2015. április 13., hétfő

Just a game? (16.rész)

Sziasztok!

Megjöttem! :) 
Sajnálom, hogy ennyit kellett várnotok a részre, de egyszerűen nem ment... :(  Szörnyen érzem magam emiatt, és remélem meg tudtok bocsátani nekem! 
Igyekszem visszarázódni a történetbe, hogy minél hamarabb hozhassam a kövit! :)
Imádlak benneteket! Mindent köszönök! <3 Ti vagytok a legjobbak! <3
Mindenkinek egy hatalmas ölelést küldök! 
Jó olvasást!

Dreamy Girl


Louis

Lassan, párat pislogva nyitottam ki a szemem, de azonnal be is hunytam, mert az erős fény majd kiégette a retinámat. Ismerős, orrfacsaró szag csapta meg az orromat. Fertőtlenítő, és valami más, amit csak egy helyen érez az ember. Kórházban vagyok! - tudatosult bennem. Remek. Újra kinyitottam a szemem. Jó párat pislogtam, mire sikerült nyitva tartanom őket. Homályosan, de láttam a barátságtalan, fehér falakat, és a kórházi műszereket. Körülnéztem, de ahogy megmozdultam, fájdalom nyilallt minden porcikámba. Felnyögtem. Az orromból cső lógott ki, a mellkasomat, és a lábamat szorította valami. Próbáltam felidézni, hogy mi történt, de csak arra emlékszem, hogy dühös voltam, és valaki a nevem kiáltotta. Nyöszörgést hallottam a szoba egyik sarkából, és azonnal odafordítottam a fejem. Elmosolyodtam, ahogy megláttam Zaynt, aki a fotelben aludt, fejét a karfára hajtva. Nem akartam felébreszteni, ezért kerestem valami nővérhívót, de sehol sem láttam. Meg nem is igazán tudtam megmozdulni sem, mert minden egyes mozdulatra fájdalom járta át a testem. Még a légzés is fájdalmakkal járt. Lehúztam a takarót, hogy végre megnézzem, mi a franc történt velem. Megdöbbentem, mikor megláttam, hogy a bal lábam be van gipszelve, és a mellkasomat valami kötés fogja össze. Szuper, eltört a lábam, és nyilván a bordám is. Visszahúztam a takarót, majd megpróbáltam kinyúlni oldalra, hogy elérjem a vizet, de nem ment. Nem volt szívem felébreszteni a haverom, de muszáj volt, mert teljesen kiszáradt a szám. 
- Z... - próbáltam megszólalni, de a hangom elcsuklott. Megköszörültem a torkom. Párszor nekiindultam, mire nagy nehezen kinyögtem: - Zayn... - Odakaptam a bordámhoz, mert még a beszéd is nehéz volt. Nem reagált, csak tovább hortyogott. - Seggfej! - mondtam hangosabban, majd felszisszentem.
- Louis?! - pattantak ki a szemei, és felugrott. - Istenem, Louis! - szaladt hozzám. - Úgy megijesztettél, azt hittem már sosem látlak többé... - hajtotta le szomorúan a fejét, aztán vett egy mély levegőt, és folytatta tovább: - Hogy gondoltad, hogy kiugrasz egy autó elé? Normális vagy?! Nem tanítottak meg arra, hogy mielőtt lelépsz a kibaszott járdáról, körül kell nézni?! - ordította le a fejem, de tudtam, hogy csak azért, mert aggódott értem. - Basszus, ne csinálj több ilyet, nem tudnám elviselni, ha elveszítenélek… - ült le mellém az ágyra.
- Nincs olyan mázlid - mosolyodtam el, mire óvatosan megölelt. Még így is fájdalmas volt, de tartottam magam. - Szomjas vagyok - mondtam. Zayn elhajolt, és a kezembe adta a poharat. - Mi történt? - kérdeztem, majd kortyolgatni kezdtem a vizet, ami felüdülés volt kiszáradt torkomnak.
- Elütött egy autó, elég nagyot estél! Eltört a lábad... Két bordád… És négy napig kómában voltál a fejedet ért ütés miatt - közölte velem. - Nem emlékszel semmire? - kérdezte aggódva. Pár dolog beugrott, hallottam a fékcsikorgást, és éreztem az ütés, ami elég fájdalmas volt.
- Azért remélem, hogy hülyébb nem lettél! - nevetett fel, és az ép vállamba bokszolt. Felröhögtem, és felszisszentem a fájdalomra.
- Faszfej! - vigyorogtam meglökve a vállát. - Ne reménykedj, még mindig okosabb vagyok nálad, szóval nem jött össze! - mondtam, mire felmutatta a középső ujját. - Azt ugye tudod, hogy neked kell majd ápolnod! Megmosdatni, segíteni fogni a farkam, mikor pisilek! Kaját hozni! Te leszel a szolgám! Készülj fel! - kacsintottam rá.
- Álmodozz csak! - röhögött. - És miért kellene fognom a pöcsöd? A karod nem tört el! - értetlenkedett. Jót nevettem, ahogyan ő is, de az enyém krákogásba torkolt, majd köhögésbe, és fájdalmasan kaptam a bordámhoz. - Rohadtul fáj, mi? - kérdezte, én pedig csak bólintottam. - Mid fáj még? - érdeklődött.
- Mindenem... - nyöszörögtem, és hirtelen elkezdtem szédülni is. - De a legjobban a fejem, és szédülök is… - mondtam erőtlenül.
- Hívom az orvost! - állt fel Zayn, majd elindult az ajtó felé.
- Várj! - szólaltam meg, mire felém fordult. Nyeltem egyet, majd kinyögtem: - Harry? - kérdeztem elhaló hangon. 
- Mi van vele? - kérdezett vissza, és éreztem, hogy valami nincs rendben. 
- Volt itt? 
- Nem láttam! - vágta rá azonnal, de nem nézett a szemembe. 
- Nézz rám, és úgy mondd! - förmedtem rá, mire rám emelte a tekintetét. 
- Egész végig itt voltam veled! Nem láttam őt, csak akkor mikor behoztak, azóta semmi hír róla… - mondta. - De különben is, mi a faszomat érdekel?! - folytatta dühös hangon. - Egy kis pöcs! - morogta, majd kinyitotta az ajtót, és becsapta maga mögött. Értetlenül néztem magam elé. Mi a fene ütött Zaynbe? Megráztam a fejem, és kortyoltam a vízből. Volt egy olyan érzésem, hogy Zayn nem mond igazat. Ismerem már, és tudom, hogy mikor hazudik. De miért tenné?! Miért nem akarja, hogy megtudjam, hogy itt volt Harry?! És miért volt ilyen dühös, mikor szóba hoztam?! Semmit sem értettem… Az ajtó kinyílt, és egy fiatal, hosszú fekete hajú, nagymellű, elég csinos arcú csaj lépett be rajta, Zaynnel a sarkában, aki idiótán vigyorgott, és láttam, hogy a lány seggét stíröli, majd mutogatja, hogy szívesen megmarkolná. Elvigyorodtam, mire a nővér hátrafordult, Zayn pedig hirtelen egyenesedett ki, és szívdöglesztő mosolyát villantotta a nő felé. Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek fel. 
- Örülünk, hogy felébredt! - lépett közelebb hozzám a nővér. - Hogy van? - kérdezte vékonyka hangján. 
- Minden porcikám fáj... Legjobban a fejem, és szédülök is - válaszoltam, Zayn pedig még mindig a csaj seggét bámulta, majd áttért a mellére. Szinte folyt a nyála. A nővér elkezdte mondani a magáét, én meg egy kukkot sem értettem az egészből.
- Nem lehetne érthetően elmondani? - szakítottam félbe kicsit durva hangon. Utáltam ezeket az idióta kórházi szakszavakat. Láttam a csajszin, hogy megilletődött, és az arca is lángolt.
- De… persze… - dadogott, Zayn meg jót kuncogott rajta. - Megröntgeneztük, és minden rendben van. Nem találtunk elváltozást. Két bordája, és a lába eltört, a fejfájás pedig a fejét ért erős ütéstől van. Pár napon belül el fog múlni. A legfontosabb, hogy pihennie kell. - magyarázta.
- És mikor mehetek haza? - kérdeztem, mert ez volt az egyetlen dolog, ami most érdekelt. 
- Az orvos megvizsgálja, és talán holnap, vagy holnapután kiengedik, de vissza kell járnia ellenőrzésre. - jelentette ki, majd közelebb lépett hozzám. - Elvégzek pár apróságot, és utána hagyom pihenni. Az orvos majd később jön - mondta, és először megnézte a szemem, egy kis zseblámpa szerű műszerrel, majd az ujját kellett követnem a szememmel, aztán pedig megmérte a vérnyomásom. - Emlékszik valamire a történtekből? - kérdezte, mikor befejezte a vizsgálatokat. 
- Nem sokra, csak arra, hogy dühös voltam, valaki kiabált, és aztán fékcsikorgás, majd sötétség! Ennyi! Ez normális? - kérdeztem. 
- Nyugodjon meg, ez természetes ilyen nagy trauma után! Az emlékek lassan, de vissza fognak térni! - nyugtatgatott. Reméltem is, mert muszáj emlékeznem a dolgokra. Tudnom kell, hogy mi történt. - Minden rendben van! De ha bármi gond lenne, csak szóljon! - pakolta össze a műszereit. - Amint megjött az orvos, beküldöm önhöz - mosolygott rám, majd Zaynre nézett, aki alig tudta levenni a szemét a csaj melleiről. - Legyen szíves kifáradni, a betegnek pihenésre van szüksége! 
- Nem! - szólaltam meg, mire mindketten megdöbbenten néztek rám. - Van egy kis megbeszélni valónk a haverommal! - mondtam erélyesen. 
- Rendben, de amint megbeszélték, kérem, hagyja a beteget pihenni! - nézett vissza Zaynre, aki kedvesen mosolygott a lányra. 
- Hát hogyne, drága! - nyájaskodott a haverom, aztán mikor kiment a nővérke, vigyorogva lépett hozzám. - Hu, bazdmeg! Te mázlista faszfej! - ült le az ágyra, kicsit se figyelve arra, hogy ráült a kezemre. Morogtam egyet, mire csak megforgatta a szemét. - Azt a büdös! De kúrnám! Láttad mekkora csöcse van?? Meg a segge?! - nyalta meg a száját, és láttam, hogy teljesen be van gerjedve.
- Ha nem tűnt volna fel, meleg vagyok! Valahogy nem izgatnak a hatalmas dudák! - morogtam.
- Jajj, ne mondd már, hogy nem vetted észre, milyen dögös kis macával van dolgod?! Még egy meleg pasi is csorgatná utána a nyálát! - kacsintott, én meg elhúztam a számat. 
- Ne legyél már ilyen durci! - nevetett fel, miközben az arcom cirógatta. Rávágtam a kezére. - Áú! Rohadj meg! - morgolódott.
- Te rohadj meg! Mi a faszom volt az az előbb?? - kérdeztem kicsit se kedves hangon. 
- Mi? - tette az idiótát, én pedig morcosan néztem rá. - Jól van, azért meg ne ölj! 
- Várom a magyarázatod! - fontam karba a kezem, de rájöttem, hogy nem jó ötlet, mert szörnyen fájt, ezért visszaengedtem őket az ölembe.
- Csak felbasztam az agyam, ennyi... - zárta le röviden. 
- Ennyi? Komolyan? Hülyének nézel? - akadtam ki. - Miért hazudsz? Harry itt volt, igaz? Miért nem mondod el, hogy mi a fene folyik itt? És miért mondtad rá, hogy pöcs? - zúdítottam rá a kérdéseimet. Fújt egy nagyot, majd felkelt az ágyról, és idegesen a hajába túrt, aztán rám nézett. 
- Miatta van ez az egész! - morogta, én pedig nem tudtam, hogy miről beszél. Harry ott se volt, vagyis nem emlékszem rá. Megráztam a fejem, és próbáltam összpontosítani, felidézni a történteket. Pár kép beugrott. Láttam Harryt, az apját és anyámat. Összeszorítottam a szemem, a fájdalomtól, ami a fejembe nyilallt. - Jól vagy? - kérdezte Zayn aggódó hangon. - Hívjam vissza a nővért? 
- Nem! - vágtam rá. - Nem kell, már jobb! - mondtam, majd elkaptam a haverom karját. - Mi történt? Mi az, hogy Harry miatt van az egész? - faggattam. - Halljam Zayn! - förmedtem rá. Kihúzta karját a szorításomból, majd idegesen dobolt a lábával, és fel-alá járkált a szobában.
- Felhívott! Közölte velem, hogy elütött egy autó, és hogy az egész az ő hibája! - mondta feldúltan. - El se tudod hinni, mit éreztem akkor! Amikor megláttalak a hordágyon… - csuklott el a hangja, majd vett pár mély levegőt, és folytatta. - Odamentem Harryhez, pofán basztam, és addig vertem, míg az a mocskos apja le nem rángatott róla! - amint meghallottam, a szívem fájdalmasan szorult össze. Láttam magam előtt Harryt, az összevert arcát.
- Hogy mit műveltél? - kérdeztem, mert nem akartam hinni a fülemnek. Éreztem, hogy elönt a düh. Forrt a vérem, a kezem ökölbe szorult. Összeszorítottam a fogaimat, és fújtattam. - Rohadt nagy mákod van, hogy nem tudok felkelni!! - préseltem ki a fogaim között. - Kibaszottul nagy mákod! Mi a faszom ütött beléd?? Azt mondtad, hogy segítesz! Erre majdnem halálra verted Harryt? Mi a bajod? 
- Te nem érted!! Nem fogod fel? Miatta ütöttek el! Meg is hallhattál volna!! És még mindig ezt a stréber kis senkiházit véded?? A legjobb haverodat meg le se szarod? - kiabált dühösen. - Ő mondta! Tisztán emlékszem rá! Azt mondta, hogy “az egész az én hibám”! De ne higgy nekem, ugyan miért tennéd, nem én vagyok évek óta a legjobb haverod!! Védd azt a kis nyálgépet, a kis szerelmedet! - nézett rám csalódottan, majd megfordult, és kiment, újra becsapva maga mögött az ajtót. Az egész kórterem beleremegett. Nagyot sóhajtottam, és visszadőltem a párnámra. A fejem lüktetett a benne kavargó gondolatoktól. Muszáj emlékeznem! Muszáj!

27 megjegyzés:

  1. Uristen! Ezazzz! Imadoooom! Ez a tortenet tokeletes fhu nem tudom mit irjak. Remelem eleg annyi hogy a kedvenc ilyen "rovid" sztorim lett. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, annyira boldog vagyok, hogy imádod! :3

      Törlés
  2. Ehh,megérdemelte! Miért nem áll a sarkára a kis nyomoronc? Miatta majdnem meghalt Louis! Zayn-nek igaza van,sajnálom Boo,neki kell igazat adnom... Ha szerelmes vagy belé valld be,ne pedig rángasd... De ez Harry hibája is,mert fél a szüleitől... Na azt jól el magyaráztam! Ah,hagyjuk!
    Nagyon jó rész volt,várom a kövit! :)
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom, hogy ennyire beleéled magad a történetbe! :D Nem olyan egyszerűek ezek a dolgok ;)
      Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy tetszett! :)

      Törlés
  3. Imádomm! És az sem számít, hogy ritkán vannak részek, mert kibaszottul megér egy minden rész minden rohadt perc várakozást. *-*
    Imádom a blogot, ahogy téged és Silvert is. <3 Nagyon tehetségesek vagytok. Csak így tovább csajok. ;) :* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon jól esik, hogy ezt mondod! :3 Tényleg igyekszem, de most el vagyok nagyon havazva... :(
      Én is imádlak <3 Köszönöm Silver nevében is ;)

      Törlés
  4. Jézusom!!! Miközben olvastam 3szor sikitottam el magam halkan ezt képtelenség csendben olvasni! Ez nagyoon durvaa �� és nagyooon elképesztő! Imádlak! Kedvencem! Ez tőkéletes es tele van izgalommal, brutális nem tudok ép mondatot összehozni. Tyűha! Köszönöm neked ezt az elményt <3 igy tovabb baba :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elsikoltottad magad??? 3X-is?? :3 VÁÁÁÁÁÁÁÁ! Most én is ;) Jajj, ennek most nagyon örülök!! Imádlak :3 <3 Én köszönöm, hogy itt vagy :3

      Törlés
  5. Úristen végreeee már annyira vártam!! :D
    Húbazdmeg miapicsa?! Mi az isten történt? Igen Louis, szerintem is muszály emlékezned!! De most megsajnáltam szegény Zaynt is. :c Bár azért nem kellett volna megvernie Harryt, hát most na!
    Oké, nem nagyon tudom összeszedni a gondolataim, most olyan nagyon happy vagyok, hogy whaa :D xD Ez az egyik kedvenc one shot-om! :3 <3 Olyan kis cuki Harry, Louis meg a nagymenő buzika, és annyira izgalmas és olyan aranyos!! :33
    Nagyon jó rész volt, siess a kövivel pls! <3
    U.i.: majd ugye a Lost-ot is hozod?:o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is boldog vagyok, ahogy elolvastam a komidat! :3 Köszönöm, imádlak <3
      Igyekszem sietni, csak most elvagyok havazva... :(
      Ui: Még nem tudom, de ha ezt befejezem, akkor lehet újra nekiállok :)

      Törlés
  6. az erzes amikor rajossz hogy a datum eheti es ez semmi mast nem jelent csak hogy Dreamy visszatert megfizethetetlen!!!!♥♥♥♥♥♥ sztem 1 percig csak azt bamultam hogy 2015 aprilis 13...aztan felfogtam hogy uj resz van es jott egy kisebb fangirl roham:DDD minden amit most gondolok es erzek az ez a ketszo: MEGERTE VARNI..mert ez egy rohadt jo resz lett, igen az elozo resz vege az nagyon gonosz volt toled viszont megerte ennyit varni ra...imadom Zayn es Lou baratsagat hihetetlen aranyosak megha masnak nemis ez jon le abbol h allandoan csak beszologatnak egymasnak oltjak egymast es orditanak a masikkal nekem megis ez iszonyat cuki mert tudom h ok ilyenek...imadom h a L&P-ben ugye Harry+Zayn bromance itt viszont Lou+Zayn van...ket kulon vilag az meg vegkepp h itt nem Harry a pasifalo hanem Lou es Harry az aki meg a kis felenk artatlan nebantsvirag..tokeletes ellentetek vmiert kifejezetten imadom h igy van...szoval orulok h visszatertel de kerlek sose felejtsd el amit mondtam: hihetetlenul tehetseges vagy de ha nem jon az ihlet akkor nem jon..nem kell beparazni mi itt leszunk, en ugy gondolom mindenki van olyan huseges h megfog varni..szoval hajra csajszi mi itt leszunk latod, mostis ittvagyunk frissen ude fiatalosan ennyi ido utan is..meg mindig imadom ahogy irsz ahnyira magaval ragad es egy teljesen mas univerzumba repit ahol csak en es a story van..fantasztikus vagy komolyan mondom....ezzel a resszel rohadt kivancsiva tettel h miis tortent pontosan.. nagyon szeretlek.♥♥♥
    puszillak: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én annyira imádlak te csajszi A kommentjeid mindig feldobják a napjaim, köszönöm, hogy itt vagy, és mindig írsz nekem! <3
      Igen, Zayn, és Louis kapcsolata tökéletes, és imádom is írni :D Az LP teljesen más, ami tök jó, mert szerettem volna valami újat alakot :)
      Köszönöm ezeket a csodás szavakat! <3
      Szeretlek <3 :*

      Törlés
  7. Sziiiia Úristen visszatértél új rész van mikor megláttam pár percig nem mertem hozzá kezdeni...Annyira boldog vagyok,hogy visszatértél, annyira hiányzott már ♥ De most végre itt van és folytatódik♥♥♥ Istenem annyira örülök ♥♥♥ Annyira izgultam, mondjuk most még jobban izgulok :D
    Szegény Lou Drága Lou szegénkém...Zouis annyira édesek, ami kozottuk van az igazi barátság és bár nem értem Zayn miért verte meg szegény Harryt jó értem Louis miatt, de nem Harry ütötte le na de mindegy!!! A nővér xddd :D :D sírtam Zaynnen elképzeltem ahogy folyik a nyála és kimeresztett szemekkel bámulja a csaj idomait :D :D xdddd És mindezt elmeséli Louisnak :D zseniális Emlékezni fogsz Louis ugy? Remélem!! éS MENNYIrE édes már Louis,hogy védi Harryt imádom ♥♥♥ :") ♥ Remélem amarosan minden kiderül mert kiváncsi vagyok Zayn csupán azért verte össze Harryt,mert azt mondta neki,hogy miatta volt és féltette Louis és aggódott Louisért vagy valami más miatt :) Szóval nagyon,nagyon izgulok és rettenetesen várom a kövi részt, de ármennyit is kell várni itt vagyok és itt leszek! ♥♥♥ Köszönjük ezt a csodás részt! Imádom ezt a történetet és téged is! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes vagy <3 annyira imádlak!! köszönöm, hogy itt vagy, és mindig komizol! :3 Zouist én is imádom, a barátságuk tökéletes! ;) Hááát igen, ez Zayn XD majd meglátjuk, hogy emlékezni fog e, nem árulhatom el :) Az is ki fog derülni, hogy miért is verte meg :)
      Imádlak <3

      Törlés
  8. Nkem meg muszáj tudnom a folytatást!! Ahhh.ez valami csodás volt,jujj ugy várom a kövi reszt!!!!:)
    Viki T. Rajongód

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, annyira boldog vagyok, hogy tetszett! :3 Igyekszem, ahogy csak tudok! :)

      Törlés
  9. Szia! Én két napja kezdtem olvasni ezt a blogot, és már az összes történettel végeztem. :D Egyszerűen IMÁDOM!!! Baromi jókat írtok, mert ha jól tudom a végére már ketten letettek. :D És ha jól tudom te írod a Love and Pain larry-s blogot, ott is áradozok ám. :D
    Amikor megláttam a két Ziall történetet, hát ahww!! *w* Őket szeretem a legjobban, meg persze a többi párost is! <3 Alig várom a Just game kövi részét... Annyira durva, hogy ebben a Louis a rosszfiú, Harry pedig a kis stréber, annyira bírom a szemüveges, félénk énjét...és mégis az ágyban kis vadállat! *o* *~* Jujj, nagyon kiváncsi vagyok, hogy elment-e, és hogy volt-e bent a kórházban, és hogy mi lesz utána velük, meg minden! *o* Most itt halálra izgulom magam! gyhogy amint tudod hozda kövit!
    A Pán Péterest ugyanúgy imádom, annak is hamar folytatást, mert arra is irtó kiváncsi vagyok! *w* *o* *~*
    Puszi: Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, annyira örülök, hogy rátaláltál erre a blogomra is, és annak még jobban, hogy imádod! :3 <3
      Igen, mostanában rákattantam a Ziall témára, és lesz bőven belőle, ahogy ismerem magam ;)
      Nagyon furcsa írni is, de ezt imádom benne a legjobba, hogy más, mint amit eddig írtam! Minden ki fog derülni ;)
      Puszi :3

      Törlés
  10. Egyszer már leírtam de kilépett:DD szoval újra.
    Sose hitem volna mikor elkezdted hogy ez ilyen lesz. Amikor a L&P blogod állt első helyen nálamnem gondoltam hogy lesz másik ami jobb.
    DE VAN. EZ AZ !
    AZ ELSŐ RÉSZTŐL KEZDVE MEGFOGOTT BENNE VALAMI.
    talán az, hogy teljesen azt írod le, amit olvasni akarok. Még nem találzam ezen kívül ilyen történetet.
    Én két dolgot utálok a blogokban, ami kiábrándít belőlük.
    - nem természetes ahogyan gondolkoznak. Hiszen ők emberek nem irodalmi alakok, ezért sem úgy van hogy előre megfogalmazott válaszokat adnak. Az ember káromkodik, és ők azok!:)
    - a szerelem. Kis mérték elmegy de ha 20 soron keresztül van elemezve az, hogy mennyire nyáladzik érte furcsa..
    De itt pont ez a lényeg. Hirtelen történik, nincs konkrèt tervezés. Káromkodnak sokat és nem érdekli őket a szabály.
    Ilyet kerestem.
    Köszönöm c:
    <3
    Remélem ezzel kicsit segítek az ötlethiányodon:/ Bármikor térsz vissza várni fogom, és ha nem is írok gyakran, mindig eszembe jutnak a blogjaid törtènetei. (néha meg is ihhletnek és tovább gondolom a dolgokat;)))
    Ölelés <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de édes vagy :3 Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy ennyire tetszik! :3
      Váóó! Ennek most hihetetlenül örülök, el se tudom mondani mennyire! <3
      Köszönöm, és igyekszem visszatérni, csakis miattatok!
      Puszi :3

      Törlés
  11. Szia ! Mikor lesz új rész ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello!
      Igyekszem írni, még nem tudom mikor tudom hozni.

      Törlés
  12. Mikor jön új? Most találtam és rohaadtul tetszik! Eszméletlen jó az elgondolás, hogy Hazz megkapta ezt a "Marcel-es" stréber szerepet, Lou pedig tök bad ass! Imádom és siess, mert van hozzá tehetséged! ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Még nem tudom, igyekszem írni. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy van egy újabb olvasóm, és annak is, hogy tetszik is! :3

      Törlés
  13. DREAMY HOOOOL VAAAGY? jagot akarooook!!!:( mooost:( sieeess:( gyeruuunk:( annyira imadom ezt a tortenetet, csak mire uj resz jon, haromszor ujra kell olvasnom hogy ne felejtsem el, mirol volt szo... aprilis ota nem volt uj resz. Most meg mar junius van... :( nagyon varom mar, siess:)♥
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Höri!
      Annyira sajnálom, itt vagyok, meg vagyok, csak egyszerűen azt sem tudom hol áll a fejem, de igyekszem összeszedni magam! Bocsánat :(
      Puszi <3

      Törlés
  14. ANNYIRA DE ANNYIRA imádom!!!!
    Ha fel tesz el egy részt,rögtön végig izgulom és tök szomorú vagyok ha vége....:(
    Napokig tudnám olvasni az írásaid.A L&P-el nagyon nagy az elmaradásom,de ígérem bepótolom!Puszi!
    ~Csenge

    VálaszTörlés