezt a törit!

    Sziaaa gyere új résszel is!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, egy újabb olvasó, örülök, hogy itt vagy :3 Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! ;) Sajnálom, szeretem így befejezni, ez a mániám, de hát így izgis, nem? ;) Én köszönöm, hogy itt vagy és hogy olvasod a történetem :3
      Puszi

      Törlés
  19. Szia:) elkepesztoen irsz es hihetetlenul csodas es tehetseges iro vagy! Nagyon varom a folytatast mikorra varhato?:3 csak igy tovabb! Sok puszi Móni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :3 Nem tudom mikor tudom hozni, amint lesz ihletem jön az új rész :)
      Puszi

      Törlés
  20. FUUUUUU BASZKI EZ KURVA JÓ VOLT!!!!!! <3<3
    ZOUIS ÖRÖKRE. IMÀDOM EZT A KÉT SRÀCOT EGYÜTT FŐLEG ÍGY. MÀSKOR IS ILYET ÍRJ KÈRLEK:))
    jah és a kedvencem az a szabadszájúsák. Nem érdekli őket ( téged) ha kicsik is vannak xd akkor is kimondja amit gondol :33

    VálaszTörlés