2015. október 23., péntek

Just a game? (21.rész)


Hali! 

Megérkeztem a várva várt résszel, és izgulok, hogy mit szóltok hozzá!  Remélem, hogy tetszeni fog, mert én szerettem írni! :3 Bocsánat az esetleges hibák miatt, de sietnem kellett, és időm se volt sok, ezért nem igazán tudtam átnézni, de szerettem volna kirakni nektek! <3 Remélem azért így is élvezhető! :p
És újra bocsánat a vége miatt, de muszáj volt itt abbahagynom... :(
Köszönöm a komikat, nagyon sokat jelentenek nekem! És köszönöm a feliratkozókat is, már 153-an vagyunk! *-* <3  Imádlak benneteket! <3
Jó olvasását, és szép hosszú hévégét nektek! ;)
Pusszantás

Ui: Mivel a blogger nem engedi kitenni, ezért itt szeretném megköszönni Copeland Rain-nek a csodálatos fejlécet, amibe első látásra beleszerettem! Nagyon szeretlek csajszi! <3

Dreamy Girl 




Louis

Fölé hajoltam, megcsókoltam, miközben próbáltam lerángatni magamról a farmeromat, amit a lábaimmal rugdostam tovább lefelé, és mikor végre sikerült megszabadulnom tőle, elkezdtem fölötte mozogni, összedörzsölve ágyékunkat, egymás szájába nyögve. Jóleső bizsergés futott végig a gerincem vonalán, ahogy egyre erősebben, és gyorsabban löktem előre a csípőmet.
- Louuu! - nyögte hátrahajtott fejjel, mire lecsaptam a torkára, majd a nyakára, amit szívtam, nyaltam folytonos nyögéseket kiváltva belőle. - Kéérlek... - könyörgött. - Érezni akarlak! - sóhajtotta, én pedig elhajoltam nyakáról, és egy gyors csókot nyomtam a szájára.
- Óvszer? - kérdeztem, mire az ágy melletti szekrényre mutatott. Sietve lerántottam magamról a bokszeremet is, aztán elhajoltam, hogy kinyissam a felső fiókot, amiben nem találtam semmit, ezért a másodikat is kihúztam. Kivettem az ezüst kis csomagot, aminek az egyik csúcsát fogaim közé csípve letéptem. Kicsomagoltam, felpörgettem magamra, majd bő nyálat köptem a tenyerembe, elkenve a farkamon, aztán az ujjaimmal a bejáratához is kentem egy kicsit, amire sóhajjal, és még jobban szétterpesztett lábakkal válaszolt. Nagyot nyeltem a látványra, ahogy teljesen kitárulkozott előttem. Annyira izgató volt, hogy már ettől el tudtam volna menni. Még mielőtt a szájára tapadtam volna, elidőztem egy kicsit meztelen testén, végigmérve minden egyes porcikáját. 
- Gyönyörű vagy! - leheltem a szájába, miközben az egyik kezemmel bepozicionáltam magam, és egy lökéssel már benne is voltam. Egyszerre nyögtünk fel. Én az élvezettől, Harry pedig a fájdalomtól.
- Ahh! Louis! - nyögte fájdalmasan, összeszorított szemekkel a bicepszembe markolva. 
- Shh... - csitítottam. - Nyugi, lazulj el, édes! - suttogtam nyugtatólag, elsimítva arcába lógó tincseit. Vártam, figyelve arca minden rezdülését. Erőteljesen zihált, arcán még mindig a fájdalom tükröződött, és ujjai szorításai sem enyhültek felkaromon. Kicsit megmozdultam, mire felszisszent, bőrömbe mélyesztve körmeit. Azonnal leálltam. - Jól vagy? - kérdeztem aggódva. Kellett neki pár másodperc, hogy összeszedje magát, és válaszoljon:
- J-jól... - nyitotta ki a szemeit, amikkel egyenesen az enyéimbe nézett. - M-mozogj! - lihegte, a másik kezével is körbefonva a karomat. 
- Biztos?
- Igen! - válaszolta egy aprót bólintva is hozzá. - Csak lassan! - mosolyodott el, mire én is, és újra ajkát vettem birtokba. Gyengéden csókoltam, játszadozva nyelvével, miközben kicsit beljebb nyomtam magamat. Szája elnyílt, egy elfojtott nyögést hallatva, fejét pedig hátra vetette. Lassan mozogtam, minden egyes lökésemre fájdalmas nyöszörgést kapva válaszul, de nem álltam le, hanem felvettem egy lassú, egyenletes ritmust a csípőmmel. Lábait derekam köré fonta, és láttam rajta, hogy kezd ellazulni. Az ujjai görcsös szorításai is alább hagytak, ami felbátorított. Gyorsítottan a tempón, amire a torkából folytonos, és egyre élvezetesebb nyögések törtek fel. Erősebben, mélyre hatolva löktem előre csípőmet.
- Ez az, Louis! Így! - szinte sikoltotta a hátamba vájva körmeit, amire hatalmas nyögéssel, és egy, az eddigieknél is erőteljesebb lökéssel válaszoltam. - Istenem! Annyira jó! - szűkölte, majd kezei fenekembe markoltak.
- Olyan forró vagy! - ziháltam. - Megőrjítesz! - nyöszörögtem szájára, nem hagyva abba a mozgást, egyre mélyebbre merülve benne. A bőröm lángolt, és minden porcikám bizsergett az élvezettől, ami elöntötte a testemet. Harry szűkölve, teljesen elvesztve az eszét vonaglott alattam, cifrábbnál cifrább hangokat kiadva. Az egész szobáz betöltötte élvezetünk és izzadt testünk összecsapódó izgató hangjai. Megnyaltam az ajkát, fogaim közé csíptem, és erősen meghúztam, aztán átdugtam a szájába a nyelvemet, durván letámadva az övét. Hevesen faltuk egymást, és a döféseim is egyre durvábbá váltak.
- Igeen!! Erősen! Kúrjál, Louis!! - nyögte parancsolóan, nekem pedig megrándult benne a farkam szavaitól. Felnyögtem. Imádom, mikor mocskosan beszél, és telhetetlen, egyszerűen kikészít vele.  - Gyerünk már!! - morogta türelmetlenül a hajamba markolva, durván hátrarántva a fejemet. Felmordultam a fájdalomra, és erősen elkaptam a csuklóját, amit feje fölé fogtam, majd a másikat is, összekulcsolva egyik kezemmel. 
- Te akartad! - ziháltam felhevülten, és olyan durván vágódtam bele, hogy az egész teste elmozdult.
-Bazdmeg! - kiáltott egy akkorát, hogy azonnal befogtam a száját. Kijjebb húzódtam, majd újra belé csapódtam, teljesen elmerülve benne. Újabb sikoltás, amit a tenyerem felfogott. Fejét hátradobta, szemei szinte felakadtak az élvezettől, ami egyre csak fokozódott benne. Nem hagytam abba, csak döftem, és döftem, olyan mélyre, amilyen mélyre csak tudtam. Feneke combomnak csapódott, Harry pedig eszét vesztve sikoltott tenyerembe. Elengedtem kezeit, amik azonnal a hajamba siklottak, le a hátamon egészen a fenekemig, amibe belemarkolt. Felnyögtem, és éreztem a gyönyör hullámát, ami végigszáguldott a testemben, ezért egy utolsót löktem még a csípőmmel, majd kihúzódtam belőle, elvéve a tenyeremet is a szájáról. Erőtejesen zihált, alig kapva levegőt. 
- L-Lou... - lihegte, és láttam rajta, hogy nem igazán érti, hogy miért is hagytam abba. - Kéérlek... - remegett a hangja, ahogyan az egész teste is. Megragadtam a derekát, és oldalára fordítottam, majd mögé fészkelődtem, teljesen hozzábújva forró. izzadt testéhez. Egyik kezemmel széthúztam a fenekét, és újra belé hatoltam. - Ó! Istenem! - nyögött fel, hátrahajtva a fejét, én pedig lecsaptam nyakára, sós bőrét nyalogatva, miközben ütemesen mozgattam a csípőmet, amit élvezettel teli hangokkal fogadott. Combja alá nyúltam, felemelve jobba lábát, és még mélyebbre toltam magam benne, szívva, harapva vékony bőrét a nyakán. Kezével hátranyúlt a derekamhoz, amibe belemarkolt, irányítva lökéseimet.
- Gyorsabban! - lihegte, én pedig tettem, amit kért. Egyik kezemmel feje alá nyúltam, átkarolva mellkasát, míg a másikkal a derekát fontam körbe, erősen döftem előre a csípőmmel. Felnyögött, majd felém fordította a fejét, száját az enyémnek nyomva, Egy ügyetlen csókot váltottunk, mire lenyúltam a farkához, amit a lökéseim ritmusára verni kezdtem. Nyüszített, és lenyúlt, hogy velem együtt kényeztesse magát. Kicsit magam felé fordítottam egész testtét, hogy láthassam, ahogyan ketten dolgozunk kemény szerszámán. Állánál fogva felém fordítottam a fejét, és újra ajkára tapadtam, torkáig ledugva a nyelvemet. Elvettem a kezemet, derekába markoltam, és figyeltem, ahogy egyre gyorsabban, és erősebben fejte magát. 
- M-mindjárt! - hörögte a számba, és éreztem, ahogy minden izma megfeszül a gyönyörtől. Lenéztem a férfiasságára, ami megremegett kezében.
- Gyerünk baby, élvezz nekem! - suttogtam, keményen döfve belé a farkamat. Derekáról mellkasára siklott a kezem, simogatva izmos, izzadságától csillogó, és ragadó bőrét. Pár lökés kellett csak, és szemeit lehunyva, megfeszült testtel, nevemet nyögve élvezett el, hasára lövellve fehér nedvét. Nekem sem kellett sok, a látványa, és a farkam köré feszülő izma, olyan kéjhullámot idézett elő bennem, végigsöpörve a gerincem vonalán az ágyékomig, hogy megremegtem, és nyakára hajolva, hatalmasat élveztem. Lihegve hintettem lágy csókokat a vállára, aztán mikor már kicsit összeszedtem magam, kihúzódtam belőle. Keze hajamba túrt, kellemesen masszírozva fejbőrömet, miközben felém fordult, száját az enyémhez érintve. Simogattam mellkasát, egyre lejjebb haladva egészen hasáig, ahol megkerestem a kezét, amit megfogtam, összefűzve ujjainkat. Lenézett az egybefonódó kezünkre, majd csillogó zöldjeivel kékségeimbe nézett. Arca teljesen kipirult, ajkai felduzzadtak, és pirosak voltak. Csak néztük egymást, elveszve egymás tekintetében a csendben, amit csak az egyre halkuló lihegésünk tört meg. Annyira gyönyörű, és tökéletes, én pedig nem tagadom, teljesen beleszerettem. Kinyitottam a számat, hogy ezt tudtára adjam, de nem jött ki semmilyen hang. Csak tátogtam, mint egy partra vetett hal. Valahogy nem ment.
- Szeretlek! - suttogta megsimogatva az arcomat. Vallomásától melegség járt át, és bizsergett a hasam. 
- Én... Én... - dadogtam, alig találva a hangomat. - Harry...
- Semmi baj, Louis! - mosolygott rám őszintén. - Csak mert én kimondtam, neked nem kell! - hajolt hozzám, csókot nyomva a számra. Ki akartam mondani, tudatni vele, de nem ment, valami visszatartott.
- Köszönöm! - nyögtem szájába, majd még közelebb húztam magamhoz, nyelvemet a szájába csúsztatva, gyengéden csókolva őt. Mikor hosszas szenvedélyes csók után elváltunk egymástól, elterültem a hátamon, Harry pedig a mellkasomra feküdt, szorosan az oldalamhoz bújva. Átkaroltam, lágyan simogatva karját. Pár percig csak feküdtünk, hallgatva a körén telepedő nyugodt csendet. Az agyam viszont kattogott. Egy fasznak éreztem magam, amiért nem voltam képes kimondani azt, amit érzek iránta. Nekem ő a mindenem, és nélküle már el sem tudnám képzelni az életemet. Tudom, hogy ha eljön az ideje, akkor ki fogom tudni mondani.
- Le kéne tussolnunk! - szakított ki a gondolataimból Harry mély hangja.
- Nem ártana, de a szüleid nem fognak felébredni rá? - túrtam bele hajába, puszit nyomva arcára.
- Ha ezek után nem törtek még ránk, akkor egy tussolás semmiség lesz! - nevetett fel, mire én is. Elhúzódott tőlem, magára rántva a bokszerét, majd lemászott az ágyról. - Gyere már! - sürgetett, felém dobva az alsómat, amit elkaptam és felrántottam magamra, majd csatlakoztam hozzá. Kizárta az ajtót, résnyire nyitotta kilesve rajta. - Tiszta a terep! - suttogta, aztán lábujjhegyen kisiettünk a fürdőbe, aminek szintén bezártuk az ajtaját. - Ez annyira izgis! - vigyorgott izgatottan. 
- Édes vagy! - mosolyogtam megragadva derekánál, így húzva magamhoz egy csókra. Ujjaimmal bokszerébe kapaszkodtam, lassan húzva lefelé ameddig csak bírtam, aztán odakapott, és lejjebb tolta, majd kibújt belőle. Én is lehámoztam az enyémet, majd megfogtam a csuklójánál fogva, és a tussolóba húztam magam után. Beálltunk, ő pedig megengedte a csapot, amiből jég hideg víz folyt. Felsikoltva ugrott hátra nekem esve, amitől a kabin falának nyomott. Felszisszentem a szintén hideg felülettől. Felnevetett, bocsánatkérően rám nézve. Gyorsan megindította a meleget is, és lelocsolta magát, majd engemet is, aztán elzárta. Levette a tusfürdőt a polcról, amit a kezembe nyomott, egy mosollyal az arcán, és megfordult, hátát mutatva felém. Elvigyorodtam tenyerembe nyomva egy kis adagot, amivel kényeztető mozdulatokkal mostam a hátát, egyetlen porcikáját sem kihagyva. Lefelé vándoroltam, követve testének izgató vonalát egészen a fenekéig, amit szintén megmostam, kicsit elidőzve rajta. Hallottam, hogy egyre hevesebben veszi a levegőt, amin elmosolyodtam, és közelebb léptem hozzá, puszit nyomva nyakára. Felsóhajtott, majd megfordult, hogy szemeimbe nézzen. 
- Így soha nem fogunk végezni! - nevetett fel, amitől gödröcskéi is megjelentek. Nem válaszoltam, csak mellkasát simogattam körkörös mozdulatokkal, mindvégig az elhomályosult zöld íriszekbe nézve. Mikor végeztem vele, és is megmosott, nekem pedig nagyon kellett koncentrálnom arra, hogy nehogy újra letámadjam. Ujjai gyengéd érintéseitől lángoltam, és a levegővételem is egyre szaporábba vált, főleg mikor az érzékeny részeimhez ért. Be kellett csuknom a szemem, erősen koncentrálva arra, hogy lenyugodjak, de ez nem bizonyult könnyű feladatnak.
- Ennyire kívánsz? - kuncogott fel, mire kinyitottam a szemem. Arca elpirult, mosolya szégyenlős volt, ahogy lefelé mutatott. A farkam kő keményen meredezett. Felnéztem rá, és éreztem, ahogy felforrósodik köztünk a levegő. Mindketten lihegtünk, az ajkainkba harapva. Végignéztem rajta, mire elmosolyodtam. 
- Annyira, amennyire te is engem! - pillantottam le ágaskodó farkára. Ha lehet még vörösebbé vált az arca. Imádom, mikor visszatér az ártatlan énje. - Szerintem mossuk le magunkat, és menjünk! - léptem egyet előre, hogy megnyissam a csapot, megengedve a langyos vizet, amivel először Harryt, majd magamat mostam le. Mikor végeztünk, kiléptünk a szőnyegre. Kezembe nyomott egy törölközőt, és megtörölköztem mindvégig őt nézve., ahogy szárazra törli testét. Amint készek lettünk, magunk köré csavartuk a törölközőt. Harry kivett a szekrényből egy fogkefét, amit a kezembe adott.
- Ne aggódj, ez új, nem használta senki! - vette ki a sajátját, amire fogkrémet nyomott, majd az enyémre is. Annyira édes volt, a helyzet viszont szokatlan, mégis élveztem. Vele olyan jó volt minden. Vele úgy éreztem, hogy az élet szép, és van miért itt lennem ezen az ocsmány bolygón. Megmostuk a fogunkat, aztán kilesett az ajtón, és mikor megbizonyosodott róla, hogy tiszta a terep, visszasiettünk a szobájába. Bezártam magunk mögött az ajtót, Harry pedig addig kivett a szekrényből egy tiszta bokszert, amit nekem adott. Felkaptam, a törölközőt pedig a szék támlájára tettem. 
- Nem tudom, hogy jó lesz-e rád a pólóm, de próbáld fel, hátha! - letett egy fehér felsőt az ágyra, amit azonnal fel is kaptam magamra.
- Szuper! - simítottam le az anyagot, majd körbe fordultam, amit mosolyogva nézett.
- Tökéletes! - lépett hozzám egy csókra. - De az ágyneműt is le kell cserélnünk! - kuncogott fel, majd egy másik szekrényhez lépett, hogy kivegye az új huzatot, én pedig addig lehúztam a régit. Sosem csináltam még ilyet, otthon mindig anya vagy a nővérem foglakozott ezzel, mert engem nem igazán érdekeltek az ilyen dolgok. Együtt felhúztuk a friss ágyneműt, Harry pedig azonnal belevetette magát, amin jót nevettem. Be akartam bújni mellé, de megállított.
- Az utolsó kapcsolja le a villanyt! - kuncogott fel, mire összeszűkült szemekkel meredtem rá. - Hajrá! - játszadozott, mire nagyon sóhajtva elindultam az ajtó felé, hogy lekapcsoljam. Sötétség borult a szobára, nem láttam semmit. Azt hittem, hogy lesz egy kis kintről beszűrődő fény, de tévedtem. - Várj, felkapcsolom a kislámpát! - hallottam a hangját, de hiába vártam, nem történt semmi.
- Még mindig sötét van! - mondtam.
- Basszus, nem találom azt a rohadt kapcsolóját! - morgolódott. Nem bírtam kivárni a szenvedését, ezért megindultam előre, próbálva visszaemlékezni, hogy mi merre volt, de úgy látszik nem igazán sikerült, mert belerúgtam valamibe. 
- Bassza meg!! - kiabáltam mérgesen. - Hogy az a jó büdös életbe bele abba, aki idekúrta ezt a szart!! - káromkodtam egy sort, kitapogatva a tárgyat, amire lehuppantam. Fújtatva markoltam a kislábujjamat, ami lüktetett a fájdalomtól. Harry halk kuncogását hallottam a hátam mögül, majd éreztem, ahogy besüpped mögöttem a matrac. A lábujjamat morzsoltam, így próbálva enyhíteni a fájdalmon, ami elviselhetetlen volt. Utálom, ez a legszarabb érzés a világon. Két kéz ölelt át hátulról, és puha, meleg ajkak érintették a vállamat.
- Adjak rá puszit? - mondta, alig bírva ki, hogy ne nevessen fel.
- Nagyon vicces, kurvára fáj! - dörzsöltem továbbra is, mire Harry elkezdett hátra dönteni az ágyon, és csókokkal lepte be a nyakam minden egyes részét, aztán a számra tapadt, és fejjel lefelé csókolt, ami furcsa volt, de nagyon élveztem. Lehunytam a szeme, ujjaimat pedig göndör hajába túrtam. Hol az alsó, hol a felső ajkamat szívta, kényeztette, nyelvét néha számba engedve, de nem mélyített a csókon, csak ízlelgetett, és játszadozott a számmal. Hosszas kényeztetés után elfordítottam a fejemet, hogy becsúsztassam a nyelvemet, elmélyítve a csókot, ami gyengéd, és lassú volt. 
- Már nem is fáj, igaz? - suttogta, és egy utolsó puszit nyomott  a számra, majd az orrom hegyére, aztán elhajolt. Igaza volt, el is felejtettem az előbb történteket. Éreztem, hogy fészkelődik az ágyon, ezért felkönyököltem, és felhúztam magam egészen az ágy végéig, ahol ő már a takaró alatt kuporgott. Lassan kezdett hozzászokni a szemem a sötéthez, így láthattam mosolygós arcát. Bebújtam mellém, mire megfordult, én pedig hátulról átkaroltam őt, hasán pihentetve kezemet. 
- Egy valamit még kérdezhetek, mielőtt elaludnánk? - kérdeztem. 
- Persze! - válaszolta kicsit felém fordulva, aminek örültem, mert így láthattam arcát. 
- Mi ez az új külső? - kíváncsiskodtam. Nagyot sóhajtott, mielőtt belekezdett a mesélésbe:
- A nagynéném elvitt vásárolni, és bevitt egy ruhaüzletbe, vagyis bevonszolt, mert nekem rohadtul nem volt kedvem bemenni. Kiválasztott nekem pár nadrágot, és felsőt, majd a kezembe nyomta őket. Én persze hevesen tiltakoztam, de nem hagyta magát. Azt mondta, hogy csak próbáljam fel a ruhákat, és ha nem tetszenek, akkor hagyjuk az egészet a francba. Nagy nehezen beadtam a derekam... - morgott egyet, én pedig elmosolyodtam, ahogy magam elé képzeltem a morcos arcát. Szerettem volna látni. Imádom, mikor durcáskodik. - Amikor megláttam magam a tükörben, nem akartam hinni a szemeimnek! Többször is megdörzsöltem, hátha álmodok, de nem... Én néztem vissza a tükörből, mégis annyira más voltam... - nyelt egy nagyot, aztán folytatta: - Egyből te jutottál az eszembe, hogy neked ez mennyire tetszene, és ez felvillanyozott, ezért lecseréltem a ruhatáramat, és vettem egy kontaklencsét is. - hallottam a hangján, hogy mosolyog. - Csak rád gondoltam... Folyton... - csuklott el a hangja, mire hirtelen felém fordult, és szorosan átkarolt, amit én is viszonoztam. Nyakába fúrtam az arcom, beszívva friss illatát. 
- Imádom az új külsődet, de tudd, hogy a régit is szerettem! Annyira szexi voltál abban a kardigánban, és a khaki színű bársonynadrágban! Hmm! - nevettem fel, mire elhajolt tőlem, és mellkasomba bokszolt.
- Akkora egy szemét vagy! - morgott, de hallottam a hangján, hogy mosolyog. 
- Komolyan! Néha azért felvehetnéd, szeretem a szerepjátékot! A szende kis könyvmolyom! - búgtam, megnyalva ajkamat. Kitört belőle a nevetés, amit annyira jó volt hallani.
- Fogd be! - fordított nekem hátat, újra elfoglalva az előző pozícióját. - Inkább aludjunk, mert korán kell kelned, hogy ki tudj surranni a házból! - mondtam, én pedig szorosan mögé bújtam, átölelve testét, belepuszilva nyakába.
- Jó éjt, Harry! - suttogtam bőrébe.
- Jó éjt, Louis! - motyogta, majd minden elcsendesült, csak a halk szuszogását hallottam, amitől hamar elragadott az álom.

Arra ébredtem, hogy szét akar durranni a hólyagom. Mikor kinyitottam a szemem, hirtelen azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Csak akkor jöttem rá, amikor a bal oldalamra fordultam, megpillantva a göndör fürtöket, és a hozzájuk tartozó gyönyörű, kisimult arcot. Édesen szuszogott, ahogy az igazak álmát aludta. Annyira jó érzés volt úgy lefeküdni, és felkelni, hogy ő itt van mellettem. Életemben nem aludtam még ilyen jól. Felkönyököltem, egy órát keresve a falon, de sehol sem találtam, ezért kutakodni kezdtem az éjjeli szekrényen hátha ott találom a telefonom. De hiába tapogattam, nem volt ott semmi. Felkeltem, óvatosan lemásztam az ágyról, figyelve arra, hogy fel ne ébressze Harryt. Felkutattam a nadrágom, és mikor végre megtaláltam, kihalásztam a zsebéből a telót, megnyomva a képernyőjét. Hajnali négy volt. Szuper, lassan el kéne húznom, azonban a hólyagom újra jelzett, hogy ideje lenne könnyíteni magamon. Halkan kizártam az ajtót, és kilestem. Síri csend volt, ezért kimerészkedtem. Nagy nehezen, hosszas botorkálás után végre megtaláltam a fürdőt. Sietve könnyítettem magamon, aztán visszamentem a szobába, visszabújva Harry mellé az ágyba. Nem volt szívem itt hagyni, és felébreszteni sem, ezért úgy döntöttem maradok még egy kicsit, figyelve, ahogy békésen alszik. Lassan csukódni kezdtek a szemeim, és újra az álmok világában találtam magam.

- Mi a fene folyik itt? - Ugrottam fel az ágyon egy mély hangra, amit hirtelen nem tudtam hova tenni. Pillantásom Harryn akadt meg, aki kiugrott az agyból, maga elé kapva a takarót, ijedten meredve az ajtó felé. 
- Apa! - remegett a hangja.
- Te mocskod buzi! - ordította a hang, én pedig oda akartam fordulni, de hirtelen két kéz ragadott meg, teljes erővel a matracba nyomva a testemet.
- Engedjen el!! - kiabáltam, próbálva kiszabadulni a szorításból.
- Mondtam, hogy szállj le a fiamról!! - üvöltötte a férfihang, amit már be tudtam azonosítani. Harry apja volt az...

39 megjegyzés:

  1. Urszenisten!
    Ez mi ez? Mi ez a fuggővég?
    Ne aggódj drágám, csodálatos lett a Larry rész. Minden sorát csak úgy faltam! Imádtam, nagyon várom a kovit!
    xoxo, Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa Roniii :3
      Sajnálom már megint... Tudom, gonosz vagyok...
      Jajj, ezt örömmel olvasom, mert nagyon szerettem írni :3
      Puszii ❤

      Törlés
  2. ÚRISTEN!!!!4!! HOLLY!!!!! ÉN....miii? ne mii ne mi a ??? minden olyan szép és jó volt és a vége.....LOUIS MONDTAM NEKED HOGY NE ALUDJ EL!!! aaaj elfogok utazni Szombaton nem biztos hogy eltudom majd olvasni az új részt (vagy társaségban kéne mert ezt is ott olvastam és khm...a végén ordítottam és a nővérem a sarokba húzodott mert félt tőlem XD ) siess kérlek puuszi Rebi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Rebi :3
      Sajnálom, tudom, hogy minden szép volt jó volt, aztán meg...
      Társaságban nem szerencsés, hidd el, én is jártam már így, mikor olvastam a kedvenceimet, úgyhogy azóta csak akkor olvasom, ha egyedül vagyok :D
      Puszi ❤

      Törlés
  3. Akkor először is itt a kedvenc kis részletem:

    "Annyira gyönyörű, és tökéletes, én pedig nem tagadom, teljesen beleszerettem. Kinyitottam a számat, hogy ezt tudtára adjam, de nem jött ki semmilyen hang. Csak tátogtam, mint egy partra vetett hal. Valahogy nem ment.
    - Szeretlek! - suttogta megsimogatva az arcomat. Vallomásától melegség járt át, és bizsergett a hasam.
    - Én... Én... - dadogtam, alig találva a hangomat. - Harry...
    - Semmi baj, Louis! - mosolygott rám őszintén. - Csak mert én kimondtam, neked nem kell! - hajolt hozzám, csókot nyomva a számra. Ki akartam mondani, tudatni vele, de nem ment, valami visszatartott.
    - Köszönöm! - nyögtem szájába, majd még közelebb húztam magamhoz, nyelvemet a szájába csúsztatva, gyengéden csókolva őt. Mikor hosszas szenvedélyes csók után elváltunk egymástól, elterültem a hátamon, Harry pedig a mellkasomra feküdt, szorosan az oldalamhoz bújva. Átkaroltam, lágyan simogatva karját. Pár percig csak feküdtünk, hallgatva a körén telepedő nyugodt csendet. Az agyam viszont kattogott. Egy fasznak éreztem magam, amiért nem voltam képes kimondani azt, amit érzek iránta. Nekem ő a mindenem, és nélküle már el sem tudnám képzelni az életemet. Tudom, hogy ha eljön az ideje, akkor ki fogom tudni mondani."

    Khm. Igen Louis, meg kellett volna neki mondanod, mennyire imádod a kis drágát, mert aztán megint dráma lesz.
    Az egész hihetetlenül édes, szerelmes, nyálas volt, imádtam, mást nem is nagyon tudok mondani.

    Csak a vége.
    Ajj, hát annyira tudtam! Muszáj volt! Istenem, biztos voltam benne, hogy ilyen kis idióták lesznek, és lebuknak.

    Következőt de gyorsan, amibe megint kis cuncimókusok lesznek! :(

    ~Liz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Liz :3
      El kellett volna mondania bizony, de hát nem tudhattad, hogy mi lesz...
      Örülök, hogy tetszett, és hogy sikerült szerelmessé tennem, mert ez volt a célom ;)
      Tudom, a vége... Ez benen volt a pakliban...
      De majd kiderül, hogy mi lesz itt ;)
      Puszi ❤

      Törlés
  4. Szia :)
    Eddig azt hiszem még nem írtam kommentet, azóta a fél év óta mióta követem a blogot.Bocsika.Szóval...
    Nincsenek szavak, eszméletlen vagy. A történet, a fantáziád, a design, a kedvességed egyszerűen nagyszerű (hihihi) :D
    Na de... Mégis hogy vagy képes ezt tenni velem?! Itt abba hagyni? Pont itt? Miért? Úristen leragom még a labkormeim is :D
    Harry egyszerűrn olyan aranyos és kedves hogy az leírhatatlan... Csak szegényke naiv, de hát ha nem lenne az nem jönnének össze és persze ez is sokkal izgalmasabbá teszi :)
    Louis... Nekem például ez a stílus az idealom, azt leszamitva hogy nem akart tartós kapcsolatot és hogy nem hetero :) Nagyon cuki, hogy nem merte kimondani de mégis csalódtam benne, hiszen Harrynek ez fontos és hogy most ez a pocs is bekavar jobb lenne ha tudná hogy szereti.
    Nos az apa....ő elmehet ***ba... Értem én hogy homofób de akkor is csak a fia... :(
    Őszintén szólva régebben én is kicsit homofób voltam, vagyis inkább furcsa volt és ez taszított. De mióta Larry shipper vagyok, azaz kb 3 éve azóta valamennyire támogatom a melegeket, legalább is azt hogy nem félnek önmagukat felvallalni...

    Nos csak ennyit akartam, ezek után rendszeresen írok majd :)
    Megegyszer bocs, hogy ez az első komim :)
    Kövi rész mikorra várható?

    Puszi: T

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Tina :3
      Semmi baj, hogy most írsz először ;)
      "Nincsenek szavak, eszméletlen vagy. A történet, a fantáziád, a design, a kedvességed egyszerűen nagyszerű" köszönöm, ezek a szavak nagyon jól esnek, és örülök, hogy tetszik, amit alkotok, bár a design nem az én érdemem, de köszönöm az ő nevében is :)
      Én már csak ilyen rossz helyen abbahagyós vagyok, és maradok is, bocsiii :D
      Harry nagyon aranyos, és igen, ki kellett volna mondani, de hát na, még nem készült fel rá... Az apja egy f*** akárcsak az anyja...
      Köszönöm, hogy írtál, nagyon sokat jelentett :3 Még nem tudom, jelenleg tömve vagyok munkával meg egyéb dolgokkal, úgyhogy fogalmam sincs :(
      Puszi <3

      Törlés
  5. Életemben először kapsz tőlem kommentet, (de úgy is tudod mindig, hogy mit gondolok adott részről.♥) de most úgy érzem írnom kell ide valamit neked!

    SZERETLEK! ♥
    Szeretem a JAG-ot, az LP-t....és nagyon jól tudod azt is, hogy miért.
    És tényleg csak...csak imádlak!! ♥

    A fejlécet meg ne köszönd.♥ Baráti kedvezmény (jó el ne hidd.♥)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te Drága <3
      Bizony, első komment, ami nagyon is sokat jelent nekem <3 De tudom, amit tudok :D
      Én is nagyon szeretlek, és örülök, hogy ennyit jelentenek neked az írásaim, főleg az LP és a JAG <3
      A fejléc meg ahh, szerelmem <3 :3
      Pusziii <3

      Törlés
  6. MIII EZ EZ MI??? Úhh gyilkolni akarok most!!! nem akarom ez ezt a mocskot meg kell olni valaki csináljon valamit, mert feldarabolom...
    Térjünk vissza azelőtt torténtekre Ht ez mennyire aranyooooos volt és belehaltaam annyira kivagyoook te jó ég váááááá hát ez gyonyoruségess volt, csodálatos Istenem de cukik leírni nem tudom..Louis nem tudta kimondani hogy szereti, de majd idovel a legjobb pillanatban el fog jönni az is Komolyan nem tudok betelni velük annyira édesek ♥♥ Kis drágáák jaaaj a sziveem ♥♥♥ Nem hibáztatom Louist, hogy elaludt hiszen Harry ott mellette de jaaaj miért a hólyagod figyelmeztetett hogy el kell húznod!!!
    Jaj nem lehet bajuk ugye nem lesz nem akarom :( ♥♥♥
    ♥ Nagyon várom a kovit ♥ IMÁDTAM NAGYON NAGYON
    Koszi az élményt!! imádlak!!! ♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia <3
      Én is így érzem, és nagyon is megérdemelné... Majd a köviben kiderül...
      Jajj, örülök, hogy ennyire tetszett, mert én nagyon szerettem írni <3 Igen, még nem mondta ki, de egyszer biztos ki fogja :3
      Az a szemét hólyag, és hogy nem zárta be az ajtót.. :( Nem ígérhetem meg, hogy nem lesz bajuk, sajnálom :(
      Én meg téged imádlak, és igyekszem hozni <3

      Törlés
  7. Szia!
    Hát ez fenomenális lett*-*

    "- Imádom az új külsődet, de tudd, hogy a régit is szerettem! Annyira szexi voltál abban a kardigánban, és a khaki színű bársonynadrágban! Hmm! - nevettem fel, mire elhajolt tőlem, és mellkasomba bokszolt.
    - Akkora egy szemét vagy! - morgott, de hallottam a hangján, hogy mosolyog.
    - Komolyan! Néha azért felvehetnéd, szeretem a szerepjátékot! A szende kis könyvmolyom! - búgtam, megnyalva ajkamat. Kitört belőle a nevetés, amit annyira jó volt hallani.
    - Fogd be! - fordított nekem hátat, újra elfoglalva az előző pozícióját."

    Ezen a részen jót nevettem :D Imádom Lout :D
    Egyszerűen ez az egész rész...ahwww <3
    Annak a hülye vénembernek meg már Lou beverhetne,de akkorát,hogy három napig ott is befordul ,ahol nincs sarok!
    De amúgy mindenkit szeretek :D
    Így tovább.Nagyszerű lett :)

    pussz~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :3
      Köszönöm szépen! :3 Ezt a részt én is szerettem, jót mosolyogtam miközben írtam :D Örülök, hogy tetszett <3
      Majd a köviben kiderül, hogy mi lesz, igyekszem hozni.
      De aranyos vagy :3
      Puszii <3

      Törlés
  8. Még az éjjel elolvastam, de gondoltam, jobb neked, ha akkor írok, mikor magamnál vagyok...
    Imádtam h ilyen hosszú, imádtam hogy most Louis lett volna gyengéd, de Harry vágyott a szenvedélyre és imádtam h közben azért volt egy cseppnyi szurka-piszka, ami ennek a sztorinak a lényege.
    A gyomrom már az éjjeli zuhanyozásnál görcsben volt és lelki szemeim előtt láttam h a vén fasz rájuk töri az ajtót, aztan ugyanez a négyzeten, mikor Lou beverte a lábát...de mikor visszalaudt, tudta, TUDTAM, hogy itt a vég.
    Számítottam rá, hogy elég kegyetlen vagy ahhoz, hogy csak ennyit kapjunk a boldogságból.... mégis összetörtem.

    Epekedve várom a folytatást és imádkozom, hogy megkönyörülj rajtunk a végére...

    Szeretem ezt a történetet...

    VálaszTörlés
  9. Jajj és a szex. A szex az űberfasza volt, akárcsak az eleje a múltkori részben!!
    Bocsi de az utána következő események fwlülírtak mindent, és újra kell olvasnom hogy kiélvezzem, de akkor már leszek olyan tapasztalt, hogy a végét kihagyom ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello :3
      Szeretem a szurka-piszkát köztük, az nem maradhat ki :D
      Sajnálom, hogy csak ennyi volt a boldogság... :( És meg fogok könyörülni rajtatok hidd el, nem leszek gonosz a végét illetően ;)
      Semmi baj, örülök, hogy tetszett <3
      Én is imádom ezt a történetet, és bánom, hogy vége lesz... :(
      Puszi <3

      Törlés
  10. ajj isten ez annyira jó volt :) Lou és Harry annyira édesek voltak :) imádtam ahogy piszkálodtak egymással :) és ahh sex az valami hihetetlen volt :) vége istenem kikészitett :) alig várom a kövit ::)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm széépen :3 Szeretem írni a piszkálódásukat, olyan aranyosak olyankor is :D Próbálkoztam a szexel, mert hát elég rég írtam, de úgy látom a komikból, hogy nem jöttem ki a gyakorlatból ;)
      Már kint van :)
      Puszi :3

      Törlés
  11. Nagyon nagyon nagyon imádom.Nagyon jóvolt ez a rész.Remélem az apja nemront el semmit és végre együtt lehetnek.Nagyon várom a folytatás *-* Csakígy tovább ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :3
      Hááát a kövi részben meglátod, ami már kint van... Köszönöm szépen, örülök, hogy ennyire tetszik :3
      Puszi <3

      Törlés
  12. Na igen... Amikor két óra múlva észrevettem, hogy fel van rakva még egy rész, csak én szerencsétlen nem láttam... Azt hittem törni-zúzni fogok! De inkább leültem, és gyorsan elolvastam! Aww*-* szex, szex, szex, szex, szex, szex!! Hmmm...kell! O.O Eheh...én kis szex függő. :'D És milyen cuki már, hogy bujkálniuk kell Harry szülei elől! Mint egy elcsépelt, romantikus filmben! :3 Louis, te kis szerelmes! <3 Miért nem mondtad ki? :O Remélem minél hamarabb elmondod neki, hogy mit is jelent neked! Harry, te pedig kis husi vagy! :3 Nem tudok mást mondani. <3
    Hamar kövit! De tényleeeg! Mert ez a befejezés?! Menj a francba! Te kis gyilkoló királynő! ;) Most is legszívesebben kitekerném a nyakát az apjának! Eheh :D
    Puszikaa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :3
      Legalább olvashattál még egy részt :D Nagyon örülök, hogy tetszett, köszönök mindent <3 Igen, Louis kis szerelemes (és ezt olyan jó olvasni :3) Mert nem most volt itt az ideje, de majd látod ;) Harry meg husi :D de aranyos vagy már :3
      Bocsi, a köviért meg nem fogtok szeretni... Hidd el én is...
      Puszi <3

      Törlés
  13. szétrágtam a számat, lerágtam a körmeimet.... egyszerűen imádtam ezt a részt.... és a végén szerintem én jobban beijedtem, mint szegény kis Louiska :)
    szökjenek el együtt, Louiska jól bánjon el a faterral és legyen happy end :) plííííz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :3
      Köszönöm szépen, annyira örülök, hogy tetszett, és ezek szerint izgis is volt :D
      A köviben pár dolog már kiderül, majd meglátod, már kint is van :)
      Na jó, elárulom, nem happy endet terveztem az elején, de mégis az lesz <3
      Puszi :3

      Törlés
  14. Drágaságom ♥!

    Írtad az elején, hogy muszáj volt abbahagynod... De itt? Így :O Oké, először csak haladjunk sorjában :3 Imádtam, hogy Harry kibújt a maga kis félénk és ellenkező stílusból, majd követelőző és dögös lett *---* Az egészet ugráló, később elbújó méhvel olvastam el... Kezdek edződni, komolyan :D A vége... Louis helyében én nekiugranék a faszinak, aztán eltűnnék a francba Harry-vel :D :3

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziiia :3
      Igen, itt, gonosz vagyok, mindig is az maradok :D Harry változik, főleg Louis mellett :3 Majd meglátod mi lesz, már kint van a kövi rész, amiért nem fogtok szeretni sztem...
      Köszönöm, hogy itt vagy :3
      Puszi <3

      Törlés
  15. Éééééés megint itt van Harry gonosz apja...
    Ez a rész is csodálatos lett, de hát az összes az szóval már kifogyott a szinoníma szótáram. Nagyon kiváncsi vagyok mit hozol ki a következő részből, azért Loura vigyázz:) Eszméletlen Larry kaland ez az egész. Imádom. Zayn pedig remélem nem keveredik bajba itt a végén:D
    Várom a következőt ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, itt van, mindig mindenhol ott kell lennie...
      Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, és boldog vagyok, hogy ennyire tetszik <3
      Már kint van a rész, és amint láttam olvastad is :)
      Puszi <3

      Törlés
  16. Nagyon jo volt, varom a folytatast!:)

    VálaszTörlés
  17. oké..ez mi? Mit képzel Harry apja? Fu, Istenem! Annyira imádom őket, eszméletlenek
    Várom a következőt
    xxA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Harry apjáról inkább nem is beszélnék, de már olvastad a kövit és tudod jól, hogy miért...
      Kis mukijaim, és olyan sok nehézségen kell keresztül menniük :(
      Puszi <3

      Törlés
  18. Szia, meglepi nálam :)
    http://untilitsgonestories.blogspot.sk/2015/10/2-dij.html
    Madelyn x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziiia :3
      Ne haragudj, de nem szoktam már kitölteni díjat, mert írni sincs sok időm, de nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám <3
      Puszi

      Törlés
  19. Imádom! Mikor jön a folytatás? :D

    VálaszTörlés
  20. Louis, Harry, és az apja...
    Louis, Harry, ÉS az apja...
    Nem, jobb az apja nélkül. Meg ha már itt tartunk, jobb lenne ha az anyja se lenne benne. Nem szimpatikusak, maradjunk Larrynél. Csak az egyszerűség kedvéért :D
    ANNYIRA IMÁDOM EZT A SZTORIT!!! Minden egyes kis veszekedésével együtt, mert legalább történik valami, és annyira izgalmas, hogy nem tudom hogyan fog folytatódni, ezért szét idegelem magam :DD Remélem hamar lesz folytatás; mert nagyon szeretném megtudni, hogy ebből mi lesz :/ :)
    Ne haragudj hogy rövid lett a konment.... majd legközelebb hosszabbat alkotok :DD
    Nagyon várom a folytatást!!! <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Harrynek mind a kettő nélkül jobb lenne... Louis mellett a helye <3 A kövi rész után még jobban nem lesznek szimpatikusak...
      Én meg téged imádlak, hogy imádod <3 Már kint van a rész, ami hát... majd meglátod...
      Semmi baj, nekem ez tökéletesen elég hidd el <3
      Puszi <3

      Törlés