2015. február 22., vasárnap

Young and wild and free (Ziall) +18

Halihóóó!!

Annyira, de annyira sajnálom, hogy ilyen sokat kell várnotok egy-egy részre. :( Most sem a JAG-al jelentkezem, hanem egy Ziall sztorival, amit Breeze Silver-rel ötlöttünk ki <3 És közös megegyezés alapján, én írtam meg :) Szerintünk így kezdődött minden ;) Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre. Imádtam írni, annyira beleéltem magam, hogy le se tudtam tenni, muszáj volt befejeznem :) 
Köszönök mindent, imádlak benneteket <3 
Jó olvasást!

Dreamy Girl
Ui. igyekszem a JAG-al és válaszolok a kommentekre is :)



Niall


Röhögve, egymást lökdösve estünk be a buszunkba, ahol nagy nehezen mindenki elfoglalta a helyét. Én Harry mellett ültem, aki jobbján természetesen Louis foglalt helyet, míg velem szemben Zayn és Liam. Kicsit felöntöttünk a garatra a buliban, de kit érdekelt? Végre lazulhattunk, szórakozhattunk a sok utazás és munka mellett. Az este a miénk volt, csakis a miénk. Ilyenkor átlagos srácoknak érezhettük magunkat, akiknek nem kell megfelelniük a rajongóknak, vagy a médiának. Zayn előkapta a telefonját, és elindította a kedvenc számunkat, amit akár órákon át képesek vagyunk hallgatni. Mindannyian egyszerre kiáltottunk fel, és együtt énekeltük a refrént: 

"So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free"

- „Young and wild and free” - ismételtük ordítva, ahogy a torkunkon kifért. Pont így éreztük most magunkat. Fiatalnak, vadnak és szabadnak, itt a buszban, ahol senki sem láthat minket, majd a szállodában, ahol ismét önmagunk lehetünk. Öt átlagos srác, akik úgy szeretik egymást, mintha testvérek lennének, még akkor is, amikor legszívesebben kitekernénk egymás nyakát. Végignéztem a boldog, kicsit becsípett társaságon. Zayn fülig érő vigyorral ordibált, miközben néha-néha beleszívott a cigijébe, majd kifújva a füstöt, kis karikákat formált belőle, amit Liam nevetve vágott szét az ujjaival, ezzel tönkretéve Zayn játékát. Mindenki jót nevetett a fekete morcos fejét látva. Louis és Harry, mint mindig, egymás kezét fogták, csókokat lopva a másik ajkáról. Először, mikor bejelentették, hogy együtt vannak, mindannyian ledöbbentünk, bár igazából ezt mi már éreztük, de így kimondva kicsit furcsa volt. A két jó barátunk egymásra talált. Persze támogattuk őket, sosem fordult volna meg a fejünkben, hogy ítélkezzünk, hiszen a vak is láthatja, mennyire oda meg vissza vannak egymástól, amit őszintén megvallva, irigylek tőlük. Ilyen szoros és erős kapcsolat, ami kettőjük között van, nem igazán létezik a világon. Mostanra már megszoktuk, hogy ők ketten mindig, mindenhol együtt vannak, és nyalják falják egymást, amit én lassan már fel sem veszek, Zayn és Liam az, akik ilyenkor morcosak, mert ők is szeretnék élvezni a barátnőjük társaságát. Én meg… Nos, nekem nincs még senkim, de talán egyszer én is rátalálok arra, akit nekem szánt az ég. Jézusom! Ez milyen nyálas!- Ráztam meg a fejem, hogy visszatérjek a valóságba, ahol elszabadult a pokol. Zayn az ölembe ugrott, mire fájdalmasan felnyögtem, mert pont a lábam közé tenyerelt.
- Baszki, Zayn, a tököm! – ütöttem a vállába, amit egy röhögés követett. – Szállj le rólam, dagi! – próbáltam letolni, de nem bírtam.
- Ugyan már, szöszkém! Tudom, hogy szeretsz! – puszilt a nyakamba, én pedig tettetett undorral töröltem le. – Ouch, ez fájt, Ni! – biggyesztette le az ajkait, mire felnevettem, és arcon pusziltam engesztelésül. – Így már jobb! – túrt bele a hajamba, amit tudja jól, hogy utálok, de most nem szóltam érte semmit, csak átkaroltam a derekát, és kikaptam a kezéből a cigit, amit megszívtam.
- "Young and wild and free!" - kiáltotta Zayn, én pedig befogtam a fülem.
- Kiszakad a dobhártyám! – Adtam neki egy tockost, mire elvette a cigit, és ajkai közé fogta, majd csikizni kezdett. 
- Olyanok vagytok, mint egy szerelmes pár – jelentett ki Louis, miközben fulladoztam a röhögéstől. 
- Mi van, féltékeny vagy, baby? – nevetett Zayn.
- Én?! Soha! Nekem van a legjobb pasim! – tarkón ragadta Hazzát, és megcsókolta. Olyan mélyen volt a göndör szájában, hogy félő volt, hogy a mi kis barátunk megfullad. Mindenki ujjongani kezdett, ahogy a szerelmespár hosszú, érzéki csókot váltott.
- Hmm, srácok, ha így folytatjátok, még lesmárolok valakit a buszban, mert annyira izgatóak vagytok – szólalt meg Zayn, mire szétrebbentek, és jót röhögtek. – Rohadt kanos vagyok – jelentette ki szomorúan, én pedig megdermedtem. – Smárolunk? – fordult felém, mire döbbenten néztem barna szemeibe, amik engem vizslattak. Nagyot nyeltem.
- Ne ijesztgesd már szegény Niallt, mert nem mer majd a közeledbe menni! – szólalt meg Liam.
- Oh, itt az újabb féltékenykedő! Na, akkor téged kaplak le! – ugrott ki az ölemből Zayn, és olyan gyorsan termett Liam ölébe, hogy szegény feleszmélni se tudott, de valahogy mégis sikerült neki elhúznia az arcát előle.
- Húzz innen, Malik! – tolta le magáról Liam a sértődött feketét, aki morcosan ült le a helyére. Mindenki jót nevetett rajta, csak én nem. Valahogy megsajnáltam szegényt. Elég szar érzés, mikor az ember kanos, és nincs kin levezetnie… Neki ott van Perrie, bár ő sincs mindig itt, de nekem nincs senkim, csak a jobb kezem, meg néha a bal, hogy kicsit változatos legyen. Szánalmas vagyok. Tekintetem Loura és Harryre tapadt, ahogy egyre jobban belemelegedtek a dolgokba. Kezeik elkalandoztak a másik testén, miközben hevesen falták egymást, és halk nyöszörgések hagyták el a szájukat. Nem mondom hogy nem volt izgató, mert de, és én ráadásul irtóra ki voltam éhezve. Úgy látszik, kellene már egy csaj, mert még rámászok valamelyik bandatársamra, vagy beállok Larryékhez harmadiknak. Jézusom! Kaptam el a tekintetem a fülledt párról, és Zaynra néztem, aki engem vizslatott, és mikor összeakadt a tekintetünk, féloldalas mosollyal, majd egy kacsintással jutalmazott meg. Zavart vigyorra húztam a szám, és elkaptam a tekintetem. A szívem hirtelen gyorsabban vert az átlagosnál, és úgy éreztem magam, mint aki egy szaunában van. Ez nem normális. Azonnal ki kell szállnom innen, vagy megfulladok.-gondoltam, és mintha csak meghallgattak volna az égiek, megállt a kocsi. Hála istennek, megérkeztünk.
- Folytatjuk a szobámban? – kérdezte Zayn, mire ránéztem. Nem tudtam eldönteni, hogy ez most csak nekem szól, vagy a többieknek is.
- Mi nem! Van egy kis elintéznivalónk! – vigyorgott Hazza, majd kinyitotta a kisbusz ajtaját, és Louval együtt eltűntek.
- Sophieval Skype-olok… bocs, haver! – húzta el a száját Liam, aztán ő is kiszállt, kettesben hagyva engem és Zaynt.
- Ugye, te nem akarsz lekoptatni? – nézett rám kiskutya szemekkel. Eszem ágában sem volt, de valahogy mégis úgy éreztem, nem kellene most vele mennem. Kikászálódtam a kisbuszból, és beleszippantottam a friss, éjszakai levegőbe, kitisztítva elbágyadt fejem. Zany is kimászott, majd megállt velem szemben.
- Persze, hogy nem! – mosolyogtam, mire hatalmas vigyor ült ki arcára.
- Te vagy az én emberem, szöszke! – karolta át a vállam, és így mentünk fel a szobájába, miközben folyton dudorászott és énekelgetett. – „Young and wild and free...” – suttogta a fülembe, amitől megborzongtam. Mikor kinyitotta a szállodai szoba ajtaját, és átléptem a küszöböt, valami azt súgta, hogy ez nem lesz egy átlagos este. Valami más volt. Megmagyarázhatatlan érzés futott át rajtam. – Hozok egy kis piát! – zökkentett ki a gondolataimból, Zayn. Leültem az ágy szélére, és vártam, hogy a fekete haverom visszatérjen, kezében egy üveg piával. – Indulhat a Ziall parti! – emelte a magasba a piás üveget, majd a kezembe nyomta, hogy én igyak belőle először. Nem haboztam, azonnal meghúztam. A friss levegő, és a kisbuszban történek kijózanítottak, de most, hogy ismét alkohol került a szervezetembe, újra mámoros tompaság lett rajtam úrrá. Beszélgetésbe elegyedtünk, és közben folyton kortyolgattuk a piát, ami hamar el is fogyott. Jókat röhögtünk, én az ágyon ültem, míg Zayn a padlón, hasát fogva a nevetéstől. Imádtam, ahogy önfeledten nevet, miközben fetreng a padlón. – Elszívok egy cigit, szöszke – tápászkodott fel a padlóról. – Addig el ne szökj nekem, mert még nem végeztem veled! – kacsintott, huncut vigyorral az arcán. Felnevettem, és elterültem az ágyon. Behunytam a szemem, és egyfolytában mosolyogtam. Úgy éreztem, a fellegekben járok. 
- Szállj le az ágyról, mert ha így folytatod, nem bírok magammal és leteperlek! – riadtam meg, Zayn hangjára, mire úgy ugrottam fel az ágyról, és ültem le a szélére, mintha egy csínytevésen kaptak volna. Jóízűen felnevetett, de én csak döbbenten ültem. – Csak vicceltem. – Lépdelt befelé az erkélyről, és leült elém a padlóra. A szobára csend telepedett. Valami megváltozott, ezt mindketten éreztük. A levegő felforrósodott körülöttünk, és tekintetünk egybe fonódott. Megnyalta alsó ajkát, én pedig felsóhajtottam a látványra. Azok a telt, érzéki ajkak! Beletúrt a hajába. Az a fekete, dús haj! Azok az erős, férfias kezek, amik annyi mindent tehetnének velem.... Hirtelen állt fel, én pedig remegő testtel figyeltem, ahogy felém lépett. Megállt előttem, kezeit testem mellett, két oldalt tette le az ágyra, és közel hajolt arcomhoz. Közelsége meleg hullámként futott végig a testemen.
- Meg akarlak csókolni! – suttogta kéjes hangon.
- M-mi? – dadogtam.
- Kíváncsi vagyok, milyen érzés. Te nem?! – ajkai súrolták az enyémet. – Téged nem izgatott fel Louis és Harry heves csókcsatája? – Meleg lehelete csiklandozta az arcom. – Tudod, hallottam őket már többször, mikor szeretkeznek, és hát, Perrievel nem élvezünk akkorát, mint ők, pedig mi sem fogjuk vissza magunkat – ahogy kimondta ezeket a szavakat, forróság öntött el, az alhasam bizseregni kezdett, a nadrágom pedig igencsak szűkössé vált. Egy szót sem tudtam kinyögni, de ő folytatta: - Vagy ezek ketten tudnak valamit, vagy kibaszott jó egy pasival dugni! – A farkam megremegett a szavaira, és akkorát nyeltem, hogy szerintem az egész szálloda hallotta. – Ne mondd, hogy téged ez nem izgat fel, mert láttam, ahogy nézted őket, meg innen hallom, ahogy hevesen ver a szíved!
- És hát… - nézett le kettőnk közé, majd félmosollyal, hatalmas, huncutul csillogó szemeivel az enyéimbe nézett. –...áll a farkad, szöszi!– vigyorgott, én pedig éreztem, hogy elpirulok.
- Én… ez… ez nem… helyes… mármint mi… - hebegtem. Próbáltam összeszedni magam, de az agyam kezdett cserbenhagyni.
- Csak egy csók, mi baj történhet?! – lehelte számra, majd lágyan összeérintette az ajkainkat. Lehunytam a szemem, kizárva tiltakozó gondolataimat, és csak Zayn édes ajkaira koncentráltam. Alig tartott pár másodpercig, mégis egy lavinát indított el bennem. Mikor kinyitottam a szemem, sötétbe burkolózó tekintete az enyémbe fúródott. Arca mosolygott, szemei csillogtak, ahogy engem fürkészett. Kezem arcára simítottam, majd dús ajkain szántottam végig az ujjaimmal, aztán tarkójánál fogva húztam magamhoz, hogy ismét érezhessem puha szájának érintését. Azonnal szétnyitottam a számat, beengedve türelmetlen nyelvét, ami körbeölelte az enyémet, majd lassú táncba hívta, hogy szinte egymásba forrjunk. Ujjaimmal fekete, felfelé meredező hajába túrtam, míg a másikkal az ágyon támaszkodtam. Mámorító érzés volt Zaynt csókolni. Ilyet még sose éreztem. Ennyire intenzíven egy csók sem hatott rám, mint az övé. Nyelve egyre hevesebbé vált, bebarangolta a számat, majd durva táncba kezdett az enyémmel. Borostája csiklandozta az arcom, de ez nem tántorított el attól, hogy csókoljam őt, sőt, még jobban beindított. Egymás szájába sóhajtottunk, lassan hátrafelé araszoltam az ágyon, magammal húzva Zaynt is, miközben el sem váltam az ajkától. Széttártam lábaimat, hogy közéjük férkőzhessen. Kezeimmel a hátát simogattam, néha bele -bele túrva fekete tincseibe. Elváltunk egymás ajkától, mire Zayn elhomályosult tekintettel nézett rám, tenyerével a fejem mellett támaszkodott.
- V-valami baj van? – kérdeztem kétségbeesetten, de mikor szája mosolyra görbült, minden félelmem elszállt. Hátra fésülte a hajam, majd megcsókolt. Pólója alá csúsztattam a kezem, forró, izmos hátát cirógattam, aztán lejjebb vándoroltam, és a fenekébe markoltam. Felnyögött, és előre lökte a csípőjét, ezzel belőlem is egy hangosabb sóhajt kiváltva. Remegés futott végig a testemen, ahogy folytatta a mozgást fölöttem. Csókokkal hintette be felhevült bőröm az ajkaimtól egészen a nyakamig Félrefordítottam a fejem, hogy még jobban hozzáférjen. Felcsúsztattam kockás ingét, és fedetlen hátát karmolásztam, majd erősen belemarkoltam, mikor az érzékeny pontomhoz ért, és megszívta azt. Beharaptam az alsó ajkam, egyik kezemmel pedig haját markoltam. Szájával lejjebb vándorolt, elhúzta a felsőmet, hogy kulcscsontomra lágy csókot hintsen. Felemelkedett, és lihegve megragadta a pólóm, amit együttes erővel leerőszakoltunk rólam. Nem sokat teketóriázott, egyből rákapott a mellbimbómra, amire én sóhajokkal válaszoltam. Hol az egyiket, hol a másikat harapdálta, szívta és körkörös mozdulatokkal nyalogatta, ezzel is az őrületbe kergetve engem. Nem tudtam nyugton maradni, folyton vergődtem alatta, fejemet jobbra-balra dobáltam a kéjtől, amit az érintései és tettei váltottak ki belőlem. Nyelve hegyével végigszántott a hasamon, a köldökömön át, egészen a nadrágom szegélyéig, ahol , a fogai közé csípte érzékeny bőrömet. – Ah! – tört fel belőlem egy hangosabb nyögés, ahogy egyre közeledett a gyenge pontom felé. Feltérdelt a lábaim között, és lassan, érzékien kigombolta az ingét, mindvégig a szemembe nézve. Ahogy feltárult előttem izmos, kreol bőre, amin tetkói díszelegtek, felnyögtem, és végigsimítottam nyakától kezdve, lefelé haladva a mellkasán, érintve a bimbóit, majd a hasán, ujjaimmal kirajzolva v-vonalát. Arcomat a kezei közé fogta, így húzva magához egy érzéki csókra.
- Megőrjítesz! – suttogta a számba, majd visszalökött az ágyra, és lerántotta magáról az inget, amit egy laza mozdulattal a sarokba dobott. Végignéztem tökéletes, izmoktól duzzadó felsőtestén, majd lejjebb kalandoztam tekintetemmel, felfedezve a szőrcsíkot, ami eltűnt nadrágja szegélye alatt. A látványra megnyaltam az alsó ajkam. Sosem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom mondani, de Zayn teljesen beindított. Minden egyes mozdulata, cselekedete izgató volt. Fölém hajolt, és belesuttogott a fülembe:
- Akarod, hogy tovább menjünk? – kérdezte mély hangon, majd beleharapott a fülcimpámba. Felnyögtem, miközben a hajába túrtam. Akartam, persze, hogy akartam, de féltem. Nem tudtam, mire számítsak, és ez megrémített.
- Akarom… csak… - hebegtem – félek… - A hangom remegett, ahogy kiejtettem az utolsó szót. Elmosolyodott, majd megcsókolt.
- Ne aggódj, vigyázni fogok rád! – motyogta, és szavaitól melegség járta át a szívemet. Orrát az enyémhez érintette, mire zavartan felnevettem. Bólintottam, jelezve, hogy mehetünk tovább. A tudatra, hogy mi fog ezután történni, görcsbe rándult a gyomrom a többi izmommal együtt. De ez az érzés hamarosan elszállt, ahogy a nyakamtól lefelé haladt, nedves, forró csókokkal hintve be felhevült bőrömet. Kezével felfedező útra indult a testemen, végigsimítva minden lényeges pontomon. A köldökömbe csókolt, majd belenyalt, amitől egész testemben megremegtem, egy elfojtott nyögés kíséretében. Kicsatolta az övemet, és lerángatta rólam a nadrágomat, így egy szál szűk, fehér bokszerben feküdtem az ágyon. Éhesen, beharapott alsó ajakkal vezette végig a tekintetét rajtam. Félmosollyal nyúlt a férfiasságomra az anyagon keresztül. Próbáltam tartani vele a szemkontaktust, miközben nagyokat nyögtem, és felfelé löktem a csípőmet, hogy még jobban hozzámérjen. Lehúzta az alsóm, de épp csak annyira, hogy a makkom kilátszódjon. Végigsimított rajta az ujjaival, én pedig hatalmasat nyögtem érintésére. Megragadtam a kezét, és a szemébe néztem.
- Kérlek! – suttogtam erőtlenül, mire rám mosolygott, és levette az utolsó ruhadarabot, kiszabadítva merev péniszem, ami a hasamon pihent. Rámarkolt, lassan simogatta, sóhajokat felszakítva a torkomból. Ajkamra tapadt, miközben egyre gyorsabb tempóban kezdett el fejni, amitől vergődtem alatta, szüntelen markolva a haját.. Ezt addig művelte, amíg meg nem érezte, hogy közeledem ahhoz, hogy hatalmasat élvezzek a kezére. Leállt, mire morogtam egyet. Üresség kerített hatalmába attól, hogy nem éreztem érintését. Megragadtam a nadrágja övét, kikapcsoltam, és ameddig csak tudtam, lerángattam, majd Zayn segítségével végleg megszabadítottam tőle. Szűk, fekete bokszer volt rajta, ami kiadta hatalmas, feszülő farkát. Nem haboztam, azonnal rámarkoltam, és masszírozni kezdtem, amitől egész testében megremegett. Irtó dögös volt elnyílt, duzzad ajkával, remegő szempilláival és összekuszált, homlokára tapadó hajával. Folytonos nyögések hagyták el a száját, és a tudat, hogy ezt mind én váltottam ki belőle, még jobban felizgatott. Én, a kis szöszi, akinek alig volt barátnője, aki nem volt valami tapasztalt e téren, most itt fekszik egy ágyban a dögös, “minden csaj álma” pasival, és épp a farkát masszírozza, ezzel kéjes hangokat kiváltva a belőle. Túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen, és féltem, hogy mindez csak egy álom. De nem volt az. Ez maga volt a valóság. Elmosolyodtam, és álmodozásom Zayn csókja szakította félbe. Megnyalta az ajkam, majd simogató nyelve átcsusszant a számba, vad táncra hívva az enyémet. Hallottam, ahogy kihúzza az éjjeli szekrény fiókját, és rövid matatás után visszalökte azt. Elvált az ajkamtól, lehúzta fekete bokszerét, feltárva ágaskodó szerszámát. Láttam már meztelenül, mindenki látta a másikat, de ez most más volt. Szemem a farkán legeltettem, nem figyelve arra, hogy közben mi történik körülöttem. Most tűnt csak fel igazán, hogy milyen nagy méretettel van megáldva. Nyeltem egyet a tudatra, hogy a “nagyságát” hamarosan meg is érezhetem.- Hahó, itt vagy még? – zökkentett ki a hangja. Fülig ért a szája.
- Mondtál valamit? – kérdeztem a szemébe nézve. Felkuncogott.
- Tudom, hogy hatalmas és gyönyörű a farkam, de azért rám is figyelhetnél… - tettette a sértődöttet, nekem pedig lángba borult az arcom attól, hogy tudta, a szerszámát stíröltem. – Készen állsz? – Bólintottam, és felnyögtem a látványra, ahogy bevette a szájába az ujjait, és szopni kezdte, cuppogó hangokat hallatva, mindvégig tartva velem a szemkontaktust. Már a látványra el tudtam volna menni, annyira izgató volt. Szinte tocsogott a nyálban mikor kivette a szájából, és a járatomhoz nyúlt, lágyan simogatva érzékeny részem. Szűköltem az szokatlan, de jóleső érzéstől, amit ujjainak ütemes mozgása váltott ki belőlem. Kicsit benyomta az ujját, majd óvatosan feldugta, mire összeszorított szemekkel, beharapott ajakkal szisszentem fel a kellemetlen érzésre. Nem volt vészes, csak furcsa. Légzésem szaporábbá vált, ahogy lassan, ki-be húzogatta az ujját. – Jó? – kérdezte, mire egy „ühüm” volt a válaszom. Belém csúsztatta a második ujját is, ami kicsivel fájdalmasabb volt, mint az első. Hagyta, hogy megszokjam, majd mozgatni kezdte bennem, egyre gyorsabban, aztán ismét lassan. Nyögéseim egyre élvezetesebbé váltak, amit ő is észrevehetett, mert kihúzta ujjait, és felgörgette magára az óvszert. Fölém magasodott, egyik keze a fejem mellett pihent, míg a másikkal a bejáratomhoz igazította magát. Éreztem nekem feszülő férfiasságát, és ismét elkapott a félelem. Gyomrom görcsbe rándult, a szívem vadul kalimpált és alig kaptam levegőt.
- Ha fáj, akkor szólj, azonnal leállok, oké? – suttogta, barna íriszeit kékségeimbe fúrva. Idegesen bólintottam, majd megmarkoltam a bicepszét, ahogy belém nyomta a farka tompa hegyét.
- Basszameg! – nyögtem fájdalmasan. – A picsába!
- Lazulj el, Niall! – hangja teli volt nyugalommal, ami kicsit segített ellazulni. Ajkait enyémre tapasztotta, nyelvével átcsusszant számba, hogy elterelje a figyelmemet a fájdalomról. Beljebb tolta magát, mire felszisszentem, összeszorítottam a szemem , és a karjába markoltam. – Abbahagyjam? – kérdezte kétségbeesetten.
- Ne! – szóltam rá. – Jól vagyok – mondtam, bár nem így éreztem, mégse akartam, hogy abbahagyja. Egyszer úgy is el fog múlni a fájdalom, csak ki kell bírni. Ismét bekebelezte az ajkaim, majd lassan mozogni kezdett bennem. A szájába nyögtem, kezemmel még mindig a bicepszét szorítottam.
- Annyira szűk vagy és forró – suttogta a fülembe, mire megremegtem. – Istenem, Niall! – nyöszörgött. – Annyira jó érzés... – mozgása kezdett felgyorsulni, én pedig hangosannyögtem, ahogy a fájdalom lassan átváltott élvezetbe. Kéjes sóhaj szaladt ki a számom, amit Zayn is észrevehetett, mert gyorsabb tempóra kapcsolt, és erőteljesen lökte magát belém.
- Ah! Zayn! – markoltam hátába, majd lejjebb vándoroltam, hogy a fenekét vegyem birtokba. Belevájtam a körmeim, mély nyögést kiváltva Zaynből. Hátsóját markolva húztam még közelebb magamhoz, mert azt akartam, hogy teljesen elvesszen bennem. – Mozogj! Gy-gyorsabban! – Erőteljes, vad ritmusban döfte magát belém, ezzel olyan pontot érve, amitől egy sikoly szaladt ki a számból, és az egész testem megremegett. – Ott!! - nyögtem, ő pedig tovább izgatta azt a pontot, ami hiper sebességgel repítette a csúcs felé. Zayn megfogta lüktető férfiasságom, és lökései ütemére fejt. Jobbra- balra dobáltam a fejem, a testem vonaglott az ágyon, miközben a paplant markoltam. Zayn kihúzódott belőlem, majd belém csusszant, olyan erővel, hogy felsikoltottam, és hatalmasat élveztem, beterítve a hasam forró nedvemmel. Zihálva, elernyedten néztem őt, ahogy még mindig ki-be jár bennem. Szemeit lehunyta, ajkai elnyíltak a folytonos nyögésektől, amik elhagyták torkát. Teste csillogott az izzadságtól, haja rátapadt homlokára. Gyönyörű látvány volt, ahogy lökési tompulni kezdtek, majd éreztem, hogy megremeg a farka, és hatalmas, mélyről jövő nyögéssel élvezett el bennem. Zihálva, önkívületi állapotban dőlt rám, majd egy erőtlen csókot hintett a számra. Arcát a nyakamba fúrta, és átölelt, miközben a fülembe lihegett. Átkaroltam izzadt, szinte lángoló testét, és puszit nyomtam a vállára. Nem szóltunk semmit, csak feküdtünk egymásba gabalyodva, mígnem a légzésünk visszaállt a normális kerékvágásba. Zayn kihúzódott belőlem, én pedig letöröltem élvezetem nyomát a hasamról. Lehúzta az óvszert, amit egy laza mozdulattal beledobott a szemetesbe. A bokszeréért nyúlt, gyorsan felrángatta magára, majd a farmerjét is, és kiment az erkélyre. Felkeltem én is, felhúztam a ruháimat, és az ajtóból figyeltem, ahogy rágyújt, majd kifújja a füstöt. Odamentem hozzá, mire felém nyújtotta a cigit, amit elfogadtam, és nagyot szívtam belőle. Átkarolta a vállamat, én pedig nyakába fúrtam az arcom.
- Ígérd meg, hogy nem fog megváltozni köztünk semmi, ezután az éjszaka után! – mondtam félelemmel teli hangon. Féltem, hogy talán elveszíthetem a legjobb barátomat egy hirtelen jött fellángolás miatt. Mert ez csak az lehetett, semmi több. Ki volt éhezve, ahogy én is, és pont kapóra jöttünk egymásnak.
- Ígérem – mondta. – Bár nem bánnám, ha többször kikötnénk egymás ágyában, mert ez kibaszott jó volt, szöszi – fordult felém, őszinte mosollyal az arcán. – Eszméletlen voltál! – hajolt felém, mire elhúzódtam. Meglepetten nézett rám.
- Kint vagyunk, bárhonnan lekaphatnak minket – húztam el a számat, mire vállat vont, és átölelt, puszit hintve a nyakamba.
- Imádlak, Niall – húzódott el, és összekócolta a hajam.
- Héé! – csaptam kezeire, mire csikizni kezdett, én pedig beszaladtam a szobába. Elkapott, majd az ágyra lökött, és fölém mászott, cigivel a szájában mosolyogva rám. Ujjai közé fogta a bagót, és az ajkaimra hajolt. Azonnal szétnyitottam a számat, mire belefújta a füstöt.
- Itt már megcsókolhatlak – vigyorgott, és bekebelezte az ajkaimat. Heves csókcsatába kezdtünk, és nem álltunk meg. Ujjaimmal a hájába túrtam, kicsit meghúzva tincseit, amit morogva fogadott, nekem lökve csípőjét.
- Oh! Istenem! – nyögtem a szájába, ahogy megéreztem merev férfiasságát az enyémhez nyomódni.
- Hm, úgy érzem nem volt elég, amit kaptál, Niall! – suttogta a nyakamba, miközben felettem mozgott. Egy kicsit elvált tőlem, hogy elszívja a cigit, amit aztán az éjjeli szekrényen lévő hamutartóba dobott, de mindeközben egy percre se állt meg a mozgásban. 
- Zayn – lihegtem a kéjtől, ami ismét fellobbantotta bennem a tüzet.
- Segítek rajtad, baby – vigyorgott, és olyan gyorsan megszabadított a ruháimtól, hogy alig kaptam észbe, máris meztelenül feküdtem alatta, miközben a nyakam harapdálta, és az oldalam markolta erős, forró kezeivel. Nem habozott sokat, azonnal megmarkolta az ismét feléledt férfiasságomat, és erősen fejni kezdte. Nyögve, a paplant markolva élveztem ténykedését, ami hamar abbamaradt. Nyöszörögve néztem rá, és azt hittem, menten elmegyek, mikor rájöttem, hogy mire készül.
- Zayn, nem… oh! – akartam leállítani, de már késő volt. – Basszus! Oh! – szűköltem, ahogy forró, nedves nyelve körbejárta a hosszomat, majd lassan, centiről centire a szájába vett. – Ah! Istenem! – hörögtem, mikor szívni kezdett. Görcsösen összeszorítottam a lábujjaimat, és a takaróba markoltam. Nem akartam ilyen hamar elmenni, minden erőmet össze kellett szednem, hogy ne robbanjak bele a szájába. Egyik kezével a mellkasomat simogatta, majd megcsipkedte a mellbimbóm, a másikkal heréimre markolt, amiket lágyan masszírozni kezdett, hatalmas nyögéseket kiváltva belőlem. Nem hittem volna, hogy ezt lehet fokozni, de mikor egészen a torkáig engedett, már rájöttem, hogy igen is lehet. Belemarkoltam a hajába, és lejjebb toltam, mire nyelt egyet, ami a végső löket volt. Akkorát élveztem, hogy szerintem a fél világ hallotta, ahogy Zayn nevét ordítom. Felnéztem rá, és láttam, ahogy vigyorogva nyel egyet, majd megnyalja, duzzad ajkait.
- Finom vagy – nevetett fel, mire zavartan elmosolyodtam.
- Veled mi lesz? – kérdeztem, mikor kicsit kezdtem visszanyerni az életerőmet. Felkuncogott, és lemutatott a farmerjára, amin egy nedves folt éktelenkedett.
- A hangod, ahogy a nevemet nyögted elég volt ahhoz, hogy eldurranjak – hajolt fölém, csókot lopva ajkamról. – Ilyet még senki sem ért el nálam – harapott bele az alsó ajkamba, játékosan meghúzva azt. Szavai melegséggel töltötték meg a szívemet. – Tussoljunk le! – mászott le rólam, és kinyújtotta a kezét, amit elkaptam, hogy segíthessen felállni.
Nevetve, tisztán léptünk ki a zuhanyzóból, majd megtörölköztünk, megmostuk a fogunkat, és hulla fáradtan dőltünk be az ágyba. Zayn hátulról átkarolt, és jó éjszakát suttogva puszilt bele a fülembe. Boldogan hunytam le a szemem, a fekete ölelő karjaiban.

Másnap, sietve indultunk a következő fellépésünkre, és hát nem volt egyszerű az ülés. Felszisszentem, mikor lehuppantam a kanapéra. Szerencsémre, épp nem volt ott senki, rajtam kívül. Zaynnal azóta nem volt időnk beszélgetni, és egy kicsit kezdtem berezelni, hogy mi van, ha ezek után minden megromlik közöttünk. Ő állt legközelebb hozzám a bandatagok közül, és belehalnék, ha a múlt éjszaka történtek miatt minden tönkremenne. Felmentem a Twitterre, és körülnéztem. Láttam számtalan Larry- tweetet, majd mikor tovább görgettem, egy Ziall gif-el találtam szembe magam, ami a múltkori koncerten készült. Emlékeztem rá. Átkaroltam Zaynt, ő pedig puszit nyomott a nyakamba. Ahogy néztem a mozgóképet, és felidéztem a tegnap történteket, bizseregni kezdett az alhasam, és hirtelen melegség öntött el. A gif fölött ez a mondat állt: „ Aww! Ziall <3„ Elmosolyodtam, majd megnéztem a többi hozzászólást is. Mindenki szerint aranyosak vagyunk együtt, ami megmelengette a szívemet. Aztán megláttam egy tweetet, és hirtelen belém hasított a tudat, hogy ez nem helyes: „Ziallt akarunk, nem Zerriet!”. Basszus! Rohadt nagy hibát követünk el! Perrie! Mit fog hozzá szólni, ha kitudódik?! Úristen! Éreztem, ahogy kifutott arcomból a vér. Ekkora barmokat! Mindent elrontottunk. Kétségbeesésemet Louis szakította félbe. Azonnal kinyomtam a telefonom, és egy mosolyt erőltettem az arcomra.
- Jól vagy? – ült le mellém.
- I-igen, csak eléggé kiütöttünk magunkat tegnap Zaynnel – ahogy kimondtam, ideges lettem, és úgy éreztem, ezzel a mondattal mindent elárultam. 
- Tudjuk – jelentett ki, én pedig holt sápadttá váltam. Tudjuk?! Mi?! Jézusom?! Menten elájulok. – Zayn eléggé kivan, csak ül, és néz ki a fejéből. Olyan, mint egy zombi - nevetett fel. Kicsit megnyugodtam, és egy zavart mosolyt küldtem felé, aztán felfogtam a szavait. Zayn ül, és néz ki a fejéből. Istenem, mindent elrontottunk. Hülye idióta vagyok! - korholtam le magam. – Figyelj, Ni! – kezdte komoly hangon, mire ránéztem. – Nekem bármit elmondhatsz, akármi is történt az este, szívesen meghallgat…
- Nem történt semmi! – tiltakoztam túlságosan is hevesen. – C-csak berúgtunk, ennyi… - mosolyogtam rá.
- Rendben, de ha beszélni szeretnél valakivel, rám mindig számíthatsz – markolt gyengéden a combomra, majd felkelt, és ott hagyott egyedül, a gondolataimba merülve.
Az út folyamán folyton kerültük egymást Zaynnel, ami teljesen kikészített. Nem akartam elveszíteni őt. Nem. Éreztem, ahogy könnyek gyűlnek a szemembe, és sietve szálltam le a buszról, ami pár perccel ezelőtt állt meg, a szálloda előtt, ahol ma töltjük az éjszakánkat. A testőrök bekísértek minket, én pedig próbáltam eltakarni a könnytől csillogó szemeimet. Amint megkaptam a kulcsot a szobámhoz, meg se várva a többieket, mentem fel a harmadikra, és kinyitottam az ajtót, aztán magamra zártam. Nekidőltem az ajtónak, lecsúsztam a földre, és nem fogtam vissza magam, szabadjára engedtem a könnyeimet, amik végigfolytak az arcomon. Kopogás zavart meg, mire felugrottam, letörölgetve a nedvességet az arcomról.
- Igen? – kérdeztem.
- Én vagyok! – Ahogy meghallottam a hangját, a hasam görcsösen ugrott össze. – Engedj be, kérlek! – Pár percig csak csendben néztem az ajtót, ami kettőnk közé állt, majd megfogtam a kilincset, és elordítottam a kulcsot. Nagy levegőt vettem, aztán kifújtam, majd kinyitottam. Zayn meggyötört arca nézett rám. Félre álltam, jelezve, hogy jöjjön be. Amint belépett becsuktam az ajtót, és idegesen, egy helyben állva vártam, hogy történjen valami.
- Én… - fordult meg, hogy hatalmas, barna szemeivel enyémbe nézzen.
- Sajnálom, Zayn, le kellett volna, hogy állítsalak. Én nem voltam annyira berúgva, mint te, nekem kellett volna észnél lennem…
- Ne hülyéskedj, Niall! – szólt közbe. – Mindkettőnkön múlott – mondta erélyesen. – Én is akartam, ahogyan te is! Mindketten élveztük!
- És mindent elrontottunk...
- Miről beszélsz? – kérdezte összevont szemöldökkel.
- Egész nap nem szóltunk egymáshoz, úgy viselkedünk, mintha nem is ismernénk a másikat – csuklott el a hangom a kitörni készülő könnyektől. – Nem akarom, hogy tönkre menjen a barátságunk. Én abba belehalnék… - töröltem meg a szemem a kézfejemmel.
- Gondolkodnom kellett – lépdelt felém, amitől hevesen kezdett verni a szívem. – Abba én is belehalnék. – Kezei közé fogta az arcom, és barna íriszeivel fürkészte az enyémet. – Össze vagyok zavarodva, ahogy gondolom te is, de azt tudom, hogy kívánlak – suttogta, majd összeérintette az ajkainkat. Kezem a tarkójára vezettem, így húzva még szorosabban magamhoz. Amióta csak eljöttünk a szállodából, csak erre vártam. Szétnyitottam a számat, beengedve türelmetlen nyelvét, ami éhesen kapott az enyém után. Megmarkolta a derekamat, neki tolva az ajtónak. Felnyögtem, ahogy egész testét nekem nyomta. Annyira kívántam őt, hogy szinte fájt. Azt akartam, hogy itt és most magáévá tegyen. Kellett nekem, de tudtam, hogy nem lehet az enyém, mert ott van neki Perrie, akit szeret.
- Mi lesz velünk? – suttogtam a szájába. – Ott van Perrie és...
- Szakítok vele – vágta rá azonnal.
- Nem teheted, szereted őt, és ő is téged – motyogtam, mire újra az ajkaimra hajolt, majd a nyakam kezdte el kényeztetni, lágy csókjaival. 
- Ezek szerint nem szeretem őt… - dünnyögte, megszívva az érzékeny pontomat. Felnyögtem. Agyam elhomályosult, ahogy forró, puha szája a kulcscsontomra tévedt. Muszáj beszélnünk, nem engedhetem, hogy ismét elragadjon a vágy minket.
- Zayn – sóhajtottam. – Várj! – toltam el magamtól. – Ezt előbb át kellene gondolnunk, túl gyors minden. - Közöltem komolyan, hogy lássa ez nem játék.
- Igazad van – ült le az ágyamra. – De azért itt alhatok, ugye? – huncutul vigyorgott rám. Elnevettem magam, és megforgattam a szemeim.

Kigyulladtak a fények, a zene felbődült, mi pedig kirohantunk a hatalmas színpadra, és üdvözöltük az őrjöngő tömeget. Még mindig hihetetlen volt az érzés, ennyi év után is, hogy ilyen sokan rajonganak értünk, és szeretnek bennünket. Imádtam hallgatni, mikor az egész csarnok velünk együtt énekelte a dalainkat. Boldog voltam, boldogabb, mint valaha. Tekintetemmel Zaynt kerestem, aki szintén engem vizslatott. Természetesen ezelőtt is megölelgettük egymást a színpadom, vagy hülyültünk a másikkal, de ez most teljesen más volt. Már nem csak barátilag értünk a másikhoz. 
Zayn elsétált előttem, rám nézett, majd odaszólt nekem:
- Kanos vagyok – mondta, amit nagy nehezen értettem csak meg a dübörgő zene mellett. Beharaptam alsó ajkam, és elmosolyodtam. A következő szám után odasétáltam hozzá, és a fülébe suttogtam:
- Én is – kacsintottam rá, majd elsétáltam. Ezután folyton ugrattuk egymást, ami nem volt valami jó ötlet, mert kezdtem érezni a hatását odalenn, amit a felsőm húzogatásával próbáltam eltakarni. Zayn jót mulatott ezen. Oké, ő akarta, ha harc hát legyen harc. Odamentem a mikrofon állványhoz, és mikor az én szövegem következett elénekeltem, majd egy elég erotikus mozdulattal előre nyomtam a csípőm, mindvégig Zayn szemébe nézve. Kikerekedett szemekkel, leesett állal bámulta a show-mat, amit csak is neki szántam. Mikor mindannyian a színpad közepére álltunk, én Zayn mögé álltam, és szorosan nekilöktem az ágyékomat a fenekéhez. Hátrafordult, és láttam elhomályosulni tekintetét. 
- Érzed a farkam?! - duruzsoltam a fülébe, mire hozzám hajolt.
- Dugni akarok, most! – jelentette ki, ellentmondást nem tűrve.
- Nem lehet – mondtam, de nem hagyta ennyiben.
- Dehogynem! Ahogy Harry és Louis szokta csinálni! – hajolt még közelebb, ajkai érintették a fülemet, amibe beleborzongtam. – Úgy teszek, mintha rosszul lennék, kimegyek a mosdóba, te pedig pár percre rá utánam jössz! – nyomott egy puszit a nyakamra, és vigyorogva elsétált, hogy elénekelje a szólóját, ami után odament Louishoz, majd súgott neki valamit, aztán rám kacsintott, és lement a színpadról. Ez gyorsan ment. – gondoltam, és kisebb várakozás után közöltem Liammel, hogy nem vagyok valami jól, ezért ki kell mennem. Bólintott, én pedig sietve, izgatottan szaladtam le a színpadról, meg sem állva a mosdóig, aminek az ajtaját kivágtam. Zayn már ott állt a mosdó előtt, és arra várt, hogy elé lépjek. Elkapta a derekam, fordítva a helyzetünkön, majd nekipréselt a mosdó kagylónak.
- Rossz fiú voltál, most megkapod a büntetésed! – markolt rá ágyékomra, ezzel hatalmas nyögést váltva ki belőlem. 
Kopogtak, én pedig boldogan rohantam az ajtóhoz, amit sietve nyitottam ki.
- Hello, szöszke! – kacsintott rám Zayn, mire megremegett a lábam. Már több mint egy hónapja tart a kapcsolatunk, de még mindig megőrülök érte. Sosem elég belőle. Megragadtam kockás ingét, behúztam a szobába, és azonnal a szájára tapadtam. 
- Annyira kívánlak – motyogtam a szájába, az ágy felé húzva.
- Hé-hé, álljunk csak meg egy pillanatra! – tolt el magától, és közben az arcomat fürkészte. – Ki engedte meg, hogy irányíts? – harapta be alsó ajkát, én pedig felnevettem.
- Fogd be! – kaptam a szája után, és lehúztam magammal az ágyra. Boldogan mosolygott rám, miközben keze a pólóm alá siklott, cirógatva a felsőtestem. Még mindig nehezen tudom elhinni, hogy képes volt szakítani Perrievel, csak azért, hogy velem lehessen. Azt hittem, hogy ők örökre együtt maradnak, de mégsem. Ez a dögös, szexi ördög már csak az enyém, és én nem adom senkinek.
- Niall! – hallottam meg Louis hangját, egy halk kopogás kíséretében. Ijedten ugrottunk szét Zaynnel.
- Basszus! - mászott le az ágyról.
- A fürdőbe! – suttogtam, mire bement, és magára csukta az ajtót.
- Megyek! – mondtam, de mielőtt kinyitottam volna, nagy levegőt vettem, és mosolyogva, nyugodtan nyitottam ajtót.
- Szia, mi járatban erre? – kérdeztem, beengedve Louist.
- Gondoltam beszélhetnénk egy kicsit, persze, ha nem zavarok – nézett körül, mintha keresne valamit, vagy valakit. Épp meg akartam szólalni, hogy nem zavar, mikor ismét kopogtak. Az ajtóhoz léptem, és kinyitottam. Harry és Liam állt mosolyogva a küszöbön. Visszanéztem Louisra, aki megrántotta a vállát. Miután mindannyian bent voltunk, csend telepedett a szobára. Hosszú, kínos csend, amit Lou tört meg:
- Valaki hiányzik… Hm, jaa, Zayn – nézett rám kérdőn, mire nagyot nyeltem, és éreztem, hogy az összes vér kiszáll az arcomból.
- Nem tudom, hol van, de mi ez az egész? – próbáltam meggyőző hangsúlyt találni. Harry és Liam a szobát járták körbe, és mindenhova benéztek.
- Szerintem, ezt nekünk kellene inkább kérdezni tőled, nem gondolod?! – szólalt meg Liam, miközben a fürdőszobaajtó felé vette az irányt. Idegesen haraptam az alsó ajkamba, és behunytam a szemem, mikor benyitott. Fasza, ennyi volt, lebuktunk. De semmi hangot nem hallottam, ezért kinyitottam az előbb lehunyt szememet. Nem találták meg?!... Megnyugodva fújtam ki az eddig bent tartott levegőt.
- Nem értem, mi bajotok van… - néztem rájuk felváltva.
- Szóval nem… - állt fel Louis. – Akkor beavatlak – mondta komolyan. – Zayn szakított Perrievel. – Ajajj, ebből baj lesz. – Te és a feketeség túlságosan boldogok vagyok, szinte szárnyaltok. Aztán ott vannak a fura hangok a szállodai szobákból, vagy a mosdókból… A pillantások, az apró érintések… Soroljam még, vagy már rájöttél a dolgokra?! – épp nyitni akartam a számat, keresve valami jó alibit, de nem találtam. Csapdába csaltak. – Figyelünk titeket, nem tudtok becsapni… Ugyanígy kezdődött velünk is, Harryvel.
- Mi nem…
- Felesleges magyarázkodni, Niall – lépett ki a fürdőből Zayn. – Lebuktunk. – Ahogy kimondta, elvörösödtem. – Most már smárolhatunk előttük is – vigyorgott, nekem pedig lángolt az arcom.
- Miért nem mondtátok el? – kérdezte Liam. – Azt hittem, mindent megosztunk egymással…
- Én megértem – szólt közbe Harry, aki Louisra sandított. – Mi sem mertük elmondani először, emlékeztek?! Mi sem tudtuk, mi ez az egész, és addig nem akartunk szólni, míg biztosak nem voltunk benne, hogy nem csak egy fellángolás, hanem több annál. – Küldött egy szeretetteljes mosolyt Lou felé, aki viszonozta azt. Megugrottam, mikor Zayn mellém lépett, és átölelte a derekam. Furcsa volt, hogy a srácok előtt tette, de mégis annyira boldog voltam, hogy nem is törődtem a minket figyelő szemekkel, és az arcára nyomtam egy puszit.
- Annyira örülök nektek! – ugrott fel Louis, majd a nyakamba borult, én pedig fülig érő vigyorral fogadtam az örvendezését. Aztán Zayn nyakába is belecsimpaszkodott, majd Hazzához sietett, és csókot hintett ajkára. – Hát nem aranyosak együtt?! – nézett ránk, mire Harry és Liam is mosolyogva bólintottak.
- Remélem sokáig! – ölelt meg Liam.
- Köszi – suttogtam nyakába, majd Zaynhez lépett, akit szintén a karjaiba font.
- De! – nézett rám komolyan Louis. – Larry az első, nem üthettek le minket a trónról! – kacsintott, mire mindannyian felnevettünk.
- Meg ne próbáljátok! – vont karjai közé Hazza is, aztán a feketéhez fordult. – Te kaszanova! – ölelte át a haverját. – Csak okosan! – veregette meg a vállát, majd mindannyian kimentek, kettesben hagyva minket. Amint becsukódott az ajtó, Zayn ajkaira tapadtam.
- Sose voltam még ilyen boldog – suttogtam a szájába.
- Én se – motyogta, majd átdugta nyelvét a számba, hogy elmélyítse a csókunkat. – Le fogjuk nyomni Larryt a trónról! – nevettünk fel mindketten, miközben a derekamra markolt, és tolni kezdett az ágy felé.

12 megjegyzés:

  1. Ijajj! Ez...fantasztikus! Kicsit hosszú volt,de elvoltam! ;)
    Igen,Larry az első! Ne merjétek lelökni őket a trónról!
    Nagyon jó volt! Szegény Perrie!
    De okosak valakik!? Észrevették,hogy a szöszke szerelmes!? Megeszlek Louis! ,,Ugyanígy kezdődött velünk is, Harryel" Na igen,interjú közepén: ,,Kijössz velem mosdóra?" szépek vagytok,és még letagadjátok! Ch!
    Na nem baj! Maaj még egyszer bevallják! (Harry vallotta be,de mindegy)
    Siess a JAG-al! ;)
    Ui: ELSŐ! *-*
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
  2. Szia! Baromi jó történet lett! Faltam a sorokat, és nagyon örültem neki, hogy ilyen hosszú lett!
    xxxx

    VálaszTörlés
  3. Szép estét, drága Dreamy ♥!

    Megéreztem, hogy érkezni fog valamelyik blogodra valami csoda *-------------* Larry és Ziam mellett a Ziall párost is imádom, csak úgy faltam a sorokat :$ Örültem, hogy Zayn nem olyan lesz, mint ahogy általában leírják... A szex után faképnél hagyja a partnerét és úgy tesz, mintha nem történt volna semmi, a partner pedig őrlődik a szégyentől és a fájdalomtól... A kis kanos dalospacsirták, egyszerűen imádni valóak és néha már-már viccesek voltak :3 Sajnáltam egy picit Perrie-t, de annak örültem, hogy Niall és Zaynie egymásba habarodott :D A fiúk reakción meg se kellett lepődni :DD

    Tűkön ülve várom, mivel rukkolsz elő következőleg ♥! További szép estét és kitartást a jövő héthez ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
  4. Ez aztán nagyon tartalmas volt!Imádtam,hogy ilyen hosszú és hpgy a te írásod Dreamy ❤
    Szinte minden nap a te sztorijaid után sóvárgok:3
    És persze köszönjük az együttműködést Silver Breez-nek!❤❤
    Annyira édes volt Niall!Aww!Perrit viszont sajnáltam,hogy így lelett pattintva....Lou egy tündér és nem semmi,ahogyhogy Hazz dorombol neki...;)
    Egyre feltörekvőbb páros a Ziall és szívesen olvasnék még róluk!
    Talán jövőhétig még kibírom JAG nélkül.:(
    Viszont a boldogságom túlnőtte a csalódást és most szárnyalok!!!
    Millió puszi kedves írónőm!!❤❤❤

    VálaszTörlés
  5. Itt vagyok drágaságos Dreamy!*_*

    Először is, köszönöm, hogy megírtad!!!!! Annyira szerettem volna elolvasni ezt a sztorit, és tádáááám!:)))

    Csak úgy szokás szerint kiemelném a kedvenc részeim, ha nem gond:P

    "Az este a miénk volt, csakis a miénk. Ilyenkor átlagos srácoknak érezhetjük magunkat, akiknek nem kell megfelelniük a rajongóknak vagy a médiának."---Drágaságaim<3 Hihetetlenül szeretem őket<3

    *Ja amúgy hallgatom a zenét*_*Eltaláltad nagyon:P Tudod, hogy ez nekem mennyire ad egy plusz élményt!<3*/teszem hozzá ez kéne nekem is a kövi részhez...:D Faszba:D Na mindegy keresek másikat, mert erről már ez a one shot jut eszembe és ide annyira illik<3/

    "Fiatalnak, vadnak és szabadna, itt a buszban, ahol senki se láthat minket, majd a szállodában, ahol ismét önmagunk lehetünk. "---nagyon eltaláltad az életérzést!!:))

    "Zayn fülig érő vigyorral ordibált, miközben néha-néha beleszívott a cigiébe, majd kifújva a füstöt kis karikákat formált belőle, amit Liam nevetve vágott szét ujjaival, ezzel tönkretéve Zayn játékát. "---Imádom ezt a mondatot! nemtudom miért, de az annyira elképzelhető és szexi és mégis hétköznapi!:)Imádom!!

    "Ilyen szoros és erős kapcsolat, ami kettőjük között van, nem igazán létezik a világban. "---Bizonyám!!!<3

    "- Baszki, Zayn, a tököm! – ütöttem a vállába, amit egy röhögés követett. – Szállj le rólam, dagi! – próbáltam letolni, de nem bírtam."---Később majd nem kiabál, hogy baszki a tököm azt hiszem!!!:DD

    "- Ugyan már, szöszkém, tudom, hogy szeretsz! – puszilt a nyakamba, én pedig tettetett undorral töröltem le."----Ziall moment*___*

    "Mindenki ujjongani kezdett, ahogy a szerelmespár hosszú, érzéki csókot váltott."---Én is ujjongok!!!!!!!:))

    "- Oh, itt az újabb féltékeny jelölt. Na, akkor téged kaplak le! – ugrott ki az ölemből és olyan gyorsan termett Liam ölébe, hogy szegény feleszmélni se tudott, de valahogy mégis sikerült neki elhúznia az arcát Zayn elől. "---Zayn a kis ribi:P:P:P:P

    "Neki ott van Perrie, bár sincs mindig itt, de nekem nincs senkim, csak a jobb kezem, meg néha a bal, hogy kicsit változatos legyen. Szánalmas vagyok… "---Ajjj egyem meg:DD ezen szakadtam, bár sajnálom szegényt...:)))


    " Úgy látszik, kellene már egy csaj, mert még rámászok valamelyik bandatársamra, vagy beállok Larryékhez harmadiknak. Jézusom! Kaptam el a tekintetem a fülledt párról és Zaynra néztem, aki engem vizslatott, és mikor összeakadt a tekintetünk, féloldalas mosollyal, majd egy kacsintással jutalmazott meg. "----Gyomorgörcs ON*_* Érzem a vibrálást a levegőben!!!!

    "- Mi nem! Van egy kis elintézni valónk! – vigyorgott Hazza, majd kinyitotta a kisbusz ajtaját és Louval együtt eltűntek."----:P:P Huh, azért azt is elolvasnám mit intéznek el, ilyen sürgősen!!:P:P

    "Ugye te nem akarsz lekoptatni? – nézett rám, kiskutya szemekkel. Eszem ágában sem volt, de valahogy mégis úgy éreztem nem kellene most vele mennem."----huh hallod dübörög a szívem harmadik olvasásra is!! imádom, ahogy leírod Niall érzéseit, totál életszerű!!!

    "– Addig el ne szökj nekem, mert még nem végeztem veled – kacsintott, huncut vigyorral az arcán. Felnevettem, és elterültem az ágyon. Behunytam a szeme, és folyton mosolyogtam. Úgy éreztem, a fellegekben járok. "----Jajj<3<3 Komolyan csak ilyeneket tudok hozzáfűzni mert annyira vigyorgok mint egy idióta!!!!:)))

    VálaszTörlés
  6. " A szobára csend telepedett. Valami megváltozott, ezt mindketten éreztük. A levegő felforrósodott körülöttünk, és tekintetünk egybe fonódott. Megnyalta alsó ajkát, én pedig felsóhajtottam a látványra. Azok a telet, érzéki ajkak. Beletúrt a hajába. Az a fekete, dús haj. Azok az erős, férfias kezek, amik annyi mindent tehetnének velem. Hirtelen állt fel, én pedig remegő testtel figyeltem, ahogy felém lépdel. Megállt előttem, kezeit testem két oldalára tette az ágyra és közel hajolt arcomhoz. Közelsége meleg hullámként futott végig a testemen.
    - Meg akarlak csókolni – suttogta kéjes hangon."----Kihagyott egy ütemet a szívem....és akkor mit mondjon szegény Niall?? Zaynnek sneki nem tud ellenállni bakker!!!!

    Hallod aza poén, hogy kiemelhetném az egészet, mert imádtam ezt a szexjelenetet. Benne volt ez a tipikus "Young Wild and Free" érzés....egyszerűen imádom!!!

    Kiemelnék pár mondatot amik nagyon tetszettek:

    "Alig tartott pár másodpercig mégis egy lavinát indított el bennem. "
    "Ujjaimmal fekete, felfelé meredező hajába túrtam, míg a másikkal az ágyon támaszkodtam. Mámorító érzés volt Zaynt csókolni. Ilyet még sose éreztem. Ennyire intenzíven egy csók sem hatott rám, mint az övé. "
    "Felnyögött és előre lökte a csípőjét, ezzel belőlem is egy hangosabb nyögést kiváltva. Remegés futott végig a testemen, ahogy folytatta a mozgást fölöttem."
    "Nyelve hegyével végigszántott a hasamon, a köldökömön egészen a nadrágom szegélyéig, ahol is fogai közé csípte érzékeny bőrömet. – Ah! – tört fel belőlem egy hangosabb nyögés, ahogy egyre közeledett a gyenge pontom felé. Feltérdelt a lábaim között, és lassan, érzékien kigombolta az ingének a gombjait, mindvégig a szemembe nézve."


    Jó nem ez nem megy....az egész tökéletes volt!!!Annyira nagyon így képzeltem, mikor beszéltünk róla!! Komolyan megírtad azt, ami a fejemben volt!:)) Telepátia;))

    "- Tudom, hogy hatalmas és gyönyörű a farkam, de azért rám is figyelhetnél… "---Na kapd be Dreamy!! Vizuális alkat vagyok:P:P

    "- Annyira szűk vagy és forró – suttogta a fülembe, mire megremegtem – Istenem, Niall – nyöszörgött. – annyira jó érzés – mozgása kezdett felgyorsulni, én pedig hangosakat nyögtem, ahogy a fájdalom lassan átváltott élvezetbe. Kéjes nyögés szaladt ki a számom, amit Zayn is észrevehetett, mert gyorsabb tempóra kapcsolt, és erőteljesen lökte magát belém."---harmadjára is kicsinál.....meghaloook.

    "- Oh! Istenem! – nyögtem szájába, ahogy megéreztem merev férfiasságát enyémhez nyomódni.
    - Hm, úgy érzem nem volt elég amit kaptál, Niall! – mozgott felettem, nyakamba suttogva. Elemelkedett tőlem, és elszívta a cigit, amit az éjjeli szekrényen lévő hamutartóba dobott, egy percre se állva le a mozgásban. "-----Komolyan mondom ilyen nincs.....Zayn....jajj...Ziall...jajj!! Remélem érted, a szándékaimat ezekből a félszavakból is!


    VálaszTörlés
  7. Na jó úgy érzem, nem fogom az összes mondatot kiemelni,c sinálnék egy összegzést:

    Tökéletes. Imádom, hogy szexi volt, édes, olyan tipikus "első alkalom". Zayn szexi és huncut, Niall kis félénk, de nyitott. Tökéletes karakterek, akik annyira passzolnak egymáshoz<3
    Tetszett a fiúk reakciója, igazi barátként viselkedtek!! Voltak benne vicces és szép részek is, amiktől annyira teljes lett az egész!:)
    A Perrie-témát is jó volt, hogy belevitted, bár kiváncsi lettem volna a csajszi reakciójára.:)
    Mint mondtam, rohadtul olvasnám még tovább, mint az összes többi One-Shotod:P
    Imádlak csajszi és alig várom a projektünket!!*_*
    Köszönöm , hogy vagy és írsz!!
    Millió fojtogató ölelés neked!!!!!!

    VálaszTörlés
  8. Hihetetlenül fantasztikus lett!! Tökéletes minden sora. Harmadszorra olvasom el, de még mindig ámulok. A kedvenc írómtól az egyik kedvenc párosom, komolyan mondom ez teszett a legjobban mióta elkeztem történeteket olvasni, pedig hidd el jópáron túl vagyok már. Nagyon tehetséges vagy, soha ne hagyd abba!! :)

    VálaszTörlés
  9. Hát én imádom Ziallt...erre már rég rájöttem, még a LandP első, Ziallos részénél. Valamiért nekem ők is tökéletes párosnak számítanak, és boldog lennék, ha tényleg együtt lennének. És ez a sztori pont azt mesélte el, ami nekünk, perverzeknek a megtestesült álom:)) Nagyon cukik voltak. Niall, a mindig tüneményes, és csakis passzív, és Zayn, a örök favorit, akinek mindent elbír a karaktere, és minden sztoriban ő a sármőr. Imádtam, imádom őket. Larry is aranyos volt, hogy melléjük álltak.

    Gratulálok ehhez (is) és köszönöm<3

    VálaszTörlés
  10. Ziall ♥Ez a kedvenc Ziall történet amit eddig olvastam, és érzem hogy nem is lesz egy jó darabig másik :D Az utolsó mondat nagyon édi volt!! ^-^ Kár hogy nincs folytatása, de jól befejezted, egy kerek story jött ki belőle. :) A JAG folytatását alig várom, imádom ahogy írsz :))
    Nina

    VálaszTörlés
  11. Kikeszültem Ziall awh ez annyira csodás lett.Igen vegyetek csak példát Larryről ...Zayn jezus belehaltam a cigi a füst Niall szájaba ahhhh na jo vegem nem tudok mit mondani CSODA❤💙imádom

    VálaszTörlés
  12. Nem bírom! Ez olyan jó hogy fel kell állnom és járkálnom mosolyogva, majd rohanok visszaülni hogy tovább olvashassam. Még több ilyet *-* Ziall ♥ Larry ♥

    VálaszTörlés